Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Γιούχα για το Σηφουνάκη στη Μυτιλήνη (vid)



Με το ίδιο «νόμισμα» πήγε να πληρώσει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης τους Αγανακτισμένους της Λέσβου, αφού όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές που υποδέχθηκαν τον υπουργό με “γιούχα” στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο κ. Σηφουνάκης αντεπιτέθηκε με το αυτοκίνητο του! 
Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ο υπουργός, ενώ βρισκόταν σε έκθεση στη μαρίνα της Μυτιλήνης βρέθηκε εν μέσω... εξαγριωμένου πλήθους που τον εξύβρισε και τον γιούχαρε. Τότε, υποστηρίζουν οι διαδηλωτές, ο κ. Σηφουνάκης με τον οδηγό του επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λέσβου να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του αμαξιού,ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.«Καταγγέλλουμε τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη ο οποίος επιτέθηκε απρόκλητα και βάναυσα με τα αυτοκίνητό του ενάντια σε διαδηλωτές έξω απ’ τη μαρίνα της Μυτιλήνης την Παρασκευή 17 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω απ’ τις ρόδες του αυτοκινήτου του ο Αριστείδης Σγατζός μέλος του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Λέσβου. Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στη είσοδο της μαρίνας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.», γράφει το blog. Δείτε το βίντεο με τη γιούχα κατά του υπουργού

Επιστολή-φωτιά στον Μπεγλίτη > Ποιοι καλούν τους ένστολους να είναι σε ετοιμότητα!



Η πρώτη επιστολή που λαμβάνει ο νέος ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης είναι ιδιαίτερα σκληρή στο περιεχόμενό της και αφορά όλο το πολιτικό σύστημα. Η ΑΝΕΑΕΔ με ανοιχτή επιστολή προς το πρωθυπουργό,το πρόεδρο της Βουλής,το πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον ΥΕΘΑ,λέει πολύ σκληρές αλήθειες όχι μόνο για τις ΕΔ αλλά γενικότερα για την πολιτική πραγματικότητα. Κάνει ευθέως λόγο για παραβίαση του Συντάγματος απότ την κυβερνητική πλειοψηφία,μέσω των δανειακών συμβάσεων που υπέγραψε,αλλά και για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. 

Οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ, δηλώνουν ότι επαγρυπνούν ως ενεργοί πολίτες της χώρας και καλούν τους εν ενεργεία αξιωματικούς να “βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας”. Όλη η επιστολή:Πειραιάς 17 Ιουνίου 2011
- Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως εκπρόσωπο της Εκτελεστικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο ως εκπρόσωπο της Νομοθετικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γ. Καλαμίδα ως εκπρόσωπο της Δικαστικής Εξουσίας
- Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Π. Μπεγλίτη ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων
ΕΝΩΠΙΟΝ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
(Μόνου κατά το Σύνταγμα δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ. 4Σ).
Κατά γενική ομολογία, η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, τα τελευταία τριάντα πέντε περίπου χρόνια, ασκώντας άφρονα πολιτική, οδήγησε τη χώρα σε μία πλασματική ανάπτυξη, από την οποία επωφελήθηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι των πολιτικών προσώπων που άσκησαν εξουσία. Μάλιστα, αυτή η πολιτική ηγεσία δεν δίσταζε να:
 Παραδίδει την αρχηγία των Ενόπλων Δυνάμεων σε κομματικούς της φίλους, εκφυλίζοντας παράλληλα τη μαχητικότητα και τον ρόλο τους να υπεραμυνθούν των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, με τη διασπορά του στερεότυπου οπίου «τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!".
 Δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο ικανότατοι Αξιωματικοί:

