Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ο τρομοκράτης που ζει στην Ελλάδα ετοιμάζει επίθεση σε ελληνικό ή ευρωπαϊκό έδαφος

Άραβας τρομοκράτης βρίσκεται στην Ελλάδα και ετοιμάζει θεαματική επίθεση, δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Κορριέρε Ντε Λα Σέρα». Όπως αναφέρει η εφημερίδα του Μιλάνου ο Άραβας τρομοκράτης Γκαλέμπ Ταλέμπ θα πραγματοποιήσει την επίθεση σε ελληνικό έδαφος, ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Σύμφωνα με την «Κορριέρε Ντε Λα Σέρα», ο συγκεκριμένος νεαρός τρομοκράτης είναι μέλος της οργάνωσης «Φατάχ Αλ Ισλάμ», μίας λιβανέζικης ομάδας, η οποία εκτιμάται ως πολύ κοντινή στην Αλ Κάιντα και έχει υπό τις εντολές του σειρά εξτρεμιστών.


Η εφημερίδα του Μιλάνου προσθέτει πως ο Ταλέμπ έφτασε στην Αθήνα πριν λίγους μήνες και δραστηριοποιήθηκε αμέσως, προκειμένου να διευκολύνει την είσοδο στην Ελλάδα, μελών της οργάνωσής του, προερχόμενων από τον Λίβανο, στους οποίους προσέφερε χρήματα, πλαστά έγγραφα και διεύρυνε το δίκτυο επαφών του.
Σύμφωνα, δε, με συνεργό του, που συνελήφθη πρόσφατα στο Λίβανο, ο τρομοκράτης ξύρισε τα γένια του, ύστερα από σχετική άδεια, που έλαβε από ιμάμη- και κάνει ό,τι μπορεί για να συνδυάσει το επάγγελμα του τρομοκράτη με μία άνετη και ευχάριστη ζωή.
Στους συντρόφους του συγκαταλέγονται και δύο Λιβανέζοι τρομοκράτες, που είχαν τοποθετήσει βόμβα σε τρένο στη Γερμανία, το 2006. Η έκρηξή της αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.
Η εφημερίδα δημοσιεύει ότι στην Ελλάδα ο Ταλέμπ φέρεται να χρησιμοποιεί μικρά διαμερίσματα και ότι καταφέρνει να βρίσκει χρήματα και διαβατήρια ώστε να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει, αν χρειασθεί, πολλαπλούς τρόπους διαφυγής.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ > Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΙΠΠΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ...ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;




"Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου ζώου να λέει: Έλα και βλέπε. Και είδα, και να, ένα άλογο, ωχρό κι εκείνος που καθόταν επάνω σ' αυτό ονομαζόταν θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του" και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία της γης" Αποκάλυψη 6:7,8.


Βασικά υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες ανθρώπων οι οποίες συμβολίζονταν από τέσσερα άλογα, το πρώτο λευκό, το δεύτερο κόκκινο, το τρίτο μαύρο, και το τέταρτο ωχρό πράσινο. Στην Αγία Γραφή το λευκό συμβολίζει την αγνότητα, το κόκκινο συμβολίζει την αμαρτία, το μαύρο συμβολίζει το σκότος και το ωχρό πράσινο συμβολίζει τη σήψη και τον θάνατο. Κάθε άλογο έχει έναν ιππότη, και κάθε ιππότης έχει ένα αντικείμενο και μια δραστηριότητα.
Κάθε άλογο αναγγέλλεται από ένα από τα τέσσερα ζώα που παρουσιάζονται στο κεφάλαιο 4. Σύμφωνα με την Εβραϊκή παράδοση, τα τέσσερα ζώα συσχετίζονται με τις ηγετικές φυλές του Ισραήλ. Το πρώτο ζώο, το λιοντάρι, που αναγγέλλει το λευκό άλογο συσχετίζεται με τη φυλή του Ιούδα. Ο Ιούδας ήταν η βασιλική φυλή του Δαβίδ και του Ιησού Χριστού (ένας τίτλος του Ιησούς είναι "το λιοντάρι που είναι από τη φυλή του Ιούδα" Αποκάλυψη 5:5).


Το δεύτερο ζώο, το μοσχάρι, το οποίο αναγγέλλει το κόκκινο άλογο, συσχετίζεται με τη φυλή του Έφραϊμ. Ο Έφραϊμ έλαβε τις πιο πλούσιες ευλογίες από όλες τις φυλές, αλλά αντί να παραμείνει πιστός αποστάτησε και παρέσυρε και τις άλλες φυλές στην ειδωλολατρία. Το τρίτο ζώο, ο άνθρωπος, το οποίο αναγγέλλει το μαύρο άλογο, συσχετίζεται με τη φυλή του Ρουβήν. Ο Ρουβήν ήταν ο πρωτότοκος, όμως έχασε το περισσότερο μέρος της ευλογίας του λόγω της ανθρώπινης αδυναμίας και της αμαρτίας.
Το τέταρτο ζώο, ο αετός, το οποίο αναγγέλλει το ωχρό άλογο, συσχετίζεται με τη φυλή του Δανιήλ Ο Δαν ήταν η πρώτη φυλή που έπεσε στην ειδωλολατρία, και η "ευλογία" που έλαβε στο κεφάλαιο 49 της Γένεσης δείχνει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθρός του λαού του Θεού.Απο την φυλή του Δαν θα προέλθει και ο Αντίχριστος.Το τέταρτο άλογο περιγράφεται "ωχρό" στις σύγχρονες εκδόσεις, αλλά στο αρχαίο κείμενο το χρώμα είναι χλωρός, το ίδιο χρώμα που χρησιμοποιείται στη Μετάφραση των Εβδομήκοντα για να περιγράψει την "λέπρα", που είναι το σύμβολο του ζωντανού θανάτου.
Και πάμε στην είδηση όπως την περιγράφει το defencnet.gr:
"Ένα βίντεο από ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου msnbc που δείχνει τα επεισόδια στην πλατεία Tahrir την ημέρα όπου οπαδοί και Mubarak και διαδηλωτές «αντάλλαζαν» μεταξύ τους βόμβες μολότοφ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον εξαιτίας αυτού που φαίνεται.
Και αυτό που φαίνεται προκαλεί -ίσως και την ανατριχίλα σε μερικούς- είναι ένα όραμα που στην κίνηση της κάμερας μοιάζει με κάποιον καβαλάρη επάνω στο άλογό του! (στο 1:18 του βίντεο). Και σαν να μην έφτανε αυτό τόσο ο «ιππέας» όσο και το «άλογό» του είναι στην απόχρωση του πράσινου κάτι που έκανε πολλούς να το παρομοιάσουν με τον τέταρτο ιππότη της Αποκάλυψης καθώς στην αποκάλυψη του Ιωάννη ο τελευταίος περιγράφεται ως να έχει χρώμα «χλωμού πράσινου» ή «κιτρινωπού πράσινου» όπως δηλαδή ακριβώς φαίνεται και στο βίντεο.
Προφανώς και πρόκειται για αντανάκλαση από τις φωτιές επάνω στην κάμερα και αυτό εξηγείται γιατί καθώς η κάμερα κινείται προς τα δεξιά και πάνω την ίδια πορεία έχει και ο «ιππότης» για να εξαφανιστεί στη συνέχεια. Ακόμη και έτσι όμως πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να πιστεύουν πως το φαινόμενο είναι προάγγελος κακών ειδήσεων. Ίδωμεν."
Eμείς πάντως δεν συμφωνούμε στη θεωρία περι αντανάκλασης του φωτός, κάτι άλλο συμβαίνει και δεν ειναι καθόλου καλό...Τέλος θα σας δείξουμε την σημαία της Αιγύπτου, διότι τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά

Χάκερς ανάρτησαν κείμενο στην κεντρική σελίδα του Υπουργείου Υγείας!

ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ




Ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ όπου αφορά και την Ελλάδα.
Ερμηνεύει πώς οι είκοσι περίπου Αμερικάνικες και Γερμανικές Επενδυτικές Τράπεζες, τύπου Goldman Sachs, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν την Αμερικανική Κρίση και πώς επεκτείνουν την ίδια Πολιτική και σε άλλη Κράτη, προκειμένου να κερδίζουν εύκολα τεράστια Κέρδη ενισχύοντας τη Δύναμή τους. Φροντίζουν μέσω των διεφθαρμένων Πολιτικών του καθε κράτους να υποδουλώνουν Οικονομικά τις Κυβερνήσεις τους και να εμφανίζονται στη συνέχεια μέσω του ΔΝΤ, ως σωτήρες, σφίγγοντας τον Οικονομικό κλοιό και φορτώνοντας τους Πολίτες με διυσβάστακτους τοκογλυφικούς φόρους. Πρόκειται για μια άλλη αποκαλυπτική ερμηνεία των παγκόσμιων Οικονομικών Εγκλημάτων που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι εν λόγω Επενδυτικές Τράπεζες.

Το μεγάλο τους πρόβλημα που τους αποκάλυψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, είναι η διάδοση του Διαδικτύου γιατί δεν μπορούν να το ελέγξουν, όπως ελέγχουν όλα τα..................... υπόλοιπα ΜΜΕ. Έτσι τα σχέδιά τους έχουν αποκαλυφτεί και αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ της Ισλανδίας! Για αυτούς τους λόγους προσπαθούν απεγνωσμένα να εξαγοράσουν τη Google, τη Microsoft και άλλες παρόμοιες Εταιρείες για να μπορούν να διαβρώσουν και αυτό το τελευταίο προπύργιο της Ελευθερίας της Δημοκρατίας.
Το μήνυμά τους είναι: «Έλληνες: Πείτε ΟΧΙ!»

Με αυτό τον τίτλο και προτροπή, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η συγκλονιστική συνέντευξη της οποίας αναδημοσιεύουμε τα πιο σημαντικά αποσπασματα, λόγω χώρου. Είναι του Δημοσιογράφου-Ερευνητή Alex Jones της Infowars.com στην Helen Skopis, με θέμα «Την άλωση της Οικονομίας της Ελλάδος»:
«Helen Skopis:
Κάποιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί πρότειναν τη συμμετοχή του ΔΝΤ και οποιοδήποτε άλλο πακέτο βοήθειας, μαζί με αυτό των μελών της Ευρωζώνης. Πολλοί οικονομολόγοι λένε πως η αναζήτηση βοήθειας από το ΔΝΤ δεν ευνοεί μία χώρα, κάποιοι έφτασαν να λένε ότι είναι καταστροφικό. Γιατί;

Alex Jones:
Ξέρουμε τι κάνει το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα. Το 2002, ο Τζόσεφ Στίκλιτς, Chief Economist της Παγκόσμιας Τράπεζας, αποχώρησε από την Τράπεζα και αποκάλυψε χιλιάδες έγγραφα του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Τα έβγαλε το BBC! Υπάρχει το εκπονημένο σχέδιο 100+, που αναγκάζουν κυρίως τις τριτοκοσμικές χώρες του παρελθόντος, να υπογράψουν. Και έτσι χρεώνεσαι πιο πολύ. Οι τράπεζες κάνουν το λεγόμενο fractional reserve banking, πράγμα που υποτιμά ένα νόμισμα, αλλά δίνει δύναμη στις τράπεζες. Οπότε το ΔΝΤ… ας πούμε ότι η Ελλάδα είναι ένας άντρας που πνίγεται. Τον πλησιάζει το σκάφος του ΔΝΤ και αντί να σου ρίζει σωσίβιο, σου δίνει μια στο κεφάλι να σε πνίξει!

Ένα παράδειγμα είναι η… Νιγηρία!

Πριν 30 χρόνια πήραν ένα δάνειο ενός δις δολαρίων από το ΔΝΤ και το έχουν πληρώσει μέχρι των ημερών μας… 46 δις δολάρια σε τόκους…, χρωστάνε επιπλέον, πάνω από 50 δις σε καθυστερούμενους τόκους, εκτός από το κεφάλαιο του ενός δίς! Αν αυτό δεν λέγεται παράνομη τοκογλυφία της πιο επαίσχυντης μορφής, τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί. Εισέπραξαν 100 δις για ένα δάνειο ενός δις!

Οι μεγαλο-ιδιωτικές τράπεζες έρχονται, λαδώνουν τους πολιτικούς για να αυξήσουν τους φόρους, να επεκτείνουν το δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας, να εξαρτώνται όλοι από αυτό. Να δημιουργούν κολεκτίβες στο όνομα της βοήθειας του πληθυσμού. Αλλά τα εσωτερικά τους έγγραφα δείχνουν πως μόλις σε κάνουν να εξαρτάσαι, χρεωκοπούν την χώρα σου και στην συνέχεια παίρνουν πίσω τις παροχές, ώσπου όλοι οι φόροι σας ξεπληρώσουν επιτόκια στις ιδιωτικές τράπεζες. Στην τελική όμως αυτές δεν θέλουν να ξεπληρώσεις το χρέος. Θέλουν να πάρουν την χώρα σου.

Ο Χίτλερ κατέκτησε την Ελλάδα με στρατό. Και άλλα έθνη το έκαναν με στρατό, αλλά στο τέλος τους διώξατε. Εδώ μιλάμε για κατάκτηση με το ατσάλι. Με συγκαλυμμένο οικονομικό πόλεμο. Εσείς, ως πατριώτες, πρέπει να ορθώσετε ανάστημα, να πείτε ΟΧΙ και να καταλάβετε ότι πρέπει να γίνουν περικοπές στην πρόνοια και στο μέγεθος της κυβέρνησής σας, για να κρατήσετε ένα στοιχειώδες δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας. Αν δεν γίνει, στο τέλος θα ξυπνήσετε άστεγοι και υπόδουλοι στον τόπο που κατείχαν οι πρόγονοί σας.

Helen Skopis:
Πάμε τώρα στην Ευρώπη. Ο Αντιπρόεδρος της Ελλάδας, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγόρησε την Μέρκελ ότι κερδοσκοπεί από το αδύναμο Ευρώ και αρνείται να δεσμευτεί στην υποστήριξη ενός ευρωπαϊκού πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα. Συμφωνείτε μαζί του;

Alex Jones:
Απολύτως. Η Γερμανία είναι ο κινητήριος μηχανισμός της Ευρώπης. Είναι η τρίτη παραγωγός όπλων στον κόσμο, μετά τις Η.Π.Α. και την Ρωσία. Μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στη σύνοδο Μπίλντερμπεργκ -αυτό ειπώθηκε στις ειδήσεις- εκπόνησε σχέδιο άκαμπτης ενσωμάτωσης της Ευρώπης, για να χρωστάνε οι ευρωπαϊκές χώρες στη Γερμανία, στην καρδιά της Ε.Ε.. Οπότε, ξαναλέω. Η Γερμανία είναι ο κυρίαρχος μηχανισμός στην Ευρώπη, που ηγείται αυτής της αντίληψης και η Ελλάδα βρίσκεται εκεί ακριβώς που ήθελε η Γερμανία.
Ο σπουδαίος Ελληνικός λαός πρέπει να ερευνήσει αυτό που έγινε στην Ισλανδία πέρυσι. Ο Ισλανδικός λαός αρνήθηκε δημόσια να πληρώσει για τα παράγωγα εξαπάτησης, στα οποία τους έχωσε η Goldman Sachs και άλλοι, που τώρα κουμαντάρουν τη χώρα σας. Και τελικά απεδείχθη ότι οι μεγαλοτράπεζες είχαν το χρήμα αποπληρωμής στην Ισλανδία. Ήταν λοιπόν μία γιγάντια απάτη. Πρέπει να πείτε ΟΧΙ σ΄ αυτό το χρέος. Το κατεστημένο θα σας τρομοκρατήσει. Θα σας κόψει το ρεύμα, θα αυξήσει την τιμή του νερού σας, θα σας απειλήσουν με εμπάργκο. Ο κόσμος όμως τους έχει πάρει χαμπάρι. Αν σταθεί η Ελλάδα δυνατή, αν ελέγξετε την κυβέρνησή σας και διώξετε τις μαριονέτες που δουλεύουν ανοιχτά για τις τράπεζες, τότε θα πουν και άλλες χώρες ΟΧΙ και θα αλλάξει η ροή αυτού του σύγχρονου άξονα του κακού, που λέγεται διεθνές τραπεζικό καρτέλ.

Helen Skopis:
Σύμφωνα με το Ρόϊτερς, η Γαλλία και η Γερμανία πιέζουν την Ελλάδα να αγοράσει σκάφη και πολεμικά αεροπλάνα τους, την ίδια ώρα που ζητάνε περικοπή δημοσίων δαπανών και μείωση του ελλείμματος. Τι γίνεται εδώ;

Alex Jones:
Άκου τι γίνεται. Έχεις την Γερμανία ως μεγάλη βιομηχανική βάση της Ευρώπης, που βάζει όλες τις χώρες σε χρέος. Μετά σου δανείζουν χρήματα, με την προϋπόθεση να αγοράσεις τα δικά τους βιομηχανικά προϊόντα. Είναι μία μορφή σύγχρονου μερκαντιλισμού, που σχεδιάστηκε για να εξαρτηθείς, αλλά και να αποβιομηχανοποιηθείς στην πορεία. Το είδαμε να γίνεται στον τρίτο κόσμο και η Ελλάδα είναι σε μία κατάσταση ζωής-θανάτου.
Σε κάθε περίπτωση, αν πάρετε και άλλα δάνεια, αν βουλιάξετε περισσότερο στα χρέη με αυτούς… Προσέξτε πως το πασάρουν τα ΜΜΕ. Λένε «θα μας δώσει δάνειο το ΔΝΤ;», «θα μας δώσει δάνειο η Ευρώπη;». Λες και χρειάζεστε ή θέλετε τέτοια δάνεια. Το τραπεζικό καρτέλ προσχεδίασε και σας έβαλε σ΄ αυτή τη θέση. Θα έπρεπε να παράγετε δικά σας οπλικά συστήματα, για να έχουν οι Έλληνες δουλειά, αλλά μέσα στο εσωτερικό 100+ σχέδιο, που αναγκάζει το ΔΝΤ να υπογράψουν οι χώρες, πρέπει να δαπανούν τα λεφτά από τους φόρους σε προϊόντα και υπηρεσίες από το κέντρο της αυτοκρατορίας. Αυτός είναι ένας τριπολικός κόσμος μέσα στην αυτοκρατορία της παγκοσμιοποίησης.
Η Αμερική, η Αγγλία και η Γερμανία συνεργάζονται. Δεν μιλάμε για τους λαούς των χωρών αυτών, αλλά για τα στελέχη της ελίτ, που μπήκαν στις πλούσιες χώρες, τις «πήραν» και χρησιμοποίησαν εμάς σαν εργαλείο παγκόσμιας κυριαρχίας σε στρατιωτικό επίπεδο, αλλά κυρίως, όπως είπα, σε επίπεδο οικονομικής κυριαρχίας των κρατών.
Φαίνεται πως ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει τι γίνεται και λέει όχι. Το είδα με την αστυνομία σας, το στρατό σας, τους πυροσβέστες και τον κόσμο που διαδηλώνει. Αν συνεχίσετε να πιέζετε τους τραπεζίτες, θα μετακινηθούν σε άλλη χώρα για να τη ληστέψουν.

Helen Skopis:
Ερευνήσατε τα αίτια πίσω από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Τι άλλο προέκυψε από την έρευνά σας;

Alex Jones:
Ότι αυτό είναι μέρος ενός 30ετούς στρατηγικού σχεδίου από τις 20 (ή και λιγότερες) ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες. να μπουν και να αναλάβουν κάθε χώρα με βιομηχανία στον κόσμο, να ξεγελάσουν τον κόσμο για να δεχτεί το μεγάλο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, να τους βάλουν σε χρέη, να τους έχουν οικονομικούς αιχμαλώτους, όπως είπα νωρίτερα, αλλά σε γενικές γραμμές, ξέρουμε ότι αυτό το προμελετημένο σχέδιο δεν πάει τόσο καλά όσο ήλπιζε το κατεστημένο, γιατί το δίκτυο και οι επικοινωνίες δημιούργησαν ένα παγκόσμιο μέτωπο λαϊκών αγώνων και μία ελεύθερη αγορά. Ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει αυτό το μεγάλο στρατηγικό σχέδιο για οικονομική κυριαρχία. Οπότε, καθώς θα αυξάνονται τα μέτρα και οι περικοπές και ο κόσμος θα πληρώνει μεγαλύτερους φόρους και θα έχει λιγότερες παροχές, όλο και περισσότερο καταλαβαίνουν οι λαοί πως οι εκλεγμένοι πολιτικοί τους, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, είναι μαριονέτες. Ότι όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα σε κάθε χώρα, χρηματοδοτούνται.
Στην Χιλή, ένας πρώην της Goldman Sachs, κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση. Στην Ελλάδα, κάποιοι υπουργοί σας, είναι πρώην συνεργάτες της Goldman Sachs. Στην Ιρλανδία επίσης πρώην στελέχη της Goldman Sachs και στη Νέα Ζηλανδία. Στην Γερμανία; Goldman Sachs. Στις Η.Π.Α.; Goldman Sachs. Στελέχη της Goldman Sachs σε κάθε νευραλγική θέση στις Η.Π.Α. και την Αγγλία. Αυτοί είναι μόνο το management group, που το μεγάλο τραπεζικό κονσόρτσιο συμφώνησε να πιλοτάρουν αυτό το άνομο εγχείρημα.
Πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες για κακούργημα σε εθνικό επίπεδο γι΄ αυτούς τους αλήτες. Αν δεν τους κυνηγήσετε για την προμελετημένη δράση τους… Μεγάλες εφημερίδες στις Η.Π.Α. έβγαλαν το πώς οργάνωσαν οικονομική κατάρρευση εδώ. Έτσι έγιναν ζάμπλουτοι και εδραίωσαν τη δύναμή τους. Αν δεν τους καταδείξουμε σαν εγκληματίες και ουσιαστικά σαν οικονομικούς τρομοκράτες, τότε θα μας βάλουν στην επόμενη φάση της οικονομικής κατάρρευσης. Τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά θα χειροτερέψουν αν δεν τους αναγνωρίσουμε ως εχθρούς της ελεύθερης ανθρωπότητας.
Δεν είναι καπιταλιστές της ελεύθερης αγοράς. Χρησιμοποιούν τον σοσιαλισμό για να υποτάξουν τον κόσμο. Ελέγχουν το δίπολο δεξιάς-αριστεράς. Πρέπει να κάνουμε μετατόπιση πόλων και να αφυπνιστούμε στα πραγματικά ζητήματα, που αντιμετωπίσαμε εδώ στις Η.Π.Α. το 1776. Είναι η ίδια οικονομική τυραννία, που κάθε πολιτισμός αντιμετώπισε για πάνω από 200 χρόνια. Πρέπει να αφυπνιστούμε στην ευρύτερη πολιτική πραγματικότητα και να πάψει να μας αποσπά η δεξιά και η αριστερά.

πηγη: http://tritimatia.blogspot.com

Κωδικός Κάιρο – Φοβούνται εξέγερση στις 23/02 στη χώρα μας;


Του Στέφανου Χίου
Οι μεγάλες αλήθειες λέγονται δύσκο­λα και τα μεγά­λα ψέματα κρύβο­νται εύκολα. Η στρατιωτι­κή άσκηση της «Νατοϊκής Καταστολής» της 71ης Αε­ρομεταφερόμενης Ταξιαρ­χίας στο πλαίσιο της επι­χειρησιακής εκπαίδευσης των Σχηματισμών Μάχης (Battle Groups) της Ε .Ε. για επέμβαση σε ταραγ­μένα μέτωπα της Ατλαντι­κής Συμμαχίας δημιουργεί ήδη από προχτές δυσνόη­τους συνειρμούς στην κοι­νή γνώμη.
Οι συνειρμοί καταλή­γουν στα όρια της έντονης υποψίας (ακόμη και από τους πιο φανατικούς υπο­στηρικτές του κυβερνητι­κού έργου) ότι κάτι κακό ετοιμάζεται, που πρέπει να αντιμετωπιστεί κατασταλ­τικά και μάλιστα από τον Στρατό.
Βίντεο.
Οποιος έχει δει το βίντεο που περιφέρεται με χιλιά­δες αρνητικά σχόλια στο Διαδίκτυο και διαθέτει κοι­νή λογική κάνει αυτές τις ώρες τις ίδιες σκέψεις και προβάλλει τα ίδια ερωτή­ματα: Οι αύρες, τα ερπυστριοφόρα, τα οχήματα με τις αντλίες νερού, τα λυκόσκυλα και τα στρατιωτι­κά «ΜΑΤ» που εικονίζονται στο οπτικό υλικό στο στρα­τόπεδο του Κιλκίς ποιο ρό­λο παίζουν «σπάζοντας» το μπλόκο του αφιονισμένου πλήθους που πλησιάζει με πλακάτ, φοράει κουκούλες και πετάει μολότοφ; Και μέχρι πού φτάνουν οι «δι­καιοδοσίες» ή οι«ασυδο­σίες» του NATO; Οι εικόνες θυμίζουν άλλες εποχές.
Και εδώ, δύο τινά συμ­βαίνουν, που συσκοτί­ζουν το ρεπορτάζ και άμε­σα πρέπει να εξηγηθούν όχι από το ΓΕΣ αλλά από την ίδια την κυβέρνηση: ή ο «σκηνοθέτης» των Ενό­πλων Δυνάμεων έδωσε λάθος εντολές ή ο Στρατός εδώ και δύο χρόνια εξο­πλίζεται για μια μελλοντι­κή αντιπαράθεση με τον «εσωτερικό εχθρό» σε πε­δία ενδοαστικής εξέγερσης που θυμίζει τις φοβε­ρές ταραχές των Δεκεμβρι­ανών του 2008.
Η δημοσιογραφική έρευνα οφείλει να αποκα­λύπτει και όχι να κρύβει.
Και τα εμπόλεμα πλά­να από τη «Νατοϊκή Κα­ταστολή» αστικού πληθυ­σμού τα είχαν προαναγ­γείλει στο παρελθόν ση­μερινοί υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, που πριν από δέκα χρόνια είχαν άλλο ρόλο και άλλα καθήκοντα.
Τον Σεπτέμβριο του 2001, μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τη συ­νεδρίαση του ΚΥΣΕΑ της κυβέρνησης Σημίτη, ο τό­τε κυβερνητικός εκπρόσω­πος και σημερινός υπουρ­γός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας είχε πει τα εξής, που σήμερα (βλέποντας το βίντεο από το στρατό­πεδο του Κιλκίς) αποκα­λύπτουν τις ασπίδες με τις οποίες εξοπλίζεται ο μη­χανισμός της εφαρμογής του Μνημονίου: «Τίθεται πλέον ένα θέμα εσωτερι­κής ασφάλειας. Ο κλασι­κός κίνδυνος για την κυ­ριαρχία και την ακεραιότητα μιας χώρας ήταν κα­τά παράδοση εξωτερικός.
Τώρα ο κίνδυνος, στο πλαίσιο αυτών των ασύμ­μετρων απειλών, μπορεί να προέλθει από το εσωτε­ρικό μιας χώρας, θα πρέ­πει, λοιπόν, κι εμείς να συ­ντονίσουμε τη δράση των υπηρεσιών που ασχολού­νται με θέματα εθνικής άμυνας ή εξωτερικής πο­λιτικής με τη δράση των υπηρεσιών που ασχολού­νται με θέματα εσωτερικής ασφάλειας και τάξης».
Στρατός
Ο Στρατός λοιπόν από τό­τε ήταν στα σχέδια του Κώ­στα Σημίτη για την αντιμε­τώπιση «εσωτερικών κιν­δύνων», όπως μας έλεγε ο πάντα «επίκαιρος» και προφητικός Ρέππας. Λί­γους μήνες αργότερα, ο τό­τε αρχηγός ΓΕΣ αντιστρά­τηγος Χαρβάλας όρισε και κάποιους από τους «εσω­τερικούς κινδύνους». Σε ομιλία του στη Σχολή Πολέμου (21.8.02), είχε ανα­φερθεί στον «εθνικοθρησκευτικό φανατισμό» και τον εν γένει «ριζοσπαστι­σμό». Δηλαδή ξεκάθαρα και στο ογκώδες κοινω­νικό κίνημα και στις ανεξέλεγκτες ταραχές των δι­αδηλωτών και σε όσους αποπειραθούν -ας πού­με- να μπουν στη Βου­λή και να είναι τόσοι πολ­λοί, που να αδυνατούν να τους απωθήσουν οι αστυ­νομικές δυνάμεις.
Οι πληροφορίες που τρόμαξαν το Μαξίμου και το σχέδιο για να μη γίνει Αίγυπτος η Αθήνα.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ, και πιθανόν το μέλλον, πολιτικοί παρατη­ρητές και δημοσκοπήσεις προαναγγέλλουν ότι θα είναι γεμάτο φωτιές. Γιατί η Ελλάδα των 2.000.000 νεόπτω­χων του κατοχικού Μνημονίου να αποτελέσει εξαίρε­ση; Μετά τους φόβους που ήδη εκφράζονται και στην Αθήνα για μιμητικές παρενέργειες στο υπόστρωμα των πεινασμένων (ιθαγενών και ξένων) από τις λαϊκές εξε­γέρσεις στην Αίγυπτο, στην Τυνησία, στην Αλβανία και μερικές χώρες του αραβικού κόσμου που βράζουν, οι επόμενοι φόβοι έχουν εστιαστεί (σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το αστυνομικό και το δικαστικό ρε­πορτάζ) στις επερχόμενες λαϊκές κινητοποιήσεις που αναμένονται πολυμετωπικές μεν αλλά ογκώδεις και, εν πολλοίς, ετερόκλητες.
Από πληροφορίες που υπάρχουν, ηγετικοί κύκλοι της Αστυνομίας έχουν εκφράσει -εδώ και καιρό- στην πολιτική ηγεσία τον προβληματισμό τους ότι τα ΜΑΤ, η ευέλικτη ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και οι ομάδες ΔΕΛΤΑ δεν επαρκούν και δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν σε μαζι­κή βία μέσα σε πόλη και σε αστικό πληθυσμό, εάν (παρ’ ελπίδα) υπάρξουν γενικευμένες εξεγέρσεις. Αρα η εξου­σία -και κάθε μορφής εξουσία- γνωρίζει καλά πώς θα προστατευτεί και φαίνεται να είναι ενημερωμένη από καιρό για το χειρότερο σενάριο.
Το επόμενο τεστ για την «ασπίδα» του καθεστώτος είναι η γενική απεργία των συνδικάτων σης 22 και ης 23 Φεβρουαρίου. Η κινητοποίηση των εργαζομένων αναμένεται εντυπωσιακή και το ραντεβού δίνεται πά­ντα ειρηνικά στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους που όμως μυρίζουν μπαρούτι. Από τις πληροφορίες που υπάρχουν, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, το συνδικάτο των καθηγητών, οι απεργοί των αστικών συγκοινωνι­ών, οι γιατροί και πιθανόν οι αγρότες που μαρσάρουν τα τρακτέρ έχουν αποφασίσει να περιφρουρήσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Κανείς δεν θέλει άθλιοι προβοκάτορες να κηλιδώ­σουν τη φωνή του εργάτη και του ανέργου με μια νέα Marfin. Το καθεστώς όμως τρέμει. Το αποδεικνύουν τα τελευταία γεγονότα στην Κερατέα με τις οδομαχίες μέσα στον οικισμό. Αρχίζουν να βγαίνουν τα όπλα.
Προτεταμένο όπλο.
Η φωτογραφία του θερμοκέφαλου αστυνομικού με το προτεταμένο υπηρεσιακό όπλο να απειλεί τους κα­τοίκους της Λαυρεωτικής επιβεβαιώνει την αστυνο­μική θεώρηση ότι οι καταπονημένοι ένστολοι μόνοι τους «δεν θα τα βγάλουν πέρα» σε ακόμη πιο δύσκο­λες καταστάσεις.
Ακόμα και με την περιπολία της αστυνομικής αύ­ρας, που αγοράστηκε το 2004 (εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων), αλλά έκανε το ντεμπούτο της στα, οδοφράγ­ματα της Κερατέας μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η κυβέρνηση -παρά τις διαψεύσεις του ΓΕΣ- οφείλει μια απάντηση. Φοβάται κάτι στις 22 και τις 23 Φεβρουαρίου; Οταν ο λαός θα πνίξει το Σύνταγμα μπροστά στη Βουλή;
Υποψιάζεται και αφήνει να διαρρεύσουν εικό­νες στρατιωτικής εμπλοκής της ομάδας «Νατοϊκής Κα­ταστολής» για να ανακόψει -έστω και με προσομείωση συγκρούσεων- την οργή του κόσμου;
Εφημερίδα: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τ. Κουίκ: «Είναι επικίνδυνος»


«Τι εννοούσε ο καλλιτέχνης» όταν σήμερα μίλησε για τα «βασικά» κυριαρχικά μας δικαιώματα;
Ο πρωθυπουργός, που υπηρετεί τις εντολές της τρόικα, ο Γιώργος Παπανδρέου, είπε ούτε λίγο-ούτε πολύ μιλώντας στη βουλή ότι «δεν υπάρχει θέμα να χάσουμε βασικά σημεία της εθνικής μας κυριαρχίας».
Μήπως μπορεί να μας διευκρινίσει ποια είναι τα «βασικά», που θα μας...
δώσουν το δικαίωμα να ζούμε ως Έλληνες σε μια χώρα που θα λέγεται Ελλάδα και ποια είναι όλα τα άλλα «μη βασικά» που θα εκχωρήσουμε στην τρόικα των τοκογλύφων, στην παγκόσμια διακυβέρνηση,(που ο ίδιος λέει ότι είναι μέλος της) και στη διεθνή συνωμοσία του χρήματος;;;
Θέλω να ελπίζω ότι, δεν κατάλαβε τι ακριβώς είπε προσπαθώντας να μεταφράσει στα ελληνικά αυτά, που είχε στο μυαλό του ως μητρική γλώσσα, δηλαδή τα αγγλικά.
Διότι, αν πράγματι εννοούσε και επί της ουσίας αυτό που είπε, τότε ο άνθρωπος αποδεικνύεται ακόμη πιο επικίνδυνος απ΄ ότι πιστεύαμε με το μνημόνιο, που υπέγραψε αμαχητί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι αλήθεια για την δημοσκόπηση της GPO…


ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
(Τα στοιχεία που παραθέτουμε μας δόθηκαν από τον ‘πυρήνα’ της εταιρείας GPO και η αναδημοσίευσή τους γίνεται επειδή θεωρούμε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια)
Γιατί άραγε αρχίσαν οι διαρροές του Πα.Σο.Κ. σε εφημερίδες και μεγαλοδημοσιογράφους για πρόωρες εκλογές;
Για ποιό λόγο έχουμε μπαράζ συνεντεύξεων και αγωνιώδης προσπάθεια εκπροσώπησης του ΔΗ.ΣΥ. στον έντυπο, τηλεοπτικό και ηλεκτρονικό τύπο;
Γιατί άραγε τώρα.... θυμήθηκε το Λα.Ο.Σ. και οι βουλευτές τους τον ‘πατριωτικό’ χαρακτήρα του κόμματός τους;
Και γιατί ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και το ΚΚΕ ‘καπελώνουν’ τις τελευταίες μέρες αυθόρμητες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αγανακτισμένων πολιτών απέναντι στην κατοχική κυβέρνηση;
Παρουσίασε τη Δευτέρα 5/2/2011 στην εκπομπή “Ανατροπή”, του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA, δημοσκόπηση η GPO με τα εξής αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου:ΠΑΣΟΚ 25,2%ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20,1%ΚΚΕ 8,5%ΛΑΟΣ 6,2%,ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. 2,9%ΔΗ.ΣΥ. 2,9%ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2,6%ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 2,4%
Με την αναγωγή όλα τα κόμματα έμπαιναν στη ΒΟΥΛΗ..
7κομματική Βουλή, οπότε και η ‘συμμαχία των προθύμων’ θα συγκροτούσε κυβέρνηση 
Αυτό είναι και το σχέδιο…
Μειωμένης ευθύνης κυβέρνηση, όργανο των κατοχικών δυνάμεων, εξωτερικών και εσωτερικών.
Είναι όμως η αλήθεια ή τα ποσοστά ‘μαγειρεύτηκαν’ ώστε να ικανοποιούν τους ‘προθύμους’
Η αλήθεια λοιπόν των πραγματικών ποσοστών είναι η εξής:
Το Πα.Σο.Κ. παραμένει πρώτο κόμμα με 24,13% και με την αναγωγή αγγίζει το 33,7%
Η ΝΔ ακολουθεί οριακά στο 23,62%. Με την αναγωγή σκουμπά το 31,6%
Το ΚΚΕ λαμβάνει 8,52%
Το Λα.Ο.Σ. έχει μόλις 3,19% και με την αναγωγή φτάνει το 4,42%
Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. παίρνει 2,98%. Με την αναγωγή έχει ποσοστό 4%
Το ΔΗ.ΣΥ. από το 1,96% φτάνει στο 2,8%
Οι Οικολόγοι από το 1,84% ακουμπούν το 2,5%
και η Δημοκρατική Αριστερά από 1,69% ίσα που αγγίζει το 2,4%
(Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπήρχε στο ερωτηματολόγιο αλλά απαντήθηκε αυθόρμητα από πολλούς)
Η διαφορά στην αναγωγή μεταξύ Πα.Σο.Κ. και ΝΔ μεγαλώνει γιατί πολύ απλά, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, η συσπείρωση των ΠΑΣΟΚων είναι μικρότερη αλλά με μεγαλύτερη δυναμική την ώρα της κάλπης.
Όπως αντιλαμβάνεται και ο κάθε αδαής, τρομοκρατημένοι οι εγχώριοι ‘νταβατζήδες’ κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να δείξουν ότι το Πα.Σο.Κ. παραμένει κυρίαρχο και συνεχώς οι αντιμνημονιακές δυνάμεις (Βλέπε, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) χάνουν έδαφος.
Με τη ‘συμμαχία’ των προθύμων να διευρύνει συνεχώς την εκλογική της βάση.
Άραγε λοιπόν πόσο τυχαία είναι όλα τα ερωτήματα που θέσαμε στην αρχή της ανάρτησης με βάση τα πραγματικά αποτελέσματα;
Το Λα.Ο.Σ. θυμάται ξανά τα Ίμια και το “Βυθίσατε το χώρα”, ενώ σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης εναντίον της ανθελληνικής προπαγάνδας του ΣΚΑΙ με στόχο τι άλλο;
Τους πατριώτες που του γύρισαν την πλάτη και προφανώς τους έχει ανάγκη για να επιβιώσει
Και φυσικά τα ΜΜΕ του δίνουν το χώρο για να το κάνει
Το ΔΗ.ΣΥ. ανύπαρκτο αλλά με τα ΜΜΕ στο πλευρό του κατορθώνει να συγκρατεί ποσοστά από τη ΝΔ..
Τελικός στόχος όλων των παραπάνω…
Φόβος και τρόμος για τους πολίτες ώστε να ‘πιαστούν’ από την κυβερνητική σιγουριά και ‘πάτημα’ στα ‘δεκανίκια’ Λα.Ο.Σ. και ΔΗ.ΣΥ. για να χάνει συνεχώς ψηφοφόρους η ΝΔ και ο κόσμος της να παραμένει ‘καθηλωμένος’.
Αυτές είναι αλήθειες που οφείλαμε να τις δημοσιεύσουμε για να είναι σε γνώση σας το ‘παραπολιτικό παιχνίδι’ που στήνουν οι εγχώριοι ‘νταβατζήδες’.
Το ‘σύστημα’ τρόμαξε από την μερική ‘αφύπνιση’ των Ελλήνων και στην αγωνία τους να περισώσουν τα ‘κάστρα’ τους θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο.
Το χειρότερο όλων;
Προπαγάνδα και ψέματα μέσω ‘εργαλείων’ χειραγώγησης της κοινής γνώμης.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ 
ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ  ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ


60,6% ΝΑΙ κ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ
Είναι στην κρίση σας ποιόν θα πιστέψετε και ποιόν όχι
http://olympia.gr/2011/02/11/αποκαλυψη-αυτή-είναι-αλήθεια-για-την-δ/

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης.




Τι Τρόμος είναι αυτός;! Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα. Τι οργουελικός εφιάλτης! Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να την δαγκώσουν να την διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να την φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει -και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις. Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά με όλην τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται -είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη; Οχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι ...η συνέχεια εδώ.
...φασισμός, είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό. Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές. Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική. Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού. Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα. Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό την δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλης το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε. Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού. Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν. Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρ και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία. Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες... Ντροπή!
ΠΗΓΗ : Ελευθεροτυπια 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ, ΕΣΕΙΣ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ 1,40 Ευρω, ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ....



ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ "ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ" κ. ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΝΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ..."ΑΘΛΙΩΝ"...
Συγκλονιστικός--κατά γενική ομολογία--σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή.
Έκανε με τα..."κρεμμυδάκια" τον Giorgo.
Εδω αντιστοιχει η λαική έκφραση, του "κατέβασε τα παντελόνια".!
Γιά την ποινικοποίηση του..."αδικήματος" , Δέν Πληρώνω στα διόδια είπε:
"Σταματήστε την αθλιότητα κ. Παπανδρέου να γυρνάτε την Ελλάδα πίσω, στην εποχή των "Αθλίων."
Ο Γιάννης Αγιάννης μπήκε φυλακή για ένα καρβέλι ψωμί και εσείς στέλνετε φυλακή τούς Έλληνες γιά 1,40 ευρώ, για να κάνετε το χατήρι των εργολάβων...
Φοβάσθε με τα Μ.Μ.Ε. πού διαθέτουν, μη το "γυρίσουν" και πεσει η Κυβερνησή σας".!!!
"Υπενθύμισε" δε στην Κυβέρνηση ότι τις συμβάσεις των έργων...υπερψήφισε το ΠΑΣΟΚ και ό ίδιος λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Ξεχάσατε ότι η σύμβαση της "Αττικής οδού" δηλ. Μπόμπολας, είναι δικό σας
κατασκεύασμα";;;
Άν την σημερινή επιχειρηματολογία και το ύφος Τσίπρα, είχε υιοθετήσει και η Ν.Δ.,σήμερα θα ήταν συν 10 μονάδες μπροστά απο το ΠΑΣΟΚ...

ΣΑΜΑΡΑΣ σε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΤΟ' ΧΕΤΕ...ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.- ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ..."ΛΙΩΣΕΤΕ" ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ"...



"ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ και ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ"
Παρέμβαση έκανε σήμερα στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ν.Δ., γιά τους αγρότες και την κατάργηση των..."συναθροίσεων".!!!
"Ξέραμε ότι είστε λαϊκιστές και θυμόμαστε και περιόδους αναλγησίας.
Θυμόμαστε τα κατορθώματά σας, όταν ξεφουσκώνατε τα λάστιχα των τρακτέρ. 

Τώρα, όμως καταλάβαμε και κάτι παραπάνω:
Ότι το ’χετε... χάσει εντελώς.!!!
Μόνοι σας πυροδοτείτε τα χειρότερα…
Φτάσατε στο σημείο να απαγορεύετε τη συνάθροιση!
Και να συλλαμβάνετε ανθρώπους- στις Σέρρες – επειδή… «συναθροίστηκαν».
Σαν να πήρατε απόφαση να «λιώσετε» τον αγροτικό κόσμο: τον κοροϊδέψατε για να πάρετε την ψήφο του κι ύστερα τον χτυπάτε απ’ όλες τις πλευρές:
Εμπαίξατε τους αγρότες με τα φωτοβολταϊκά:
Τους καλέσατε να υποβάλουν αιτήσεις.
Κάθε αίτηση στοίχισε 3 ως 5 χιλιάδες ευρώ, σύν 630 το παράβολο.
Κι αφού 6000 και πλέον αγρότες υπέβαλαν αιτήσεις, ανακοινώσατε, ότι 16 νομοί είναι εκτός, γιατί το δίκτυο της ΔΕΗ είναι –λέτε- «κορεσμένο».
Υπάρχουν άνθρωποι που δανείστηκαν χρήματα για να υποβάλουν αιτήσεις για ένα πρόγραμμα το οποίο στην περιοχή τους δεν είχε καμία πιθανότητα.
Αυτοί οι άνθρωποι τι θα γίνουν";

Αποκαλύφθηκε το πραγματικό σχέδιο της Τροϊκας: ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας | Στο έλεος των δανειστών της η Ελλάδα – Ανύπαρκτη η κυβέρνηση



Στο έλεος των δανειστών μας είμαστε και αυτό δεν αλλάζει, κάτι που αναδείχθηκε και στη σημερινή συνέντευξη τύπου της τρόικας. Μετά από τα όσα ζήτησαν και είπαν οι τροικάνοι, μπορούμε κάλλιστα να πούμε ξεκάθαρα και να παραδεχθούμε και επίσημα ότι δεν ελέγχουμε τη χώρα. Κυβέρνηση ελληνικής προελεύσεων δεν υπάρχει και κουμάντο κάνουν οι ξένοι δανειστές μας. Δεν ξέρουμε αν γίνεται αλλιώς, αυτό που ξέρουμε είναι ότι για τα επόμενα χρόνια θα χορεύουμε στο ρυθμό των εκπροσώπων της τρόικας που θα διατάσσουν κι εμείς θα υπακούμε σαν τις αρκούδες στα παζάρια.


Από τη συνέντευξη τύπου αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι το σχέδιο που τόσο καιρό εξυφαίνονταν στα υπόγεια του ΔΝΤ και της τρόικας. Δηλαδή το ξεπούλημα της όποιας περιουσίας έχει απομείνει στη χώρα.
“Πουλήστε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΤ, λιμάνια, ΟΠΑΠ” απαίτησαν οι τροικάνοι. Και να μιλάγαμε για ζημιογόνες εταιρείες που επιβαρύνουν τα δημόσια οικονομικά να επικροτήσουμε, να μπούμε και μπροστά στην προσπάθεια. Μιλάμε, όμως, για τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις που έχει αυτή η χώρα. Μιλάμε για τα φιλέτα της Ελλάδας που πλέον θα περάσουν στα χέρια, σίγουρα ξένων, μετά το ευρύ σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που ανακοίνωσε χθες, όχι η κυβέρνηση, αλλά η τρόικα. Το ποσό των 50 δισ. ευρώ έχουν υπολογίσει από το πακέτο πώλησης των κρατικών εταιρειών. Κάνοντας το χατίρι ξένων και ελληνικών συμφερόντων που θέλουν να πατήσουν πόδι σε ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, τυχερά παιχνίδια και τράπεζες, οι τροικάνοι άνοιξαν τα χαρτιά τους.
Είπαν επίσης ότι θα πρέπει οι ελληνικές τράπεζες να απογαλακτιστούν από την ΕΚΤ γι’ αυτό και θα πρέπει να πουλήσουν πάγια του ενεργητικού τους αλλά και να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις. Προανήγγειλαν δηλαδή κινήσεις για την Αγροτική, την Alpha Bank, τη Eurobank, την Πειραιώς και γιατί όχι και την Εθνική.
Μίλησαν για πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, όπως αυτή την εννοούν, αλλά έκαναν λόγο και για μεγάλες καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις που έχουν ζητήσει. “Παρά τις καθυστερήσεις σε ορισμένους τομείς, υλοποιούνται σταδιακά οι δημοσιονομικές και οι ευρύτερες μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των μεσοπρόθεσμων στόχων του προγράμματος. Εντούτοις παραμένει η ανάγκη προγραμματισμού και υλοποίησης σημαντικών μεταρρυθμίσεων, ώστε να δημιουργηθεί μια κρίσιμη μάζα, που θα διασφαλίζει τη δημοσιονομική βιωσιμότητα και την οικονομική ανάκαμψη”, επισημαίνεται στην κοινή ανακοίνωση
Για το δημοσιονομικό τομέα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι “οι ελληνικές αρχές, παρά τις δυσμενείς μακροοικονομικές συνθήκες, πέτυχαν δημοσιονομική προσαρμογή της τάξης του 6% του ΑΕΠ εντός του 2010, μειώνοντας το έλλειμμα του ΑΕΠ κατά 9,5 περίπου ποσοστιαίες μονάδες. Πρόκειται για εντυπωσιακό επίτευγμα, παρατηρήθηκαν όμως ορισμένα προβλήματα στην εκτέλεση του προϋπολογισμού, ιδίως όσον αφορά την είσπραξη των εσόδων και τον έλεγχο των δαπανών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί, ώστε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα και σημειώνεται πρόοδος”. Ουσιαστικά δηλαδή προανήγγειλαν σειρά μέτρων για να κλείσουν οι μαύρες τρύπες που αποκαλύπτονται
Διαπιστώσεις σοκ και για το εργασιακό για το οποίο ζητούν νέα μέτρα. “Η νομοθεσία που καλύπτει πτυχές της αγοράς εργασίας, της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων, της μεταρρύθμισης της υγείας, της αδειοδότησης και της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχει ψηφιστεί είτε πρόκειται να ψηφιστεί. Οι ελληνικές αρχές οφείλουν τώρα να εστιάσουν την προσοχή τους στην εφαρμογή των νόμων αυτών, να διασφαλίσουν ότι το νέο πλαίσιο έχει τεθεί σε ισχύ το ταχύτερο δυνατόν. Η οικονομική ανάκαμψη απαιτεί κυρίως ταχεία πρόοδο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Η κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι αρκετά φιλόδοξες και εκτεταμένες, ώστε να αντιμετωπίσουν τις βαθιές διαρθρωτικές προκλήσεις, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Τα επόμενα βήματα θα επικεντρωθούν, μεταξύ άλλων, στην αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας, την εξάλειψη διοικητικών φραγμών στις εξαγωγές και την ενδυνάμωση του πλαισίου, που διέπει τις δημόσιες συμβάσεις“.
Δηλαδή, λένε ότι πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι για τις επιχειρησιακές συμβάσεις που θα οδηγήσουν σε νέες περικοπές στους μισθούς. Και μια είδηση που βγαίνει από οικονομικούς κύκλους. Το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής (νέο πακέτο λιτότητας λαϊκιστί) δε θα είναι 14-15 δισ. όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Μπορεί να φτάσει τα 18 δισ. ευρώ η 8% του ΑΕΠ. Και μη χειρότερα να λέμε…

Ευρωπαϊκή έκθεση χαστούκι στην Τουρκία - Καλείται να αποσύρει αμέσως τα στρατεύματα της από την Κύπρο


Αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων αξιώνει με ψήφισμα που ενέκρινε η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε σχέση με την Έκθεση Προόδου του 2010 για την Τουρκία. Στο ψήφισμα γίνονται επίσης αναφορές στο ψήφισμα 550 για την Αμμόχωστο αλλά και στο θέμα των εποίκων. Στο ψήφισμα καλείται η Τουρκία να αρχίσει να αποσύρει αμέσως τις στρατιωτικές δυνάμεις της από την Κύπρο, για να διευκολύνει τη δημιουργία κατάλληλου κλίματος στις διαπραγματεύσεις. 

Επί της πρότασης ψηφίσματος, οι ευρωβουλευτές είχαν καταθέσει 315 τροπολογίες. Δεν πέρασε επίσης τοπολογία που στήριζαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες των Σοσιαλιστών, των Φιλελευθέρων και των Πρασίνων για επαναφορά του θέματος του απευθείας εμπορίου με τα κατεχόμενα. Το ψήφισμα θα παραπεμφθεί για τελική έγκριση το Μάρτιο στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Κατάργησαν τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις γιά το...Ολοκαύτωμα των Εβραίων!



''ΜΠΡΑΒΟ'', στον πρωθυπουργό της Ελλάδας GAP, στον υπουργό Εξωτερικών και στους ''άξιους'' διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ: Κατάργησαν τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις γιά το...Ολοκαύτωμα ή προς ''τιμήν'' Ελλήνων...υπουργών-πολιτικών. (Παρά την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και των διπλωματικών μας αποστολών στις ΗΠΑ, ΔΕΝ είδαμε -ως αντάλλαγμα- έστω ΜΙΑ εκδήλωση στην πρεσβεία ή στα προξενεία του Ισραήλ στις ΗΠΑ ή σε εβραιοαμερικάνικη Οργάνωση, γιά τα ελληνικά ''Ολοκαυτώματα'' ή άλλα ελληνικά ζητήματα). Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, κατάργησε (2010) τις καθιερωμένες δεξιώσεις-εκδηλώσεις στις πρεσβείες και στα προξενεία της Ελλάδας, γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, υποτίθεται γιά ''λόγους οικονομίας'', αλλά και ''γιά λόγους συμβολισμού''. 

Ακόμα και όταν Ομογενείς προθυμοποιήθηκαν να καλύψουν τα έξοδα, η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική, γεγονός που μας δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται γιά την ιστορία μας και την απόδοση της πρέπουσας τιμής στους ήρωες της επανάστασης στα 1821, που μας απελευθέρωσαν.
Επιτέλους, λύθηκε το μυστήριο: Η κυβέρνηση του φιλέλληνα GAP κατάργησε τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την 25η Μαρτίου σε πρεσβείες και προξενεία, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα. Τα ξόδεψαν η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, η Μαριλίζα και ο υφυπουργός Εξωτερικών, ο Δημητράκης. 'Εκαναν ανακαίνιση στα γραφεία τους, που στοίχισε κοντά 90.000 ευρό στους 'Ελληνες φορολογούμενους. Πολιτικοί του επιπέδου τους, χρειάζονται και καινούργια, αναπαυτικά έπιπλα γιά να ξεκουράζουν τους (ευτραφείς)...πισινούς τους, διαφορετικά δεν παράγουν ''έργο''.

Δείπνο 6.700 ευρώ κάτω από την Ακρόπολη με τους Εβραίους εν μέσω κρίσης!



Καλή η ελληνική φιλοξενία, καλά οι φιλίες και τα λόμπι, αλλά σε μια χώρα που ζεί με δανεικά τα κουβαρνταλίκια περισσεύουν. Ο λόγος για το τραπέζωμα στους προέδρους των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων που ήρθαν πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας προσκεκλημένοι του του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Οι αμερικανοεβραίοι φίλοι μας αφού συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, το βράδυ της Πέμπτης απόλαυσαν ένα πολυτελές δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης με φόντο τον φωταγωγημένο Παρθενώνα. Και φυσικά η ελληνική κυβέρνηση τιμώντας τις παραδόσεις του Ξένιου Δία έστειλε τον λογαριασμό στο υπουργείο Πολιτισμού μην αφήνοντας τους καλεσμένους της να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Μόνο που ο λογαριασμός ήρθε λίγο τσουχτερός αφού ούτε λίγο ούτε πολύ το μπουφέ που στήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης στοίχισε 6.700 ευρώ....Ούτε στο ακριβότερο εστιατόριο της Αθήνας να είχαν φάει!

Στη Βουλή η "νόμιμη και ηθική" αμνησία Σηφουνάκη να δηλώσει στο "πόθεν έσχες" την offshore της γυναίκας του


Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Τζαβάρας για το γνωστό αλλά θαμμένο θέμα της "νόμιμης και ηθικής" offshore που ο Σηφουνάκης "ξέχασε" (sic) να δηλώσει ότι ανήκει στην γυναίκα του και γνωστή ιδιοκτήτρια σοσιαλιστικών κοινοβίων καταλυμάτων όπου η μπουρζουαζία μπορεί να πηγαίνει και να απολαμβάνει το μπάνιο της και τον καφέ της.....


Να θυμίσουμε ότι στην περίπτωση Βουλγαράκη και μόνο η συμμετοχή συγγενικών προσώπων σε offshoreοδήγησε, μετά από πλύση εγκεφάλου των ΠΑΣΟΚικών ΜΜΕ, στο να καρφωθεί στο μυαλό όποιου Έλληνα ρωτήσεις στο δρόμο ότι "ο Βουλγαράκης είχε offshore μέσω των οποίων έκανε τις μπίζνες με το Βατοπαίδι" και φυσικά κατάφεραν να στείλουν τον ίδιο σπίτι του...


Tέλος αν και δεν αναγράφεται στην εφημερίδα φαντάζομαι ότι η ερώτηση κατατέθηκε από κοινού με τονΚαρχιμάκη, ο οποίος είχε κάνει διδακτορικό στις οffshore στις οποίες ντεμέκ συμμετείχε οΒουλγαράκης κάτι που φυσικά ουδέποτε ίσχυε όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα (Σε καμία offshore δεν ήταν μέτοχος ο Βουλγαράκης... έμεινε όμως η λάσπη Καρχιμάκη).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Νέα Βόμβα Παπανδρέου Για Τα Εθνικά. Ως σύχρονος Νέρωνας Καίει Την Χώρα.


"Χώρα είχατε, τώρα δεν έχετε!!!".
"Έθνος Είχατε και τώρα δεν θα έχετε!!!"
Ο Γ. Παπανδρέου την ώρα που απαντούσε σε ερώτηση του προέδρου το ΛΑΟΣ, παραδέχεται οτι "θα χάσουμε σημεία της Εθνικής μας κυριαρχίας" αλλά δεν θα είναι κατα αυτόν τα βασικά !!! Για την ακρίβεια είπε:""Δεν υπάρχει θέμα να......

χάσουμε βασικά σημεία της εθνικής μας κυριαρχίας. Έδωσα και θα δώσω μάχη".


Και μόνον αυτή η δήλωση με την σημαντικότητα της καταμαρτυρεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Δεν είναι αμελητέο να φτάνει ένας πρωθυπουργός μιας χώρας να δηλώνει πλέον επίσημα οτι στις επόμενες ημέρες θα εκχωρηθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας αλλα ...

...όχι σε βασικά σημεία.
Ποια είναι τα βασικά σημεία λοιπόν.Και ποιος είναι ο νόμος συνταγματικός ή μή και ποιοί τον ψηφισαν (΄;;;) ώστε να δίνουν το δικαίωμα στον έξυπνο Γιωργάκη να διαπραγματευεται και το ελάχιστο της εθνικής κυριαρχίας.

Στο λογοπαίγνιο αυτό όμως ο κατά άλλα "έξυπνος Γιώργάκης" δεν οριοθετεί σε εμάς τους "υπόλοιπους χαζούς ¨Ελληνες" που στο μυαλό του βρίσκεται η κόκκινη γραμμή που χωρίζει τα βασικά απο τα μή βασικά σημεία της εθνικής μας Κυριαρχίας.

Ο άνθρωπος μας λέει με απλά λόγια :
"Χώρα είχατε, τώρα δεν έχετε!!!".
(Σκεφετεαι απο μέσα του )"Εγώ είχα;", 'Δεν είχα!..." (απαντά!). "Και τι έπαθα; ", (Αναριωτιέται!!!), "Μέχρι και πρωθυπουργός σας έγινα!!! ".

"Έθνος Είχατε και τώρα δεν θα έχετε!!!"
"Αλλά τι σημασία έχουν αυτά ...", συνεχίζει, "Υγεία να υπάρχει και όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται!!!". Εδώ είναι η κόκκινη γραμμή των βασικών σημείων της εθνικής μας κυριαρχίας δια στόματος πρωθυπουργού. Οχι για αυτά που μέχρι τώρα έγινα και γνωρίζεται , αλλα γιαυτά που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Ο ήρωας τσολιάς που αυτοκτόνησε με την σημαία


Στα Ίμια πριν 15 χρόνια η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ζήτησε από τους Έλληνες 
καταδρομείς που ήταν πάνω στη βραχονησίδα να κατεβάσουν και να κάψουν την ελληνική 
σημαία.
Στην Ακρόπολη ένας Έλληνας τσολιάς ο Κώστας Κουκίδης τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία 
έπεσε από τον Ιερό Βράχο και σκοτώθηκε για να μην υποστείλει τη σημαία όπως του ζήτησαν 
οι κατακτητές Γερμανοί.
27 Απρίλη 1941 οι Γερμανοί μπαίνουν στην Αθήνα και ο λοχαγός Γιάκομπι και τον υπολοχαγό
 Ελσνιτς ανεβαίνουν μ’ ένα απόσπασμα στην Ακρόπολη για να κατεβάσουν την ελληνική σημαία
 και να ανεβάσουν την σβάστικα με τον αγκυλωτό σταυρό.
Φρουρός την ώρα εκείνη, 9 το πρωί, της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη ήταν ο τσολιάς
 Κωνσταντίνοs Κουκίδης όταν οι Γερμανοί αξιωματικοί τον διέταξαν να κατεβάσει την ελληνική
 σημαία ο Κουκίδης την κατέβασε αλλά αμέσως μετά τυλίχθηκε με αυτήν έτρεξε στην άκρη του 
Ιερού Βράχου και ρίχτηκε με ένα σάλτο στο γκρεμό.
Τότε η γερμανική στρατιωτική διοίκηση Αθηνών για να δικαιολογήσει την ηρωική αυτοκτονία 
του Κουκίδη ανάγκασε τον Τύπο της εποχής να γράψει ότι ο ¨Έλληνας εύζωνας υπέστη έμφραγμα
 από την συγκίνηση, όταν του ζητήθηκε να παραδώσει τη σημαία.
Στις 9 Ιουνίου η είδηση δημοσιεύτηκε στη Dailymail με τίτλο: «Ένας Έλληνας φέρει τη σημαία 
του έως το θάνατο».
Η θυσία του Έλληνα στρατιώτη ήταν η αιτία ώστε ο Γερμανός φρούραρχος της Αθήνας να 
επιτρέψει να υψώνεται και η ελληνική σημαία δίπλα στην γερμανική.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ!!!



Στην απέραντη γαλάζια ελληνική θάλασσα, στο βυθό του Αιγαίου, όπως αναφέρεται σε επιστημονικές έρευνες, αλλά αποδεικνύεται και από φωτογραφίες αμερικανικών δορυφόρων, υπάρχουν γιγαντιαία κοιτάσματα εκμεταλλεύσιμου –στις περισσότερες περιπτώσεις- πετρελαίου. Μια τέτοια περιοχή είναι και η Σκόπελος, στην οποία υπολογίζεται ποσότητα παραγωγής 60 εκ. βαρελιών ετησίως. Από τις έρευνες που έχουν γίνει έως σήμερα το μέγεθος των κοιτασμάτων που υπάρχουν στο Αιγαίο θεωρείται πως είναι μεγάλο, καθώς όχι απλά υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη πετρελαίου, αλλά έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες με θετικά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος η πρόθεση να κατατεθεί νομοσχέδιο για την ίδρυση Φορέα Υδρογονανθράκων με στόχο την έρευνα για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο, το Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης. 
Με τη σύσταση του Φορέα θα προχωρήσουν άμεσα και οι έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ελληνικές θάλασσες και θα προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός για την ενοικίαση, όπως λέγεται, 42 θαλάσσιων οικοπέδων, στα οποία ερευνητικά πλοία από διάφορες εταιρίες θα επιχειρήσουν να βρουν πετρέλαιο μεταξύ αυτών και στην περιοχή της Σκοπέλου. Συμφώνα με πολλές μαρτυρίες στην παράλια στον Στάφυλο το 1965 και κατά την περίοδο τον σεισμών στο τέλος της παράλιας μπλε φωτιά έβγαινα από την θήλασα και ήταν έντονη η μυρουδιά του αερίου σε μεγάλη απόσταση.