Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας απέστειλε συλληπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του 35χρονου πιλότου, στο οποίο επισημαίνει:
"Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη. Η αίσθηση ευθύνης και ο ηρωισμός του ας μείνουν χαραγμένα στην μνήμη μας με την ευχή να μην χρειαστεί να θρηνήσουμε άλλους αξιωματικούς μας. Στους δικούς του καθώς και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μου". 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η υπεράνθρωπη μάχη που έδωσε ο Σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης και μαζί του όλοι οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και το κλιμάκιο του ΓΝΑ δυστυχώς δεν απέδωσε. Η μάχη ήταν άνιση. Εκφράζω την οδύνη μου, την οδύνη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πολιτείας στους οικείους του. Είμαστε όλοι δίπλα στην οικογένεια, την κόρη και το αγέννητο παιδί του".

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας παρατείνεται κατά δύο ημέρες το διακλαδικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.


Δυο ακόμα προστάτες άγγελοι της Ελληνικής μας Αεροπορίας πετάξανε ψηλά πέρα από τους γαλανούς μας ουρανούς, πραγματοποιώντας το καθήκον τους και το όνειρο της ζωής τους. Πεθαναν για την πατρίδα μας και για αυτόν το λόγο θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας και στις μνήμες μας. 


Οι παραπάνω δηλώσεις της Ελληνικής ηγεσίας για θλίψη και οδύνη με γέμισαν οργή και αηδία... είδαμε ακόμα μια φορά τις τυποποιημένες δηλώσεις πένθους από τον Υπουργό κ.Ε. Βενιζέλο,(Τουρκογλου ήταν το όνομά του πριν το αλλάξει στο λαοφιλές Βενιζέλος) τον ίδιο άνθρωπο που σε πρόσφατες δηλώσεις του , είχε αποκαλέσει τους αξιωματικούς των ένοπλων δυνάμεων ως αυτιστικούς και δημοσίους υπαλλήλους.  Τι έκανε η κάθε κυβέρνηση να προστατέψει αυτά τα παιδιά που κάθε φορά πετάγανε με αυτοθυσία??
Το μόνο που έκανε ήταν να τους μειώσει τους μισθούς στο όνομα της οικονομικής χούντας που μας επέβαλαν τα αφεντικά του κυρίου Γ. Παπαεβραιου. Έβγαλαν τις ένοπλες δυνάμεις στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν γιατί τους στέρησαν το ψωμί των παιδιών τους. Η πολιτική σας κύριε Παπανδρέου με την Τουρκία τώρα τους στέρησε και τους πατέρες των παιδιών αυτών. 
Για την ασφαλεια των αξιωματικων μας δεν εχετε λεφτα... και τα εχετε λεφτα για το χτισιμο τζαμιου στην Αθηνα?? ??? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...
Εύγε ... είστε ανάξιος της θέσης σας και του ονόματός σας, Αποτελείτε την προσβολή ενός λαού περήφανου.Eιστε μακραν ο πιο ανθελλην πρωθυπουργος που γνωρισε η Ελλαδα απο αρχαιοτατων χρονων. Τα κοκκαλα του Αντρεα Παπανδρεου τριζουν απο τα εγκληματα σας. Οι Προδοτες στο Γουδι με λαικο δικαστηριο και AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου