Σάββατο 7 Μαΐου 2011

no comment...(Προσοχή σκληρές εικόνες)





THE JEWISH HOLOCAUST AND THE PALESTINIAN HOLOCAUST..









...
Building walls and fences to imprison people


Jews Palestinians Nazis


Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Military checkpoints to prevent freedom of movement to civilians


Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Arrests and Harassments


Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Destroying Homes and Livelihoods


Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
The Murder of the Young and the Innocent


Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
Jews Palestinians Nazis
http://www.sott.net
http://friendshipiseverything.blogspot.com/2011/05/no-comment_07.html

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!




ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΙΑΠΩΝΙΑ!
ΤΑ ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΑΥΤΑ....

ΠΛΟΙΑ(DOUBLE BOTTOM CONTAINER SHIPS), http://en.wikipedia.org/wiki/Double_bottom ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ! ). ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝΕ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΔΑΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ(ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ) ΤΟΥ ΟΛΠ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η COSCO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ "ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ!


http://ellhnkaichaos.blogspot.com

ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ "ΖΑΠΠΕΙΟ 2";...




ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΝΔ
ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Το ενδεχόμενο να μην προλάβει η Νέα Δημοκρατία να παρουσιάσει το "Ζάππειο 2" γιατί θα προκηρυχθούν πρόωρες την επόμενη εβδομάδα(!) συζητούν σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης της Λ. Συγγρού. Το σενάριο των...
πρόωρων εκλογών σχετίζεται με την πολύ πιθανή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου από Δευτέρα, την οποία φοβούνται μέσα στην κυβέρνηση και ειδικά στο οικονομικό επιτελείο της. Παράλληλα, υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός για το μέλλον των τραπεζών. Ειδικά αυτών που οι μετοχές τους έχουν σχεδόν εξαερωθεί σε επίπεδα κάτω του ενός ευρώ για κάθε μετοχή. Όπως και να διαμορφωθούν οι εξελίξεις, στη Νέα Δημοκρατία, κινούνται ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς, ασχέτως με τα σενάρια που θα προκύψουν από αύριο. Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και το βαρύ κλίμα στην κυβέρνηση αποτυπώνεται σε όλο τον Κυριακάτικο Τύπο...

http://fimotro.blogspot.com

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αιφνιδιασμός στο Αιγαίο από την Άγκυρα…



 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «defencepoint.gr», το τουρκικό αεροσκάφους Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου θα μας απασχολήσει πολύ νωρίτερα από ότι εκτιμούσαμε.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουμε, η πρώτη πτήση του αεροσκάφους πραγματοποιήθηκε προχθές. Το αεροσκάφος πέταξε από την Άγκυρα με τουρκικό πλήρωμα και πραγματοποίησε πολύωρη πτήση περνώντας και από την αεροπορική βάση του Μπαλίκεσιρ.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης πραγματοποιήθηκαν δοκιμές στα συστήματα του αεροσκάφους, ενώ χρησιμοποιήθηκε εκτεταμένα και το Link 16.
Πρόκειται για μια δυσμενέστατη εξέλιξη για τα ελληνικά συμφέροντα στο Αιγαίο, η οποία βοηθά – όσους το επιθυμούν – να κατανοήσουν οι καλοπροαίρετοι ότι από τη μια πλευρά του Αιγαίου παρατηρείται συνεχής αναβάθμιση της στρατιωτικής ισχύος και από την άλλη ένας εφησυχασμός και μια απαράδεκτη μακαριότητα.

Η μοναδική λογική εξήγηση που θα μπορούσε να δώσει κανείς, είναι ότι η βεβαιότητα του ότι δεν θα γίνει τίποτε στα ελληνοτουρκικά μπορεί μόνο να εκπορεύεται από την κυβερνητική απόφαση να υποχωρήσει σε όλους τους τομείς με την ψευδαίσθηση ότι αυτή η πολιτική θα διατηρήσει την ειρήνη στο Αιγαίο.