o Είτε αποστρατεύονταν ακούσια με ανυπόστατες αιτιάσεις,
o Είτε μη ανεχόμενοι την αναξιοκρατία και τον κομματικό ραγιαδισμό που επέβαλαν οι διορισμένοι «ηγέτες», υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προσπαθώντας να διατηρήσουν στο ακέραιο την αξιοπρέπεια τους.
 Κατασπαταλά τους αμυντικούς προϋπολογισμούς σε αμφισβητούμενης αποτελεσματικότητας και καθομολογούμενης αδιαφάνειας εξοπλιστικά προγράμματα, χωρίς να εξασφαλίζεται η υποστήριξή τους, ενώ παράλληλα οι μόνιμοι και έφεδροι στρατιωτικοί, συνέχιζαν να λειτουργούν, εργάζονται και ζουν σε συνθήκες του προηγούμενου αιώνα.
 Εξαφανίζει τη γνώση και τον επαγγελματισμό από τα καίρια σημεία της διοικητικής μηχανής, οργώνοντας το καλύτερο χωράφι για την ευδοκίμηση της διαφθοράς.
Η τακτική αυτή ακολουθήθηκε και στον υπόλοιπο δημόσιο βίο της χώρας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε πρωτοφανή φαινόμενα διαφθοράς, τα οποία η κάθε πλευρά εκμεταλλευόταν ανάλογα, προκειμένου να καταλάβει την εξουσία και να συνεχίσει την καταστροφή της.
Σε αυτά τα 35 χρόνια, μεθοδευμένα καταστράφηκε κάθε παραγωγική υποδομή, ενώ η Παιδεία μας εξαρθρώθηκε συθέμελα επ’ ωφελεία της παραπαιδείας που και αυτή είναι στρατευμένη στον ευνουχισμό των Πανελλαδικών. Το Δημόσιο έγινε ο μόνος εργοδότης και επενδυτής. Οι νέοι παραδόθηκαν «άοπλοι» στον «σύγχρονο» τρόπο ζωής, ο οποίος μεταξύ των άλλων συμπεριελάμβανε και την διαρκή προσπάθεια να τους εξασφαλίσει μία θέση στο Δημόσιο, προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο έλλειμμα της κρατικής εξουσίας να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές για τους νέους με επιθυμίες και οράματα.
Τραγική κατάληξη να ζούμε σήμερα ένα νέο κύμα μεταναστών με την διαφορά όμως, ότι αυτή την ώρα δεν μεταναστεύουν τα εργατικά χέρια, αφού αυτά μας προσφέρονται σε αφθονία από χώρες αμφιβόλων σκοπιμοτήτων αλλά οι πνευματικοί μας άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες. Αυτοί δηλαδή στους οποίους επενδύσαμε τα τελευταία χρόνια την πρόοδο και αλλαγή της πατρίδας μας.
Συνεπώς, ήταν απολύτως βέβαιο ότι θα φθάναμε στην σημερινή κατάσταση. Μόνο που εκείνοι που ασκούσαν την εξουσία παραπλανούσαν με ψεύτικες υποσχέσεις, με ψευδή παραστατικά τους πολίτες, τους αποπροσανατόλιζαν από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας τους, υποσχόμενοι «καλύτερες ημέρες». Είναι οι ίδιοι που και σήμερα έρχονται να υποσχεθούν στον αγανακτισμένο και διαμαρτυρόμενο λαό, ότι κάνουν ότι μπορούν για να «σώσουν» την χώρα από την καταστροφή. Την καταστροφή στην οποία εκείνοι την οδήγησαν, ενώ είναι φανερό, ότι τα μέτρα που λαμβάνονται δεν οδηγούν στην διάσωση αλλά στην καταβαράθρωση της Ελληνικής κοινωνίας και του κράτους. Άλλωστε την αποτυχία τους συνομολογούν και οι ίδιοι πλέον.
Ανεξάρτητα όμως από τυχόν λάθος επιλογές της πολιτικής παρατάξεως που ασκεί σήμερα την εκτελεστική εξουσία και διαθέτει στην Βουλή την κοινοβουλευτική αυτοδυναμία, με την υπογραφή των διεθνών συμβάσεων, τις οποίες έχει παραχωρήσει να διαχειρίζεται αποκλειστικά ο υπουργός οικονομικών της Κυβερνήσεως, υπογράφοντας εξ ονόματος της Βουλής, έχει παραβιάσει, εν γνώσει της, συνταγματικές διατάξεις αναφορικά με την λειτουργία του πολιτεύματος (άρθρο 28 παρ. Σ).
Με την εφαρμογή των δανειακών συμβάσεων εκχωρήθηκαν δικαιώματα του Κράτους στους δανειστές του και παραδόθηκε η οικονομική ανάπτυξη της χώρας σ' εκείνους, ενώ είναι ευθύνη και υποχρέωση του Κράτους (άρθρο 106 Σ), να εδραιώσει την κοινωνική ειρήνη, να προστατεύσει το γενικό συμφέρον και να διασφαλίσει, ότι η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν θα αναπτυχθεί εις βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή εις βάρος της εθνικής οικονομίας.
Έτσι με την υπογραφή της δανειακής συμβάσεως έχει εκχωρήσει, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές της χώρας, αφού έχει αποποιηθεί την δυνατότητα εξευρέσεως άλλου τρόπον αποπληρωμής των δανείων. Ενεχυρίασε στους ίδιους κάθε παραγωγική της δυνατότητα, φυσικό ή ορυκτό πλούτο, ενώ διαπραγματεύεται την πώληση της ακίνητης περιουσίας της πατρίδας, και μάλιστα όχι με τους νόμους της αγοράς αλλά με προνομιακούς υπέρ των δανειστών όρους και προϋποθέσεις.
Όπως ήταν φυσικό με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ασκεί την εξουσία της η πολιτική παράταξη που υφάρπαξε για μία ακόμη φορά την λαϊκή εντολή, υποσχόμενη ημέρες πλήρεις υλικών προνομίων, έχει προκαλέσει αναταραχή στο εσωτερικό και θυμηδία στο εξωτερικό. Έχει για μία ακόμη φορά καθηλώσει τις ελπίδες του Έθνους μας για ανάταξη και πρόοδο και έχει φέρει προ των πυλών νέα εθνική συμφορά, είτε με την πιθανολόγηση μιας εξευτελιστικής εθνικής χρεοκοπίας είτε με την παράδοση άνευ όρων εθνικού εδάφους χάριν αποπληρωμής χρέους, το οποίο η ανόητη και χωρίς όρους διαχρονική καιροσκόπος πολιτική, έχει δημιουργήσει.
Με την παρούσα αναφορά μας, την οποία απευθύνουμε προς τον Ελληνικό Λαό και την κοινοποιούμε στην Εκτελεστική, την Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία της Χώρας, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους εκείνους που θεωρούν, ότι η Πατρίδα είναι αποκλειστικά δική τους υπόθεση και μπορούν να την διαχειρισθούν για μία ακόμη φορά χωρίς τον οφειλόμενο προς αυτήν σεβασμό, ασκώντας βιαίως Συνταγματικές εκτροπές, ότι είμαστε παρόντες στην κρίσιμη για το Έθνος στιγμή.
Παρακολουθούμε και αγρυπνούμε μαζί με τον Ελληνικό λαό, όπως οφείλουμε, αφού, πλέον όλων των άλλων, έχουμε δώσει και όρκο προς την Πατρίδα να τηρούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, γεγονός που δεν έχουμε λησμονήσει μετά την αποστρατεία μας, μιας και εξακολουθούμε να είμαστε ενεργοί πολίτες. Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι είμαστε σάρκα από τη σάρκα τους και τους επισημαίνουμε το αυτονόητο. Είμαστε συναγωνιστές τους.
Στην αναγνωρισμένη κατά το Σύνταγμα εξουσία δηλώνουμε, ότι θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί ώστε με νόμιμες ενέργειες όλοι εκείνοι που ταπεινώνουν την Χώρα διεθνώς και διαμελίζουν τη σάρκα της, να λογοδοτήσουν σε Δικαστές ανεξάρτητους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους.
Υποσχόμεθα ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη ταπείνωση του Έθνους και θα συνταχθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις, μαζί με τον Ελληνικό Λαό, σε κάθε νόμιμη ενέργεια που μόνο σκοπό θα έχει να μη ζήσει ο λαός μας στο εξής, ημέρες προσβολής και ανώφελης θυσίας.
Τέλος απευθυνόμενοι προς τους εν ενεργεία συναδέλφους μας τους παρακαλούμε να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η Αναπλ. Γενικός Γραμματέας
Ο Πρόεδρος
Άννα Βλαχοπούλου Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.
Εμμανουήλ Σαρτζετάκης Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

onalert

ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!!!

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΠΟΛΛΟΙ ΕΠ.ΟΠ. ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ... ΛΑΡΙΣΑ !!! ...
ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ UCK ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ; ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΑΜΑΧΗΤΙ;

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΜΕ - ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ - ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ... ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!



http://parapona-rodou.blogspot.com

«ΣΗΚΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ τού Μ.ΑΛΕΞΑΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ…!!!



… ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ως «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ…!!!


Το σκηνικό του … παραλόγου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση έντεκα μικρότερων αγαλμάτων, ηρώων της Σκοπιανής … «ιστορία».!!!Όπως ο Βασιλιάς Φίλιππος της Μακεδονίας, ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας Ιουστινιανός, ο Βούλγαρος τσάρος Σαμουήλ κ.α, που άπαντες ασφαλώς θεωρούνται και παρουσιάζονται ως … «Μακεδόνες». Μία εβδομάδα μετά την άνετη επανεκλογή του, ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, έδωσε το «ΟΚ» για να τοποθετηθεί ο χάλκινος του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία της πλατείας «Μακεδονίας» της πρωτεύουσας.
Το άγαλμα, που αναπαριστά έφιππο τον Μέγα Αλέξανδρο στον Βουκεφάλα, θα τοποθετηθεί επάνω σε βάθρο που έχει ήδη κατασκευαστεί και το συνολικό ύψος θα αγγίζει τα 22 μέτρα, όσο μια οκταόροφη πολυκατοικία.
Σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων, προκειμένου να μην προκληθεί η Ελλάδα το άγαλμα βαφτίστηκε αόριστα «αρχαίος πολεμιστής», αν και όλοι μιλούν για τον Μέγα Αλέξανδρο, έφιππο στον Βουκεφάλα.
Ελάχιστοι στα Σκόπια γνώριζαν μέχρι χθες, που ήταν αποθηκευμένο το άγαλμα, που φιλοτεχνήθηκε από την Σκοπιανή γλύπτρια Βαλεντίνα Στεβανόσβκα μετά από διεθνή διαγωνισμό και χυτεύθηκε σε ιταλικό εργαστήριο στην Φλωρεντία, μετά τη μεταφορά του από την Ιταλία, μέσα σε κοντέινερ και με απόλυτη μυστικότητα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΗ»...!!!


Η μεταφορά του κ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ στη θέση της κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ αποτελεί κυρίως την προστασία του από την πλήρη απαξίωση που του άξιζε.
Τα κύρια χαρακτηριστικά των ενεργειών του κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σαν υπουργός οικονομικών είναι:
1. . Ρύθμιση του 10+1 στο χρηματιστήριο που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

2. . Η πώληση των cds του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου μετά από άγνωστες πιέσεις ώστε σήμερα να έχουν χαθεί περίπου 25 δις ευρώ.
3. .Η σταδιακή διαπόμπευση της χώρας σε ότι αφορά την πτώχευση με αποτέλεσμα να χάνεται η αξιοπιστία στην αγορά με αποτέλεσμα την προοδευτική άνοδο των sprents.
4. .Η μη εκταμίευση δανείου εκείνη την εποχή που τα sprents ήταν στις 140 μονάδες βάσης.
5. .Οι κρυφές συζητήσεις για την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.
6. . Η δημιουργία ανασφάλειας στον ελληνικό λαό με την απειλή του περιστρόφου στο τραπέζι που έλεγε διεθνώς ο Πρωθυπουργός.
7. . Η αδυναμία οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών για την είσπραξη των εσόδων.
8. . Η προσπάθεια να χαριστούν από τη βουλή 25 δις ευρώ σε οφειλέτες στο Ελληνικό δημόσιο.
9. Η αύξηση του ΦΠΑ από 21 σε 23%.
10. Η ενίσχυση των τραπεζών με ακόμα 22 δις ευρω.
11. Η αδυναμία να πεισθούν οι Έλληνες επενδυτές να κρατήσουν τα χρήματα τους στη χώρα μας.
12. Η δημιουργία επενδυτικής ανασφάλειας στη χώρα μας με αποτέλεσμα να αποσυρθούν όλες χρηματιστηριακές αξίες στο εξωτερικό.
13. Η ενθάρρυνση των Ελλήνων τραπεζιτών να εμπλακούν στην διαδικασία των cds και να ποντάρουν υπέρ της πτώχευσης της Ελλάδας.
14. Ην πρόκληση ευρωπαϊκής διαταραχής στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα που κερδοσκοπούσε σε βάρος της Ελλάδας με αποτέλεσμα να χάνουν την αξία τους τα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου.
15. Το Κλείσιμο περίπου 150.000 επιχειρήσεων.
16. Η δημιουργία περίπου 700.000 ανέργων.
Όλα τα παραπάνω τα έκανε ένας υπουργός μέσα σε 20 μήνες, προκαλώντας τον διασυρμό της χώρας και την απαξίωση του λαού της.
Σε ποια άλλη χώρα αν γινόταν όλα αυτά την επομένη αυτός ο άνθρωπος θα ήταν υπουργός και θα παρακολουθούσαμε σήμερα την παραλαβή νέου υπουργείου;
Το αντικείμενο του κύκλου των ανωτέρω εργασιών ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των δύο τρις ευρώ.


ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!!
Στο νέο υπουργείο που ήρθε ο κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ εντός των προσεχών δύο ετών πρέπει να παρθούν οι σημαντικότερες αποφάσεις που θα δώσουν ανάσα στη χώρα για τα επόμενα 50 χρόνια όπως:
1. Καθορισμός της ΑΟΖ
2. Έναρξη διαδικασιών υποθαλάσσιων ερευνών για τον ορυκτό πλούτο της χώρας.
3. Διεθνείς διαγωνισμοί ανάθεσης μελετών.
4. Διεθνείς διαγωνισμοί ανάθεσης ερευνών.
5. Διεθνείς διαγωνισμοί ανάθεσης αξιοποίησης του πλούτου.
Το αντικείμενο των εργασιών και της παραγωγής προϊόντων ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό του ενός τρις ευρώ και τα κέρδη για τη χώρα μας θα είναι περίπου 350 δις ευρώ.
Με την απειλή του χρέους, τα κέρδη θα ισοσταθμιστούν με το χρέος και ενώ η Ελλάδα είναι η ποιο πλούσια χώρα του κόσμου ο λαός θα είναι στην πείνα.
Είναι τυχαίο που οι ΝΟΡΒΗΓΟΙ έχουν αγοράσει ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 300 δις ευρώ και ενδιαφέρονται για την δουλειά.
Είναι τυχαία η επίσκεψη του υφυπουργού κ. ΜΑΝΙΑΤΗ πρόσφατα στην ΝΟΡΒΗΓΙΑ.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1. Το γλυκό και αλαζονικό αγόρι με το τσαχπίνικο στυλ, που δίνει την εντύπωση του αφελή, μήπως είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και απλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του;
2. Μήπως ο άνθρωπος που σε μια βουλευτική θητεία θα κάνει μια πολύ καλά οργανωμένη δουλειά με αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω να δοθούν στα αφεντικά του για εξόφληση του «ψευτοχρέους»;
3. Μήπως αφού τελειώσει όλα αυτά θα μεταφερθεί στην Ευρώπη σε ένα κεντρικό πόστο ενός διεθνούς οργανισμού και θα τον θεωρούμε όλοι εμείς οι «αφελείς» Έλληνες σαν τον εθνοσωτήρα ΠΑΠΑΔΗΜΑ;
4. Είναι τυχαίο ότι στον κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ σήμερα παρέχονται ύψιστα μέτρα ασφάλειας;
Τέλος, αν αυτόν σήμερα τον άφηναν μέσα στο πλήθος του συντάγματος πιστεύει κανένας ότι θα έβγαινε ζωντανός;

THOUREIOS 

Ο Άλεξ Ρόντος είχε ενημερώσει τον Παπανδρέου για το σχέδιο εξόντωσης Καραμανλή - ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ FSB - ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ Η MOSSAD!



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών FSB για το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή (λόγω της τότε ακολουθούμενης ενεργειακής πολιτικής), που εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες», αλλά και τον ρόλο του σύμβουλου του Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντου, έρχονται στο φως. της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο Άλεξ Ρόντος φέρεται να είχε ενημερώσει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου για το σχέδιο αυτό. Έτσι δεν είναι τυχαία η επίσκεψη την Πέμπτη, του επικεφαλής της ΕΥΠ κ. Μπίκα στον πρωθυπουργό για να συζητήσουν επί του θέματος, όπως είχε γράψει τοNewpost.gr.

Το θέμα αποκάλυψε το περιοδικό «Επίκαιρα» την Πέμπτη, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο φύλλο της Παρασκευής και ο «Ριζοσπάστης» με τίτλο «Αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας Κ. Καραμανλή»
Όπως αναφέρει το περιοδικό «Επίκαιρα», σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο».
Η στάση του Καραμανλή για την ενεργειακή πολιτική, αλλά και γενικότερα η εξωτερική και οικονομική πολιτική που ασκούσε φαίνεται πως είχε ενοχλήσει τόσο τους Αμερικανούς όσο και άλλους συμμάχους.
Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί αναλυτές πιστεύουν ότι η κρίση του δημόσιου χρέους θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί εντελώς διαφορετικά, καθώς τα οικονομικά της χώρας ήταν γνωστά παγκοσμίως και μέχρι το τέλος του 2009 η Ελλάδα δανειζόταν με πολύ χαμηλά επιτόκια, καθώς τα spread βρίσκονταν μόλις στις 130-140 μονάδες.

«Το άκρως απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009), ενημέρωνε την τότε κυβέρνηση Καραμανλή ότι η υπηρεσία έλαβε γνώση από την FSB, δηλαδή τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, πως μία "ομάδα Εργασίας" της, που αποτελούνταν από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, "με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας"», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Σκοπός της εν λόγω ομάδας ήταν η διοργάνωση επιχειρήσεων «αντιπαρακολούθησης», επιχειρήσεις στις οποίες είχαν σκοπό να εντοπίσουν τα άτομα που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού. Αφορμή για τη σύσταση της ομάδας ήταν η «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ των κυρίων Κ. Καραμανλή, Β. Πούτιν και Τζ. Παρβάνοφ».
Μάλιστα όπως αναφέρει το έγγραφο σε μια τουλάχιστον περίπτωση οι ομάδες των πρακτόρων της FSB ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Έλληνα πρωθυπουργού στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ.
Το περιστατικό τοποθετείται χρονικά κατά τις απογευματινές ώρες μεταξύ του πενθημέρου 20 και 25 Απριλίου 2008, ενώ όπως τονίζεται η όλη «εμπλοκή» δεν κράτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα.

«Η εν λόγω ελεγχόμενη διαδικασία εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπιστεί όχημα τύπου VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ. Τα άτομα του κλιμακίου της “ομάδας Εργασίας“ της FSB που συμμετείχαν στην αναφερόμενη εμπλοκή ήταν τέσσερα, ενώ τα άτομα του άλλου “Χώρου” ήταν δύο, άοπλα, γυμνασμένα, μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου, που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής», αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό.

Το Σχέδιο Πυθία και τα τέσσερα κύρια σημεία
Το σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή είχε σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας και εντασσόταν σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησής της.
Το σχέδιο «Πυθία 1» περιλάμβανε τέσσερα σημεία:
*Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση Βατοπαιδίου.
*Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.
*Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.
*Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.
Σημειώνεται ότι όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών προέρχονται από ρωσικές πηγές, και πιο συγκεκριμένα από Ρώσο αξιωματούχο, ο οποίος και περιγράφει αναλυτικά όλα τα γεγονότα και τη δράση της «ομάδας Εργασίας» της FSB.

Οι Ρώσοι για την τρομοκρατία
Σύμφωνα με το έγγραφο, «οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι η σημερινή γενιά τρομοκρατών είναι ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες».
Μάλιστα μετά η «ομάδα Εργασίας» της FSB κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, μέσα από τη «χαρτογράφηση» των ελληνικών τρομοκρατικών ομάδων, τις οποίες και κατατάσσει σε δύο κατηγορίες:
Σε αυτές που ασκούν αντάρτικο πόλεων και σε αυτές που ειδικεύονται σε ληστείες και απαγωγές.
Αναλυτικά το απόρρητο έγγραφο όπως το παραθέτει το δημοσίευμα
ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Χ.)
ΕΙΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Νο 213/5 Φεβρουαρίου 2009
ΘΕΜΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤ.: Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης Νο 53/13-1-20091.
Σε συνέχεια του σχετικού, θέτουμε υπόψη σας νεότερα αποσπάσματα Δελτίου Πληροφοριών που ομοίως προέρχεται από Ρώσο Αξιωματούχο με φερόμενη πηγή προέλευσης την FSB (Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας):
α. «Ομάδα Εργασίας» δεκαεννέα (19) ατόμων της FSB, που δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2008 στην Αττική, με αφορμή «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής» συνομιλιών που διαμείβονταν μεταξύ των κ.κ. Κ. Καραμανλή, V. Putin και G. Parvanov κατά την υπόψη περίοδο, διαπίστωσε και κατέγραψε τα ακόλουθα:
– Κατά τη διαδρομή που χρησιμοποιείτο για τη μετακίνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα μέχρι το Γραφείο του, εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ, το οποίο κινείτο συνεχώς στη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης κατά το μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στο εν λόγω όχημα, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές, όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας), επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. Η παρακολούθηση του Στόχου (ΣΣ: Του κ. Πρωθυπουργού) χαρακτηρίστηκε από την προαναφερόμενη ομάδα εργασίας επαγγελματική και εντεινόμενη από τις αρχές Απριλίου του 2008.
– Επίσης από την εν λόγω ομάδα εκτιμήθηκε ότι τα επιβαίνοντα στο παραπάνω όχημα άτομα, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Στόχου, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με άλλους συνεργάτες τους. Το εν λόγω όχημα επίσης εντοπίσθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής, συνοδευτικά οχήματα, άτομα συνοδείας κ.λπ. στοιχεία. Ομοίως στο αυτό σημείο (Λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου), τόσο το μήνα Μάρτιο όσο και το μήνα Απρίλιο του έτους 2008 εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN, μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε, το οποίο έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας (πλαστές, όπως εξακριβώθηκε από την παραπάνω ομάδα εργασίας).
– Εκτός των προαναφερθέντων σημείων παρακολούθησης του Στόχου, καταγράφηκαν ως άλλα τέτοια σημεία: (α) η περιοχή του CARREFOUR στον Γέρακα Αττικής, (β) η περιοχή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και (γ) η περιοχή του super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο Χολαργό Αττικής. Στο σημείο (α) εντοπίσθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW, χρώματος ασημί, μοντέλο 1995 ή 1996, το οποίο έφερε πινακίδες Γερμανίας. Στην εν λόγω περιοχή επίσης εντοπίσθηκε και το όχημα τύπου VAN, μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε και διαπιστώθηκε επικοινωνία μεταξύ των επιβαινόντων στα παραπάνω οχήματα ατόμων. Στα σημεία (β) και (γ) εντοπίσθηκαν επίσης τα προαναφερόμενα οχήματα τύπου VAN. Επιπρόσθετα στην περιοχή του Χολαργού στις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008 εντοπίσθηκε επί της οδού Φανερωμένης –πλησίον της εκκλησίας– συνάντηση και των τριών προαναφερόμενων οχημάτων.
– Από την έρευνα της ομάδας «αντιπαρακολούθησης της FSB» ως προς τους επιβάτες των υπόψη οχημάτων προέκυψε ειδικότερα ότι στο VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ, επέβαιναν συνήθως τέσσερις (4) άνδρες εκ των οποίων τρεις (3) μελαχρινοί και ένας (1) καστανός, στο VAN, μάρκας FORD TRANSIT, τρεις (3) άνδρες, και στο ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας BMW, δύο (2) γυναίκες. Πέραν των ατόμων αυτών, το προαναφερόμενο κλιμάκιο «αντιπαρακολούθησης της FSB» κατέληξε στην εκτίμηση ότι συγχρόνως λειτουργούσαν ομάδες υποστήριξης και καταγραφής κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Στόχου. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ατόμων σε όλη τη διαδικασία παρακολούθησης εκτιμήθηκε ότι ανερχόταν σε είκοσι (20) άτομα, τα οποία δεν ανήκουν στον Αντιεξουσιαστικό Χώρο. Επιπρόσθετα, από τηλεφωνική υποκλοπή διαπιστώθηκε ότι επιβάτες των παραπάνω οχημάτων μιλούσαν ελληνικά, ενώ η συνεννόηση μεταξύ των διαφόρων ομάδων πραγματοποιείτο μέσω κινητών τηλεφώνων. Κατά την προαναφερόμενη συνάντηση των τριών οχημάτων στην περιοχή του Χολαργού (αρχές του Ιουνίου του 2008 επί της οδού Φανερωμένης), διαπιστώθηκε και η παρουσία δύο ακόμη ατόμων (νέων) που –όπως εκτιμήθηκε– ήταν Ευρωπαίοι, μάλλον Βρετανικής Υπηκοότητας.
– Σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς αλλά κυμαίνεται μεταξύ του πενθήμερου 20 και 25 Απριλίου του 2008, στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ, κατά τις απογευματινές ώρες έλαβε χώρα «ελεγχόμενη» διαδικασία εμπλοκής, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, μεταξύ του κλιμακίου της ομάδας εργασίας της FSB και ατόμων που ανήκαν στις παραπάνω ομάδες παρακολούθησης. Η εν λόγω «ελεγχόμενη» διαδικασία εμπλοκής υλοποιήθηκε λόγω του ότι στην προαναφερόμενη περιοχή είχε εντοπισθεί το όχημα τύπου VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ. Τα άτομα του κλιμακίου της ομάδας εργασίας της FSB που συμμετείχαν στην προαναφερόμενη εμπλοκή, ήταν τέσσερα (4), ενώ τα άτομα του άλλου «Χώρου» ήταν δύο (2), άοπλα, γυμνασμένα, μιλούσαν ελληνικά και διέφυγαν από το χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου, που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Το προαναφερόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε στο χώρο της εμπλοκής.
– Εντός του προαναφερόμενου οχήματος βρέθηκαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθείται κατά τη μετακίνηση του κ. Πρωθυπουργού από την κατοικία του στο Γραφείο του, τα συνοδευτικά οχήματα, οι συνοδευτικές μηχανές ασφαλείας, καθώς και:
• Χάρτες στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η οδός Φανερωμένης στην περιοχή του Χολαργού Αττικής. Επίσης, είχαν σημειωθεί και οι χώροι που αντιστοιχούν στις θέσεις στάθμευσης του CARREFOUR καθώς και το κατάστημα των GOODY’S επί της οδού Κηφισίας, πλησίον του κόμβου εισόδου στην Αττική Οδό. Επιπλέον, υπήρχαν χάρτες των περιοχών Αγίας Παρασκευής – Χαλανδρίου – Χολαργού και Παπάγου. Ειδικά στο χάρτη της περιοχής της Αγίας Παρασκευής είχαν σημειωθεί σημεία με μαύρο χρώμα.
• Κιάλια νυχτερινής παρατήρησης.
• Εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF.
• Υλικά καμουφλάζ (καινούρια, αχρησιμοποίητα), υλικά μακιγιάζ, όπως μολύβια, κουκούλες μη χρησιμοποιημένες που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό, καθώς και γυναικεία ρούχα.
• Συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. υψηλής ευκρίνειας και εμβέλειας.
• Τηλεχειριστήριο.
• Τρόφιμα (ξηρά τροφή και σοκολάτες).
• Σκηνές.

Το σχέδιο «ΠΥΘΙΑ 1»

β. Τα παραπάνω περιγραφόμενα στοιχεία και υλικά εξετάσθηκαν στα Κεντρικά της Μόσχας και όλες οι αναλύσεις που έγιναν κατατείνουν στα ακόλουθα συμπεράσματα:
– Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του Στόχου που οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομόλογης Υπηρεσίας του Ισραήλ.
– Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Έλληνες.
– Ο αντικειμενικός σκοπός του εν λόγω σχεδίου ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας.
– Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει στα χέρια του από τον Άλεξ Ρόντο (Σύμβουλο του Προέδρου της Γεωργίας), σχέδιο των Αμερικανών για αναβολή ή ματαίωση του Αγωγού SOUTH STREAM. Το εν λόγω σχέδιο προσβολής του Στόχου αποτελεί τμήμα του συνολικού σχεδιασμού αποσταθεροποίησης της Χώρας που έχει την κωδική ονομασία «ΠΥΘΙΑ 1» και περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσερα σκέλη-τμήματα:
• Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση Βατοπαιδίου.
• Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο υποβάθμιση της Ελληνικής Οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.
• Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.
• Διάφορα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.
– Αναφορικά με τη γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα εκτιμήθηκε ότι είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες. Είναι ειδικοί σε ληστείες, απαγωγές (τρεις ομάδες) και το Αντάρτικο πόλεων (τέσσερις ομάδες). Επιπρόσθετα, θεωρούνται άριστοι χειριστές όπλων και μέσων μετακίνησης, ενώ λειτουργούν διαθέτοντας πάντα σχέδιο διαφυγής. Πιθανολογείται ότι οι χώροι απόκρυψής τους βρίσκονται στις περιοχές Γκύζη, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Μεγάρων για την Αττική. Ως τέτοιος χώρος εκτός Αττικής θεωρείται η περιοχή της Θήβας.
2. Επισημάνσεις της Υπηρεσίας μας επί των ανωτέρω αποσπασμάτων:
α. Τα αναφερόμενα «σημεία εντοπισμού» της παρακολούθησης ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, χωρίς κατ’ ανάγκη αυτό να σημαίνει και υιοθέτηση από πλευράς μας της περιγραφόμενης «εν εξελίξει επιχείρησης συνωμοσίας». Ωστόσο, σημειώνεται ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις μας, το σημείο εντοπισμού στη Λ. Μαραθώνος είναι κατάλληλο σημείο παρακολούθησης, το σημείο εντοπισμού στο CARREFOUR είναι δυνατόν να αποτελέσει σημείο έκνομης ενέργειας, ενώ τα σημεία εντοπισμού στις περιοχές του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ θεωρούνται σημεία συνάντησης.
β. Τα σημεία που βρέθηκαν επί χάρτου και προέρχονται από το υλικό που αντλήθηκε από την προαναφερόμενη διαδικασία «ελεγχόμενης» εμπλοκής απεικονίζονται στην εικόνα με τίτλο «Σημεία επί Χάρτου», η οποία επισυνάπτεται. Η απόσταση των εν λόγω σημείων επίσης από την Αττική Οδό χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως σημεία αφετηρίας για «έκνομη ενέργεια».
γ. Η εκρηκτική ύλη C-4 είναι στρατιωτική εκρηκτική ύλη, μη κυκλοφορούσα ελεύθερα στο εμπόριο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα ως συστατικό στοιχείο Αυτοσχέδιου Εκρηκτικού Μηχανισμού (ΑΕΜ), σε καμία από τις τρομοκρατικές ενέργειες που έχουν κατά καιρούς πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.
3. Επισημαίνεται ότι, και για τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η αξιοπιστία της πηγής δεν δύναται επί του παρόντος να ελεγχθεί. Η καταγραφή των «αντικειμενικών στοιχείων» (τοποθεσίες, ονόματα χώρων, αποστάσεις κ.λπ.) και η σύνθεσή τους θα μπορούσαν πράγματι να θεωρηθούν ως προετοιμασία μιας απόπειρας κατά του κ. Πρωθυπουργού. Πλην όμως η ερμηνεία που φέρεται να τους δίδεται –ότι δηλαδή αποτελεί οργανωμένο σχέδιο Δυτικών Υπηρεσιών και της MOSSAD σε βάρος του κ. Πρωθυπουργού, στο οποίο εντάσσονται άλλες υποθέσεις, όπως π.χ. Βατοπαίδιο, τρομοκρατία κ.λπ.– γεννά στην Υπηρεσία μας εύλογα ερωτηματικά. Δεν αποκλείεται συνεπώς οι πληροφορίες αυτές στο σύνολό τους να εντάσσονται στο πλαίσιο επιχειρούμενης παραπληροφόρησης των Κρατικών Αρχών της χώρας μας, με στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων.
4. Σε κάθε περίπτωση, παρέλκει να επισημάνουμε, από σκοπιάς Υπηρεσίας μας, την ανάγκη συνεχιζόμενης λήψης αυξημένων μέτρων ασφάλειας του κ. Πρωθυπουργού.
ΠΡΟΣ: κ. Πρωθυπουργό
κ. Υπουργό Εσωτερικών
κ. Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών


πηγές: ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Ριζοσπάστης, news247.gr 

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να παίρνεις εύσημα από την Αμερική! Αντί από το λαό;;;;




Χαιρετίζουν οι ΗΠΑ την αποφασιστικότητα Παπανδρέου

Οι ΗΠΑ έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΕ ότι θα καταφέρει να χειριστεί την κρίση, αναφέρει ο εκπρόσωπος του Μπαράκ Ομπάμα
ca4045eec48fcd40fc9fd9b3c508a980 Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να παίρνεις εύσημα από την Αμερική! Αντί από το λαό;;;;
«Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Παπανδρέου και της ελληνικής κυβέρνησης να λάβουν τα δύσκολα, απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδας», δήλωσε ο ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου, Τζέι Κάρνεϊ.
«Χαιρετίζουμε την κυβέρνηση και τους Έλληνες σε μια ώρα όπου προσπαθούν να υπερβούν τις δυσκολίες και να ξαναφέρουν την ηρεμία στη χώρα τους βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα και συνεχίζοντας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε ο Κάρνεϊ.
Ο εκπρόσωπος, όπως και την Πέμπτη, επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ έχουν εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα καταφέρει να χειριστεί την κρίση.
http://voria.gr/

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ,ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!




ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ...ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΟΥΝ!!!
ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΙΣ 30/3/2011,Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...ΣΗΜΕΡΑ,ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ SCREEN SHOTS ΑΠΟ ΤΟ SITE




30/03/2011

Να βγούμε από το μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα : γίνεται! (30-3-11)

Το πλήρες κείμενο των θέσεων του Παντελή Οικονόμου στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής (30 Μαρτίου 2011)

Θα συμφωνήσω με την διαπίστωση της κυρίας Υπουργού ότι η Ευρώπη προχωράει μέσα από κρίσεις και συμβιβασμούς, διότι δε θα μπορούσε να είναι και αλλιώς. Νομίζω όμως ότι πρέπει να αξιολογήσουμε αυτό το Σύμφωνο για το Ευρώ, το προς τα πού προχωράει με αυτό η Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, είναι μια απόπειρα αναβίωσης της ιδέας της ΟΝΕ κουτσουρεμένης. Αυτό είναι το Σύμφωνο για το ευρώ. Λέω ότι είναι μια αναβίωση της ιδέας της ΟΝΕ η οποία είχε εγκαταλειφθεί και είχε γίνει μια έκπτωσή της σε μια ζώνη κοινού νομίσματος. Αλλά είναι μια ΟΝΕ από την ανάποδη και κουτσουρεμένη. Δηλαδή, με άλλη χρονική διαδοχή και κουτσουρεμένη. Πρώτα απ’ όλα δεν προβλέπεται πουθενά σύγκλιση επιπέδων ανάπτυξης. Στην πραγματικότητα προβλέπεται σύγκλιση πολιτικών οικονομικών. Μόνο. Άρα, δηλαδή, να γίνει δεύτερη φάση, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η πρώτη, δηλαδή η σύγκλιση των επιπέδων ανάπτυξης. Όμως, για να το δούμε και αυτό, διότι δεν υπάρχουν τα αναγκαία εργαλεία για να γίνει, δηλαδή, προβλέπουμε ότι κάποια στιγμή το 2013 θα συγκροτηθεί ένας μηχανισμός, υποτίθεται για να στηρίξει το νόμισμα. Και αυτό είναι κουτσουρεμένο. Ο μηχανισμός αυτός είναι λιγότερο αποτελεσματικός από το ευρωομόλογο και είναι πιο ακριβός από τα πακέτα, τα οποία υπήρχαν μέχρι τώρα. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Ναι μεν η Ευρώπη προχωρά με κρίσεις και συμβιβασμούς, αλλά προχωράει προς την ασυναρτησία, διότι αυτό που γίνεται είναι, νομίζω, απόλυτα ασυνάρτητο.


Παρ’ όλα αυτά, εγώ θεωρώ ότι η κυβέρνηση καλώς είπε ναι στην ασυναρτησία, διότι η πρώτη δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι να σώσει την Ευρώπη από την ασυναρτησία, αλλά να βγάλει την πατρίδα μας από τα δύσκολα. Το αντίτιμο το οποίο απέσπασε, υπό τις δεδομένες συνθήκες, εγώ το θεωρώ ικανοποιητικό. Το θεωρώ ικανοποιητικό, πριν μπω στο δύσκολο ερώτημα εάν φτάνει. Να το δούμε αυτό. Λοιπόν, εγώ σας λέω ότι με αυτά που αποσπάσαμε, το αποτέλεσμα είναι ότι στον προϋπολογισμό του 2012, τον οποίο πολύ σύντομα θα κληθούμε να συντάξουμε και να ψηφίσουμε, τα τοκοχρεολύσια αντί για 40 δις που είναι φέτος θα γίνουν 32,5 δις. Όμως πάλι δεν βγαίνει λογαριασμός έτσι. Αυτά τα λέω, διότι έχω να προτείνω κάτι να κάνουμε. Εμείς έχουμε πάθει τώρα το εξής: βρισκόμαστε στο πλαίσιο μιας δανειακής σύμβασης, που είναι το περίφημο Μνημόνιο, το οποίο ακούω από διάφορες πλευρές ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί. Η κυβέρνηση το επικαιροποιεί και συμφωνεί με τους δανειστές. Όμως, δεν βγαίνει τίποτα από τα δύο ούτε η επικαιροποίηση, ούτε η αναθεώρηση. Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Μάλλον υπήρχε το πρόβλημα χρέους, αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο.

Για να μπορέσουμε όμως να καταγγείλουμε το Μνημόνιο, διότι αυτή είναι η μόνη λύση που υπάρχει, να καταγγελθεί αυτή η σύμβαση, πρέπει μέχρι τον Ιούνιο όπου είναι η Σύνοδος Κορυφής, η οποία θα οριστικοποιήσει τις αποφάσεις και θα πρέπει να ζητηθεί η έναρξη του μηχανισμού όχι το 2013, αλλά το 2012. Η μόνη λύση την οποία μπορεί η κυβέρνηση να κάνει, είναι να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση που έχει και να ενταχθεί στον μηχανισμό τώρα. Εάν μπορούσε να ενταχθεί τώρα να το συζητήσουμε. Το 2012 να το ξανασυζητήσουμε, αλλά το 2013 είναι πλέον δώρον άδωρον. Για να μη σας πω ότι μέχρι το 2013, ακριβώς επειδή η Ευρώπη προχωράει μέσα από κρίσεις και συμβιβασμούς, μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Δηλαδή αντί για δανειακές διευκολύνσεις, να υπάρξουν κάποιες αόριστες εγγυήσεις και να δούμε ποιοι θα είναι τότε στις κυβερνήσεις κλπ..

Εγώ πιστεύω ότι αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε, εν όψει της Συνόδου Κορυφής του Ιουνίου, διότι αυτό είναι το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά τα γενικότερα θέματα όπου έγινε μεγάλη συζήτηση και για τους οίκους αξιολόγησης και για όλα αυτά. Εγώ έχω να σας πω το εξής: έχω κάνει μια ερώτηση στον Υπουργό Εξωτερικών, διότι αυτό είναι θέμα της διεθνούς κοινότητας και δεν μπορεί η κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει. Πρέπει κάποια στιγμή να τεθεί το θέμα και ο ΟΗΕ πρέπει να αντιμετωπίσει και να απαγορεύσει τη λειτουργία των μηχανισμών αυτών. Τρεις «παίκτες» έχουν φτιάξει «ένα μαγαζί» και άλλοι τρεις «παίκτες» ένα άλλο και παίζουν οι ίδιοι με βάση τις εκτιμήσεις τις οποίες διαχειρίζονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λάθος αυτά που λένε για την Ελλάδα. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα το οποίο θα πρέπει ίσως να το συζητήσουμε, αλλά να επηρεάζουν αυτό που λέγεται αγορά - το οποίο είναι αμφίβολο αν υπάρχει καν αν και αυτό είναι ένα άλλο θέμα -. Νομίζω το Υπουργείο σας κυρία Υπουργέ, όχι εσείς η ίδια, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και κάτι θα πρέπει να γίνει. Δε μπορεί να το κάνει η κυβέρνηση μόνη της, αλλά θα πρέπει να υπάρχει σε διεθνές επίπεδο πρωτοβουλία. Κατά τη γνώμη μου στον ΟΗΕ.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω το εξής. Επειδή εχθές συζητήσαμε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, για τη Λιβύη όπου και εκεί υπάρχουν πάρα πολλά αμφιλεγόμενα σημεία. Βεβαίως, συμφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Βρεττός ότι εμείς δε μπορούμε να συμμετέχουμε αλά καρτ κάπου, διότι άμα συμμετέχουμε, θα πρέπει να είμαστε συνεπείς. Ξέρετε όμως ότι αξιολογούμεθα και για το βαθμό της συνέπειας και τη προθυμίας μας και θα σας έλεγα ότι διαισθάνομαι με όλα αυτά που βλέπω, ότι «ανήκομεν εις την Δύσιν» περισσότερο από ότι μας συμφέρει ως χώρα και ίσως αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε λίγο.





http://prezatv.blogspot.com/2011/06/site.html#more

  

Ντόρα Μπακογιάννη στο Alter πριν λίγα λεπτά



Ερώτηση Τράγκα: Κα Μπακογιάννη τη γνώμη έχετε για τον κόσμο στις πλατείες; Θα έφευγε σε περίπτωση οικουμενικής κυβέρνησης;
Απάντηση Ντόρας: Ξέρετε κύριοι, εγώ πάντα έλεγα ότι μία οικουμενική…… και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Καμιά κουβέντα για τους αγανακτισμένους πολίτες. Απόλυτη σιωπή.
Είναι τραγικό και ολέθριο μαζί αρχηγός πολιτικού κόμματος να αποφεύγει να εκφράσει άποψη για ένα εξαιρετικά πρωτοφανές πολιτικό γεγονός, τη δημοκρατική διαμαρτυρία των πολιτών.

Αλλά η κα Μπακογιάννη σήμερα έχει ένα και μοναδικό εχθρό, τη Νέα Δημοκρατία. Όμως αγαπητή Ντόρα, παλιά γνώριμη, το γινάτι βγάζει μάτι. Τουλάχιστον προστάτεψε την αξιοπρέπειά σου, μην εκδηλώνεσαι με τόσο δηλητήριο, μήπως γίνεις πιστευτή σε περισσότερους από το 2%.
Amphiaraos

Τι είναι αυτά;


Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες….κεραίες!

Το γεγονός μας τράβηξε την προσοχή μας όταν ανακαλύψαμε πως μετά τις επισκέψεις μας στους αγανακτισμένους του συντάγματος-αλλά και καθόλη την διάρκεια που παραβρισκόμασταν εκεί- ανακαλύψαμε πως οι αγωνιζόμενοι πολίτες είχαν ζαλάδες, αισθήματα κοπώσεως, πονοκεφάλους και πόνο στα τύμπανα των αυτιών.

Έτσι το ψάξαμε το θέμα λίγο και ανακαλύψαμε 3…πανέμορφα φορτηγά τα οποία στην αρχή νομίσαμε πως είναι των τηλεοπτικών συνεργείων που έρχονται συχνά στην περιοχή. Με μια πιο προσεκτική ματιά όμως διαπιστώσαμε πως τα 3 αυτά φορτηγά καμία σχέση δεν έχουν με την τηλεόραση.

Αρχίσαμε λοιπόν να ρωτάμε τους σεκιούριτι που…φρουρούσαν τα εν λόγο φορτηγά. Πήραμε μια επίσημη απάντηση η οποία μας προξένησε καινούργια ερωτηματικά: «οι κεραίες των φορτηγών είναι προσφορά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και βρίσκονται εκεί για να ενισχύουν το σήμα των κινητών τηλεφώνων στο….σύνταγμα»(!!!!)

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά. Αν πάρουμε την επίσημη εκδοχή τότε δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως είναι δυνατόν στο κέντρο της Αθήνας να μην έχουν σήμα τα…κινητά. Επίσης εδώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Οι εν λόγο κεραίες είναι ακριβώς στην περιοχή που μαζεύονται οι αγανακτισμένοι πολίτες. Άρα οι κεραίες της κινητής έχουν τοποθετηθεί λίγα μέτρα από τα κεφάλια των Ελλήνων που διαμαρτύρονται. Ποιο αρρωστημένο μυαλό μπορεί να τοποθέτησε δίπλα στα κεφάλια μας κεραίες που επιβεβαιωμένα προκαλούν βλάβες στην υγεία; Πως επιτράπηκε να φέρουν τόσο κοντά στον κόσμο κεραίες κινητής όταν πλέον έχει απαγορευθεί να τοποθετούνται και στις ταράτσες των σπιτιών;

Η παραφιλολογία.

Υπάρχει και μια άλλη άποψη στο ζήτημα. Ίσως να είναι παρακινδυνευμένο να την αναλύσουμε καθώς δεν αποδεικνύεται εύκολα και εντάσσεται στην λεγόμενη «παραφιλολογία» όμως επειδή έχει επιστημονικό υπόβαθρο και αφορά το μέλλον του…κεφαλιού μας και των παιδιών μας είμαστε υποχρεωμένοι να την αναφέρουμε καλώντας ταυτοχρόνως τους ενεργούς πολίτες να το ψάξουν και να ενημερωθούν επί του ζητήματος.

Σύμφωνα με αυτή την «άλλη» άποψη υπάρχουν πληροφορίες ότι όντος τα κινητά στο Σύνταγμα τον τελευταίο καιρό είχανε πρόβλημα. Το θέμα ήταν πως ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΗΜΑ δεν μπορούσανε να καλέσουν ούτε να δεχθούν κλήσεις όση ώρα ήταν στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος. Σαν κάτι να τα «μπλόκαρε» και να εμπόδιζε το σήμα. Η ίδιες πηγές αναφέρουν πως το φαινόμενο οφειλόταν στα μέτρα ελέγχου πληθυσμού που τα αρρωστημένα μυαλά της νέας τάξης έχουν φέρει στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα:

Όλοι γνωρίζουμε πλέον τους γνωστούς ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ και έχουμε εμπεδώσει ότι επηρεάζουν σίγουρα το κλίμα μας καθώς δεν είναι φυσικό να βρέχει καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα σαν να είμαστε…Αγγλία. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ψεκάζουν (το γιατί το υποπτευόμαστε).
Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα από τα συστατικά που ψεκάζουν είναι το ΜΑΓΓΑΝΙΟ γνωστό και κοινό ορυκτό το οποίο προκαλεί πύκνωση της ατμόσφαιρας όταν αυτό ψεκασθεί σε αυτή. Την πρακτική του ψεκασμού με μαγγάνιο την έχουν εφαρμόσει οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις σε κάθε χώρα που επρόκειτο να κάνουν πόλεμο στο παρελθόν διότιμε την πύκνωση της ατμόσφαιρας υπάρχει καλύτερη απόκριση στις επικοινωνίες καθώς εμποδίζονται τα διάφορα κύματα να διαφύγουν και ανακλώνται πίσω στην γη (σαν καθρέπτης).

Τι σχέση έχει αυτό με τον έλεγχο του πλήθους; Θα σας πούμε. Υπάρχουν ήχοι που αν και το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να τους συλλάβει, αυτοί επιρρεάζουν άμεσα την ανθρώπινη συμπεριφορά σε συγκεκριμένες συχνότητες: Είναι οι γνωστοί σε όλους μας Υπέρηχοι και υπόηχοι. Η πιο γνωστή εφαρμογή των εν λόγο ήχων είναι το υπερηχογράφημα, όμως όλοι ξέρουμε και την συσκευή που βάζοντας την στην πρίζα του σπιτιού μας διώχνουμε τα τρωκτικά (ποντίκια) και άλλα ζωύφια με τους υπόηχους που αυτή παράγει!

Έχει λοιπόν ανακαλυφθεί πως οι ΥΠΟΗΧΟΙ σε συγκεκριμένες συχνότητες δεν διώχνουν μόνο τα τρωκτικά αλλά επηρεάζουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά προκαλώντας αίσθημα ΚΟΠΩΣΗΣ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ καθώς και ΟΚΝΗΡΙΑ.

Αν λοιπόν για να ελέγξουν τον κόσμο ώστε να μην αντιδρά χρησιμοποιούν μηχανήματα παραγωγής υπόηχων (πράγμα που είναι πολύ απλό να γίνει με τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα) τότε θα κάνανε το εξής: Θα βάζανε σε διάφορα κυβερνητικά κτήρια (π.χ. Της κρατικής ασφάλειας ή του ΟΤΕ) τέτοια μηχανήματα εκπομπής υπόηχων. Επειδή το πρόβλημα είναι πως ΑΝ τα συγκεκριμένα κύμματα εκπέμπονται σε ευθεία γραμμή θα χρειαζόταν εκατοντάδες τέτοια για να καλύψουν όλο το λεκανοπέδιο όπως επίσης ΑΝ χρειαζόταν να εστιάσουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν δύσκολο, οπότε η λύση θα ήταν η εξής: Θα ψεκάζανε στην ατμόσφαιρα με ΜΑΓΓΑΝΙΟ και θα εκπέμπανε τους υπόηχους προς τα εκεί. Το μαγγάνιο θα ανακλούσε τα κύμματα προς κάθε κατεύθυνση της γήινης επιφάνειας με αποτέλεσμα να γινόταν μια ομπρέλα στην οποία όσοι ήταν εγκλωβισμένοι θα είχαν άμεση επιρροή από τους υπόηχους.

Για να μην επεκταθούμε σε επιστημονικές αναλύσεις και κουράσουμε τον αναγνώστη θα πούμε πως αν ισχύει η θεωρία αυτό σημαίνει πως ολόκληρες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας βομβαρδίζονται με υπόηχους και με την βοήθεια των αεροψεκασμών μας κάνουν το μυαλό και την ψυχολογία σουρωτήρι ώστε να μην έχουμε το κουράγιο να αντιδράσουμε.

Αν ισχύει η θεωρία αυτή την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού θα πρέπει να το ψάξουμε όλοι μας αλλά το πρόβλημα είναι πως στην εν λόγο πρακτική δεν υπάρχει αντίδοτο που να προσφέρει 100% κάλυψη των συμπτωμάτων.

Οι ωτασπίδες προσφέρουν μια προστασία της τάξης του 30% καθώς εκτός από τα τύμπανα των αυτιών δονείται όλη η περιοχή του κεφαλιού συν του ότι αν πήγαινε κάποιος σε πορείες και διαμαρτυρίες με ωτασπίδες δεν θα άκουγε τίποτα. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να προσφέρει είναι κάποιο είδος κράνους από φελιζόλ καθώς το φελιζόλ προσφέρει άριστη ηχομόνωση. Ένα τέτοιο κράνος συνδυασμό με ωτασπίδες θα πρόσφερε μεγάλη προστασία από αυτά τα μέτρα ΑΝ είναι αληθινές οι υποθέσεις που κάνουμε…

Ενημέρωση για το Μαγγάνιο

Μαγγάνιο (Mn):
Ανεπιθύμητο και ευκίνητο στοιχείο, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τα 50 καιενδεικτικό τα 20 μg/l. Απαντάται στη φύση με τη μορφή δισθενούς, τρισθενούς και τετρασθενούς στοιχείου. Η πλέον αφομοιώσιμη μορφή είναι το δισθενές μαγγάνιο και λιγότερο το τρισθενές, η δε αφομοίωση του από τον οργανισμό σχετίζεται στενά με το pΗ. Το μαγγάνιο είναι απαραίτητο στον οργανισμό ιχνοστοιχείο και συμμετέχει σε ενζυμικές αντιδράσεις.

Απορροφάται από το έντερο και εναποθηκεύεται στους νεφρούς, στο ήπαρ, στα οστά και σε μικρές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο. Απεκκρίνεται από την γαστρεντερική οδό δια μέσου της χολής. Αυξημένες συγκεντρώσεις στα πόσιμα νερά μπορεί να προκαλέσουν, πονοκεφάλους, αδυναμία, υπερευαισθησία, αϋπνία, νοητικές διαταραχές και ψυχώσεις. Επίσης νευρολογικές διαταραχές όπως η νόσος του Parkinson. Χαρακτηριστικό είναι το βάδισμα με το σώμα να γέρνει προς τα εμπρός.


http://www.elliniki-grothia.com/?p=7971