Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το τέλος του "ελεύθερου" Internet. Η Google αλλάζει πολιτική λογοκρίνει τα blogs! (vid)

Μετά το Twitter και η Google υιοθετεί πολιτική λογοκρισίας στα blogs!

Η Google ανακοίνωσε οτι τα blogs των χρηστών της υπηρεσίας, Blogger θα μπορούν από εδώ και στο εξής να «μπλοκάρονται», ή με πιο απλά λόγια να λογοκρίνονται, πάντα επιλεκτικά, ανάλογα με τους νόμους που επικρατούν σε κάθε χώρα.



Με αυτή την πολιτική λογοκρισίας, πολλοί χρήστες μιας χώρας, δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάποια blogs, που κρίνονται ότι παραβιάζουν τους νόμους της χώρας. 

Επίσης η εταιρία θα έχει πλέον την δυνατότητα να απαγορεύει την πρόσβαση στην υπηρεσία Blogger σε χώρες που έχουν υποβάλει νομικό αίτημα για να γίνει αυτό. 

Έτσι μετά το Twitter που πριν λίγες μέρες έκανε την αρχή και πλέον μπορεί να μπλοκάρει επιλεγμένα μηνύματα (tweets) χρηστών από μια συγκεκριμένη χώρα ήρθε και η σειρά της Google, πράγμα που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Από την πλευρά της η Google δήλωσε πως η κίνησή της αυτή, αποσκοπεί στο να πετύχει μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις μιας περιοριστικής εθνικής νομοθεσίας (π.χ. από ένα καταπιεστικό καθεστώς) και στον μικρότερο δυνατό περιορισμό του ψηφιακού περιεχομένου σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Συμπλήρωσε επίσης οτι με αυτό τον τρόπο θα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο περισσότερο ελεύθερο περιεχόμενο, αφού τα blogs που είναι λογοκριμένα σε μία χώρα θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις άλλες χώρες πράγμα που όμως δεν θα αρέσει και πολύ στους μπλόγκερς...

Τέλος παρά τα καθησυχαστικά λεγόμενα της Google πολλοί είναι οι χρήστες που υποστηρίζουν ότι οι νέες πολιτικές λογοκρισίας που υιοθετούν τον τελευταίο καιρό οι εταιρίες θα φέρουν “το τέλος της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας”.
 
http://the-true-here.blogspot.com/ 

ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΚΑΙ: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΗΤΗ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ!


Έτσι γίνεται η προπαγάνδα στις μέρες μας. Όχι με κυβερνητικές ανακοινώσεις, αλλά με "μπηχτές" σε...ανάλαφρες εκπομπές μαγειρικής κλπ, όπου το μήνυμα...χωνεύεται πιο εύκολα:













Το απόσπασμα είναι από την καθημερινή εκπομπή "Σεφ στον αέρα" του ΣΚΑΙ: Η παρουσιάστρια Ελένη Ψυχούλη φιλοξενεί τον Γιώργο Παρτσαλάκη, γνωστό ηθοποιό με καταγωγή από τα Χανιά.

Ξαφνικά, κι ενώ ο Παρτσαλάκης ετοιμάζει τους χανιώτικους λουκουμάδες κι ακούγεται κρητική μουσική, η ελεεινή παρουσιάστρια, προφανώς ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ...ΚΟΝΤΡΟΛ, "χτυπάει" μιλώντας στον ηθοποιό για "ανεξάρτητο κρητικό κράτος"!!!

Εμφανώς εκενυρισμένος εκείνος, απαντά πως δεν θέλει να συζητήσει τέτοια θέματα: Κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε να την ξεμπροστιάσει, κι εκείνη και τα (εβραικά) αφεντικά της, που συνεχίζουν να ανακινούν ένα ανύπαρκτο θέμα, για να εξυπηρετήσουν τους ανθελληνικούς σκοπούς τους!

Καλούμε όλους τους Έλληνες κι Ελληνίδες, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ στην τηλεόραση και οπουδήποτε αλλού, διότι η μαύρη προπαγάνδα παραμονεύει παντού και πάντα!
Όσο για την "παρουσιάστρια" και τα αφεντικά της, τους προτείνουμε μια...εκδρομή στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τη Σητεία ή οπου αλλού θέλουν στην Κρήτη, προκειμένου να μιλήσουν για "ανεξάρτητο κράτος"!

Να είναι σίγουροι πως αν το κάνουν, οι λεβέντες Κρητικοί που έχυσαν ποταμούς αίματος για να ενωθούν με την μητέρα Ελλάδα, δεν θα τους κεράσουν...λουκουμάδες!
hellas-orthodoxy

Αντώνη πάρε τον Γιώργο και κοπάνα τον Παπαδήμο



 
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Ήρθαν πιο κοντά από ποτέ κι αλαλάζουν. Μας ζητούν να μειώσουμε όχι απλά τις αμυντικές μας δαπάνες αλλά ακόμη και των αριθμό των εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές μας. Να απολύσουμε κι από τους εν υπηρεσία.
Δεν είμαστε το Λουξεμβούργο ή το Βέλγιο. Δεν συνορεύουμε με τον Άγιο Μαρίνο, την χώρα – λακκούβα, την Ολλανδία, ή την Δανία.
Ποιος θα μας εγγυηθεί τα σύνορα μας. Αν γίνει κάτι ποια αρωγή θα έχουμε; Την ευχή του Βέστερβελε και του αντρούλη του; Θα πάει ο Τόμσεν εθελοντής στην 16η Μεραρχία στον Έβρο; Χλωμό το βλέπω.
Δίπλα μας έχουμε ένα αρπακτικό, την ισλαμοφασιστική Τουρκία, παγκόσμια πρωταθλήτρια των Γενοκτονιών, κυπελλούχο στο αγώνισμα «παραβιάζω όποια συμφωνία υπογράφω». Τα θεμέλια του κράτους τους, οι θεσμοί, τα κρατικά όργανα των γειτόνων μας, η Ιστορία τους κι η σύγχρονη πολιτική τους είναι ποτισμένα από ελληνικό, αρμένικο και κούρδικο αίμα. Μαζικοί φόνοι, βιασμοί, εξανδραποδισμοί, πλιάτσικο, καμμένα χωριά, διεθνείς τσαμπουκάδες κι απειλές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
Οι αρχισαράφηδες μας ζητούν μια ολική έκπτωση. Σε λίγο για να βγαίνουν τα νουμεράκια, θα μας ζητήσουν να εκτελούμε τους γέρους άνω των 70, για να λυθεί και το ασφαλιστικό.
Είμαστε πλέον μια τρίχα από την κόκκινη γραμμή, αν κι εγώ πιστεύω ότι ήδη την έχουμε περάσει.
Και τι έχουν απέναντι τους οι νέοι βάρβαροι; Τον …Παπαδήμο, που πάει κι έρχεται όπως πήγε. Δεν είναι πρωθυπουργός, είναι το κούριερ της Τρόϊκας και των Γερμαναράδων, οι οποίοι για τρίτη φορά στην σύγχρονη Ιστορία, διαπράττουν Ύβρη. Αυτή τη φορά όχι με τα όπλα. Με τα φράγκα, την οικονομική και πολιτική δύναμη.
Το χρέος είναι και όπλο. Δικό μας όπλο. Δεν θέλουν την χρεωκοπία, την απεύχονται, παρ ΄ότι μας απειλούν συνεχώς με αυτήν και επιστροφή στη δραχμή. Την φοβούνται όσο κι εμείς, γιατί δεν έχουν ούτε αυτοί ιδέα για τις συνέπειες, για την άγνωστη εκρηκτική ύλη που μπορεί να πυροδοτηθεί.
Ποτέ η Πατρίδα δεν βρέθηκε σε τόσο δεινή θέση με τόσο ελλιποβαρή ηγεσία. Πάρε τον Γιώργο και κοπάνα τον Παπαδήμο.
Είναι η ώρα της μεγάλης παράταξης και του Αρχηγού της. Της κοινωνικά φιλελεύθερης, λαϊκής και πατριωτικής. Είναι η ώρα μιας σαφούς και σταθερής θέσης αληθινής διαπραγμάτευσης, που θα βάλει φρένο στον εξευτελισμό και θα απαιτεί αυτά που πραγματικά θα βγάλουν τη χώρα και το Λαό από το αδιέξοδο. Χρήμα που δεν θα πηγαίνει μόνο στην αποπληρωμή των δανεικών αλλά στην χρηματοδότηση της ανασυγκρότησης της παραγωγικής μας βάσης. Χρήμα που θα ξοφληθούν τα χρέη προς τις παραπαίουσες αληθινές επιχειρήσεις, που θα κινήσουν τη μηχανή της οικονομίας, θα συνεχιστούν τα έργα υποδομής, χρήμα που θα κυκλοφορήσει στην πεθαμένη αγορά.
Και αληθινές μεταρρυθμίσεις, όχι πράσινες ιδεοληπτικές ανοησίες για την νομιμοποίηση της σάρας και της μάρας από την Ασία ή που θα τρώει τους Έλληνες και τις ήδη κολοβές αποδοχές τους και θα κάνει την χώρα κουφάρι. Μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν αληθινές επενδύσεις, σπάσιμο των γραφειοκρατικών εκβιαστικών μηχανισμών.
Για όλα αυτά χρειάζεται νέα ηγεσία Λοιπόν: Εκλογές, εκλογές, εκλογές. Φτάνει πια με τις ισορροπίες, τα ακροβατικά παιχνίδια με τους θεσμούς. Ωραία, εκπληρώθηκε το όραμα του σύμπαντος Ελληνισμού, έγινε υφυπουργός ο «μπουμπούκος». Πάμε γι’ άλλα τώρα. Ας σοβαρευτούμε…

Α/ΓΕΑ: "Κύριοι, δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για ετοιμότητα και ο Θεός να μας βοηθήσει"...



Tραγικές αντιφάσεις αποκτά πλέον στην ελληνική πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώνεται από τον Μάϊο του 2010, το κορυφαίο ζήτημα της εθνικής ασφάλειας.Πριν λίγες ώρες ενώ διά στόματος του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Γ.Δελαβέκουρα, γινόταν παραδεκτό ότι η Τουρκία αποτελεί κορυφαία απειλή για την ασφάλεια της χώρας και γι’αυτό «η Ελλάδα διατηρεί στο ακέραιο την αποτρεπτική της ικανότητα, προκειμένου να διασφαλίζει την προάσπιση της εθνικής της κυριαρχίας» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επικρατούσε «βαριά» ατμόσφαιρα» κατά την ενημέρωση γεω-πολιτικο-στρατιωτική κατάσταση της περιοχής μας, των πρώην Αρχηγών του ΓΕΑ από το νυν Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα» φέρεται να είπε ο Αρχηγός. «Δύσκολα σε όλα τα επίπεδα. Οι διαθεσιμότητες δεν είναι αυτές που θα θέλαμε (σ.σ. θα μας επιτραπεί για ευνόητους λόγους να μην μεταφέρουμε το τι ακριβώς ελέχθη, απλώς να δώσουμε περιγραφικά την όλη συζήτηση). Τα στελέχη αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με ότι αυτό συνεπάγεται στην προσήλωση στο έργο τους. Ανησυχούμε. Κάνουμε ότι μπορούμε. Και ο υπουργός κάνει ότι μπορεί, αλλά τα πράγματα πολύ φοβάμαι ότι είναι δεδομένα». 

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο υπουργείο Εξωτερικών, ο εκπρόσωπός του δήλωνε:
«Η Ελλάδα επιθυμεί τη βελτίωση των σχέσεων με τη χώρα αυτή» και πως «η βελτίωση των σχέσεων μπορεί να προέλθει μόνο από το σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και της εθνικής κυριαρχίας της κάθε χώρας, αλλά περιμένουμε από την Τουρκία να έχει μια συμπεριφορά η οποία θα είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο. Εξακολουθούν όμως να υπάρχουν προκλήσεις, εξακολουθούν ενέργειες οι οποίες δημιουργούν ένταση και έτσι η Ελλάδα αναγκάζεται να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, διπλωματικές και άλλες, προκειμένου να διαφυλάττει την εθνική της κυριαρχία και για τον λόγο αυτό η Ελλάδα διατηρεί στο ακέραιο την αποτρεπτική της ικανότητα».

Λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το υπουργείο Εξωτερικών, η τρόϊκα, ζητούσε να απολυθούν χιλιάδες στελέχη των Ε.Δ. «για να γίνουν οικονομίες». 
Η θανάσιμη απειλή αναγνωρίζεται ακόμα και από το ΥΠΕΞ που εν πάση περιπτώσει δεν μπορούμε να πούμε ότι φημίζεται για την αγωνία του σε θέματα ασφάλειας της χώρας έναντι της τουρκικής απειλής, αλλά κατά τραγική ειρωνεία, ομολογείται από τον καθ’ύλην αρμόδιο Αρχηγό Γενικού Επιτελείου που κάθε μέρα σχεδόν οι άνδρες του έρχονται σε επαφή με τον εχθρό, ότι «είμαστε σε οριακή κατάσταση από όλες τις απόψεις» (άλλα είπε, αλλά κωλυόμεθα…). 
Οι τραγικές αντιφάσεις σε θέματα ασφάλειας φέρνουν τραγικές καταστάσεις. Αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί μας ταγοί ότι οδηγούν την χώρα σε ακρωτηριασμό; Ή νομίζουν ότι «Θα μας σώσουν οι Αμερικανοί», όπως είθισται να ακούγεται στα σαλόνια της οικονομικής και πολιτικής ελίτ; 
Οι οποίοι και να θέλουν «να μας σώσουν» δεν πρόκειται να σωθούμε αν εμείς δεν θέλουμε να σωθούμε…
defencenet

Γεωργαντά: Από το 8% το έλλειμμα το πήγανε το πήγαν στο 12,7%, μετά στο 13,6% (vid)

Μέχρι που προσπάθησαν να μας κλείσουν το στόμα και το βγάλανε στο 15,4%… Δείτε στο τέλος του άρθρου, σε βίντεο, τα όσα συγκλονιστικά αποκάλυψε σήμερα στο ΒΗΜΑ FM, η κα Γεωργαντά.

Ο κ Παπακωνσταντίνου είναι, απόλυτα, υπεύθυνος, ο πιο υπεύθυνος από όλους. Γνώριζε την κατάσταση στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία από την αρχή της θητείας του Συμβουλίου.
Είχε ενημερωθεί ,πλήρως, και προφορικά και γραπτά , όχι μόνο από μένα αλλά κι από άλλα μέλη του Συμβουλίου, τα.....


οποία μας είχε αυτός επιλέξει και διορίσει, πιστεύοντας ότι θα κρατήσουμε- φαίνεται-το στόμα μας κλειστό, αν και μας παραπλάνησε, γιατί μας είπε ότι θα μπορούσαμε εμείς να διορθώσουμε τα στατιστικά στοιχεία με τις συμβουλές μας, τις απόψεις μας. Η όλη κατάσταση ήταν γνωστή όχι μόνο στο κ Παπακωνσταντίνου αλλά και στον κ Πλασκοβίτη τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου. Τους είχαμε ενημερώσει. Ο κ Πλασκοβίτης ήξερε τα πάντα. Δεν πρέπει να τον αφήνουμε απ έξω. Είναι κι αυτός πολύ υπεύθυνος. Η ενημέρωση που του είχε γίνει αφορούσε και τα στοιχεία του χρέους και του ελλείμματος αλλά και ολόκληρο το στατιστικό έργο, όπως οι απογραφές. Αλλά και άλλα στατιστικά στοιχεία. Όλο το έργο το οποίο επιτελούνταν συνεχίζει να επιτελείται, κατά τον ίδιο τρόπο, τελείως, δηλαδή, πλημμελώς κι ενάντια σε κάθε ελληνικό νόμο κι έξω από κάθε ευρωπαϊκή στατιστική μεθοδολογία.

Στο Μνημόνιο μας βάλανε τον Απρίλιο του 2010, ενώ η Στατιστική Υπηρεσία με την καινούργια της μορφή άρχισε να λειτουργεί από τον Αύγουστο 2010. Μας βάλανε εκεί διότι το έλλειμμα είχε εξαγγελθεί, πάρα πολλές φορές, ότι συνέχεια ανεβαίνει. Δηλαδή, από το 8% το πήγανε στο 12%, μετά το πήγαν στο 12,7% και το έχει υπογράψει αυτό ο κ Παπακωνσταντίνου και ο κ Πλασκοβίτης. Μετά το ανέβασαν στο 13,6%, μέχρι που προσπάθησαν εμάς να μας κλείσουν, τελείως, το στόμα και το βγάλανε στο 15,4% και, σήμερα, το έλλειμμα είναι 15,8% – 15,9% Δηλαδή έγινε αναθεώρηση πάλι προς τα πάνω. Κι αυτό το 15% ήταν το ουσιαστικό ξεκίνημα για να βρεθούμε σήμερα σ αυτή την απαίσια κατάσταση τη φοβερή κατάσταση. Με τους δικούς μου υπολογισμούς, προσεγγιστικά, μαζί και με άλλα στελέχη, το έλλειμμα έβγαινε, περίπου, στο 12% το 2009 που σημαίνει ότι ήμασταν μέσα στα όρια στο πλαίσιο, εκεί που ήταν όλες οι χώρες. 
  
Πληροφορίες από το ΒΗΜΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε κ. Προβόπουλε ;;


O κ. Προβόπουλος που έχει υπογράψει την σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης, σίγουρα την έχει διαβάσει και σίγουρα ξέρει τι υπέγραψε.
Γνώριζε τα πάντα… 
Δείτε τι έχουν υπογράψει και τι έχουν μεθοδεύσει για να παρακάμψουν το κοινοβούλιο… 
Εμείς σας είχαμε ενημερώσει για αυτά που ακολουθούν από το ξεκίνημα της ιστορίας τον Μάιο του 2010.
Έχουμε μάλιστα αφιερώσει πολλά άρθρα και είχαμε αναδείξει το μέγα ζήτημα του ότι,
“Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας”.

Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για το μνημόνιο και την 
σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης…για το ποιος την διάβασε, πόσο την διάβασε κλπ.. 
Η σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης είναι 121 σελίδες και έχει 7 παραρτήματα.
Το Παράρτημα 4 είναι το : Υπόδειγμα Νομικής Γνωμοδότησης
Δείτε τι γράφεται σε αυτό ..
Προκειμένου να διασφαλισθεί η νομιμότητα, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, δεν είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία.
Η συνυπογραφή της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης από τον […ονοματεπώνυμο], Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, δεσμεύει νόμιμα και έγκυρα τον Αντιπρόσωπο του Δανειολήπτη.Καταλάβατε τι έκαναν;;
Mε την υπογραφή του κ. Προβόπουλου, προσπαθούν να κατοχυρώσουν την νομιμότητα, εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, χωρίς να είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία. 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα (σελίδα 31 της σύμβασης δανειακής διευκόλυνσης) : 
Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, η γνώμη μας είναι ότι:
1. Κατ’ εφαρμογή των νομοθετικών, κανονιστικών και νομικά δεσμευτικών αποφάσεων που ισχύουν σήμερα στην Ελληνική Δημοκρατία, ο Δανειολήπτης, σε εκτέλεση της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης από τον […ονοματεπώνυμο], Υπουργό Οικονομικών, έχει έγκυρα και αμετάκλητα δεσμευθεί να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο αυτό. Ειδικότερα, οι διατάξεις της Σύμβασης που αφορούν την προκαταβολή Δανείων είναι απολύτως έγκυρες.
2. Η εκ μέρους του Δανειολήπτη εφαρμογή, αποδοχή και καλή εκτέλεση της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης: (i) έχουν πλήρως εγκριθεί με το σύνολο των απαραίτητων συγκαταθέσεων, ενεργειών, εγκρίσεων και εξουσιοδοτήσεων και (ii) δεν έχουν και δεν πρόκειται να παραβιάσουν οποιονδήποτε εφαρμοστέο κανόνα δικαίου ή απόφαση αρμόδιας αρχής ή οποιαδήποτε δεσμευτική συμφωνία ή συνθήκη.
3. Καμία διάταξη στη Σύμβαση αυτή δεν αντιβαίνει ή περιορίζει τα δικαιώματα του Δανειολήπτη να προβαίνει σε έγκαιρη και πραγματική πληρωμή για οποιοδήποτε οφειλόμενο ποσό ως κεφάλαιο, τόκο ή άλλη επιβάρυνση στο πλαίσιο της Σύμβασης.
4. Η Σύμβαση και το Μνημόνιο Συνεννόησης είναι στην κατάλληλη νομική μορφή, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, για την εφαρμογή κατά του Δανειολήπτη και του Αντιπροσώπου του Δανειολήπτη. Η εφαρμογή της Σύμβασης δεν είναι αντίθετη με κανόνες δημόσιας τάξης του ελληνικού δικαίου, με τη δημόσια τάξη στην Ελληνική Δημοκρατία, με τις διεθνείς συνθήκες ή τις γενικώς παραδεδεγμένες αρχές του διεθνούς δικαίου που δεσμεύουν τον Δανειολήπτη.
5. Προκειμένου να διασφαλισθεί η νομιμότητα, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, δεν είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία.
6. Δεν οφείλονται φόροι, τέλη ή άλλες επιβαρύνσεις που επιβάλλονται από την Ελληνική Δημοκρατία ή οποιαδήποτε φορολογική αρχή αυτής ή εντός αυτής για την εκτέλεση και συμμόρφωση προς τη Σύμβαση ούτε για την πληρωμή ή μεταβίβαση κεφαλαίου, τόκων, προμηθειών και άλλων δαπανών που οφείλονται δυνάμει της Σύμβασης.
7. Δεν απαιτείται έλεγχος συναλλάγματος και δεν οφείλεται χρέωση ή άλλη προμήθεια για τη μεταβίβαση οποιουδήποτε οφειλόμενου ποσού βάσει της Σύμβασης.
8. Η συνυπογραφή της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης από τον […ονοματεπώνυμο], Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, δεσμεύει νόμιμα και έγκυρα τον Αντιπρόσωπο του Δανειολήπτη.
9. Ο ορισμός του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για την Σύμβαση αποτελεί έγκυρη επιλογή δικαίου, που δεσμεύει το Δανειολήπτη σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.
10. Ο Δανειολήπτης υπάγεται νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τη Σύμβαση και κάθε απόφαση του δικαστηρίου αυτού θα είναι οριστική και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία.
11. Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής – ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση.Δείτε ολόκληρη την σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης στα Ελληνικά 

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ! Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!


20120203-205634.jpgΓράφει η Σοφία Τ.
Η ξευτίλα της Διεθνούς «Δικαιοσύνης». Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης μάλλον είναι στην χάση του. Γι’ αυτό δεν θα φέξει ποτέ η αλήθεια και δεν θα δούμε Ελευθερία και Δημοκρατία ξανά, πουθενά επί της μη γερμανικής γης. Η Γερμανία δικαιώθηκε για τα εγκλήματά της στο Δίστομο! Μετά τους ενοχλούν κάποιους οι αναφορές σε gauleiter και Δ’ Ράιχ! Οι «άνθρωποι» το λένε ανοιχτά. Τιμωρούμε την Ελλάδα γιατί έσπασε το αήττητό μας στον Β’ ΠΠ και γιατί στους βομβαρδισμούς της Σερβίας το 1999 υποστήριξε τους ομόδοξους Σέρβους και όχι την «αναγκαία» αιματοχυσία του ΝΑΤΟ(αναφορά παιδόφιλου «κόκκινου» Daniel Cohn Bendit)! Τιμωρούμε την Ελλάδα γιατί ο λαός της δυνατός θα μας αφανίσει και δεν νοείται δυνατό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ελληνικό 1000% κράτος στον «ζωτικό χώρο» της Α. Μεσογείου. Τιμωρούμε με τέτοιες «δίκες» την χώρα, γιατί αν πληρώσουμε 
τις αποζημιώσεις για τα Ολοκαυτώματά μας στην γενέτειρα του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας θα χρεοκοπήσουμε εμείς(φράση Helmut Kohl, αρχές 1990). Το λένε οι «άνθρωποι» με εκφράσεις τύπου «η Ευρώπη επιτέλους μιλάει γερμανικά» και «η Ευρώπη γίνεται γερμανικότερη», «τώρα κυβερνά την Ευρώπη το σκληρό χέρι της Merkel», «όλη η εξουσία στο κέντρο(= Βερολίνο)», «ίσως και οι ίδιοι οι Έλληνες να συμφιλιώνονταν τελικά με την ιδέα» του επιτρόπου-διοικητή ότι δεν πρόκειται να αφήσουν την Γηραιά Ήπειρο να ευημερήσει εις βάρος των συμφερόντων της. Δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ οι απόγονοι των Τευτόνων, του Καρλομάγνου, του κάιζερ και του Hitler και δυστυχώς, σε αντίθεση με το 1940, οι γερμανοτσολιάδες των Αθηνών είναι ακόμα πιο πρόθυμοι να τους βοηθήσουν στην εξόντωση των Ελλήνων! Κάνουν ό,τι μπορούν να πάμε gasterbeiter στην Γερμανία να’ χουν να γελούν τα σπέρματα της Gestapo με βρωμοέλληνες! Δεν έχουν αφήσει ποτέ από το νου τους την «νέα Ευρώπη» του Goebbels(η ΕΕ του σήμερα, μετά από 20 χρόνια αυταπατών για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ενωμένη Γηραιά Ήπειρο), που επιχειρηματολογεί με όπλο τα SS. Δεν μαθαίνουν σκόπιμα Ιστορία. Το 20% των «καλών» και «εργατικών» Γερμανών δεν ξέρει τι είναι το Auschwitz και έχει ακόμα αντισημιτικά αισθήματα. Ακόμα υπάρχουν στην σημερινή πολιτική και οικονομική «ελίτ» νοσταλγοί του «ένδοξου» παρελθόντος και γι’ αυτό δεν γίνεται τίποτα με την «άνθηση» του νεοναζισμού. Στην θέση των απλών Εβραίων, χωρίς τις θέσεις στις τράπεζες και τις τοκογλυφικές δραστηριότητες, που εστάλησαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, είναι οι Έλληνες που «αξίζουν» την δυστυχία τους, αυτοί «ευθύνονται» για τα χρέη τους, είναι «απατεώνες» και κορόιδεψαν τους Γερμανούς, «πρέπει να πεινάσουν» για να… αναπτυχθεί πάλι η πατρίδα τους(= αποικία του Ράιχ πια) και, αν απαιτηθεί, να πουλήσουν νησιά, μνημεία και κάθε πιθαμή της πολύπαθης και πανέμορφης χώρας τους. Πάρα πολλοί είπαν ότι θα πληρώσουμε πανάκριβα την Ένωση των 2 Γερμανιών. Τότε δεν ακούγαμε. Τώρα ας ελπίσουμε ότι δεν θα αρχίσουν να απαιτούν κυριολεκτικά αίμα, όπως το Γ’ Ράιχ, για να επιβεβαιώσουν ότι είναι το «ανώτερο» έθνος της Ευρώπης. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Αδόλφος ήταν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ καγκελάριος και, όπως η frau nein, πολύ δημοφιλής στην ακμή του…
20120203-205629.jpg