Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο άνθρωπος του Σόρος, που θα διαχειριστεί τα “πορτοκαλί κονδύλια” στην Ελλάδα. Όλο το παρασκήνιο.


-Το Γεύμα με πασίγνωστο εκσυγχρονιστή, στην Αθηναϊκή λέσχη… ME ONOMATA.

-Καλεσμένος στην δεξίωση της Μέρκελ στην Αθήνα!

-Η εκχώρηση της χώρας στους γερμανούς, στην τελική ευθεία.

Ο άνθρωπος που βλέπετε δίπλα στον μαϊμού νομπελίστα, κατάπτυστο κερδοσκόπο Ρουμπινί, λέγεται Στέλιος Ζαβός.

Τον δε Ρουμπινί, όλοι τον γνωρίζετε ως “φίλο” του Παπανδρέου, που μετά από κάθε συνάντηση με το ελληνόφωνο πολιτικό ανδρείκελο, έκανε και μία δήλωση που απογείωνε τα Spreads.

Τον κύριο Ζαβό όμως δεν τον γνωρίζουν οι περισσότεροι. Και όμως, είναι ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί το χρήμα του Σόρος για τους “μετανάστες” στην Ελλάδα. Του μεγάλου φιλάνθρωπου χορηγού των πορτοκαλί επαναστάσεων και εσχάτως της Αραβικής άνοιξης, αλλά και της “Συριακής αντιπολίτευσης”.

Την “οικονομική βοήθεια” του Σόρος σε “ελληνικές” ΜΚΟ που την ανακοίνωσε υπό τους αλλαλαγμούς του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέδριο στο Βερολίνο! Συνέδριο μάλιστα με θέμα “Το μέλλον της Ευρώπης”… καταλαβαίνετε τι μέλλον οραματίζονται, ο Παπανδρέου, ο Ρουμπινί, ο Σόρος και τα άλλα παιδιά.

Η υπόθεση περιπλέκεται, αφού αποκλειστικές πληροφορίες του “Ολυμπία”, αποκαλύπτουν γεύμα – μυστήριο στην Αθηναϊκή Λέσχη την περασμένη Παρασκευή, μαζί με τον στυλοβάτη του εκσυγχρονισμού, τον “πεντακάθαρο” Αλέκο Παπαδόπουλο! Τον άνθρωπο που έχει χτίσει το προφίλ του αδιάφθορου (με την βοήθεια των ΜΜ”Ε” της βαρωνίας), παρά το ότι η υπογραφή του κοσμεί την επίμαχη σύμβαση με τα υποβρύχια, ως μέλος του ΚΥΣΕΑ! Όπως βεβαίως και του Κώστα Σημίτη που τις τελευταίες ημέρες, τα ΜΜ”Ε” των νταβατζήδων έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα αναστήλωσης του, για ποιόν λόγο άραγε…

Τι συζητούσε ο άνθρωπος του Σόρος με τον “αδιάφθορο” Αλέκο; Τις προοπτικές ενίσχυσης των ΜΚΟ που θα λάβουν την χρηματοδότηση του Σόρος; Σίγουρα ναι.

Το θέμα όμως παίρνει άλλη τροπή, αν αναλογιστούμε και την αποκάλυψη της εφημερίδας “Δημοκρατία” που επιβεβαιώνει την πάγια θέση του “Ολυμπία” για τις σχέσεις του ναζιστή Σόρος με τις Γερμανικές επιδιώξεις.

Ο κύριος Ζαβός λοιπόν, ήταν καλεσμένος στην κλειστή δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν της κυρίας Μέρκελ κατά την επίσκεψη της στην Ελλάδα! Έγραφε συγκεκριμένα: “Εκπληξη προκάλεσε η παρουσία του «επενδυτή» Στ. Ζαβού, ενός εκ των πιο στενών συνεργατών του «καταστροφολόγου» και τζογαδόρου νομισμάτων Νουριέλ Ρουμπινί, στην προχθεσινή συνάντηση Ελλήνων και Γερμανών επιχειρηματιών με την Α. Μέρκελ και τον Αντ. Σαμαρά στο Χίλτον.”

Πολιτικά. το συμπέρασμα είναι ξεκαθαρο. Όπως οι Άγγλοι παρέδωσαν την χώρα σταδιακά στους Αμερικανούς μετά τον β’ Παγκόσμιο πόλεμο, έτσι τώρα έρχεται η στιγμή της πλήρους παράδοσης στους Γερμανούς με τις πρόθυμες εφεδρείες των εκσυγχρονιστών στο παιχνίδι. Παιχνίδι που έστησαν οι διεθνείς “επενδυτές” με αχυράνθρωπο τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και πιστούς φίλους του ράιχ, όπως τον κύριο Παπακωνσταντίνου.

Το τι συμβαίνει όταν ο Σόρος ρίχνει “ανθρωπιστικό χρήμα” σε μία χώρα, το γνωρίζουμε πλέον καλά. Το λιγότερο που ακολουθεί είναι εμφύλιος και άφθονο αίμα. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι διάφοροι πρόθυμοι διαχειριστές που συνωστίζονται ως ατζέντηδες του τρόμου. Η Ελλάδα δεν θα γίνει Συρία, ούτε Λιβύη. Θα εκπλαγούν μάλιστα οι φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου για το πόσοι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν την δημοκρατία και την πατρίδα από τους διεθνείς βιαστές της.

Θα επανέλθουμε.

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου