Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Για τους πολύ ψαγμένους...

Ανοιχτε εναν browser και πληκτρολογηστε illuminati αναποδα και προσθεστε .com  και δειτε τι ιστοσελιδα σας ανοιγει ;-)


Τυχαίο;;;  δεν νομίζω... και μετά μας λένε για θεωρίες συνομοσιολογιας...

Γεώργιος Παπανδρέου

 (email:Giorgakis@nextprimeministernewprimeminister.grcom) , γνωστός στην πατρίδα του ΗΠΑ ως Jeffey Maiconi, Lil' George, Boy George και George of the Jungle και στην Ελλάδα ως τέως Γιωργάκης, είναι φιλέλληνας του 21ου αιώνα, επαγγελματίας ποδηλάτης. Α, σήμερα ασχολείται και με τη πολιτική. Έχει και μία κόρη που συμμετείχε ενεργά στο κοινό του Βig brother, ενώ διατηρεί αποδεδειγμένα συζυγική σχέση με ένα άλλο ρεμάλι, γνωστό ως Βενιζέλο.


                                             --Τόσο, με το συμπάθιο!
(Ανορθόδοξη θέση του φωτογράφου για να τραβήξει τον Γιώργο Παπανδρέου που ποζάρει μισή ώρα. Η αγανάκτησή του είναι εμφανής)

Βιογραφία

Ο Γεώργιος Παπανδρέου γεννήθηκε την ημέρα που ανακαλύφθηκε το ποδήλατο. Το συνταρακτικό αυτό γεγονός για την ανθρωπότητα δημιούργησε την τεράστια αγάπη του για την ποδηλασία, ξέρει λίγο ποδήλατο με ροδάκια ακόμα. Την περίοδο 2000-2004 ασχολείτο με την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και από το 2004 έχει ορισθεί τυπικά (χάρη σε νόμο που ψήφισαν ανόητοι άνθρωποι το 1974 χωρίς να υπολογίσουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον - πόση φαντασία να έχουν οι καημένοι) αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το 2004 κατέβηκε ως υποψήφιος πρωθυπουργός με το κόμμα της Συμμετοχικής Δημοκρατίας- Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά έχασε γιατί ο λαός δεν αντιλήφθηκε τις καλές του προθέσεις. Το κόμμα του είχε φέρει την χώρα στο χείλος του γκρεμού το 2004 ενώ εκείνος θέλησε επιτέλους να κάνει ένα βήμα μπροστά. Θεωρείται παγκοσμίως ως ο πρώτος απατημένος γιος. Και σαν καλός απατημένος αρνήθηκε την επανέκθεση στον Ελληνικό λαό της Δημητρούλας. Το 2009 ο Καραμάνλής βαρέθηκε την εξουσία αφού έφαγε μέχρι σκασμού και παρέδωσε την εξουσία στο Γιώργο.




           Το περίφημο άγαλμα του Γεωργίου Παπανδρέου ύψους 800 μέτρων, δώρο του προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί. Βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και είναι πόλος έλξης δισεκατομμυρίων τουριστών.

Γλώσσες

Μιλάει άπταιστα τόσο πολλές ξένες γλώσσες , που κανείς ποτέ δεν καταλαβαίνει τι λέει. Παράδειγμα τα γαλοπουλικα (εκλογλογλογλογλογολία). Το ατομικό ρεκόρ του στις συνεχόμενες λέξεις (2) ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί από όσους τον γνωρίζουν. Συνεχώς δεν μπορούν να μιλήσουν από τα γέλια. Από τότε που γεννήθηκε έχει ως όπλο το "γελοίο θάνατο". Πραγματικά , όσοι παρακολουθούν τους λόγους του γελάνε τόσο, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν, με αποτέλεσμα την ασφυξία.
Με επίσημη ανακοίνωση του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ικανός να μιλήσει:
§  Αγγλικά (άπταιστα)
§  Σουηδικά (άπταιστα)
§  Γαλοπουλικά (άπταιστα)
§  Γαλλικα (ικανοποιητικά)
§  Ισπανικά (ικανοποιητικά)
§  Γερμανικά (μέτρια)
§  Βουλγάρικα (μέτρια)
§  Πολωνικά (μέτρια) και
§  Ελληνικά (αρχάριος)
Για να αναγνωριστεί η προσπάθειά του (και να μην κλαίει μέσα στη Βουλή, ενοχλώντας τον Πάγκαλο όταν τρώει, με αποτέλεσμα να οργίζεται και να χτυπάει τον Βενιζέλο, ο οποίος από την πίεση σφίγγεται και τελικά απελευθερώνει μέσα στην αίθουσα ημιραδιενεργά υλικά, καταστρέφοντας έτσι τη συνεδρίαση), το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του απένειμε τιμής ένεκεν το δίπλωμα πιστοποίησης γνώσης της ελληνικής γλώσσας, γνωστότερο και ως "20.000 λεύγες κάτω από το Lower", ως ένδειξη αναγνώρισης της γλωσσομάθειάς του.

Δράση στην αντιπολίτευση

Έχει δοθεί πλήρως στον αγώνα του για εξυγίανση του εκπαιδευτικού συστήματος και με τα συνεχή σαρδάμ του έχει καταφέρει να αποδείξει πως το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι ελαφρώς καλύτερο από εκείνο της Ουγκάντας ως προς την αποτελεσματικότητα, ενώ έχει καταφέρει να καταρρίψει τον τρίτο νόμο του Νεύτωνα περί της δράσης - αντίδρασης εισάγοντας τον Πρώτο Νόμο του Παπανδρέου, ο οποιός συνοψίζεται ως εξής: "η Νέα Δημοκρατία κλέβει, εξαπατά, κατακρεουργεί την Ελλάδα (Δράση), το ΠΑΣΟΚ με εμένα τι κάνει; (Αντίδραση = Παπανδρέου*0)". Η καταπληκτική αυτή θεωρία έχει εμπνεύσει όλα τα σοσιαλιστικά κινήματα παγκοσμίως, ενώ αναμένεται και η υιοθέτησή της από τον πρόεδρο Ομπάμια. Eίναι στο τσακ να κάνει μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Να στείλει την κυβέρνηση της Νέας Ολιγαρχίας στα δικαστήρια για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Προσπαθεί εναγωνίως να του κάτσει μια γκόμενα, θεά, ΣΥΡΙΖΑ με τ'όνομα, αλλά αυτή δεν του κάθεται. Έτσι τραβάει τα πλούσια μαλλιά του.



Έργo

Το έργο του Γιώργου Παπανδρέου είναι τεράστιο, αναγκαστήκαμε συνεπώς να ξεχωρίσουμε τις βασικότερες ενέργειες του. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει καταφέρει να :

§  Να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
§  Να πέσει από ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες.
§  Να κάνει κανό, χωρίς να πέσει από το ποδήλατο.
§  Να φτιάξει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει (χωρίς να πέσει).
§  Να μεταφράσει 12 παραμύθια από τα Σουηδικά στα Αγγλικά.
§  Να κάνει 9 συντακτικά λάθη σε μια πρόταση 8 λέξεων.
§  Να κάνει 19 λεξιλογικά λάθη σε μια πρόταση 8 λέξεων.
§  Να συνδυάσει το υποκείμενο με το ρήμα σε δευτερεύουσα πρόταση.
§  Να κλίνει άκλιτα μέρη του λόγου.
§  Να κατατρομάξει τη Δεξιά και το κεφάλαιο.
§  Να κάνει τον Σοσιαλισμό πράξη (λέμε και καμιά μ...ία να περνάει η ώρα).
§  Να χορέψει καλαματιανό.
§  Να σηκώσει τα μανίκια από κοντομάνικο πουκάμισο.
§  Να δουλέψει σαν μετανάστης κι ας ήταν γιος και εγγονός Πρωθυπουργού.
§  Να εμποδίσει τον Ραν Ταν Πλαν  να πάρει την εξουσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ
§  Να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας, άσχετα που δεν ξέρει τι είναι αυτό: Τόσο το "Πρωθυπουργός", όσο και το "Ελλάδα".

Θυσίες στο κοινοβουλευτικό έργο


Εκτός από τις διακοπές του, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε μια κίνηση, με την οποία θυσίασε ένα από τα σπουδαιότερα μέλη της παράταξης: Στις βουλευτικές εκλογές του 2004 αποφάσισε να κρατήσει την έδρα του στην Α' Θεσσαλονίκης, παίρνοντας έτσι μέσα από τα χέρια την έδρα της λαϊκής αγωνίστριας και μάχιμης πολιικού Εύας Καϊλή. Ακόμη δεν ντρέπεται να απευθυνθεί και στις γαλοπούλες στην γλώσσα τους με κρυπτογραφημένα μηνύματα (εμείς δεν κάνουμε εκλογλογλογλογολία - παριστάνοντας πως θέλει να πει εκλογολογία)



Το κόμμα-σχολειό

Ο ίδιος ο Γίωργος Παπανδρέου εμπνεύστηκε το κόμμα της συμμετοχικής δημοκρατίας ως "ένα κόμμα που θα 'ναι κόμμα-σχολειό". Σε αυτό το σχολείο όμως δεν πατάει κανείς. Γιατί; Πολυ απλά γιατί οι πιο επιφανείς μαθητές του αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Χαρακτηριστικές είναι οι δυσκολίες των Γεωργίου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, που καθιστούν ολοφάνερες τις μαθησιακές τους δυσκολίες σε κάθε τους ομιλία (κοινώς, τα σαρδάμ). Ο ύμνος του κόμματος, μετά την απόφαση μετατροπής του σε σχολειό άλλαξε και ορίστηκε ως ύμνος το παρακάτω τραγουδάκι:

- Έτοιμοι, αρχίζουμε.
- Μάγκες τη στρουμφίζουμε!
- Βγάλτε τα βιβλία σας.
- Σώστε την υγεία σας!
- Διάβασες το μάθημα;
- Μάθημα ανάθεμα!
- Εργασία και χαρά...
- Στρουμφ σημαίνει ξενοιασιά!
- Ποιοί ήταν οι αρχαίοι θεοί;
- Το Σάββατο κι η Κυριακή...
Δευτέρα κάτι έχω,
Την Τρίτη δεν αντέχω.
Τετάρτη πως βαριέμαι
Τη Πέμπτη δε κρατιέμαι
Παρασκευή πρωί να να να να να να να!
Απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει!

“Νομίζω πως αν διαβάσει, θα περάσειΌσκαρ Ουάιλντ για τον Γιώργο Παπανδρέου
“Δεν πίνει, δεν κλέβει, δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο... είναι σίγουρα δικό μου παιδί;”Ανδρέας Παπανδρέου για τον Γιώργο Παπανδρέου
“Παραλάβαμε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την πήγαμε ένα βήμα μπροστά!”Γεώργιος Παπανδρέου για την ποιότητα της κυβέρνησής του.

Εβραίοι Κ Εβραιογαμπροί Διοικούν Την Ελλάδα




Κ. Σημίτης - Ισπανοεβραίος{Φυλή Που Δεν Έχει Καλή Φήμη}

Α. Παπανδρέου - Χαζαροεβραίος

Ε. Βενιζέλος  - Υιός του Τουρκόγλου με τα μογγολικά χαρακτηριστικά, το όνομα του πατέρα του είναι καθ'αυτού Τουρκογλου.
Μ. Χρυσοχοιδης- Το κανονικό του όνομα είναι Κοεμτζογλου...

Ο Ι.Χαραλαμπόπουλος ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Π.Α.Σ.Ο.Κ επι Σημίτη{Ο υιός του Συν/ρχης της Μοσάντ η δε κόρη του μαζί με την κόρη του Εβραίου Στρατηγού Νταγιάν τοποτηρήται στην ΕΡΤ-1}

Α.Τσοχατζόπουλος{Ο υιός του βρίσκεται στο Τέλ-Αβίβ}

Ενώ, οι Εβραίοι έσφαζαν επί 18 αιώνες τους Έλληνες ωμά κ απάνθρωπα, κατόρθωσαν μέσω των οργανωμένων φιλοτομαριστών "Ελλήνων", πρώτον να φορτώσουν τα εγκλήματα τους είς άλλους{Ρωμαίους,Τούρκους,Κομμουνιστές} κ δεύτερον να δημιουργήσουν τόση πολιτική μισαλλαδοξία μεταξύ του Ελληνικού Λαού ώστε να διοικούν με εβραίους πρωθυπουργούς κ υπουργούς γαμπρούς η νύφες εβραίων, κ οι Έλληνες να χειροκροτούν με πάθος τους σφαγείς των προγόνων τους, μπράβο τους.

Μην σκεφθείτε οτι αν φέρουμε τους άλλους θα είμαστε καλήτερα, διότι σε όλα τα κόμματα το ίδιο ακριβώς συμβαίνει, π.χ. κατά τον πόλεμο του Κοσσόβου κατά την συμφωνία του Ελσίνκι δια την είσοδο της τουρκίας στην Ε.Ε. την θέση πήραν Ο Έβερτ,ο Ανδριανόπουλος, ο Μάνος, Ο Ράλλης, Ο Αρσένης, Ο Κωνσταντοπουλος, Ο Αβραμόπουλος{Δήμαρχος Αθηναίων}.

Είναι απλά πληροφορίες, για όσους είναι διστακτικοί, οι αποπέρνουν τα παραπάνω η τους φαίνοντε κάπως απίστευτα ας μάθουν ποιός ήταν ο Γεώργιος Γεωργίου Αϋφαντής, κ πόσο ετών έγραψε αυτα τα παραπάνω.
..και ας μην ξεχνάμε πως το πραγματικό όνομα του Σημίτη είναι Ααρών Αβουρής.
Μόνος του το είπε σε συνέντευξη το '99 στην τηλεόραση..



Τα κουκλάκια τα δημιούργησαν Εβραίοι και επειδή η Θρησκεία τους δεν επιτρέπει να φτιάχνουν ομοιώματα ίδια με τους ανθρώπους (π.χ τα δάκτυλα έπρεπε να είναι 5 αντί τεσσάρων) δημιούργησαν τα πάνω και τα κάτω άκρα των μασκότ με ένα λιγότερο δάκτυλο.

η διαφοροποίηση βρίσκεται στον αριθμό των δαχτύλων των άκρων τους, κάτι το οποίο αναφέρθηκε.
Δηλαδή με λίγα λόγια οι μασκότ βασίστηκαν σε ελληνικές αρχαίες παιδικές κούκλες που είχαν πέντε δάχτυλα, παρόλα αυτά όμως οι εβραίοι θεώρησαν σωστό λόγο των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων να αλλάξουν τα δάχτυλα σε τέσσερα.


Πρωθυπουργικοί... Κουμπάροι

ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

Οι Λοιποί Κουμπάροι

ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ
Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη.
Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά. ( Θυμηθείτε ότι τό πραγματικό όνομα του κ. Κ.Σημίτη είναι Ααρόν Αβουρή !!! )

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ
Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη &
Κουμπάρος με τον Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ.
Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού
Ι. Αγγέλου.
Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ.
Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ.
Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
Κουμπάρα με Ντ. Μητσοτάκη ‐ Μπακογιάννη.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτείου.
Κουμπάρος της Ντ. Μητσοτάκη ‐ Μπακογιάννη.
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Απεχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος ‐ συνδικαλιστής ΑΣΑ).
Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού
Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών.
Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ.
3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική
βιομηχανία Ηπείρου).
Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως
Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού.
Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων).
Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.




...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.

Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα
Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.

Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η
διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμύνης αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από
εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και κολλητός του Μεϊμαράκη.

Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. :
Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος
στο υπ. Υγείας.

Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Άμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».

Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν
επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.

Ο γιος της Ντόρας Μητσοτάκη -Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο
ΥΠΕΞ.

Οι κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.

Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή
Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανηψιός της βουλευτού Αργολίδας Έλσας
Παπαδημητρίου.
Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
Η κόρη του βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ ,όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου,σύμβουλος ΕΛΤΑ !!!!!!!!!!!

Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική).
Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία
Δημοσίου).
Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμύνης.

ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανηψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική
Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμύνης. Κόρη του τ. υπουργού Π.
Μολυβιάτη.

Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

Οι πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα μεταφέρουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό !


Η εθελοδουλεία είναι η μήτρα του κακού. Όσο ο Έλληνας καταναλωτής ενισχύει με το Ευρώ του αυτούς που τον θέλουν άνεργο και υπαμοιβόμενο υπάλληλο, δεν υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης. Ο πιο απλός δρόμος λαϊκής αντίστασης είναι ο έλεγχος των δαπανών που κάνει ο κάθε ένας από εμάς.

ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Οι πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες φέρονται να έχουν συμβάλλει στη μείωση των καταθέσεων στην Ελλάδα κατά τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ.
Λόγω της γενικότερης κρίσης οι πολυεθνικές εταιρείες έχουν προβεί σε μία κίνηση που δε συνάδει με την γενικότερη επενδυτική τους πολιτική στην Ελλάδα.
Μεγάλες εταιρείες από το χώρο των τροφίμων, του λιανεμπορίου, ηλεκτρονικών ειδών και άλλες, έχουν μεταφέρει καταθέσεις τους στο εξωτερικό, στις μητρικές τους εταιρείες δηλαδή, ενώ ταυτόχρονα, το φαινόμενο αυτό της εκροής, συνεχίζεται.

Ρίχνουμε λοιπόν το εισόδημα μας σε έναν κουβά διάτρητο. Είναι θέμα χρόνου να αδειάσει ο κουβάς και εμείς να ψάχνουμε για νερό. Τι κάνουμε;

Η λαϊκή δράση, περνάει από τη …Λαϊκή!


Αποκαλύψαμε, αναλύσαμε, διαπιστώσαμε, περιγράψαμε. Μόνο οι κακοπροαίρετοι, οι θιασώτες της επερχόμενης λαίλαπας ή οι ανίατα πεπεισμένοι από την πολυετή προπαγάνδα των ΜΜ”Ε” δεν κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη ανάληψης λαϊκής δράσης.

Όλοι μέσα μας γνωρίζουμε ότι είμαστε οι μόνοι που οφείλουμε και μπορούμε να αγωνιστούμε για το μέλλον αυτής της πατρίδας, το μέλλον του συνόλου, το μέλλον του κόσμου ολόκληρου. Να δώσουμε την χαριστική βολή στην εξ- ουσία, απλώς επαναφέροντας την Ουσία. Την Ουσία της ύπαρξης, την απλότητα της ορθής ζωής, την αρμονία και την ειρήνη, συστατικά της πραγματικής αειφορίας, της περιβόητης “ανάπτυξης”.

Εδώ κάπου ανατέλλει ο φόβος. Η φοβία που εμποδίζει την ανάληψη δράσης καθ’ ότι το μεγαλύτερο όπλο της “μηχανής” είναι η ηττοπάθεια. Η παράδοση άνευ αγώνα ή μάλλον πρωτού υπάρξει καν σκέψη για αγώνα. Όμως τα πράγματα είναι τόσο απλά. Οι λύσεις είναι απλούστατες αλλά όπως και το πρόβλημα έχει περιβληθεί με έναν μανδύα “πολυπλοκότητας”, γραφειοκρατίας, συνωμοσιολογίας, αποθέωσης του κακού.

