Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS!



ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΙΚΗ! Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει και το υπουργείο δικαιοσύνης δεν μπορεί πλεόν να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Μετά τις ευεργετικές διατάξεις για την αποφυλάκιση κακούργων, που μετέπειταν δολοφονούν εργαζομένους και οικογενειάρχες, η κατάσταση με τους διακινητές παιδικής πορνογραφίας έρχεται να βάλει βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας! Βασιζόμενοι σε νομικίστικα τερτίπια και στην γενικότερη ασυδοσία που επικρατεί, αυτοί οι υπάνθρωποι καταφέρνουν και παίρνουν μακρινές δικασίμους, χωρίς εντέλει ΟΥΔΕΠΟΤΕ να φυλακίζονται.


και μην βιαστεί κάποιος να πει ότι “απλά έβλεπαν αλλά δεν πείραξαν παιδί…” τα στοιχεία είναι ΚΟΛΑΦΟΣ. Δεν υπάρχει ούτε ένας βιαστής ανηλίκου που να μην είχε στην κατοχή του παρόμοιο υλικό.
Την ίδια στιγμή μάλιστα η κυβέρνηση φτιάχνει επιτροπές και αναλώνεται για τον έλεγχο των blogs, αυτά τα καθάρματα κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας.
Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει και την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και προσωπικά τον διοικητή Μανώλη Σφακιανάκη. Ο λόγος είναι απλός: Όταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος και δη οικογενειάρχης αντιληφθεί τι ακριβώς περιεχει το υλικό που διακινούν αυτοί οι άνθρωποι, τότε πρέπει να ενεργοποιήσει και το τελευταίο ίχνος ψυχραιμίας που του απομένει για να μην τους φυτέψει μία σφαίρα στο κεφάλι.
Αφήστε λοιπόν την οπερέτα με τα Blogs κύριε Παπαϊωάννου, γιατί ΕΝΑ έγκλημα να συμβεί εις βάρος παιδιού από κάποιο “ελεύθερο διεστραμμένο πουλί”, τότε πραγματικά θα δείτε τι σημαίνει λαϊκή οργή.

olympia

Μετακινούν όλα τα στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από τον Βόλο;


Εάν οι πληροφορία που μας δόθηκε έχει πραγματική βάση, τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου στοχεύει στην δημιουργία της Βόρειας Ελλάδας ως μίας νεκρής ζώνης της χώρας, η οποία πλέον πολύ δύσκολα θα ικανοποιεί τις αμυντικές (και άλλες) ανάγκες της. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως μία τέτοια αποχώρηση των
στρατιωτικών αεροδρομίων σημαίνει κάτι πολύ χειρότερο για τα εθνικά μας ζητήματα και την δημιουργία μίας γκρίζας ζώνης (καλής θέλησης προς τους βόρειους κυρίως) γείτονές μας.

Μιλώντας σήμερα με στρατιωτικό της πολεμικής αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου.
Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μετασταθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.
Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα.
Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.
Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.
Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το να μας δώσει περισσότερα κάποιος που γνωρίζει. Τα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν επάνω. Εκτός και αν συντόμως κάποιοι επιθυμούν να μην υπάρχει Ελλάδα επάνω…


Αυτά μας μετέφερε σαν πληροφορία αναγνώστης μας και αυτόματα τίθενται μία σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων, σχετικά με τον νέο-πατριωτισμό που διέπει την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε γιγαντιαίου μεγέθους αλλαγές στην γεωγραφική δομή της χώρας. Και μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάποιοι θα πρέπει (επιτέλους) να σκεφτούν την πατρίδα και όχι την παρτίδα που παίζουν εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού συγκεκριμένοι κύκλοι με τα εδώ υποπόδιά τους…
Πηγη 

Γιώργος Παπανδρέου: Ο κλητήρας της τρόικας


Είναι γνωστά τα μη ενοχικά ταξίδια και οι διακοπές εντός και εκτός Ελλάδας του πρωθυπουργεύοντα Γιώργου Παπανδρέου. Η προτίμησή του στα Ελληνικά νησιά δείχνει -φυσικά- πως η ομορφιά της πατρίδας μας συγκινεί ακόμη και εκείνους που ποτέ δεν μπόρεσαν να την αγαπήσουν...

Ακόμη δεν τελείωσαν οι διακοπές στη Σκιάθο κι ο Παπανδρέου έχει ήδη κάνει τα σχέδια του για το επόμενο νησί που θα απολαύσει: Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις φύγει από τη Σκιάθο, o επόμενος προορισμός των διακοπών του θα είναι η Κρήτη.

Ε, μετά τις Κυκλάδες, τις Σποράδες να μην τιμήσει και την Κρήτη στις φετινές του καλοκαιρινές διακοπές;

Ο πρωθυπουργός λοιπόν θα προτιμήσει για την διαμονή του στις Γούβες Ηρακλείου μάλλον το ξενοδοχείο που ανήκει στον πεθερό του Νίκου Σηφουνάκη.

Η γενικότερη στάση, λοιπόν, του Γιώργου Παπανδρέου -ο οποίος από τις αρχές του Σεπτέμβρη αντικαθίσταται (ουσιαστικά) από τον Γερμανό επιτηρητή ο οποίος θα έρθει για να εποπτεύει τον διαμοιρασμό (κα διαμελισμό) της Ελλάδας- αποδεικνύει πως πρόκειται περί κλητήρα της τρόικας, ο οποίος αναμένοντας τις νέες εντολές, αποφάσισε να συνεχίσει να ζει ανέμελα τον μύθο του. Την ίδια στιγμή κοσμοϊστορικά γεγονότα διαδραματίζονται στην Ευρώπη και στην Αμερική, αλλά αφήνουν τον πρωθυπουργεύοντα Γιώργο Παπανδρέου (γνωστό και ως GAP) ασυγκίνητο. Ο ίδιος φαίνεται πως προτιμά να γεύεται τις συγκινήσεις που του προσφέρουν η Ελληνική θάλασσα και τα μοναδικά σε ομορφιά τοπία των νησιών του Αιγαίου. Όταν θα έρθουν οι νέες εντολές από την τρόικα, θα τις διαβιβάσει στα αρμόδια γραφεία (βλ. υπουργούς) προκειμένου αυτές να εκτελεσθούν...

Απλά πράγματα. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υπάλληλος (πάντως όχι των Ελλήνων) που βρίσκεται σε περίοδο πληρωμένων διακοπών. Δεν χρειάζεται να σπάμε το κεφάλι μας για να κατανοήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει στην πατρίδα μας...

Κωνσταντίνος

Πηγη 

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

122 τρις κυβικά αέριο μεταξύ Κύπρου-Ισραήλ, η αιτία του “πολεμικού κλίματος”



Η στρατιωτική κινητοποίηση των ισραηλινών στις περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου που θα αρχίσουν το φθινόπωρο οι έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο και οι λυσσαλέες αντιδράσεις της Τουρκίας αιτιολογούνται από τις εκτιμήσεις που έχουν κάνει οι αμερικανοί για το τι υπάρχει σ΄ αυτή τη περιοχή,μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου:
122 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου! 
Σε ειδική έκδοσή της, στις αρχές του 2011, η Γεωλογική Εταιρία των ΗΠΑ υπολόγισε, ότι περισσότερα από 122 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια ανακτήσιμων αποθεμάτων αερίου βρίσκονται κάτω από τα ύδατα της ανατολικής Μεσογείου, στο δε μεγαλύτερο μέρος τους, εντός της Ισραηλινής επικράτειας.


Από τότε, περίπου 16 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια αποθεμάτων φυσικού αερίου, έχουν προστεθεί σύμφωνα με τις σχετικές δοκιμές στον γιγαντιαίο τομέα Leviathan, παράκτια του Ισραήλ.
Τα Ισραηλινά πεδία, βρίσκονται δίπλα στα Κυπριακά και Λιβανέζικα ύδατα και είναι μέρος του αποκαλούμενου Μεσσήνιου, σχηματισμού αλάτων και ορυκτών αποθεμάτων, που υπόσχονται ακόμα περισσότερες ανακαλύψεις αερίου. Η εταιρεία ενέργειας Νόμπελ, μια επιχείρηση του Χιούστον, είναι συνεργάτης σε τρεις Ισραηλινούς τομείς αερίου, συμπεριλαμβανομένου του Leviathan, ενώ κρατά 100% του ακόμα ανεξερεύνητου τομέα Α της Κύπρου, περίπου 65 χιλιόμετρα μακριά.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου ήταν σχετικά απλές. Οι δύο χώρες δεν έχουν οποιεσδήποτε σημαντικές πολιτικές διαφωνίες και το διεθνές δίκαιο καθόρισε λίγο πολύ τα σύνορα μεταξύ των δύο αποκλειστικών οικονομικών ζωνών τους, αφήνοντας στους διαπραγματευτές να τακτοποιήσουν τις λεπτομέρειες.
H Τουρκία αντιτίθεται στη συμφωνία. Φοβάται ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν θα μοιραστούν οποιοδήποτε πλούτο από την εκμετάλλευση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης του νησιού.
“Αλλά υπάρχουν σημαντικότερα ακόμα ζητήματα, που συνδέονται με τον αιώνιο εχθρό της, την Ελλάδα”, λέει ο Ronnie Sabel, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο στην Ιερουσαλήμ. “Η Ελλάδα έχει στην κυριαρχία της τα νησιά, κοντά στην τουρκική ακτή. Εάν όλα αυτά τα νησιά μπορούν να απαιτήσουν αποκλειστικές οικονομικές ζώνες, υπάρχει πρόβλημα για την Τουρκία» τονίζει ο Sabel στο Media Line. «Δεν θέλουν η Ελλάδα να απολαύσει όλα τα οφέλη».
Όταν η Κύπρος ξεκίνησε τον πρώτο κύκλο χορήγησης αδειών για έρευνα υδρογονανθράκων στα μέσα του 2007, η Τουρκία αντέδρασε με οργή. Όπως είχε μεταδώσει το Associated Press, τον Οκτώβριο, Τούρκος ανώτερος υπάλληλος του Υπουργείου Ενέργειας είχε δηλώσει, ότι η Άγκυρα σκεφτόταν να αρχίσει έρευνες για πετρέλαιο και αέριο έξω από τη βόρεια, υπό τουρκικό έλεγχο- ακτή της Κύπρου.
Αλλά, η μεγαλύτερη διαφωνία ενδέχεται να προκύψει μεταξύ του Ισραήλ και του Λιβάνου. Αν και το διεθνές δίκαιο θέτει τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των χωρών σε γωνία 90 μοιρών σε σχέση με την ακτή, όταν η ακτή είναι κυρτή, τότε ανοίγει διαφωνία για το τι αποτελεί τις 90 μοίρες — ένα πρόβλημα που μεγεθύνεται όταν η θεωρητική γραμμή προεκτείνεται ανοικτά στη θάλασσα, προσθέτει ο Sabel.
«Δεν θα επιτρέψουμε στο Ισραήλ ή οποιαδήποτε επιχείρηση που εργάζεται για ισραηλινά συμφέροντα να πάρει οποιαδήποτε ποσότητα αερίου, που εμπίπτει στη ζώνη μας» δήλωσε ο Λιβανέζος Υπουργός Ενέργειας Gebran Bassil στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg τον περασμένο Ιούνιο. Ο Υπουργός Υποδομών του Ισραήλ, Uzi Landau, που υπέγραψε τη συμφωνία με την Κύπρο την τελευταία βδομάδα, προειδοποίησε απαντώντας, σχετικά, ότι το Ισραήλ θα αγωνιστεί να διατηρήσει τα δικαιώματα του επί της θαλάσσης.
Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Λίβανο, του Πρόεδρου του Ιράν, Mahmoud Ahmadinejad, υπεγράφησαν σειρά οικονομικών συμφωνιών, συμπεριλαμβανομένων συμφωνιών εξερεύνησης πετρελαίου και αερίου. Αλλά επειδή το Ιράν αποτελεί αντικείμενο οικονομικών κυρώσεων, ιδιαίτερα ο ενεργειακός τομέας του, οι συμφωνίες δεν είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν. Το Ισραήλ απορρίπτει τις αξιώσεις του Λιβάνου, λέγοντας ότι παρακινούνται πολιτικά και απεικονίζουν την επιρροή της Hizbullah στην κυβέρνηση του Λιβάνου.
Εντούτοις οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν για την ευπάθεια των εγκαταστάσεων αερίου σε επιθέσεις βλημάτων, όπως εκείνων που χρησιμοποίησε η Hizbullah, στον τελευταίο πόλεμο του 2006. Σε κάθε περίπτωση η Νόμπελ και οι άλλοι συνεργάτες στην έρευνα δεν μοιάζει να φοβούνται την αντιπαράθεση του Λιβάνου, εφόσον τα πεδία στα οποία διεξάγουν έρευνες δεν ανήκουν στις αμφισβητούμενες από το Λίβανο περιοχές.

gdailynews

ΤΟ "ΟΡΑΜΑ" ΤΟΥ JEFFREY ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ένα φάντασμα πλανιέται στη σκέψη του κ. Γιώργου Παπανδρέου…
Ένα «όραμα» γι’ αυτόν…
Ένας εφιάλτης για όσους καταλαβαίνουν:
Η «παγκόσμια διακυβέρνηση»!

Δεν υποψιάζεται καν ότι η «παγκόσμια διακυβέρνηση» δεν είναι η επαγγελία του μελλοντικού επίγειου Παραδείσου της Ανθρωπότητας. Είναι παλινδρόμηση στο πιο σκοτεινό παρελθόν της…

• Η έννοια αυτή επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο αμέσως μετά την κατάρρευση του διπολισμού. Ως αίτημα «ένωσης» των κρατών με το επιχείρημα ότι οι νέες διεθνείς απειλές απαιτούν αντιμετώπιση σε διεθνή κλίμακα. Εδώ επισημάνθηκαν δύο παραδείγματα: η κλιματική αλλαγή και οι μεγάλες πανδημίες. Βέβαια, στο βαθμό που οι απειλές αυτές είναι πραγματικές, αρκεί η διακρατική συνεργασία. Και υπάρχει πάντα η περίπτωση μικρής κλίμακας προβλήματα να προβάλλονται ως «βιβλικές καταστροφές»! Όπως η περιβόητη «πανδημία» της γρίπης των χοίρων, για την οποία υπήρξε άνευ προηγουμένου καταστροφολογία πέρσι τέτοιον καιρό και αποδείχθηκε λιγότερο επικίνδυνη από την… κοινή γρίπη (αφού δαπανήθηκαν δισεκατομμύρια για άχρηστα και αδοκίμαστα εμβόλια). Η «παγκόσμια διακυβέρνηση» δεν έχει καμία σχέση με πραγματικές ή φανταστικές «παγκόσμιες απειλές». Είναι πρόσχημα ολοκληρωτικής προπαγάνδας! Και στρέφεται ενάντια στη σύγχρονη Δημοκρατία. Την οποία ευθέως υπονομεύει…


• Για να θεμελιωθεί και να λειτουργήσει η δημοκρατία πρέπει να υφίστανται δύο κρίσιμες προϋποθέσεις:
– Πρώτον ενιαία ταυτότητα (εθνική συλλογικότητα) που ορίζει το «εθνικό συμφέρον» ως πεδίο αναφοράς του συνόλου.
– Και δεύτερον, ισχυρή μεσαία τάξη, που επιβάλλει κάθε φορά τη συνισταμένη του δημοσίου συμφέροντος.

Οι οπαδοί της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» αμφισβητούν και τις δύο:
– Αμφισβητούν συνεχώς το εθνικό στοιχείο, στο πεδίο των ιδεών.
– Και αποδυναμώνουν τις μεσαίες τάξεις, όπου μπορούν, μέσα από πολύ αμφισβητούμενες νεοφιλελεύθερες «μεταρρυθμίσεις». Α

λλά και μέσα από την ανεξήγητη ανοχή που επιδεικνύουν σε φαινόμενα κερδοσκοπικών «φουσκών» που κατά διαστήματα «εξαερώνουν» τα αποταμιεύματα των μεσαίων τάξεων. Πότε στο Χρηματιστήριο, πότε στην αγορά ακινήτων πότε στην αγορά ομολόγων… Όπου υπήρξαν ολοκληρωτικά καθεστώτα διασπάστηκαν στις εθνικές τους συνιστώσες για να γίνουν δημοκρατικά: πρώην Σοβιετική Ένωση, Τσεχοσλοβακία, Γιουγκοσλαβία... Ακόμα και μέσα στη δυτική Ευρώπη έχουμε αφύπνιση πληθυσμών, που παρά τις δημοκρατικές συνθήκες στις οποίες ζουν, απαιτούν απόσχιση και συγκρότηση νέων εθνικών κρατών. Όπως η Καταλανοί στην Ισπανία και οι Φλαμανδοί στο Βέλγιο… Η παγκόσμια τάση είναι η ενίσχυση των εθνικών ταυτοτήτων, όχι η συγχώνευσή τους σε υπερεθνικά υπερσύνολα. Ακόμα και η Ευρωπαϊκή Ένωση παίρνει το χαρακτήρα ομοσπονδίας εθνικών κρατών, όχι ισοπέδωσης εθνών. Κι εδώ πάντως επικρατούν τελευταία όλο και περισσότερο τα εθνικά συμφέροντα των Γερμανών, των Γάλλων, των Ιταλών, των Βρετανών, αλλά και των Ολλανδών. Η έννοια της «αλληλεγγύης» ποτέ δεν ήταν τόσο αποδυναμωμένη στην Ευρώπη όσο σήμερα.

• Οι οπαδοί της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» προσπαθούν να μας πείσουν ότι χρειαζόμαστε τη στήριξη των ξένων, όχι μόνο για να αντιμετωπίσουμε τα «παγκόσμια προβλήματα», αλλά ακόμα και τα δικά μας. Γι’ αυτό και εκθειάζουν τον ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στην αντιμετώπιση της ελληνικής οικονομικής κρίσης… Η αλήθεια είναι, βέβαια, ακριβώς αντίστροφη: Μόνο χώρες που μπορούν οι ίδιες να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, μόνο λαοί που στέκονται στα πόδια τους κερδίζουν τον σεβασμό των άλλων… Όσο πιο πολύ καταλαβαίνει κανείς την παγκοσμιοποίηση, τόσο περισσότερο συνειδητοποιεί ότι θα κερδίσουν ανταγωνιστικά έθνη και ανταγωνιστικοί λαοί, όχι «χύμα πληθυσμοί» χωρίς εθνικές ταυτότητες, χωρίς αυτοπεποίθηση, που περιμένουν από τους ξένους να τους σώσουν από τον ίδιο τον… «κακό εαυτό» τους.

• Το πρόβλημα με τον κ. Παπανδρέου είναι ότι δεν πιστεύει στη δυνατότητα του ελληνικού λαού να ορθοποδήσει. Δεν πιστεύει καν στις προοπτικές ύπαρξης του ελληνικού εθνικού κράτους. Γι’ αυτό και τοποθετεί… «ελληνόφωνους» (όχι Έλληνες) επικεφαλής δημόσιων οργανισμών! Γι’ αυτό και αναζητεί συνεχώς –και ανεπιτυχώς– μη έλληνες συμβούλους…

• Όταν κάποιος παραδίδεται σε χίμαιρες, είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του. Όταν παραδίδεται σε χίμαιρες ένας πρωθυπουργός, είναι επικίνδυνος για τον λαό του. Το «κυβέρνηση του Μνημονίου» είναι το λιγότερο και πιο επιεικές που μπορεί να ακουστεί για την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.

ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ

Πρόκειται για κυβέρνηση που αδημονεί να… αυτοκαταργηθεί και να προσχωρήσει στην «παγκόσμια διακυβέρνηση», την οποία δεν πιστεύει κανείς και την οποία αποστρέφονται ως «ολοκληρωτική προπαγάνδα» όσοι ξέρουν Ιστορία και παίρνουν στα σοβαρά τη Δημοκρατία.
Η Ρώμη επέβαλε παγκόσμια κυριαρχία, αλλά έπαψε να είναι Δημοκρατία.

Η αποσύνθεση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οδήγησε σε 1.000 χρόνια Μεσαίωνα.

Και η αφύπνιση του Πολιτισμού στην Ευρώπη γεννήθηκε, σηματοδοτήθηκε από τη συγκρότηση εθνικών κρατών, που αποτέλεσαν κοιτίδες της σύγχρονης δημοκρατίας.

Όπως ακριβώς οι πόλεις κράτη της αρχαιότητας υπήρξαν κοιτίδες της άμεσης δημοκρατίας…
Πάντα οι δημοκρατίες αναδείχθηκαν νικώντας αυτοκρατορίες.
Και πάντα ο «δήμος» είχε αναφορά σε μια «πατρίδα»…

Ο Περικλής το διακήρυξε πριν από δυόμισι χιλιάδες χρόνια στον περίφημο «Επιτάφιό» του.
Ο Θουκυδίδης το κατέγραψε.
Όλοι οι σύγχρονοι δημοκρατικοί ηγέτες το γνωρίζουν και το επικαλούνται.

Ο κ. Παπανδρέου ούτε που το πρόσεξε…

Κάθε «δήμος» έχει αναφορά σε μια «πατρίδα»!

Όπου ακούτε για «παγκόσμια διακυβέρνηση», να θυμάστε δύο πράγματα: ανασύσταση αυτοκρατοριών και κατάλυση της δημοκρατίας. Είμαστε αντίθετοι –ασυμβίβαστα αντίθετοι– και στα δύο…
Πηγη 

Η ποδηλατάδα του πρωθυπουργού στη Σκιάθο


undefined
Χαμός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Γ. Παπανδρέου κοντά στην παραλία των Κουκουναριών στη Σκιάθο, όταν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του...
kentrinews.gr, λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν να περνά στον δρόμο με το ποδήλατο και πίσω ακολουθούσαν άνδρες της προσωπικής του φρουράς μέσα σε ένα πολυτελές lexus και κάποιοι άλλοι σε δύο μοτοσικλέτες. Μόλις τον πήρε χαμπάρι μια νεαρή κοπέλα έτρεξε και του φώναξε ειρωνικά : «πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα» ενώ άλλοι άρχισαν τη γιούχα. Ο Παπανδρέου , σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews, αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδήλατο και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο αστυνομικοί για να κάνουν παρατηρήσεις στον κόσμο. Βέβαια, μία που κατέβηκαν και μία που ξαναμπήκαν μέσα και έφυγαν γιατί μαζεύτηκαν αρκετοί και η γιούχα θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις . Δείτε αποκλειστικά τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού με το ποδήλατο!


undefined

undefined
kentrinews.gr

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ»


undefined
Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Ελλάδα υπό πολιορκία, νιώθει να σπρώχνεται προς την έξοδο της ευρωζώνης» η εφημερίδα International Herald Tribune αναφέρεται σε σχόλια και εκτιμήσεις επιφανών Γερμανών οικονομικών αναλυτών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι «η έξοδος της...
Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν προς όφελος όλων», ενώ παράλληλα δεν αποκλείουν την ίδια τύχη για Πορτογαλία και Ιταλία.

Η εφημερίδα αναπαράγει τις θέσεις του Hans-Werner Sinn, προέδρου του Ινστιτούτου Ifo, του Ludwig Maximilian University του Μονάχου, από άρθρο του που δημοσιεύθηκε πριν από δύο εβδομάδες.

«Θα ήταν καλύτερο για όλους τους ενδιαφερομένους, και ειδικότερα για την Ελλάδα, εάν η χώρα εγκατέλειπε προσωρινά την ευρωζώνη», σημειώνει ο Sinn.

«Η συνεχής χορήγηση χρημάτων στην Ελλάδα, περιορίζει τα κίνητρα της χώρας για να αναδιοργανώσει την οικονομία της, ενώ την ίδια στιγμή το γεγονός αυτό ωθεί την Ευρώπη στο να λειτουργεί ως ένα είδος ένωσης μεταφοράς χρημάτων, όπου οι ισχυρότερες χώρες βοηθούν τις ασθενέστερες» προσθέτει. Όμως σε νομικό επίπεδο, δεν υπάρχει στην ΕΕ η θεσμική πρόβλεψη για την διαδικασία με την οποία μπορεί να γίνει η έξοδος ενός κράτους-μέλους από την ευρωζώνη και κατά συνέπεια «η Ελλάδα θα πρέπει να αποσυρθεί οικειοθελώς», σημειώνεται.

Εφόσον δε, τα υπόλοιπα κράτη σταματήσουν να χορηγούν στήριξη τότε η χώρα δεν θα έχει άλλη επιλογή.
Για άλλους όμως οικονομικούς αναλυτές, μη Γερμανούς, η ιδέα ότι ένα κράτος θα πρέπει να τεθεί υπό πίεση ώστε να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, χαρακτηρίζεται ως «πράξη αμέλειας και σκληρότητας».

Οι ελληνικές τράπεζες θα καταρρεύσουν, η χώρα θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και δεν θα έχει στη διάθεσή της ένα ισχυρό νόμισμα με το οποίο θα μπορεί να εισάγει σημαντικά αγαθά, όπως πετρέλαιο ή ακόμη και τρόφιμα.
Επιπλέον, η ευρωζώνη στο σύνολο της θα δεχόταν πλήγμα, καθώς οι επενδυτές θα εξέφραζαν ανησυχία για την κατάρρευση της νομισματικής ένωσης, ίσως ακόμη και της ίδιας της ΕΕ.

«Είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο. Θα δημιουργούσε ένα προηγούμενο και για άλλα κράτη να εγκαταλείψουν την ευρωζώνη, γεγονός που θα έκανε τις αγορές να αναρωτιούνται για το κατά πόσο έχει νόημα η όλη ιδέα του ευρώ», σχολιάζει ο Silvio Peruzzo, οικονομικός αναλυτής της Royal Bank of Scotland.

Στο ίδιο πνεύμα, ο Charles Wyplosz, καθηγητής οικονομικών του Graduate Institute της Γενεύης, χαρακτηρίζει την ιδέα «ανόητη» και σημειώνει ότι «κανείς δεν θα είχε όφελος από αυτήν».
Στη Γερμανία όμως η ιδέα ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη κερδίζει έδαφος και μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών, υποστηρίζει το ρεπορτάζ.

«Θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία προσαρμογής (μετά την έξοδο), αλλά εν συνεχεία, η Ελλάδα θα είναι σε θέση να ορθοποδήσει», υπογραμμίζει ο Matthias Kullas, οικονομικός αναλυτής του Center for European Policy στο Freibourg.

«Χώρες που δεν υπακούουν στους κανόνες της νομισματικής ένωσης -όπως συνέβη με την Ελλάδα- θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνες τους», προσθέτει ο Otmar Issing, πρώην επικεφαλής οικονομικών θεμάτων της ΕΚΤ και μεταξύ των εμπνευστών του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι οικονομικοί αναλυτές, κ.κ. Issing και Sinn, ασκούν σημαντική επιρροή και οι απόψεις τους συνιστούν την ιδεολογική βάση για τη διαμόρφωση ενός μεγάλου μέρους της γερμανικής κοινής γνώμης.
Επίσης σημειώνεται ότι αυτές οι γερμανικές θέσεις λαμβάνουν μεγάλη δημοσιότητα στην Ελλάδα και σε άλλα κράτη που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και τροφοδοτούν την ανάπτυξη στερεοτύπων περί της γερμανικής υπεροψίας, πλήττοντας έτσι ακόμη περισσότερο την ενότητα της ΕΕ.

«Οι Έλληνες από ό,τι φαίνεται δεν ανέχονται άλλο τη Γερμανία, και οι Γερμανοί την Ελλάδα», σχολιάζουν οι συντάκτες του ρεπορτάζ στο οποίο παραθέτουν και δηλώσεις Ελλήνων πολιτών για την κατάσταση που βιώνουν.

Τον Ραγκούση κι αν τον ψήνεις...


undefined Γράφει ο Γιάννης Καλαμίτσης




ΕΣΤΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ένα πρόβλημα, τη λύση του οποίου πρέπει να τη συζητήσεις με εκείνον που σου το δημιούργησε. Καλό είναι να γνωρίζεις τα πάντα για τον συνομιλητή σου, προκειμένου να ξέρεις πώς να τον αντιμετωπίσεις, ώστε να έχεις την επιθυμητή λύση.

Παράδειγμα, η κόντρα υπουργών και ιδιοκτητών ταξί. Οι ιδιοκτήτες τα είχαν βρει με τον Ρέππα, αλλά τα χάσανε από τον Ραγκούση. Το ποιος είναι ο Ρέππας, οι ιδιοκτήτες το γνώριζαν. Είναι ένας οδοντίατρος, ο οποίος, εδώ και τριάντα χρόνια, κάνει τον υπουργό. Ο Ραγκούσης είναι, κατά κάποιον τρόπο, ο άγνωστος Χ. Εμφανίστηκε από το πουθενά και στο πουθενά μας πάει.

Γνωρίζω μια ιστορία, η οποία λέει πως μία κυρία επισκέφτηκε τον οδοντίατρό της. Κάθισε στην πολυθρόνα του οδοντιατρείου και, όταν ο γιατρός την πλησίασε και της ζήτησε να ανοίξει το στόμα της, εκείνη του έπιασε τους όρχεις, λέγοντάς του: «Γιατρέ, να μην πονέσουμε ο ένας τον άλλον!».

Δεν γνωρίζω αν οι ιδιοκτήτες ταξί γράπωσαν τον Ρέππα από κάπου, αλλά η κατάληξη ήταν να μην πονέσουν ο ένας τον άλλον.

Με τον Ραγκούση, ο οποίος άλλαξε το νομοσχέδιο του Ρέππα, επειδή έτσι γούσταρε, οι ιδιοκτήτες των ταξί τα βρήκαν σκούρα. Ισως επειδή δεν είχαν ασχοληθεί να ενημερωθούν για το με ποιον είχαν να κάνουν. Επίσης, αγνόησαν και αυτό που λέει ο σοφός λαός: «Φυλάξου από νέο πραματευτή κι από παλιά πουτάνα»!

Από έναν υπουργό που ξέρεις πως έχει τριάντα χρόνια στο κουρμπέτι, μπορείς να φυλαχτείς, από τον νέο πραματευτή, που δεν γνωρίζεις από πού κρατά η σκούφια του, πώς να φυλαχτείς;

Επειδή κατανοώ τους ιδιοκτήτες των ταξί, αν και διαφωνώ πλήρως με όσα κάνουν για να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους, θα τους εξηγήσω σήμερα ποιος είναι ο Ραγκούσης και τι τον κάνει τόσο αλαζόνα. Ο Ραγκούσης είναι σήμερα 46 ετών και δεν βγήκε ποτέ στο μεροκάματο!

Από τότε που τέλειωσε τις σπουδές του, όλο και κάπου ήταν «διορισμένος». Μέχρι και σύμβουλος του Παπουτσή στην Ευρώπη ήταν, ώς το 1998! Το 1999, άνοιξε επιχείρηση. Ενα ταχυφαγείο (φαστφουντάδικο) στην Πάρο, όπου ήταν και δήμαρχος. Κυριότερο προσόν του: η φιλία του με τον Γιώργο. Κυριότερη ικανότητά του: το ψήσιμο του χάμπουργκερ. Ας ξέρουν, λοιπόν, οι ταξιτζήδες πως ο Ραγκούσης ψήνει, αλλά δεν ψήνεται.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Τρομοκρατία, η ειδικότητα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας!!



Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα και εξελίξεις που δεν τα φανταζόμαστε! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στη προσπάθειά της να έλθει γρήγορα στη παγκόσμια εξουσία, οργιάζει. Σκηνές Όργουελ περιμένουν την ανθρωπότητα!!! Βιάζονται να κατακτήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία, εγκαθιδρύοντας τη παγκόσμια Δικτατορία τους. Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί και παρασκηνιακοί τρομοκράτες», Αλ Κάιντα κ.λ.π. Τι χώρα είναι η Νορβηγία, και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στη διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;


Η Νορβηγία είναι κράτος της Βόρειας Ευρώπης, δεν είναι μέλος της Ε.Ε., έχει πολίτευμα συνταγματικής μοναρχίας, και Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Κράτος της Σκανδιναβικής χερσονήσου, με χιλιάδες χιλιόμετρα μήκος συνόρων με τη Σουηδία. Βρέχεται από το βόρειο παγωμένο ωκεανό στα βόρεια, και από τη βόρειο θάλασσα στα δυτικά και νότια.
Συνορεύει με τη Ρωσία, Φιλανδία, και Σουηδία. Έχει πληθυσμό 5 εκ. κατοίκων μαζί με τους μετανάστες. Πρωτεύουσα είναι το Όσλο. Πρόγονοι ιστορικά οι VIKINGS.

Στην Α.Ο.Ζ. της Νορβηγίας, μέσα στη βόρειο θάλασσα, Δυτικά και Νότια, ανεκαλύφθησαν μεγάλες ποσότητες υδρογονανθράκων, τις οποίες η χώρα αυτή έσπευσε να εκμεταλλευθεί, με ποσοστά 100% υπέρ του Νορβηγικού δημοσίου. Δεν έδωσε σε ξένους «επενδυτές» μερίδιο-ποσοστά.
Έκτοτε η χώρα αυτή ευημερεί, έχει πανίσχυρη οικονομία και απέκτησε μεγάλη τεχνολογία στην εξόρυξη υδρογονανθράκων σε μεγάλα βάθη ωκεανού. Είναι τόσο πλούσια, που κάθε παιδί που γεννιέται, προικίζεται από το κράτος με 200.000 Ευρώ προίκα.
Το πλούτο της Νορβηγίας εζήλωσαν οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. και εδώ ακριβώς αρχίζει το δράμα της.
Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα, δεν ενοχλεί κανένα, και σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας, στην ευημερία του Λαού, και στο ανέβασμα του ποιοτικού επιπέδου διαβίωσης του Λαού της.
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με τη λεγόμενη «ανακατανομή του εισοδήματος» και πλούτου, στο λαό.

Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα ή πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στο Νορβηγικό λαό. Σε αντίθεση με εμάς, όπου οι πολιτικοί και άλλα λαμόγια, λήστεψαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας, αγγίζουν τα 2 τρις Ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές, ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές το χρέος της Ελλάδας!!!
Από το περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδος, περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με τη δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης και εμπορίας του υποθαλάσσιου πλούτου μας.
Φαίνεται δεν εγνώριζαν ότι εμείς είμαστε προτεκτοράτο και αποικία των αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.

Ήλθε η κυρία ΚΛΙΝΤΟΝ εδώ, -σαν εκπρόσωπος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας- και μας πρότεινε ποσοστά 80%-20% δηλαδή για κάθε 100 βαρέλια, τα 80 θα παίρνουν οι πετρελαϊκές εταιρείες της παγκόσμιας δικτατορίας, και μόνο 20 βαρέλια εμείς. Συμβάσεις προτεκτοράτου!!!
Πέρα από όλα αυτά όμως η Νορβηγία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει τη τεχνογνωσία και τεχνολογία εξόρυξης υποθαλάσσιων αντλήσεων σε βάθη άνω των 10.000 μέτρων.

Ακόμα και της Ρωσίας τις αντλήσεις τις πραγματοποιεί η Νορβηγία. Η δεύτερη χώρα που έχει αντίστοιχες δυνατότητες είναι οι Η.Π.Α. σε συνεργασία με το Καναδά.
ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ;

Αν ληφθούν υπ όψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους Κοσμοκράτορες, στη διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού χάρτη, και κυρίως στη διαμόρφωσή του στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι η Νορβηγία!!! Γιαυτό έβαλαν ένα παλαβό φανατικό Σιωνιστή Μασώνο να χτυπήσει, δολοφονώντας αθώα θύματα, και έτσι να σκορπίσει το φόβο και τρόμο, καθάπασαν την επικράτεια.
Τρομοκρατία, η ειδικότητα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας!!!
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που δεν έχει οικονομία «φούσκα» αλλά πραγματική, και μπορεί να σταθεί στις παγκόσμιες «ψευτο-αγορές», αλλά μπορεί και να τις διαλύσει!!!
Η Νορβηγία δεν έχει ανάγκη τη «ψευτο-αξιολόγηση» από τους «ψευτο-οίκους» αξιολόγησης, γιατί απαντάει με την τεχνογνωσία της, τη τεχνολογία της, και την εργατικότητά της!!!
Με το χτύπημα της Νορβηγίας, η επερχόμενη παγκόσμια τάξη, δίνει μια προειδοποίηση στη παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη, να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή!!!
Ο στόχος είναι: Ελέγχουμε τα πάντα, και παράγουμε μόνο αυτό που θέλουμε,(μεταλλαγμένα-CODEX ALIMENTARIUS) για να θρέψουμε το πληθυσμό του πλανήτη, όπως εμείς θέλουμε.
ΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΜΜΕ!!!

Τα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί χτυπήθηκε η χώρα τους, δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν και να το δημοσιεύσουν για να ξυπνήσει η ανθρωπότητα!!!
Εδώ μπορούμε να τους βοηθήσουμε εμείς οι Έλληνες, που τολμούμε, ας μας δώσουν ότι πληροφορίες έχουν στη διάθεσή των, και εμείς που δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα, αδιαφορώντας για τη Ν.Τ.Π. και τη δικτατορία της, ενημερώνοντας τους Λαούς της Γης, για το τι συμφορά μας αναμένει!!! Τι θα μας κάνουν; Το πολύ-πολύ να μας δολοφονήσουν, έτσι θα μας κάνουν ήρωες.
Είναι η μόνη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε στους Νορβηγούς. Η βοήθεια της ελεύθερης φωνής.
Σε αυτούς τους αγώνες εμείς οι Έλληνες είμαστε ειδικευμένοι!!!
Ας δείξουμε στους Νορβηγούς το δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής στήριξης, γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτή τη φάση τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας!!!

Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι ανακοινώσεις των ΜΜΕ της Ρωσίας, γιατί με την Νορβηγία έχουν πολύ στενές σχέσεις σε επίπεδο συνεργασίας για την ενέργεια.
Συμβουλή προς τη Κυβέρνηση της Νορβηγίας.
Φυλαχτείτε από τους Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, και Εξουσιαστές της παγκόσμιας δικτατορίας, τα θέλουν όλα δικά τους. Είναι οι παγκόσμιοι Τρομοκράτες!!!
Είναι τα αρπακτικά του πλανήτη!!!

Θέλουν να σας πάρουν το πλούτο σας!!!
Μην ενδώσετε. Εάν υποταχθείτε, θα καταντήσετε σαν εμάς!
Μη πέσετε τόσο χαμηλά, σαν τους αφελείς και αχυράνθρωπους Έλληνες πολιτικούς.-

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣΔιεθνολόγος
ant.grypaios@gmail.com ant.grypaios@gmail.com
Ελεύθερη ώρα

Οργιάζουν οι φήμες για το τι συμβαίνει στο Λονδίνο


Την ώρα που οι ταραχές του Λονδίνου εξαπλώνονται και σε άλλες πόλεις της Αγγλίας, κυκλοφορούν έντονες φήμες και καταγγελίες, ότι κάποιοι που συστήνονται ως δημοσιογράφοι, προσφέρουν χρήματα σε νεαρούς για να προκαλέσουν επεισόδια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον κάποιοι προβοκάρουν τις εκδηλώσεις βίας.
Σύμφωνα με Tweets που έστειλαν χθες βράδυ κάτοικοι του Leicester, εμφανίσθηκαν κάποιοι οι οποίοι πλήρωναν νεαρά παιδιά με μετρητά, αρκεί αυτά να προκαλέσουν επεισόδια. Αργότερα τη νύχτα, το Leicester σημαδεύτηκε με ιδιαίτερα σκληρή βία, καθώς ομάδες νέων πυρπόλησαν αρκετά κτίρια στο κέντρο της πόλης.
Ο ιδιοκτήτης nightclub James Cockerill ανέφερε στο BBC, ότι κουκουλοφόροι Ασιάτες, μαύροι, και λευκοί νεαροί, με μερικούς απ αυτούς μέχρι και 12 χρονών, διέλυσαν το κέντρο της πόλης χθες τα μεσάνυχτα.
Ένα από τα πολλά μηνύματα Twitter, που προωθήθηκαν και στην αστυνομία, συμπεριλαμβάνει και τη φωτογραφία ενός μπλε αυτοκινήτου Volkswagen Passat Se Tdi σταθμευμένου στη γωνία ενός δρόμου, με τους δυο επιβάτες του, που υποτίθεται ότι είναι δημοσιογράφοι,  όρθιους λίγο πιο πέρα. Δεν μπορεί πάντως να επιβεβαιωθεί αν οι δυο άνδρες είναι όντως δημοσιογράφοι, ή έστω ότι παρίσταναν τους δημοσιογράφους. Ακόμη και το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι πρόσφεραν χρήματα σε νεαρούς για να προκαλέσουν επεισόδια, είναι απλά μια εικασία προς το παρόν.
Η χρήση όμως προβοκατόρων, ή μυστικών αστυνομικών, προκειμένου να ξεκινήσουν βίαια επεισόδια αποτελεί συνηθισμένη μέθοδο ώστε να δικαιολογηθεί αργότερα η σκληρή καταστολή. Αυτή η τακτική έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές σε Συνόδους Κορυφής. Υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά, σε όλο τον κόσμο, όπου οι αρχές έχουν χρησιμοποιήσει αναρχικούς για να ξεκινήσουν επεισόδια, ή έβαλαν δικούς τους αστυνομικούς να παριστάνουν τους ταραξίες, έτσι ώστε να προκληθεί χάος.
Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν οι φωνές αυτοπτών μαρτύρων, που θέλουν την αστυνομία του Λονδίνου να έχει διαταχθεί να μην επεμβαίνει, και να αφήνει τους πλιατσικολόγους να κάνουν ότι τους καπνίσει. Το σκεπτικό είναι ότι κάποιοι ήθελαν το Λονδίνο να καταστραφεί τις πρώτες βραδιές, έτσι ώστε η φοβισμένη κοινή γνώμη να απαιτήσει στρατό στους δρόμους, λαστιχένιες σφαίρες, κανόνια νερού, και απαγόρευση κυκλοφορίας.
Όντως τις πρώτες ημέρες υπήρχε μια χλιαρή αντιμετώπιση των ταραξιών από πλευράς της αστυνομίας, με πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που ανέφεραν ότι η αστυνομία απλά παρακολουθούσε τις λεηλασίες καταστημάτων, μικρών και μεγάλων, χωρίς να αντιδρά. Αυτό παρατηρήθηκε κυρίως στο Tottenham, και συνεχίστηκε και αλλού, μέχρι χθες βράδυ,  που ο πρωθυπουργός διέταξε τελικά την ανάπτυξη χιλιάδων αστυνομικών στους δρόμους.
Τα παραπάνω έχουν επιβεβαιωθεί και από την Scotland Yard, που παραδέχτηκε ότι η αστυνομία είχε εντολές να «μην αντιδρά και απλώς να παρατηρεί», ακόμη και ενώπιον τέλεσης βίαιων εγκλημάτων εναντίον προσώπων και περιουσιών. Για αυτό και δεν σημειώθηκαν συλλήψεις. Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομία είχε εντολή να περιορίσει τη βία αλλά να μη συλλαμβάνει τους παραβάτες, τους οποίους θα αναγνώριζε και θα συλλάμβανε αργότερα, μέσα από τα διάφορα βίντεο.
Η απόφαση να διαταχθεί η αστυνομία να μην παρέμβει ερμηνεύεται ως αντίδραση στη λαϊκή κατακραυγή που είχε ακολουθήσει το  θάνατο του εφημεριδοπώλη Ian Tomlinson από αστυνομικούς  το 2009, στη διάρκεια της Συνόδου των G20.
Όπως έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, οι αρχές ασφαλείας συνηθίζουν να αφήνουν το χάος να εξελίσσεται ανεξέλεγκτο, ακόμη και με κίνδυνο για την ασφάλεια των ίδιων των προβοκατόρων πρακτόρων τους, έτσι ώστε να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη και να φτάσει στο σημείο να απαιτεί περισσότερη αστυνόμευση και μέτρα ασφαλείας, τα οποία στο τέλος θα καταλήξουν να περιορίσουν την όποια νόμιμη μορφή διαδηλώσεων, ακόμη και αναγκαίων διαμαρτυριών εναντίον του καθεστώτος.
Η αρχική ανεπαρκής αντίδραση της αγγλικής αστυνομίας ήδη οδήγησε σε πολλές φωνές που ζητάνε ακόμη και την επιβολή  στρατιωτικού νόμου κλπ. Η πιο δημοφιλής εφημερίδα της χώρας The Sun, δημοσίευσε σήμερα δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία τα 2/3 των Βρετανών επιθυμούν τη χρήση λαστιχένιων σφαιρών εναντίον των διαδηλωτών, ενώ το 33% υποστηρίζει τη χρήση αληθινών πυρών. Το 82% θέλει την απαγόρευση της κυκλοφορίας, το 78% τη χρήση δακρυγόνων, και το 72% στηρίζει τη χρήση συσκευών ηλεκτρικής εκκένωσης Tasers!

S.A.-Prison Planet
http://www.prisonplanet.com/claim-youths-offered-money-to-start-riots.html

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

“Ανώνυμοι”: επίθεση στο facebook


Μέσω βίντεο που «ανέβηκε» στο στο youtube στις 16 Ιουλίου, το οποίο τιτλοφορείται «Επιχείρηση facebook», οι γνωστοί χάκερ – ακτιβιστές «Ανώνυμοι», καλούν σε επίθεση εναντίον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, στις 5 Νοεμβρίου του 2011.
Όπως υποστηρίζουν, το facebook είναι “ένοχο” για την κακοδιαχείριση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του επειδή, όπως υποστηρίζουν οι «Ανώνυμοι» τα διαθέτει σε κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις, ενώ είναι πρακτικά αδύνατο κάποιος χρήσης να διαγράψει τα δεδομένα του ακόμη και αν διαγράψει το προφίλ του στο facebook.

Ενόχλησε ο Παπαδιαμάντης και η Ελληνική σημαία τα τσιράκια των φασιστών…


Έξω φρενών είναι Διεύθυνση, καθηγητές και μαθητές του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως μετά το σβήσιμο ζωγραφιάς σε τοίχο του σχολείου που απεικόνιζε τον Παπαδιαμάντη και την ελληνική σημαία.
Το έργο, για το οποίο δούλεψαν από κοινού καθηγητές και μαθητές δημιουργήθηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από το θάνατο του Παπαδιαμάντη, σβήστηκε με πρωτοβουλία ατόμων από τη σχολική εφορία, τα οποία ενοχλήθηκαν από την παρουσία του.

«Η ελληνική σημαία και ο Παπαδιαμάντης δεν δολοφονούνται από τον κάθε άσχετο. Οι ηθικοί αυτουργοί να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν», δηλώνει ο διευθυντής του σχολείου Παντελής Ιωάννου.
«Δολοφονία του Παπαδιαμάντη»
Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο από τηλεοπτικό σταθμό, με τον πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας να δηλώνει άγνοια για το θέμα και να επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί την Πέμπτη μετά τη συνεδρία της Εφορίας.
Ο Διευθυντής του Λυκείου, ανέφερε στο Sigmalive, ότι στο σχολείο υπήρχαν κάποια παλιά γκράφιτι των μαθητών τα οποία γίνονταν απρογραμμάτιστα και χωρίς την έγκριση του σχολείου. “Εδώ και ένα χρόνο ακριβώς”, όπως μας ανέφερε, “από πέρσι τον Ιούλιο, ζήτησα από την Εφορία να σβηστούν και στα πλαίσια του βαψίματος του σχολείου εσωτερικά και ταυτόχρονα να σβηστούν τα αντιαισθητικά γκράφιτι, ώστε να γίνουν ωραίες κατασκευές και ζωγραφιές από τα μαθήματά μας, από την ιστορία και τον πολιτισμό”.
«Η Εφορεία», μας λέει «καθυστερούσε και δεν προχωρούσε τη διαδικασία, οπότε εγώ έφερα μαθητές και έναν εξωτερικό υπάλληλο για να τα καθαρίσει όλα. Έτσι βάλαμε πρόγραμμα για να ξεκινήσουμε και στα πλαίσια των 100 χρόνων από το θάνατο του Παπαδιαμάντη φτιάξαμε μια προσωπογραφία, με τη Σκιάθο, την ελληνική σημαία που έσβηνε μέσα στη θάλασσα και με την επιγραφή: «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Άγιος των Ελληνικών Γραμμάτων».
Όπως μας ανέφερε ο κ. Ιωάννου, τον Ιούνιο που ολοκληρώθηκε το έργο, ένας  υπάλληλος της Σχολικής Εφορείας ζήτησε από την καθαρίστρια το κλειδί, γιατί ηθελε να σβήσει κάποια πράγματα που υπήρχαν στους τοίχους. Να σημειωθεί ότι δεν έσβησε τίποτα απο τα παρακάτω.

“Το τι ζωγραφίζουν τα παιδιά δεν είναι αρμοδιότητα της Σχολικής Εφορείας”
Ο κ. Ιωάννου, σημείωσε ακόμα ότι,  αυτά τα οποία ζωγραφίζουν τα παιδιά είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Σχολικής Μονάδας και των προγραμμάτων του Σχολείου. «Η Σχολική Εφορεία κανένα λόγο έχει στην υλοποίηση των προγραμμάτων και των δραστηριοτήτων της σχολικής μονάδας και πρέπει να στηρίζει υλικοτεχνικά το σχολείο.
Ο Διευθυντής του Σχολείου, ο οποίος με ανοικτή επιστολή προς τον  Πρόεδρο και Μέλη της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού σημειώνει:
Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχτούμε τη φθηνή δικαιολογία ότι ο υπάλληλός σας λειτούργησε με αφέλεια και έσβησε το έργο χωρίς να γνωρίζει την αξία του. Πριν ισχυριστείτε κάτι τέτοιο, δώστε τις απαντήσεις στα πιο κάτω αμείλικτα ερωτήματα:
1.    Γιατί ο υπάλληλος δήλωσε στις καθαρίστριες, όταν έπαιρνε το κλειδί του σχολείου, ότι του είπαν να σβήσει το έργο; Ποιος του είπε;
2.    Γατί ζήτησε κλειδί για να έρθει το απόγευμα; Μήπως δεν μπορούσε να εργαστεί το πρωί ή πληρώνετε υπερωρίες τους υπαλλήλους σας;
3.    Γιατί ο υπάλληλος σας έσβησε αυτό το έργο τέχνης και δεν έσβησε τα graffiti ή τα υβριστικά συνθήματα, που βρίσκονταν στο σχολείο; Το ένα μάλιστα βρισκόταν στη σκάλα που ανέβαινε και δεν δικαιολογείται να μην το είδε.
4.    Γιατί ο υπάλληλος δεν ενημέρωσε, ως όφειλε,  τον Διευθυντή για το έργο που θα επιτελούσε στο σχολείο, αφού αυτή είναι η συνήθης πρακτική που ακολουθείται;
5.    Γιατί πολλά από τα μέλη της  Εφορείας και προπάντων ο πρόεδρος, δεν γνώριζαν τίποτε ούτε επίσης ο Επιστάτης Α΄, που είναι υπεύθυνος για τέτοιου είδους εργασίες;
Όπως μας είπε ο κ. Ιωάννου, το άτομο που έσβησε τη ζωγραφιά την Τετάρτη το απόγευμα, εντοπίστηκε και όταν ρωτήθηκε από το Διευθυντή του Λυκείου, ανέφερε αμήχανα ότι του υπέδειξαν  από τη Σχολική Εφορεία να το σβήσει.
“Οι συνάδελφοι όμως, που πρωτοστάτησαν για να γίνει αυτό το έργο,διαμαρτυρήθηκαν έντονα ενημερώνοντας τον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ στέλνοντας του και τη φωτογραφία του έργου που σβήστηκε”.
Το Sigmalive, επικοινώνησε με τον  πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας, ο οποίος επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί την Πέμπτη, μετά τη συνεδρία της Εφορείας.
Ο κ. Ιωάννου μας ανέφερε επίσης ότι ήδη έχει ετοιμάσει επιστολή στην οποία ζητεί απαντήσεις από τη Σχολική Εφορεία για τον τρόπο που έδρασε, ταυτόχρονα με κοινοποίηση  της επιστολής στον επαρχιακό επιθεωρητή, τον Σύνδεσμο Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου, την Επιτροπή Παιδείας της Βουλής και την ΟΕΛΜΕΚ».
Καταλήγοντας ο Διευθυντής του Λυκείου μας μετέφερε τη απογοήτευση και στεναχώρια που νιώθουν καθηγητές και μαθητές που εργάστηκαν τρεις μήνες για το έργο αυτό, έδωσαν τη ψυχή τους, και περιμένουν δικαίωση.
Πηγη 

“Γαπισμός”, τελευταίο στάδιο του Μητσοτακισμού


Κακό πράγμα οι διακοπές. Σε κάνουν να σκέπτεσαι το παρελθόν. Να αναπολείς. Που ήμουν πριν δέκα χρόνια, πως ήμουν πριν από είκοσι.
Το 1991 λοιπόν η Ελλάδα γνώριζε τον «μητσοτακικό φιλελευθερισμό». Έναν «φιλελευθερισμό» στα απώτατα όρια του, στην πιο ακραία εκδοχή του. Κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι μετέπειτα του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Μάνος και Ανδριανόπουλος  στην στιγμή της ιδεολογικής τους  «νίκης».
Το αποτέλεσμα ήταν η Κυβέρνηση εκείνη παρά τα μέτρα που πήρε να αυξήσει το χρέος αναλογικά περισσότερο από κάθε άλλη. Κι ήταν τόσο κακή εκείνη η Κυβέρνηση που οι πολίτες ανέστησαν πολιτικά τον Ανδρέα, απλά και μόνο για να φύγει ο Μητσοτάκης.
Αυτά τότε. Σήμερα βιώνουμε μέτρα που ούτε εκείνη η Κυβέρνηση δεν θα τολμούσε ναλάβειχαράτσια που ούτε οι γκουρού του αυτοαποκαλούμενου«νεοφιλελευθερισμού» δεν είχαν σκεφτεί.
Ο σοσιαλιστικός μανδύας φαίνεται ότι είναι αρκετός για να καταργηθεί κάθε ίχνος κράτους πρόνοιας,  επαγγελματικών συντάξεων, εργασιακών δικαιωμάτων. Οτιδήποτε δεν κινείται στις κατευθύνσεις της τρόικας βαφτίζεται αναχρονιστικό και κρατικίστικο. Δεν υπάρχει πολιτική, δεν υπάρχουν στρατηγικές επιλογές για τη χώρα, υπάρχει μόνο η ανάγκη να «επικοινωνηθούν» οι αποφάσεις που λαμβάνουν οι δανειστές και ανακοινώνει η Κυβέρνηση.
Ο Γαπισμός είναι το ανώτερο στάδιο του Μητσοτακισμούκαθώς τον ξεπέρασε σεαναλγησία και σκληρότητα. Με όλα αυτά που έχουνε δει τα μάτια μας τα τελευταία δύο χρόνια, μέχρι και την διακυβέρνηση Μητσοτάκη αναπολούμε. Αργία μήτηρ πάσης κακίας…
Μ.Ο.