Παράδειγμα η «ψύχραιμη» (έτσι αυτοδιαφημίζουμε…) στάση μας στο ζήτημα της ανακήρυξης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, στο ζήτημα της έρευνας και διάσωσης (SAR) στο Αιγαίο, όπου η παρακμή και η ύπνωση των υποτίθεται αρμοδίων έχει φθάσει στο σημείο να βλέπουν χάρτες να παρουσιάζονται σε ενημέρωση του τουρκικού Επιτελείου παρουσία ξένων παρατηρητών οι οποίοι να μοιράζουν το Αιγαίο εγκλωβίζοντας ελληνικές νήσους και δεν τρέχει τίποτα.
Και μιλάμε κυρίως για το υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς βέβαια να στερείται ευθυνών και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, αφού πλέον δεν μιλάει κανείς επισήμως, έχοντας πλήρως υποταχθεί στους «σοφούς» του υπουργείου Εξωτερικών (η κριτική δεν αφορά όλους, διότι όπως μαθαίνουμε μια δράκα ανθρώπων, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν, χαράζει και εφαρμόζει την πολιτική της χώρας).

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι σε περίπτωση «παιγνίου προσομοίωσης» με τη συμμετοχή Ελλάδας και Τουρκίας και εναλλαγή ρόλων ανάμεσα στις δυο χώρες (οι Τούρκοι να αναλάβουν το ρόλο της Ελλάδας) οι Τούρκοι θα ακολουθούσαν πολύ λιγότερο… ψύχραιμη στάση από τους δικούς μας που φαίνεται ότι πλέον κυλάει… τριμμένος πάγος στο αίμα τους! Για τέτοια ψυχραιμία μιλάμε…
Εάν όμως ισχύει ότι έχει ληφθεί στρατηγική απόφαση γενικευμένης υποχώρησης σε όλα τα ζητήματα για τον οποιοδήποτε λόγο, οι κύριοι αυτοί έχουν ιερή υποχρέωση απέναντι στη Δημοκρατία να το ανακοινώσουν στον ελληνικό λαό, διότι εάν δεν το έχουν καταλάβει, η συντριπτική πλειοψηφία όσων τους ψήφισαν δεν τους τοποθέτησε στις θέσεις τους για να ακολουθήσουν τέτοια πολιτική.

Πέραν των όποιων καταστρεπτικών αποτελεσμάτων στα οποία μπορεί να οδηγήσει, λειτουργεί και ως απόδειξη της πολιτικής παρακμής και ανυποληψίας στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, εξ αιτίας της πολυεπίπεδης εσωτερικής σήψης που επικρατεί.
Κι επειδή πληροφορούμαστε ότι δημοσιεύματα της ιστοσελίδας έχουν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό, ενημερώνουμε ότι ακόμη διατηρούμε την… τακτική (όχι στρατηγική) μας ψυχραιμία και καλό θα ήταν να μην την απολέσουμε σε… στρατηγικό επίπεδο, διότι στην Ελλάδα τίποτε δε μένει τίποτε κρυφό.

Απλώς ορισμένοι αυτολογοκρίνονται σεβόμενοι απολύτως το αποκαλούμενο ως «εθνικό απόρρητο». Όταν όμως η κατάσταση φθάσει στα άκρα, η σιωπή εξελίσσεται σε μεγαλύτερη εθνική απειλή… Οι προσπάθειες «κουκουλώματος» εκ μέρους των «σοφών» που θεωρούν τον εαυτό τους ως «ελίτ» που βρίσκεται σε άλλο… πνευματικό επίπεδο από τους υπόλοιπους που θεωρούνται λίγο-πολύ… καθυστερημένοι, είναι αδιέξοδες.
Υπενθυμίζεται, ότι σε χθεσινή μας ανάρτηση είχαμε αναφέρει ότι το πρώτο από τα τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου θα παραδοθεί το 2012.

Επικαλούμενοι δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, αναφέραμε ότι η Boeing θα παραδώσει το  πρώτο από τα τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου, νωρίς το 2012 και ένα ακόμη τουλάχιστον αεροπλάνο θα ακολουθήσει την ίδια χρονιά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρόγραμμα Peace Eagle θα ολοκληρωθεί το 2013.
Εκτιμάται ότι η Τουρκική Αεροπορία προτίμησε να περιμένει, καθώς υπήρχε μια αρχική πληροφορία ότι το πρώτο αεροσκάφος θα παραλαμβανόταν τον Οκτώβριο, πιθανότατα για να ενσωματωθούν τα αποτελέσματα των δοκιμών στο αντίστοιχο αυστραλιανό σύστημα.
Η Boeing σε νεότερη εκτίμησή της επίσης θεωρεί ότι η Άγκυρα δεν θα προχωρήσει στην άσκηση της προαίρεσης για τα δυο επιπλέον αεροσκάφη που προέβλεπε το συμβόλαιο ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

defencepoint.gr

Γ.Α.Π:Έκανα 2 φορές τον γύρο του κόσμου για να φέρω 110 δις

"΄Εμισθος broker των διεθνών τοκογλύφων ο Παπανδρέου" και το δάνειο από την κίνα.

ΕΙΧΕ "ΚΑΘΗΚΟΝ" Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ... ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!



"ΚΑΘΗΚΟΝ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΟΧΙ" ΓΙΩΡΓΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ... ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΟΥ, "ΝΑΙ... 
«Προετοιμαστήκαμε από νωρίς για να μη γίνει ποτέ πραγματικότητα η χρεοκοπία της Ελλάδας».
«Ηταν... καθήκον μου να προετοιμαστώ για κάθε ενδεχόμενο
Και αυτό έκανα».
Έτσι απάντησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής στις καταγγελίες Τσίπρα ότι είχε στόχο εξαρχής να παραδώσει τη χώρα στο ΔΝΤ, μετά το βίντεο με δηλώσεις του Στρος Καν που παρουσίασε ο Λάκης Λαζόπουλος.
*-- Γιώργο, "καθήκον" σου ήταν πρίν από τις εκλογές, ήδη από τον... Ιούνιο του 2009 να συνομιλείς γιά την ένταξή μας στο Δ.Ν.Τ., όπως αποκάλυψε και ο Τζίμας στο Mega;
*-- Γιώργο, αφού ήταν "καθήκον" σου να προετοιμάζεσαι από τότε, πού σημαίνει ότι γνώριζες την οικονομική κατάσταση της Χώρας, γιατί προεκλογικά έλεγες ψέμματα ότι "λεφτά υπάρχουν;

*-- Γιώργο, αφού είδες ότι "λεφτά δεν υπάχουν", γιατί δεν δανείστηκες όταν το κόστος δανεισμού ήταν στα 130 sread --όπως τα άφησε ο Καραμανλής-- και δανείστηκες όταν ξεπέρασαν τις 1000 μονάδες; 
*-- Γιώργο είχες "καθήκον", μόνον απέναντι στους δανειστές σου.!!!
Διότι έτσι και περισσότερα θα οικονομήσουν και με το άρθρο 14&5 υποθήκευσαν την Εθνική μας Κυριαρχία.
Έτσι εκπληρώθηκε και ο ρόλος..."έφ' ώ ετάχθης"...

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Χοντραίνει το παιχνίδι: Για άμεση έξοδο από το ευρώ μιλάνε...



Χονδροειδές ψεύδος από το γερμανικό περιοδικό DER SPIEGEL όπου έκανε λόγο για «μυστική σύνοδο» απόψε στο Λουξεμβούργο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να αποφασίσουν περί της απόφασης που έχει λάβει η ... Ελλάδα για έξοδο από το ευρώ! Για να γράφει τέτοια "τέρατα" το Spiegel φαντασθείτε τις συμβαίνει στο παρασκήνιο των αγορών και τι παιχνίδια παίζονται. 



Το δημοσίευμα προκάλεσε μπαράζ διαψεύσεων (έγραφε ότι επιστρέφουμε στη δραχμή άμεσα). Λίγο μετά την ανάρτησή του στο Ίντερνετ, το δημοσίευμα διαψεύσθηκε κατηγορηματικά από γερμανική κυβερνητική πηγή, αξιωματού ο της ελληνικής κυβέρνησης και εκπρόσωπο του προέδρου του Ecofin, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Αρκετοί ακόμη αξιωματούχοι άλλων χωρών μελών της ευρωζώνης επίσης δήλωσαν άγνοια. Το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού στο Ίντερνετ «Έξοδος (από την ευρωζώνη) δεν σχεδιάζεται και δεν σχεδιάστηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γερμανός αξιωματούχος. «Εντελώς λάθος» χαρακτήρισε το δημοσίευμα και ο εκπρόσωπος του Γιούνκερ, Γκι Σουλέρ, ο οποίος τόνισε στο πρακτορείο Reuters: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοια συζήτηση». 
«Πηγές του SPIEGEL ONLINE είπαν ότι ο (γερμανός υπουργός Οικονομικών) Σόιμπλε, θα επιδιώξει να εμποδίσει την Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, αν αυτό είναι δυνατό», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού, που συνεχίζει: «Θα πάρει μαζί του στη συνάντηση στο Λουξεμβούργο ένα εσωτερικό έγγραφο, το οποίο έχουν προετοιμάσει ειδικοί στο υπουργείο του, και το οποίο προειδοποιεί για πιθανές άκρως αρνητικές συνέπειες, αν η Αθήνα εγκαταλείψει το ευρώ». 

Γράφουν οι Γερμανοί: “Τώρα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αισθάνεται προφανώς δεν έχει καμία άλλη επιλογή: Το SPIEGEL ONLINE έχει πληροφορίες από γερμανικές πηγές που είναι γνώστες της κατάστασης στην Αθήνα, και αναφέρουν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή”.
Οι πληροφορίες του Der Spiegel διαψεύστηκαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Στο μεταξύ όμως το ευρώ κατρακύλησε έναντι του δολαρίου.
Aν συνέβαινε κάτι τέτοιο, φυσικά θα έπρεπε να αναζητήσουμε την άκρη στην ... άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται από μόνο από μια Ελλάδα στην κατάσταση που είναι σήμερα και από μια τέτοια κυβέρνηση "μειωμένης κυριαρχίας"!

defencenet

"Η Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί!"



«What uncle Sam really wants..» Είναι ο τίτλος από ένα μικρό βιβλιαράκι που πρωτοκυκλοφόρησε το 1986 και έκτοτε επανεκδίδεται συνεχώς. Το έγραψε ο Νόαμ Τσόμσκι (όταν ήταν στα φόρτε του) και δείχνει τον τρόπο που εφαρμόζεται η αμερικανική εξωτερική πολιτική. Βασικός άξονας ήταν και παραμένει η φιλοσοφία του Χένρι Κίσινγκερ, ίσως του μεγαλύτερου δολοπλόκου πολιτικού που πέρασε από τον..... πλανήτη μας.

Εάν θέλεις να διαλύσεις μια χώρα, υποστηρίζει ο Κίσινγκερ, εκτός από την φανερή πολιτική πίεσης που πρέπει να ακολουθεί ο Λευκός Οικος, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες πρέπει να παρεισφρήσουν στα ενδότερα της χώρας. Στην αστυνομία, τους επαναστατικούς πυρήνες, τα πανεπιστήμια, τα εργατικά σωματεία, παντού. Θα πάρει χρόνια, έλεγε, αλλά αξίζει τον κόπο.

Και έφερε για παράδειγμα τον Αριστοτέλη Ωνάση. Για πολλά χρόνια προσπαθούσε η αμερικανική κυβέρνηση να συγκρατήσει «τον ατίθασο Έλληνα» και την οικονομική αυτοκρατορία που ..
έχτιζε. Ματαίως. Τότε ο Κίσινγκερ πρότεινε να μεταβεί πράκτορας της CIA στη χώρα της Λατινικής Αμερικής όπου ναυπηγούσε τα πλοία του ο Ωνάσης και να πιάσει δουλειά ως εργάτης. Μέσα σε ένα χρόνο ο εν λόγω πράκτορας κατάφερε να «οργανώσει» τους εργαζομένους ώστε να κατεβούν σε απεργία διαρκείας η οποία έφερε τον Ωνάση στο χείλος της καταστροφής. Φαινομενικά ήταν μια απεργία υπέρ των δικαιωμάτων της φτωχής εργατιάς. Και οι ίδιοι αυτό πίστευαν. Έπρεπε να περάσουν 15 χρόνια για να μάθουμε πως δρομολογήθηκε εκείνη απεργία και ποιος ήταν ο ουσιαστικός στόχος της.

Πριν από μερικά χρόνια έπεσε στα χέρια μας και ένα non paper υπογεγραμμένο από τον Κίσινγκερ που συνιστούσε στο τότε υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ πώς να διαχειριστούν τον «ανυπάκουο Ελληνικό λαό». Η συνταγή ήταν «να σπάσει το ηθικό του» το οποίο ο αμερικανοεβραίος έβρισκε «παράξενα υψηλό και ανθεκτικό». Έλεγε : «Η ιστορία, η οικογένεια και η θρησκεία είναι τα τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες. Για να πετύχει κάποιος την αποσταθεροποίηση της χώρας πρέπει να απορρυθμίσει αυτούς τους τρεις άξονες».

Ανέφερε και άλλα πολλά, όπως το ότι ο «έμφυτος αντιαμερικανισμός που έχουν οι Έλληνες πρέπει να μετατραπεί σε αντι-ευρωπαϊσμό». Αυτό το τελευταίο θυμήθηκα με τα πακετάκια που πήγαν σε Μέρκελ, Σαρκοζί και λοιπούς.


Ο Τσόμσκι στο βιβλίο του (υπενθυμίζουμε το 1986), περιγράφει με πολύ γλαφυρό τρόπο, πώς οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, όπου δεν μπορούν να επιβληθούν με στρατιωτικά μέσα.


«Η αποσταθεροποίηση της οικονομίας μιας χώρας τη φέρνει πιο κοντά στο ΔΝΤ. Σε αντάλλαγμα για τα δάνειά του, το Ταμείο επιβάλλει «φιλελευθεροποίηση»: μια οικονομία ανοικτή στην εξωτερική διείσδυση και έλεγχο. Τα μέτρα αποσκοπούν στην δραστική μείωση των δημοσίων υπηρεσιών ώστε να δίδεται περισσότερη εξουσία στην πλούσια τάξη και τους ξένους επενδυτές. Σκοπός η δημιουργία δύο τάξεων : των πλουσίων και των φτωχών. Η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης είναι το κλειδί καθώς οι φτωχοί θα υποφέρουν συνεχώς και δεν θα έχουν διάθεση να κοιτάξουν το εθνικό τους συμφέρον» Τόσο στεγνά.

Οι λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε η κυβέρνηση του πατρός Μπους να «σταυρώσει» το Ελ Σαλβαδόρ είναι ανατριχιαστικές. Το πώς η εφημερίδα New York Times έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση του δικτατορικού καθεστώτος στην Νικαράγουα και πώς οι Αμερικανοί ενίσχυαν τους Κόντρας κατά των Σαντινίστας είναι εξοργιστικό. Το πώς και γιατί μετατράπηκε η Γουατεμάλα σε κρανίου τόπο την δεκαετία του '70. Πώς έγινε η εισβολή στον Παναμά, ώστε να ανέβει στην εξουσία ο αμερικανόφιλος δικτάτορας Μανουέλ Νοριέγκα. Πως ξεκίνησε ο πόλεμος στον κόλπο το1990 και γιατί ο Σαντάμ Χουσέιν έγινε από εκλεκτός των Αμερικανών, εχθρός τους. Πώς το 1982 το Ισραήλ, με την υποστήριξη των ΗΠΑ πουλούσε όπλα στο ΙΡΑΝ (!!) και βοηθούσε τον Αγιατολάχ Χομεϊνί να αναλάβει την εξουσία μετά τον θάνατο του Σάχη. Κάπου εκεί το βιβλίο αναφέρεται και στους τότε (1986) φόβους των Αμερικανών για την Ευρώπη. Ο Κίσινγκερ, στα υπομνήματα που έστελνε, έγραφε ότι «εχθρός» των ΗΠΑ στην γηραιά ήπειρο είναι η Γαλλία και η Γερμανία και η προοπτική να δημιουργηθεί ένας γαλλογερμανικός άξονας σε μια ενωμένη Ευρώπη. Συνιστούσε δε να χρησιμοποιηθούν «οποιαδήποτε μέσα» ώστε να μην υπάρξει ποτέ μια πραγματική Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Που με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Πως τα δεινά της Ελλάδας οφείλονται στην αδιαλλαξία της Μέρκελ και στις κωλοτούμπες του Σαρκοζί. Πως το μνημόνιο είναι ευρωπαϊκής προελεύσεως. Και πως τα σκληρά μέτρα μάς επιβάλλονται από τους κακούς Ευρωπαίους. Δεν λέω, ότι η Ε Ε είναι πανάκεια, προς Θεού. Απλά διερωτώμαι τι εξυπηρετούν τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και δη ημερών. Ποιος θα είναι ο κερδισμένος τελικά. Γιατί πρέπει να φανεί προς τα έξω ότι οι Έλληνες, εκτός από φοροφυγάδες, πλαστογράφοι, τεμπέληδες είναι και τρομοκράτες. Σε τι αποσκοπεί να τα βάλουμε εμείς με την Ευρώπη και η Ευρώπη μαζί μας. Και νάσου πάλι ο Κίσινγκερ.

Ήθελα πολύ να μάθω, τι συζητούσε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, όταν βρέθηκαν και οι δύο στην συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπερκ, τον περασμένο Ιούνιο στην Ισπανία. Ένα από τα θέματα της ατζέντας ήταν «Το πρόβλημα της Ελλάδας: προοπτικές και λύσεις για το μέλλον»

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της "ιθαγένειας" σε αλλοδαπούς



Τέσσερις Ενώσεις ζητούν να ακυρωθούν από το ΣτΕ ως αντισυνταγματικές 198 αποφάσεις Γενικών Γραμματέων από όλες τις περιφέρειες της χώρας, με τις οποίες "ιθαγενοποιούνται" αλλοδαποί σύμφωνα με το Ν. 3838/2010 που διαμένουν στη χώρα μας.
Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της συνταγματικότητας ή μη του Ν. 3838/2010αναμένεται να κριθεί από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, καθώς ήδη έχει διαβιβαστεί από το Δ' Τμήμα του ίδιου δικαστηρίου (πρόεδρος ο κ. Σωτ. Ρίζος). Επίσης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Παν. Πικραμμένος εισήγαγε και την προσφυγή των Ενώσεων προς συζήτηση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, το Δ' Τμήμα έκρινε ότι τόσο η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν όσο και η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι για την ανάδειξη των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης "επιφυλάσσεται μόνο στους έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διατάξεως του Συντάγματος". Κατά συνέπεια οι ρυθμίσεις των άρθρων 14 έως 21 του Ν. 3838/2010 "είναι ανίσχυρες" ως αντίθετες προς τα άρθρα 1, 52 και 102 του Συντάγματος, προσέθεσε η απόφαση του ΣτΕ.

Με το Ν. 3838/2010 εισάγονται δύο τρόποι απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας: Ο πρώτος προβλέπει ότι "τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται και συνεχίζει να ζει στην Ελλάδα από γονείς που διαμένουν μόνιμα και νόμιμα και οι δύο στη χώρα επί πέντε τουλάχιστον συνεχή έτη, αποκτά από τη γέννησή του την ελληνική ιθαγένεια, εφόσον οι γονείς του υποβάλουν κοινή σχετική δήλωση". Ο δεύτερος τρόπος προβλέπει ότι "τέκνο αλλοδαπών που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση έξι τουλάχιστον τάξεων ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και κατοικεί μόνιμα και νόμιμα στη χώρα αποκτά την ελληνική ιθαγένεια από τη συμπλήρωση του εξαετούς χρόνου φοίτησης".

Οι τέσσερις ενώσεις ("Παγκρήτιος Ένωση", "Πατριωτικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος Λακωνίας", "Παμποντιακός Σύλλογος Η Αργώ" και "Σύνδεσμος Κρητών Επιστημόνων") υποστηρίζουν ότι οι 198 αποφάσεις των περιφερειών για τις "ιθαγενοποιήσεις" είναι αντίθετες στα άρθρα 4 και 1 του Συντάγματος, όπως αντίθετα στις ίδιες συνταγματικές διατάξεις είναι και τα άρθρα 1, 2, 6 και 24 του 3838/2010.

Αναλυτικότερα, οι Ενώσεις υπογραμμίζουν ότι οι αντισυνταγματικές διατάξεις του Ν. 3838/2010, καθιστούν τη χώρα μας "σημαία ευκαιρίας πολιτότητας και άρα προνομιακό προορισμό όσων επιθυμούν να αποκτήσουν ιθαγένεια κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης". Σε αυτό συμβάλλει και γεωγραφικά η θέση της Ελλάδας, που λόγω των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων της είναι ιδιαιτέρως προσβάσιμος προορισμός στους αλλοδαπούς.

Παράλληλα, επισημαίνουν οι Ενώσεις ότι "η απονομή ιθαγένειας άνευ συνδρομής γνήσιου δεσμού του προσώπου με το κράτος έχει ως επακόλουθο την απορρόφηση του έθνους από το λαό, παραβιάζοντας κατ' αυτό τον τρόπο το διακριτό χαρακτήρα των δύο φορέων" που προβλέπει το άρθρο 1 παράγραφος 3 του Συντάγματος. 
Δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι οι αλλοδαποί θα πρέπει να αιτούνται την ελληνική ιθαγένεια όταν θα είναι σε ηλικία και θέση που να μπορούν να προβούν σε δήλωση βούλησης, έχοντας συνείδηση των επιπτώσεων των πράξεών τους, αλλά και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν το δεσμό που έχουν με το ελληνικό έθνος.

Ο νόμος για την "ιθαγενοποίηση" -προσθέτουν- μεταφέρει τη θέληση και βούληση απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας των ανηλίκων στους γονείς με μόνο κριτήριο το τυχαίο γεγονός της γέννησής του στην ελληνική επικράτεια.

http://www.nooz.gr

"Αμερικανικά δολάρια πίσω από εξεγέρσεις..."



του Μιχάλη Ιγνατίου - Μπορεί η ανάγνωση των τηλεγραφημάτων...του WikiLeaks για την Ελλάδα και την Κύπρο να είναι ανιαρή, αλλά για τις υπόλοιπες χώρες τα γεγονότα και οι εξελίξεις δείχνουν ότι είναι συναρπαστική. Οι αποκαλύψεις για τις αγοραπωλησίες πηγών από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και άλλες αμερικανικές υπηρεσίες είναι συγκλονιστικές. Οι μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες, που φέρουν ως τιμή τους και καμάρι τους το γεγονός ότι δεν έχουν την παραμικρή οικονομική σχέση με το κράτος, δημοσίευσαν τις τελευταίες ημέρες πληροφορίες που προβληματίζουν για την πρακτική της Ουάσιγκτον να εξαγοράζει ξένους πολίτες και να χρηματοδοτεί εκστρατείες που εκφράζουν και εξυπηρετούν μεν τα αμερικανικά στρατηγικά συμφέροντα, αλλά την ίδια στιγμή εναντιώνονται στη βούληση κυβερνήσεων και λαών ανά τον κόσμο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, οι Αμερικανοί εκπαίδευσαν πολίτες και χρηματοδότησαν οργανώσεις στην Αίγυπτο, στο Μπαχρέιν και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Για τη χρηματοδότηση χρησιμοποίησαν το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο και το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο, οργανώσεις που έχουν σχέση με τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς. Αμερικανικές υπηρεσίες προσκάλεσαν ακτιβιστές από τις χώρες αυτές τους οποίους προφανώς εκπαίδευσαν για να χρησιμοποιηθούν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Washington Post, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χρηματοδότησε το Κίνημα για Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη που έχει έδρα το Λονδίνο και, μέσω αυτού, το δορυφορικό τηλεοπτικό σταθμό Barada TV, με στόχο την ανατροπή του καθεστώτος της Συρίας. Έξι εκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων πετάχτηκαν στον αέρα, επειδή κάποιοι αντίπαλοι του Άσαντ από την ασφάλεια της βρετανικής πρωτεύουσας υποσχέθηκαν στους αφελείς διπλωμάτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι θα ανατρέψουν το δικτάτορα της Συρίας.
Η πρακτική της αμερικανικής κυβέρνησης να επιχειρεί να εξαγοράζει ξένους πολίτες είναι γνωστή στην Ελλάδα και την Κύπρο εδώ και πολλά χρόνια. Η αμερικανική παρέμβαση έφτασε στο ζενίθ της τη διετία 2003-2004, όταν ξοδεύτηκαν πολλά εκατομμύρια δολάρια για να επιβληθεί το ρατσιστικό και φιλοτουρκικό Σχέδιο Ανάν στους Ελληνοκύπριους. Δεν είναι μόνο η έκθεση Nathan’s η πλέον ηχηρή απάντηση στους δύσπιστους, αλλά και τα ίδια τα έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης που δημοσιεύτηκαν στο Έθνος της Κυριακής και στο Φιλελεύθερο το Δεκέμβριο του 2010. Οι φωτοτυπίες των συμβολαίων των αμερικανικών πρεσβειών με πολίτες και οργανώσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο αποστόμωσαν όσους κρύβονταν πίσω από τη νομιμοποίηση των αμερικανικών δολαρίων μέσω των Ηνωμένων Εθνών.
Είναι απαράδεκτη και αντεθνική ενέργεια να δέχονται πολίτες και οργανώσεις χρήματα από ξένες χώρες για να πολεμήσουν την ίδια τους την πατρίδα. Γνωρίζουμε ότι, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, οργανώσεις και πολίτες λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση και επίσημα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ανεπίσημα μέσω οργανώσεων που εξυπηρετούν τις αμερικανικές υπηρεσίες, όπως είναι η United States Institute of Peace (USIP), το Freedom House κ.λπ. Μερικές από αυτές τις οργανώσεις παραδέχονται στις ιστοσελίδες τους ότι χρηματίζονται. Η παραδοχή τους θα έπρεπε να ακολουθείται από δημόσια διαπόμπευση.
Θα χειροκροτούσα κι εγώ και κάθε δημοκρατικός πολίτης τους Αμερικανούς, εάν στόχευαν πραγματικά στην ελευθερία των λαών από τα απολυταρχικά καθεστώτα. Δυστυχώς, με βάση τις πράξεις τους, ο καθένας καταλαβαίνει ότι η Δημοκρατία δεν είναι επιλογή για όλους τους λαούς. Χτυπούν τον Καντάφι και τον Άσαντ, αλλά «χαϊδεύουν» τους εμίρηδες και εκμεταλλεύονται τα πετρέλαιά τους...

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Επίκαιρα" στις 21/4/11

Στοιχεία βόμβα κατέθεσε ο Καμμένος στη βουλή για τα υποβρύχια!


Στοιχεία φωτιά που αποδεικνύουν ότι όλο το ΚΥΣΕΑ και όχι μόνο ο Άκης, γνώριζαν την μεθόδευση για τα υποβρύχια, κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στη βουλή. “λεπτομέρεια”; Μπορεί ο νυν πρωθυπουργός να ήταν απών από το επίμαχο ΚΥΣΕΑ, αλλά γνώριζε πολύ καλά την.... υπόθεση.
Δείτε τα μέλη που υπέγραψαν την....
επίορκη σύμβαση.
20110505-012027.jpg
20110505-012039.jpg