Το έχουμε πει και άλλες φορές. Όταν έχεις σκύψει το κεφάλι περιμένοντας την χατζάρα του Τσέτη, δεν οφελεί να αναρωτιέσαι εάν ο Κεμάλ ήταν κρυπτοεβραίος και συνεργάτης του ιλουμινατομασώνου Βενιζέλου. Απλά, θα χάσεις το κεφάλι σου. Το πρόβλημα είναι ακριβώς το χέρι που κρατά το σπαθί και η δική σου υποταγή. Την καταγωγή της συνυφάδας του Τοπάλ μπορείς να την ψάξεις μετά.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και με τις περιβόητες λέσχες “που κινούν τα νήματα”. Γι’ αυτό και αποκαλύψαμε τα ονόματα των γελοίων και πως ακριβώς πήραν τις θέσεις κλειδιά ώστε να κρατούν τα ηνία των επικοινωνιών και του χρήματος.

Εμείς χτίσαμε αγαπητοί τα τείχη που μας περιβάλλουν. Με το δικό μας χρήμα και τον δικό μας μόχθο. Εμείς δώσαμε μέχρι και το τελευταίο Ευρώ στους δολοφόνους μας, στους δεσμοφύλακες μας. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, θα τους αποδομήσουμε, τώρα που είδαμε ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Με τα ΔΙΚΑ μας όπλα όμως, όχι τα δικά τους.

Ναι μεν πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ έτοιμοι να βρεθούμε στους δρόμους όταν δοθεί το σύνθημα, το ΣΩΣΤΟ σύνθημα αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. ΠΟΣΟΙ από εμάς θα το κάνουν; Πάντα υπάρχει αυτός ο διαολάκος στο κεφάλι που μας λέει “που να τρέχω τώρα, θα το δω από την τηλεόραση”.

Ας δούμε λοιπόν πιο πρακτικές μεθόδους μα και επώδυνους για τους δυνάστες μας, μέχρι την τελική σύγκρουση (που είναι αναπόφευκτη). Θα γίνει όμως με τους ΔΙΚΟΥΣ μας όρους ώστε να μη βρουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία οι αιώνιοι Ιαβέρηδες του ορθού και του ωραίου, να εκμεταλλευθούν την αναταραχή.

Η πρώτη και κύρια μέθοδος φίλοι, όσο απλοϊκή και αν φαίνεται, είναι η ΛΑΪΚΗ!

Όλοι έχουμε βασικές ανάγκες, καθημερινές. Όλοι θέλουμε την εύκολη λύση που είναι το Supermarket όπου αγοράζουμε σακουλάκια με κωδικούς και πλήθος χημικών συστατικών. Ε όχι και είδος πρώτης ανάγκης το Ε1512 που δεν ξέρουμε τι διάολο είναι και τι κάνει. Για να μην πάμε στα περιβόητα “Βιο” και παραδοσιακά προϊόντα. Σαν την περιβόητη διαφήμιση της Helmans με τους “φύλακες των συνταγών”. Αν υποψιαστώ ότι η γιαγιά μου έβαζε τριβουτανικό νάτριο στη φάβα, θα γίνω κρατοφάγα!

Λαϊκή λοιπόν. Κατά προτίμηση ΜΟΝΟ από τον παραγωγό. Τον λιτό πάγκο με ένα ή δυό φρούτα, ζαρζαβατικά κλπ. Τον άνθρωπο που αγκαλιάζει τη Γη και μοχθεί για να παράγει τα κολοκυθάκια και να μας τα φέρει στη γειτονιά.

Θυμάστε ποτέ τον εξαφανισμένο πηθικάνθρωπο Τσαμτσίκα να έκανε ρεπορτάζ στο σούπερ μάρκετ για την αύξηση τιμής του τριβουτανικού νατρίου που έβαζαν οι πολυεθνικές στην “παραδοσιακή παντζαροσαλάτα”; Όχι. Τη λαϊκή είχαν στο μάτι τα αφεντικά του.

Τα πάντα λοιπόν από τη λαϊκή. Όχι, δεν θα σας πώ να γίνετε μουτζαχεντίν και να λούζεστε με πράσινο σαπούνι (δοκιμάστε το πάντως), δεν θα σας γυρίσω μανούλες στην εποχή της παραμάνας. Για τα πάμπερς και τα απορρυπαντικά να πάτε σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων “Μάρκετ” και να τα ψωνίσετε, ει δυνατόν Ελληνικά.

Η Λαϊκή όμως σας δίνει πλήρως τα πρωτογενή που χρειάζεστε. Τα φρούτα χωρίς barcode, αυτά που ΑΚΡΙΒΩΣ πρέπει να τρώμε. Θυμηθείτε το, η αγιορίτικη αντικαρκινική διατροφή στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στα προϊόντα της λαϊκής. Μα επιπλέον,

ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Δεν πάει εκτός μέσω διαύλων offshore και πολυεθνικών μετόχων.

Επιπλέον, βλέπουμε τον κόσμο στα ΜΑΤΙΑ και δεν κοιτάμε ΑΨΥΧΑ ΡΑΦΙΑ. Ενισχύουμε την ύπαιθρο απέναντι σε αυτούς που μας θέλουν στα τσιμεντόκλουβα μας να ψωνίζουμε από τα τσιμεντομάρκετ με τις τεχνητές οσμές και την αηδιαστική απαλή μουσική της κατανάλωσης.

Ενδυναμώνοντας την λαϊκή, ενισχύουμε και άλλους παραγωγούς με άλλα προϊόντα να προσέλθουν από το να παρακαλούν τους αγοραστές των υπεραγορών να βάλουν το αγνό σαπουνάκι τους που το φτιάχνουν με μεράκι δίπλα στα χημικά κατασκευάσματα του …Πρωκτορ (και γκάμπλ).

Λαϊκή λοιπόν, από το Ψυχικό μέχρι το Σουφλί. Όπως χιλιάδες χρόνια. Σταδιακά θα καταλάβουμε ότι αυτή η φαινομενικά ασήμαντη ενέργεια είναι αποτελεσματικότατη μορφή λαϊκής δράσης.

ΠΑΜΕ λοιπόν!

ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΝ "ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...



" ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ --ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΜΙΩΝΕ ΗΘΙΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ":
...ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ.!!!

Τό Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή του Χρυσού Αιώνα της Δημοκρατίας της Ελλάδας . βουλευτής.
Ο νόμος απαιτούσε τα εξής:
1) Να είναι Έλλην πολίτης
2) Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία
3) Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος και
4) Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του κυρίου, μέχρι και τα σανδάλια που φοράει, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.
Εάν τηρούνταν όλα αυτά τότε ο εν λόγω κύριος, μπορούσε να γίνει βουλευτής.

Αν ο κύριος αυτός πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα.



Αν δεν έφθανε η περιουσία του τότε έπρεπε να κατασχεθεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που κατεγράφησαν) και το υπόλοιπο που αδυνατεί να καλύψει να το εξοφλήσει ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.Αν ο νόμος που πρότεινε και πέρασε ο κύριος αυτός, ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα
η ποινή ήταν :

AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ !!!
 


Υ.Γ.
Στη σημερινή Ελλάδα, ας είναι καλά η Ασυλία των Βουλευτών και ο νόμος "Περί ευθύνης Υπουργών"...

Υ.Γ 2
κ. Γ. Παπανδρέου, από τις 4 προαναφερθείσες προϋπόθεσες, εσείς σε πόσες ανταποκρίνεστε? διότι όλοι ξέρουμε ότι ούτε Ελληνας είστε, ούτε ελληνική παιδεία κ θρησκεία έχετε, σίγουρα δεν έχει καταμετρηθεί και ανακοινωθεί στον ελληνικό λαό η περιουσία σας... τώρα για το κίναιδος... εσείς το ξέρετε καλύτερα αν είστε η όχι.