Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δούρου Ρένα η "επαναστάτρια" του Συριζα




Η ΡΕΝΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


ΕΔΩ ΒΑΡΑΓΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ! ! ! (φωτογραφία εποχής)


Η ΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ... ΑΛΛΑΓΗ ! ! 


Η προδοτική κυβέρνηση ΓΑΠ ακύρωσε τη συμφωνία Καραμανλή για τον SOUTH STREAM – Τώρα παρακαλάμε την GAZPROM να το ξανασκεφτεί…

μανιατηςΟι στενές σχέσεις που ανέπτυξε η Ελλάδα με τη Ρωσία επί κυβερνήσεως Καραμανλή αλλά κυρίως οι συμφωνίες για τα ενεργειακά που είχαν κλείσει, κινητοποίησαν τότε κάθε είδους μηχανισμό διαπλοκής, τόσο σε εθνικό, αλλά κυρίως σε διεθνές επίπεδο, με τα γνωστά αποτελέσματα και φυσικά την άνοδο του ΓΑΠ στην εξουσία.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου με το που ανέλαβε, έβαλε στο ψυγείο τη συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, εναλλακτική του οποίου αποτελεί ο SOUTH STREAM, ένεκα της πλήρης υποταγής της στην Γερμανία, στην ευρωπαϊκή κατοχή και στα διεθνή κοράκια της τοκογλυφίας.

Σήμερα ωστόσο ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης κατά την ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Συμβούλιο (European Business Congress), παρουσία και του επικεφαλής της Gazprom Α. Μίλερ, κάλεσε τον ρωσικό όμιλο να επανεξετάσει τη στάση του σε ό,τι αφορά τη διέλευση από την Ελλάδα του αγωγού South Stream!

Ο κ. Μανιάτης τόνισε μάλιστα ότι ο αγωγός αυτός, μεταξύ άλλων, θα συνέβαλλε στην εποικοδομητική συνεργασία των δύο πλευρών.

Λίγο αργά δεν το θυμήθηκαν; Τους έπιασε ο πόνος για τα εθνικά συμφέροντα; Αυτοί δεν είναι που ξεπούλησαν τα πάντα;;;;

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

….το κάτω παρτάλι.....


Ο λόγος γίνεται για δύο νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αν θέλετε της ΕΛΙΑΣ. Τον Νίκο Ανδρουλάκη και την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Υστερα από τη δεύτερη εκλογική συντριβή του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές όπου το 8% θεωρήθηκε επιτυχία  κερδίζοντας μόνο τις δημοσκοπήσεις αλλά υποχωρώντας από το 12% του Ιουνίου του 2012, θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη σεμνότητα και σοβαρότερο πολιτικό λόγο. Πάντως όχι πολιτική αυθάδεια σαν αυτή που απέπνεε ο λόγος του κου Ανδρουλάκη απέναντι στην εξαιρετικά σοβαρή κα Βόζεμβεργκ σε τηλεοπτική συζήτησή τους. Τα ίδια και για την κα Αλκ Σαλεχ με μια απίθανη αρλουμπολογία σε άλλο κανάλι. Είναι κρίμα που κανείς από τούς δύο δεν κατάλαβε ακόμη ποιοι ευθύνονται για την κρίση. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ στις ευθύνες Καραμανλή κλπ. Κύριε Βενιζέλε μαζεψέ τους γιατί αυτοί οι απίθανοι νέοι θα κάνουν την ΕΛΙΑ «κάτω παρτάλι» σαν περίπου αυτό της ΔΗΜΑΡ. Οι αλαζόνες σήμερα όχι μόνο χάνουν αλλά συντρίβονται. Οι περιπτώσεις Κουβέλη και Καμένου δεν σας λένε τίποτα;

Amphiaraos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Ποιος θα βαλει φυλακη τον Σημιτη τον Γιαννο και τον Παπαδημο; ΕΓΩ;

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΑΓΕ ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ SWAPS – GOLDMAN SACHS-ΣΗΜΙΤΗ !!

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ;

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ για την ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ η οποια ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ……

ΕΧΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ….( για οποιον θελει τα στοιχεια )

Δημήτρης Καμμένος
(Πόρτα Πόρτα)

ΤΟΞΙΚΟ MARENOSRUMΚΑΙ «ΤΟΞΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»

χημικα συριαΤου Μιχάλη Τζανάκη

Δύο μέρες πριν τις ευρωεκλογές εκδόθηκε λοιπόν η υπουργική απόφαση με την οποία αναστέλλεται για δύο μήνες η αλιεία στην περιοχή της Μεσογείου, όπου αναμένεται να ξεκινήσει η υδρόλυση των χημικών της Συρίας. Hσυνήθης γκαγκστερική πρακτική «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Σίγουρα θα υπάρξει κάποια λεκτική επίδειξη φλυαρίας του αντιπροέδρου-παράγοντα σταθερότητας του τόπου, πολιτικού superman του 8%, ο οποίος θα καθησυχάσει το πόπολο, ενώ οι περισσότεροι θα κρύβονται πίσω απ’ την «ασυλία» των Μegaλων καναλιών, που κάνουν «γαργάρα» ή τουρκιστί «τουμπεκί», αυτήν τη νέα αλητεία των «τεχνοκρατών», των «προοδευμένων» και κυρίως των «δημοκρατών ειρηνιστών», οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν την «θάλασσα του Πολιτισμού», προκειμένου να…

βρωμίσουν και αυτή τη γωνιά του Πλανήτη. Που να τρέχουν τώρα σε κοραλλιογενή νησιά του Ειρηνικού ή του Ινδικού, ή σε σαβάνες, ερήμους ή στέπες; Άλλωστε τα Αθηναϊκά κανάλια έχουν πολλή δουλειά μέχρι να «αναλύσουν» το αποτέλεσμα και να «ερμηνεύσουν» το «μήνυμα» της ευρωκάλπης.

Η ανθρώπινη ζωή για τους γκάγκστερς αυτούς κάποτε είχε αξία μόνο στη Δύση και καθόλου αξία στον αναπτυσσόμενο ή τον Τρίτο Κόσμο. Τώρα δεν έχει πουθενά αξία. Εφόσον η νέα παγκόσμια αλλά και ειδικότερα η ευρωπαϊκή πολιτική-κρατική τάξη αποτελείται από πάσης φύσεως «Φούφουτους» που κινούνται ως Σπαθάρειες καραγκιοζοφιγούρες, γιατί να μην αμολήσουν μερικά τοξικά και στη Μεσόγειο; Άλλωστε έχουμε μπαφιάσει σε τόσα «τοξικά» πρόσωπα, πράγματα, λόγους, ιδέες, αριθμούς!! Γιατί να φοβάται η χώρα τα «τοξικά» ομόλογα και να μη φοβάται τα κανονικά τοξικά;

Απ’ την άλλη όλοι εμείς, οι χρηστοί και «υπεύθυνοι» πολίτες, εξαντληθήκαμε στις «διατριβές» που κάναμε πάνω στα φλέγοντα «αυτοδιοικητικά» θέματα, ξοδέψαμε τα τελευταία χρήματα μας στην τύπωση ιλουστρασιόν βιογραφικών, προκειμένου να ψηφιστούμε και τώρα μείναμε από «ενέργεια». Άρα, εφόσον δεν ενημερωνόμαστε αρμοδίως από «Ποταμίσιους» δημοσιογράφους, Δευτεριάτικες «Ανατροπές» και «Ενικούς» βεγγεριστάδες, ας απολαύσουμε έναν «τοξικό» υπνάκο, αφού ως γνωστόν ο «κυρίαρχος» λαός έχει μετατραπεί σε εκατομμύρια κοπάδια, σαν αυτά τα εκατομμύρια κοπάδια ψαριών, που θα σκοτώσουν με τις «υπουργικές» αποφάσεις τους – εδώ ταιριάζει το απόφθεγμα: «γ.. τα υπουργεία σας»- οι «πολιτισμένοι δημοκράτες», εγχώριοι και μη.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ @.....α


ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΓΑ……Σ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ! 
Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... 

Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.


Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας.

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης  της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,(που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Τουρκιά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη και όχι η Ιστανμπούλ και εδώ οι Τούρκοι έγιναν.Τούρκοι, ανήκει στην Ευρώπη.

Η θαρραλέα βουλευτίνα του γαλλικού κοινοβουλίου, χωρίς κανένα δισταγμό, καταδίκασε για άλλη μια φορά την Τουρκία σαν μια χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εκείνο όμως που εξόργισε πραγματικά τους Τούρκους, ήταν οι δηλώσεις της ότι δεν μπορεί μια χώρα που βαρύνεται για τα εγκλήματα της αρμενικής γενοκτονίας, αλλά και της εισβολής στην Κύπρο το 1974,  να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη. 

Για όλα αυτά, όπως τόνισε η Valerie Boyer, θα συνεχίσει να αγωνίζεται κατά της εισδοχής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ θα συνεχίσει και τις προσπάθειες της για να αναγνωριστούν τα μεγάλα εγκλήματα της Τουρκίας στις γενοκτονίες των αρχών του εικοστού αιώνα.
Η Valerie Boyer αποκάλυψε ότι για όλο αυτόν τον αγώνα της έχει δεχτεί και αυτή και η οικογένεια της απειλές κατά της ζωής της, ενώ συχνά δέχεται μηνύματα στα τουρκικά που την απειλούν με φρικτές τιμωρίες για τον αγώνα της υπέρ της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας. 
 
Παρ' όλα αυτά, η θαρραλέα Γαλλίδα δήλωσε πως δεν την φοβίζουν όλες αυτές οι απειλές αλλά αντίθετα την πεισμώνουν για να συνεχίσει τον αγώνα  της. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θέλει να πάει στην Τουρκία για να ακούσει και την άλλη άποψη, απάντησε ότι έχει πάει στο παρελθόν στην Τουρκία αλλά τώρα δεν έχει καμία τέτοια επιθυμία καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να πάει σε μια χώρα από όπου έχουν εξαπολυθεί απειλές κατά της ζωής της και κατά της ζωής των μελών της οικογένεια της.
 
Η θαρραλέα αυτή γαλλίδα βουλευτής, που βάζει τα «γυαλιά» σε πολλούς Έλληνες συναδέλφους της που φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους μην τυχόν και ενοχλήσουν την Τουρκία, έχει αρχίσει και μια νέα εκστρατεία κατά της χορήγησης της γαλλικής υπηκοότητας σε Τούρκους μετανάστες που ζουν στην Γαλλία. Όπως ανέφερε, αυτό θα είναι ένα επικίνδυνο βήμα για την αλλοίωση της σύνθεσης της γαλλικής κοινωνίας, ενώ κατηγόρησε του Τούρκους της Γαλλίας ότι συμπεριφέρονται όχι σαν να θέλουν να αφομοιωθούν στην χώρα που τώρα ζουν και δουλεύουν, αλλά σαν να θέλουν να επιβάλλουν αυτοί τα δικά τους πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα στην χώρα που τους φιλοξενεί, (τι μας θυμίζει αυτό…!!!!!) .
 
Ας πάρουν μερικά  μαθήματα οι δικοί μας βου(ο)λευτές από την Valerie Boyer, που δεν διστάζει να αναφέρει Κωνσταντινούπολη και όχι Ιστανμπούλ, αδιαφορώντας ακόμα και για τις τουρκικές απειλές κατά της ίδιας της ζωής της.


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ  ΟΠΩΣ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΣΟΚΑΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΕΝΕ Ιστανμπούλ. 
 

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΥ . O Aμερικανός της πρεσβείας που παρακολουθούσε τον Έλληνα πρωθυπουργό και η "αυτοκτονία" Τσαλικίδη

Η αποκάλυψη για τον αμερικανό υπάλληλο της πρεσβείας των ΗΠΑ, William B, ο οποίος εμφανίζεται στην ελληνική δικογραφία του 3ου ανακριτή ως το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στις τηλεφωνικές υποκλοπές αξιωματούχων και του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, αλλάζει τα δεδομένα της απόπειρας συγκάλυψης της δολοφονίας του στελέχους της Vodafone Kώστα Τσαλικίδη.

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκονται φωτογραφίες από δραστηριότητές του στη χώρα μας, κυρίως από κάμερες ασφαλείας. Την επόμενη εβδομάδα δρομολογείται η αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής για να του απαγγελθεί κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα και να εμφανιστεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της κατασκοπείας αλλά και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Οπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», το αν οι Αμερικανοί ανταποκριθούν σε αυτά τα αιτήματα των ελληνικών Αρχών είναι ένα άλλο ζήτημα. Αλλωστε, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται έγκυρη δικαστική πηγή δεν αναμένεται κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την προστασία που παρέχουν οι υπηρεσίες στους ανθρώπους τους.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας -Bill για τους στενούς τους φίλους – είναι 65 ετών σήμερα και μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Μένει κοντά στην NSA, την παλιά του δουλειά και το Λάνγκλεϊ των ΗΠΑ. Από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στη δικογραφία ξετυλίγεται όλη η δραστηριότητά του, πώς αγόρασε από τον Πειραιά τα καρτοκινητά-σκιές, πώς έδωσε άλλο όνομα από αυτό που είχε, πώς πηγαινοερχόταν στις ΗΠΑ το επίμαχο διάστημα που γίνονταν οι υποκλοπές, έως τον Μάρτιο του 2005 δηλαδή.

Με απλά λόγια η αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε τον πρώην πρωθυπουργό. Ένα στέλεχος της Vodafone, ο Κώστας Τσαλικίδης, έπεσε πάνω στις υποκλοπές και ένα βράδι αποφάσισε να αυτοκτονήσει, ενώ είχε βγάλει τα εισιτήρια για ένα προκαθορισμένο ταξίδι και ετοιμάζονταν για τον γάμο του. Το βράδι της "αυτοκτονίας" του αγόρασε μάλιστα και πάστες από το φούρνο της γειτονιάς του συνομιλώντας ευδιάθετος με τον ιδιοκτήτη. Βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το μπάνιο του με σχοινί το οποίο ήταν δεμένο σε ναυτικούς κόμπους ενώ ο ίδιος με το ζόρι έκανε τους κόμπους των παπουτσιών του...






Ξημερώματα Τετάρτης 9 Μαρτίου 2005, στην οδό Ευκλείδου 18 στον Κολωνό.

Από το παταράκι του μπάνιου στο μικρό διαμέρισμα του Κώστα Τσαλικίδη, κατεβαίνει ένα σχοινί το οποίο είναι δεμένο στους σωλήνες του καλοριφέρ.

To σχοινί καταλήγει σε θηλιά περασμένη στον λαιμό του 39χρονου στελέχους της Vodafone.

Το σώμα του Κώστα Τσαλικίδη αιωρείται μερικά εκατοστά πάνω από το πάτωμα και μια καρέκλα είναι πεσμένη κάτω από τα πόδια του....

Η ώρα είναι 07:55. Το άψυχο σώμα του γιού της καθώς κρέμεται μπροστά στη πόρτα του μπάνιου, θα το αντικρύσει πρώτη η μητέρα του Γεωργία. Ο Κώστας, που ήταν πάντα συνεπής στην δουλειά του, εκείνη τη μέρα δεν είχε φύγει ακόμη από το διαμέρισμα και οι γονείς τον καλούσαν στο τηλέφωνο με τη σκέψη ότι τον είχε πάρει ο ύπνος. Ο πατέρας του Γιώργος, εργολάβος οικοδομών, υπέφερε από την αναπηρία του στο ένα του πόδι με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η κίνησή του. Οι γονείς κατοικούσαν στον ίδιο όροφο με το γιο τους, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Η μητέρα ήταν εκείνη που με το δικό της κλειδί, θα πήγαινε να ξυπνήσει τον Κώστα.

Η ώρα είναι 08:35, όταν φτάνει τυχαία στο διαμέρισμα ο αδελφός του Παναγιώτης. Εκείνος με μαχαίρι κόβει το σχοινί και τοποθετεί το άψυχο σώμα του αδελφού του στο κρεβάτι του υπνοδωματίου, όπου και τον φωτογράφισε. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στο ΑΤ Κολωνού.

Στις 9.30-10 το πρωί της ίδιας μέρας, (σύμφωνα με την κατάθεσή του στις 10 Μαρτίου 2006), ενημερώνεται ο επικεφαλής της Vodafone Γιώργος Κορωνιάς, για το θάνατο του Κώστα Τσαλικίδη. Στο διαμέρισμα της οδού Ευκλείδου βρίσκεται ακόμη η Σήμανση και το ΕΚΑΒ.



Στο μεταξύ κανείς δεν φροντίζει ν απομονώσει το χώρο και να πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα. Ούτε καν από το πατάρι. Μέχρι σήμερα , Φεβρουάριος 2010!..

Οσο για την νεκροψία, αυτή γίνεται την επόμενη το βράδι, 10 Μαρτίου 2005, αντί της πάγιας τακτικής-παραλαβή νεκρών μέχρι 10 το πρωί για νεκροτομή την ίδια μέρα. (Στην Ελλάδα πρωθυπουργός είναι ο Κώστας Καραμανλής και κορυφαία στελέχη στο Μαξίμου ο Γιάννης Αγγέλου και ο Γιάννης Ανδριανός.)

Κανείς εως σήμερα δεν γνωρίζει την πραγματική ώρα του θανάτου του Κώστα Τσαλικίδη. Κι αυτό γιατί πουθενά δεν αναγράφεται- σε κανένα έγγραφο! Κανείς εκτός από τον δολοφόνο του.

ΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΥ, Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΩΡΙΜΟ ΑΝΔΡΑ

Στην οδό Ευκλείδου 18, στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το δυάρι που κατοικούσε ο Κώστας Τσαλικίδης, μένουν δυο φοιτήτριες, κορίτσια από την επαρχία που βρέθηκαν στην Αθήνα. Ένα πρωί καθώς έχουν κατέβει για ψώνια στο κέντρο της πόλης-συγκεκριμένα πήγαν ν αγοράσουν καλλυντικά από γνωστό κατάστημα, θα κάνουν μια γνωριμία λίγο ασυνήθιστη, για το μέρος. Ενας ώριμος άνδρας, αθλητικός και με κοντοκουρεμένο μαλλί, θα τις πλησιάσει. Τους πιάνει κουβέντα. Για κάποιο διάστημα, μιλάει μόνο με τη μία, καθώς η άλλη συνεχίζει να ψωνίζει.

Αργότερα και καθώς επιστρέφουν σπίτι τους, ανακαλύπτουν ότι έχουν χάσει τα κλειδιά τους. Πολύ μετά κι όταν ο Κώστας Τσαλικίδης του κάτω ορόφου, θα είχε φύγει από τη ζωή, οι φοιτήτριες βρίσκουν έντρομες μια βαλίτσα στο πατάρι του μπάνιου τους. Μια τεράστια βαλίτσα που δεν ανήκε σε καμία από τις δύο. Τα παταράκια στις παλιές πολυκατοικίες, όπως εκείνη που κατοικούσαν, χτιζόντουσαν με τον ίδιο τρόπο σ όλα τα διαμερίσματα. Οι σωληνώσεις ήταν παρόμοιες.

Οποιος είχε μπει στο διαμέρισμα των κοριτσιών γνώριζε ακριβώς πως ήταν και το πατάρι στο δυάρι του Κώστα Τσαλικίδη. Από πού περνούν οι σωληνώσεις της κεντρικής θέρμανσης. Είχε σκόμη στη διάθεσή του και το κλειδί της κεντρικής εισόδου της μικρής πολυκατοικίας.

Το τι μπορεί να περιείχε η βαλίτσα που τοποθετήθηκε στο πατάρι τους, είναι ένα ερωτηματικό. Οπως επίσης και πως θα μπορούσε να χρησιμεύει στους δολοφόνους του νεαρού Τσαλικίδη.

Ένα ακόμη ερωτηματικό είναι οι τρείς ναυτικοί κόμποι που έσφιγγαν τη θηλιά στο λαιμό του Κώστα Τσαλικίδη. Οι ναυτικοί κόμποι, απαιτούν ιδιαίτερη τεχνική και έμπειρο χέρι. Ο νεαρός Τσαλικίδης, δεν ήξερε να δένει παρά τους κόμπους στα κορδόνια των παπουτσιών του.

Οι φοιτήτριες –σύμφωνα με πληροφορίες-έχουν δώσει καταθέσεις και στη συνέχεια «εξαφανίσθηκαν» τρομαγμένες από το σπίτι του Κολωνού.

-«Εμείς ποτέ δεν είχαμε βαλίτσα στο πατάρι μας…», θα πουν στην οικογένεια του νεκρού Τσαλικίδη.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Ηταν γύρω στις 11 το βράδι της 8ης Μαρτίου, όταν ο Κώστας Τσαλικίδης πήγε στο φούρνο της γειτονιάς του. Είχε αδυναμία στις πάστες που έφτιαχνε ο φίλος του φούρναρης και αγόρασε τρεις. «Μ αρέσουν πολύ οι πάστες που φτιάχνεις…» έλεγε καθώς έβγαζε να τις πληρώσει.

«Δεν έμοιαζε με άνθρωπο που θ αυτοκτονούσε. Ανοίξαμε μια κουβεντούλα, ως συνήθως…» θα πει ο φούρναρης για τον πελάτη και φίλο του.

Ο Κώστας κρατώντας τις πάστες ανεβαίνει στο διαμέρισμα. Τα γεγονότα τον θέλουν να περνάει πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. Όταν ένιωσε τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι του. Το πώς ένας δολοφόνος θα εξουδετερώσει εντελώς την αντίσταση ενός ανθρώπου που κοιμάται, απαιτεί φαντασία αντίστοιχη μ εκείνη του τελευταίου διαρρήκτη. Ένα αναισθητικό σπρέυ αρκεί.

Το κοιμισμένο σώμα του νεαρού Τσαλικίδη οδηγείται από τους δολοφόνους του στην κρεμάλα με τους ναυτικούς κόμπους. Αφού τη περάσουν στο λαιμό ένας απ αυτούς τον «αγκαλιάζει» και κρέμεται μαζί του. Τα σημάδια στο λαιμό του νεκρού δεν δικαιολογούνται ούτε από το βάρος , ούτε από τη διάμετρο του σχοινιού.

Το γεγονός ότι επέλεξαν να τον κρεμάσουν έξω από το μπάνιο του, έχει την εξήγησή του. Ηθελαν να στείλουν «μήνυμα» σε όσους γνώριζαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Διαφορετικά ότι θα είχαν την ίδια τύχη: Θα τους περίμενε κι εκείνους «Το Μπάνιο της Αφροδίτης» …


Οι τουρκόφρονες απειλούν όσους μουσουλμάνους δεν τους ψήφισαν…


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Κλίμα πόλωσης και απειλής υπόγειας αντιπαράθεσης με σαφείς αιχμές και έμμεσες απειλές άρχισε να εμφανίζεται στην Ελληνική Θράκη την επομένη ημέρα των ευρωεκλογών. Η «διάθεση» των ψηφοφόρων και μερικών εκ των στελεχών του DEB ενέχει σαφή χαρακτηριστικά απειλής κατά εκείνων που δεν επέλεξαν να ψηφίσουν το τουρκικό εθνικιστικό κόμμα των Γκρίζων Λύκων. Και, αυτή η «διάθεση» δεν αποτυπώνεται κατά του χριστιανικού πληθυσμού, αλλά κατά… των μουσουλμάνων της Θράκης.

Οι έμμεσες απειλές άρχισαν από το γνωστό φερέφωνο του τουρκισμού, τον τουρκόψυχο δημοσιογράφο Αμπντουλαχήμ Ντεντέ, εκδότη της τουρκόγλωσσης εφημερίδας Τρακιανίν Σεσί, ο οποίος επιτέθηκε κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (και πρώην προέδρου του DEB) Αχμέτ Χατζηοσμάν, επειδή ο τελευταίος δεν στήριξε εμφανώς στις ευρωεκλογές (με δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις) το κόμμα των τουρκοφρόνων, αποδίδοντάς του τον χαρακτηρισμό του «προδότη», αλλά απειλώντας τον επιπλέον και με «πολιτικό θάνατο» στις επόμενες βουλευτικές απέναντι στο DEB…!

Αυτή η πόλωση συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα από την τουρκόγλωσση εφημερίδα Μπιρλίκ και από τον συνταξιούχο τουρκόψυχο δημοσιογράφο Χαλίλ Χακί, ο οποίος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, έδωσε την ευχή του Αλλάχ σε όποιον μουσουλμάνο βουλευτή βοήθησε για το αποτέλεσμα του DEB, αλλά απέδωσε τον χαρακτηρισμό «ντροπή» σε όποιον δεν έδωσε τη στήριξή του και κάλεσε εμμέσως για την περιθωριοποίησή του από την μουσουλμανική κοινωνία της Θράκης.

Το γεγονός ότι ήδη διακρίνονται στοιχεία πόλωσης και έντασης (ιδιαίτερα κατά υψηλά ιστάμενων στην μουσουλμανική μειονότητα και δη μουσουλμάνων βουλευτών) σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε την «εικόνα» και το καθεστώς της τρομοκρατίας που ήδη έχει εξαπλωθεί κατά των μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης που «τόλμησαν» να παρακούσουν τις εντολές του τούρκου προξένου της Κομοτηνής, που τόλμησαν να μην ακολουθήσουν την γραμμή που δόθηκε από τους ιμάμηδες την τελευταία Παρασκευή (23 Μαΐου 2014) μέσα στα τζαμιά, που τόλμησαν να σταθούν απέναντι στο παρακράτος της Τουρκίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή μέσα στην Ελληνική Θράκη.

Γνωρίζοντας (έχοντας διαπιστώσει ως αυτόπτες μάρτυρες) την «επιμελητεία» που υπήρξε σε όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα των νομών Ξάνθης και Ροδόπης από το DEB κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, και την λεπτομερή αναφορά και καταγραφή που γινόταν από κάθε εκλογικό αντιπρόσωπο του DEB σε επίλεκτες ομάδες (των δύο ατόμων) που επισκέπτονταν το κάθε εκλογικό τμήμα, αλλά και με τις επιπλέον πληροφορίες που θα συλλεχθούν από το «βιλιαέτι» για την συμπεριφορά εκάστου κατοίκου των μουσουλμανικών χωριών, είναι σαφές πως πολύ σύντομα οι παρακρατικοί μηχανισμοί του DEB θα έχουν μία πολύ καλή εικόνα (με ονοματεπώνυμα) των ψηφοφόρων τους, γεγονός που θα σημάνει την έναρξη «ενεργειών επαναφοράς» των διαφυγόντων ψήφων.

Αυτό το καθεστώς τρομοκρατίας δεν είναι, φυσικά, σημερινό φαινόμενο, ούτε εμφανίστηκε αίφνης στις μικρές και κλειστές κοινωνίες των μουσουλμάνων της Θράκης. Είναι μία τακτική αυστηρού ελέγχου που γίνεται εμμέσως αποδεκτή στο μεγαλύτερο μέρος των μουσουλμανικών πληθυσμών (δεν αφορά μόνο τη Θράκη) και μεγάλο μέρος της άσκησής του γίνεται μέσω των ιμάμηδων που ελέγχουν αυστηρά (κατάρες κ.α.) τους πιστούς, σε μία βίαιη ψυχολογική προσπάθεια ανεύρεσης εκείνων που είναι «ανυπάκουοι» και απαιτείται να επανέλθουν στον δρόμο του Αλλάχ (φυσικά ο Αλλάχ δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, αλλά αυτό είναι μία λεπτομέρεια για τους τοποθετημένους από τους ψευτομουφτήδες ιμάμηδες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν μεταβάλλει τα τζαμιά της Ελληνικής Θράκης σε χώρους εκφώνησης πολιτικών λόγων και προπαγάνδας της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής).

Το κλίμα πόλωσης, λοιπόν, που έχει σαφή εκδικητικά χαρακτηριστικά, είναι η πρώτη από τις πρώτες κινήσεις του τουρκικού παράγοντα μέσα στην Ελληνική Θράκη. Και αυτές οι «επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου» έχουν και τον χαρακτήρα του… «παραδειγματισμού» για οποιονδήποτε μουσουλμάνο αποτολμήσει στο μέλλον να μην υπακούσει στις εντολές των ιμάμηδων, των ψευτομουφτήδων, των βουλευτών και, φυσικά, του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Οι σχεδιασμοί της Τουρκίας είναι απολύτως σαφείς και απολύτως αντιληπτοί από όσους παρακολουθούν τα δρώμενα στην Ελληνική Θράκη. Σε αυτούς, ακριβώς, τους σχεδιασμούς, η Τουρκία δεν ανέχεται να υπάρξουν απώλειες, ούτε ποσοτικές, ούτε ποιοτικές και ούτε χρονικές… Και ευρισκόμενη σε πλήρη αντίθεση με την φοβική κυβέρνηση των Αθηνών, η Άγκυρα ξέρει πολύ καλά πως να στηρίζει όχι μόνο τα συμφέροντά της, αλλά και τις διεκδικήσεις της (ακόμη και όταν αυτές δεν έχουν καμία απολύτως ηθική, λογική ή και νομική υπόσταση). 

Eίμαστε, λοιπόν, μάρτυρες της έναρξης μίας σειράς σκληρών ψυχολογικών επιχειρήσεων, οι οποίες θα ενέχουν στοιχεία ψυχολογικής (και όχι μόνο) τρομοκρατίας προς εκείνους τους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης, οι οποίοι αντέχουν πολύ περισσότερο από κάποιους χριστιανούς της περιοχής, που έχουν μετατραπεί από επί ίσοις όροις συζητητές και διακυβερνώντες την περιοχή, έως και «πρόθυμοι πληροφοριοδότες» συμβάντων που ενδεχομένως ενδιαφέρουν τους τουρκόφρονες της Θράκης. 
Σκοπός της Τουρκίας είναι να συγκεντρώσει το μέγιστο δυνατό αριθμό μουσουλμάνων της Ελληνικής Θράκης στο "μαντρί" του τουρκισμού, προκειμένου στη συνέχεια να ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση τόσο προς την κυβέρνηση των Αθηνών, όσο και σε ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα. 
Το ότι αυτές οι επιχειρήσεις τρομοκράτησης κατά Ελλήνων μουσουλμάνων που ήδη ξεκίνησαν, γίνονται με την σιωπηλή ανοχή της Ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί πραγματικό όνειδος, αλλά και έμμεση απόδειξη ενοχής και συνενοχής σε προεκλογικές συμφωνίες ντροπής, που έγιναν προς την κατεύθυνση εξασφάλισης ψήφων (από τη μία πλευρά) και προς την κατεύθυνση εξασφάλισης σιωπής της Ελλάδας (από την άλλη πλευρά) και της οριστικής εγκαθίδρυσης ενός καθεστώτος ντροπής στην περιοχή…

Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσουμε και την άποψη του νέου περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως αυτή εκφράστηκε σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Καβάλας, στο οποίο ερωτώμενος για τις θέσεις του Τέρενς Κουίκ απέναντι στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και την εν γένει αναπτυσσόμενη και αυξανόμενη ανθελληνική δραστηριότητα, απάντησε λέγοντας πως «αυτά είναι μη ρεαλιστικά…», τότε έχουμε την εντύπωση πως αν δεν υπάρξει επίσημη αντίδραση στα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Θράκη από την κυβέρνηση των Αθηνών, η επόμενη πενταετία θα είναι καταλυτική σε εξελίξεις που όχι μόνο δεν θα συνάδουν με την λογική, αλλά θα συμπλέουν με πρακτικές οι οποίες θα βρίσκονται στην αντίπερα όχθη των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας…

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πυρηνική βόμβα του Μιχελογιαννάκη στις “προξενητρες” του ΣΥΡΙΖΑ! Προτάσεις φωτιά για την μειονότητα – να πάρουν θέση όλα τα κόμματα.

«Προτάσεις για μειονοτικό»
Να κληθούν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και Ξάνθης, να δεσμευθούν και να εργαστούν:
1. Για την καθιέρωση ενιαίου δημοκρατικού σχολείου με θρησκειολογία και με μαθήματα ατομικής επιλογής γλώσσας (τουρκική, πομακική, διάλεκτος ρομά), καθώς και για τη χρήση της πομακικής γλώσσας και της διαλέκτου ρομά, από τους λειτουργούς της μουσουλμανικής θρησκείας, σε όλες τις ενέργειές τους.
2. Για την καθιέρωση ποσοστώσεων μέσα στις οργανώσεις Ξάνθης και Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ και στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προστατευθεί η δυνατότητα έκφρασης και αυτοπροσδιορισμού των πομάκων και των ρομά.
3. Για την ποινικοποίηση της δωροδοκίας που συντελείται με σκοπό τη διαστρεβλωμένη άσκηση του δικαιώματος εθνοτικού και θρησκευτικού αυτοπροσδιορισμού του κάθε πολίτη.
Γιάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ......ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τι Ευρώπη θέλω;

20140527-062215-22935077.jpgΘέλω μια Ευρώπη που θα μπορώ να πίνω νερό απ’ τις πηγές της πατρίδας μου…
Θέλω μια Ευρώπη που θα μπορώ να γράφω στη Γλώσσα μου…
Θέλω μια Ευρώπη που θα σέβεται τον μεσημεριανό μου ύπνο…
Θέλω μια Ευρώπη που θα μ’ αφήνει να πίνω φραπέ…
Θέλω μια Ευρώπη που δε θα μου κουνάει το δάχτυλο…
Θέλω μια Ευρώπη που θα σέβεται το ότι τρώω ψωμί και φέτα με το φαγητό μου και το ότι πίνω τσίπουρο…
Θέλω μια Ευρώπη που δε θα με λέει τεμπέλη όταν δουλεύω 12 ώρες τη μέρα…
Θέλω μια Ευρώπη που θα με αφήνει να γυρίζω σπίτι μου στις 5 το πρωί…
Θέλω μια Ευρώπη που δε θα μ’ εκδικείται επειδή πολέμησα τον Χίτλερ…
Θέλω μια Ευρώπη που δε θα κλέβει τα αγάλματά μου…
Θέλω μια Ευρώπη που δε θα κλέβει τους νέους μου…
Θέλω μια Ευρώπη που δε με θεωρεί γκαρσόνι…
Θέλω μια Ευρώπη όπου οι λαοί θα καταλαβαίνουν ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου…
Θέλω μια Ευρώπη χωρίς φασίστες…
Θέλω μια Ευρώπη που δε θα κυβερνούν τα τζάκια…
Θέλω μια Ευρώπη των ανθρώπων…
Άλλη Ευρώπη… δε θέλω!

Ηλίας

Για να τελειώνουμε με τα παραμύθια. ΑΥΤΟΣ ειναι ο λόγος που καταποντίστηκε η ΔΗΜΑΡ.

Προεκλογικά, ο Κουβελης αποφασίζει την σύμπλευση με τον Παπανδρεου. Για να επισημοποιήσει την σχέση, βάζει την Κοππά στο ευρωψηφοδελτιο.
Και πιάνει το τζακποτ. Αλλά κανένας μεγαλοδημοσιογράφος δεν το αναφέρει. Αντίθετα, παρουσίαζαν τον εθνικό ξεφτίλα να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις, μόλις βγήκε απο το παραβάν.
20140527-092512-33912775.jpg

Γ.Καρατζαφέρης: «Η Πολιτική Άνοιξη του Μαξίμου έχει καβαλικέψει τη ΝΔ»

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε ανοιχτά σε πρωινή εκπομπή, για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Γ.Καρατζαφέρης επι της ουσίας έκανε άνοιγμα σε νυν και πρώην στελέχη της ΝΔ που τον τελευταίο καιρό έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους όπως στον Νικήτα Κακλαμάνη, τη Μαριέτα Γιαννάκου και τον Γιώργο Κουμουτσάκο.
Επεσήμανε την ανάγκη επανασυσπείρωσης της παράταξης ενώ είπε πως «η Πολιτική Άνοιξη του Μαξίμου έχει καβαλικέψει τη ΝΔ και οι νεοδημακράτες αντιδρούν».
Για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε πως «δε μπορεί και δεν πρέπει να είναι απών στις εξελίξεις στη ΝΔ».

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δείτε σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρέθηκε σε 41 ψηφοδέλτια η φωτογραφία του Καραμανλή

Έναν πρωτότυπο τρόπο χρησιμοποίησαν για να διαμαρτυρηθούν οι ψηφοφόροι του... εκλογικού τμήματος Κεστρίνης του Δήμου Φιλιατών, κατά την ψηφοφορία για τις ευρωεκλογές.

Στην κάλπη έπεσαν 42 άκυρα ψηφοδέλτια, εκ των οποίων τα 41, περιείχαν φωτοτυπημένη τη διπλανή φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, ενώ ένα περιείχε ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του απερχόμενου Δήμαρχου Φιλιατών Μηνά Παππά!

Μάλιστα τα 41 αυτά ψηφοδέλτια είναι τόσα όσα και οι ψήφοι που πήρε η ΝΔ στο ίδιο εκλογικό τμήμα!

Η φωτογραφία που βρέθηκε σε 41 φακέλους.

Βαυαροκρατία τότε και τώρα



Συμπληρώνονται φέτος 180 χρόνια από την καταχώριση μιας μαύρης σελίδας στην ελληνική Ιστορία. Στις 25 Μαΐου 1834, στο τουρκικό τζαμί του Ναυπλίου, στο πέρας μιας διαδικασίας που προσέβαλε βάναυσα το Γένος των Ελλήνων, ήχησαν τα ακόλουθα λόγια: «Ο Δημήτριος Πλαπούτας και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης καταδικάζονται εις θάνατον ως ένοχοι εσχάτης προδοσίας». Το κράτος των Βαυαρών, σφηνωμένο σαν καρφί στο έδαφός μας από τις Μεγάλες Δυνάμεις, ήθελε να θανατώσει δυο Ελληνες, μπροστάρηδες του πιο ιερού αγώνα, ως «συνωμότες» εναντίον της αντιβασιλείας, η οποία «ζέσταινε» τον θρόνο του ανήλικου Οθωνα.
Οι Γερμανοί ήθελαν να αφαιρέσουν το δικαίωμα στη ζωή από εκείνους που μας ανέστησαν. Επλητταν έτσι το βασανισμένο σώμα του έθνους μας, που μόλις είχε αποδράσει από τον οθωμανικό τάφο. Δυο δικαστές που σήκωσαν την τιμή της Ελλάδας στους ώμους τους, ο Γεώργιος Τερτσέτης και ο Αναστάσιος Πολυζωίδης, μειοψήφησαν και έκαναν το παν για να μην καταδικαστούν οι ήρωες του Αγώνα.
Και οι 115 μάρτυρες υπερασπίσεως πάλεψαν, με όποιον τρόπο μπόρεσαν, για να απονεμηθεί το δίκαιο στους νόμιμους δικαιούχους, τους Ελληνες, ενώ οι ξένοι και οι 44 μάρτυρες κατηγορίας αποπειράθηκαν να χύσουν ξανά το αίμα των αθώων στη γη μας.
Ο Κολοκοτρώνης, ακολουθώντας πιστά το πνεύμα του Σωκράτη, όταν άκουσε έναν οπαδό του που του είπε, «άδικα σε σκοτώνουν, στρατηγέ», απάντησε: «Γι’ αυτό λυπάσαι; Καλύτερα που με σκοτώνουν άδικα, παρά δίκαια». Δηλαδή, καλύτερα να αδικείσαι παρά να αδικείς.
Η σύντομη αναδρομή στη δίκη και την καταδίκη Κολοκοτρώνη και Πλαπούτα προηγήθηκε για να επισημάνει κάτι που άπαντες γνωρίζουμε: Οπως τότε και σήμερα. Σαν να μην έχει περάσει μια μέρα. Οι ξένοι -και εν προκειμένω οι Γερμανοί- με τον πιο στυγνό, απάνθρωπο και άδικο τρόπο προσπαθούν να επιβληθούν στους Ελληνες και να λεηλατήσουν την Ελλάδα.
Συκοφαντούν, απειλούν, χρησιμοποιούν τις εκάστοτε «συμμαχίες των προθύμων», εκβιάζουν, περιφρονούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, προσπαθούν να λειτουργήσουν σαν κατοχική δύναμη με δημοκρατικό επίχρισμα. Στο στόχαστρό τους βρίσκονται -πρώτοι και καλύτεροι- όσοι αντιστέκονται. Η συνεργασία με τον εχθρό αποτελεί «στάση ευθύνης» και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων του έθνους και του λαού αποτελεί τουλάχιστον «ανευθυνότητα» και -σύμφωνα με ενίους ψιττακούς- «εσχάτη προδοσία».
Οι πολίτες αντιμετωπίζονται σαν οικόσιτα ζώα, σαν ποίμνια που πρέπει να «κουρευτούν», να «αρμεχτούν» και στο τέλος να σφαγούν για να σβήσουν τη δίψα και να κορέσουν την πείνα των επικυρίαρχων για χρήμα και εξουσία.
Υπό αυτές τις συνθήκες διεξάγονται και τούτες οι εκλογές. Ο τρόπος έκφρασης της ξενοκρατίας έχει αλλάξει, αλλά είναι ίδια τα κίνητρα και τα αποτελέσματά της. Μέχρι να ελευθερωθούμε...

Η νέα τάξη πραγμάτων μαθαίνει στον Έλληνα να μισεί την Ελλάδα



i-nea-taxi-pragmaton-mathainei-ton-ellhna-na-misei-tin-ellada.jpg
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΖΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η κρίση που διάγουμε φυσικά και αποτελεί ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξωεθνικών παραγόντων υπό τον μανδύα της Ε.Ε.για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και την καταλήστευση των υδρογονανθράκων της αλλά και των φυσικών πόρων.
Ζούμε την εξέλιξη μιας πολεμικής επιχείρησής εναντίον μας η οποία παρόλο που γίνεται με όχημα την οικονομία δεν παύει να απαντάει σε χαρακτηριστικά συμβατικού πολέμου.
Η εισβολή και καθυπόταξη μιας χώρας σε πρώτη φάση δεν είναι αρκετή για την διατήρηση της. Στην στρατιωτική πρακτική αμέσως μετά την κατάληψη του λόφου και την εκδίωξη του εχθρού δεν επακολουθεί η ανάπαυση αλλά οι εργασίες που θα διασφαλίσουν την παραμονή του νικητή στο ύψωμα .
Δεν αρκεί η κατάλυση της χώρας από μόνη της, δεν μπορεί η κατάλυση του κράτους να εξασφαλίσει την αέναη παραμονή του κατακτητή .Οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι, τι θα συμβει αν αποφασίσουν σε μερικά χρόνια να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ και να αντισταθούν έστω και αργά;
Η κατάκτηση και διάλυση μιας χώρας είναι μια επίπονη και μακροσκελής διαδικασία η οποία είναι καταδικασμένη σε αποτυχία εάν δεν στοχεύσει πρώτα στην καταρράκωση του ηθικού και την πολιτισμική αλλοίωση του κατακτημένου
Οι Έλληνες πρέπει να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο κράτος, πρέπει να αδικηθούν τόσο κατάφωρα που να χάσουν εμπιστοσύνη στην ίδια την φυλή τους.
Οι Έλληνες πρέπει να πεισθούν ότι η καταστροφή της χώρας δεν οφείλεται στον ξένο παράγοντα αλλά στους ίδιους τους ομοεθνείς τους οι οποίοι φυσικά είναι φαύλοι , άδικοι και απάνθρωποι.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των ομολογιούχων που χάσανε τα χρήματα τους με το περίφημο κούρεμα του PSI.
Οι μικροομολογιούχοι αυτοί είναι άνθρωποι της εργατικής και μικρομεσαίας τάξης οι οποίοι επένδυσαν κυριολεκτικά τους κόπους μια ολόκληρης ζωής σε ομόλογα δημοσίου.Οι άνθρωποι αυτοί δεν αποτελούν επενδυτικά αρπακτικά αλλά άνθρωποι οι οποίοι δεν είχαν καμία γνώση της αγοράς και ούτε ήθελαν να αποκτήσουν , γιαυτό και προτίμησαν την ασφάλεια που παρείχαν τα κρατικά εγγυημένα ομόλογα.
Αυτοί οι άνθρωποι χάσανε τα πάντα μέσα σε μια νύχτα. Μέχρι σήμερα 17 από αυτούς .έχουν αυτοκτονήσει. Οι υπόλοιποι που παραμένουν ακόμα στην ζωή στερούνται των οικονομικών μέσων για την διεξαγωγή νομικού αγώνα .
Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούσαν στην συντριπτική πλειοψηφία τους λεγόμενους ”νοικοκυραίους” οι οποίοι αποτελούσαν παράδειγμα στον περίγυρό τους, παράδειγμα που αποδείκνυε ότι όποιος δουλέψει ,όποιος δεν κλέψει , μπορεί με χίλια βάσανα να ακυρώσει στην πράξη την περιρρέουσα παραφιλολογία στην Ελλάδα για την ματαιότητα της εντιμότητας.
Εάν οι άνθρωποι αυτοί κέρδιζαν το στοίχημα υπήρχε ο κίνδυνος να μεταδοθεί το θετικό μήνυμα ότι η εντιμότητα και η εργασία αμείβονται στην Ελλάδα κάτι που αντιτίθεται στα σχέδια των κατακτητών.
Η μετανάστευση των νέων ανθρώπων είναι ένα από τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειας αποδόμηση της Ελλάδας αλλά και της ίδιας της Ελληνικής συνειδήσεως στις ψυχές τους.
Μορφωμένοι ή όχι και τόσο μορφωμένοι αλλά φιλόδοξοι και ενεργητικοί νέοι φεύγουν συνεχώς στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τους ηλικιωμένους συνταξιούχους.
Οι νέοι που θέλουν να μεταναστεύσουν δεν αναφέρουν απλά την εύρεση εργασίας ως κύρια αιτία αλλά την επιθυμία τους να ξεφύγουν από την Ελλάδα που κυριαρχεί η αδικία, η απαξίωση του ανθρώπου, η αναξιοκρατία. Οι νέοι Έλληνες έχουν πλέον δαιμονοποίησει την χώρα τους.
rockfeller.jpg
Ο απελπισμένος άνεργος ο οποίος βλέπε ότι το ”κράτος” τον θεωρεί ως πλούσιο επειδή διαμένει με τους γονείς του και γιαυτό δεν δικαιούται το ”κοινωνικό μέρισμα” βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απάνθρωπη αντιμετώπιση που έχει ως στόχο να τον κάνει να σιχαθεί όχι απλά την χώρα τους αλλά το ίδιο το Έθνος του.
Ο αυτοαπασχολούμενος ο οποίος κινδυνεύει με φυλάκιση εάν δεν αποδώσει το 70 % του τζίρου του στα δημόσια ταμεία την ίδια στιγμή που βλέπει μεγαλοσυνταξιούχους των ΔΕΚΟ ξεπαρκάρουν αργά τα φρεσκοπλυμένα γερμανικά πολυτελή αυτοκίνητα τους από τα γκαράζ των πολυτελών μονοκατοικιών τους , είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα αναφωνήσει ”σκατοφυλή είμαστε”.
Οι δανειστές μετά την καταλήστευση των φυσικών πόρων της Ελλάδας θα προβούν στο δεύτερο στάδιο της κατοχής , την ”σταθεροποίηση” τους .
Η Ελλάδα θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του εργατικού δυναμικού έως 35 ετών .Οι άνθρωποι αυτοί θα μεταναστεύσουν χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο ότι θα βρούνε δουλειά στο εξωτερικό. Θα δημιουργηθεί ένα σώμα ανθρώπων ”νομάδων ”οι οποίοι θα μετακινούνται σαν άδικες κατάρες από την Ελλάδα στην Γερμανία , από την Γερμανία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και από εκεί ακόμα και σε υπερπόντιες χώρες όπως η Αυστραλία και ο Καναδάς. Παροδικά θα επιστρέφουν στην Ελλάδα αλλά μόνο για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους προτού αρχίσουν εκ νέου την αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό.
Στην Ελλάδα οι μισθοί θα πέσουν στα 200 με 300 ευρώ για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Οι όποιες βιομηχανίες και βιοτεχνίες υπάρχουν ακόμα θα κλείσουν και η Ελληνική αγορά εργασίας θα προσφέρει θέσεις μόνο στον τομέα των υπηρεσιών.
casino.jpg
Πολύ σύντομα θα περάσουν νομοσχέδια από την Βουλή τα οποία θα επιτρέπουν την τσιμεντοποίηση των αιγιαλών και την δημιουργία ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων κολοσσιαίων διαστάσεων οι οποίες θα φιλοξενούν καζίνο. Τα καζίνο θα κατακλύσουν ακόμα και τα κέντρα των πόλεων που βρίσκονται κοντά σε αυτές τις τουριστικές περιοχές.
Η επικράτηση των σουβλατζίδικων και των καφενείων ως τις μόνες επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση δείχνει την μορφή των πραγμάτων που θα έρθουν.
Η μόνη προσοδοφόρα δουλειά για τον νέο Έλληνα θα είναι αυτή του σερβιτόρου και του υπαλλήλου καζίνου. Υπάρχουν μάλιστα και υποψήφιοι δήμαρχοι , ακόμα και στην ηπειρωτική Ελλάδα, οι οποίοι απροκάλυπτα καλούν προς την υλοποίηση του οράματος τους που περιλαμβάνει την δημιουργία ζωνών ανάλογες με αυτές του Λας Βέγκας οι οποίες θα τροφοδοτούν με πελατεία και τις μικρότερες περιφερειακές τουριστικές επιχειρήσεις.
Η Ελλάδα θα μετατραπεί στην Κούβα του Μπατίστα. Οι τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες με τα καζίνο θα αποτελέσουν την μόνη προσοδοφόρα επιχειρηματική ενασχόληση στην Ελλάδα.
Το οργανωμένο έγκλημα υψηλού επιπέδου επιτέλους θα αποκτήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον ανάπτυξης .Οι πολιτικοί επιτέλους θα αποκτήσουν μια πηγή η οποία θα μπορεί να τους λαδώνει με μετρητά με απλές και ΄΄αντρίκιες ΄΄ διαδικασίες χωρίς να κινδυνεύουν από τους ανόητους δημοσιογράφους και την δίωξη τους για κατάχρηση δημόσιου χρήματος. Οι επιχειρηματίες των καζίνο το μόνο που θέλουν είναι την στήριξη των πολίτικων και πάνω απ όλα πληρώνουν μετρητά και στο χέρι με χρήματα που δεν έχουν σχέση με το δημόσιο.
Η έλευση του οργανωμένου εγκλήματος σε κλίμακα ανάλογη της Ιταλικής μαφίας θα φέρει και την αύξηση στην διακίνηση των ναρκωτικών και της πορνείας .
Η νέοι Έλληνες θα έχουν πλέον τρεις επιλογές, ή να μεταναστεύσουν , ή να γίνουν τοξικομανείς ή να δουλέψουν για την ”βαρια τουριστική βιομηχανία” η οποία θα αποτελεί το προκάλυμμα του οργανωμένου εγκλήματος.
Η απογοήτευση , η οργή και η αηδία των Ελλήνων θα είναι τόσο μεγάλη που θα στραφεί εναντίον της ίδιας τους της ύπαρξης. Η ενορχηστρωμένη απάνθρωπη επίθεση που δέχεται ο Έλληνας θα προκαλέσει τέτοια απελπισία που θα τον κάνει να κανιβαλίσει τον ίδιο τον εαυτό του, να στραφεί εναντια στην ίδια την εθνική ταυτότητα του.
Αυτή την φορά δεν υπάρχει ορατός εχθρός όπως στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και στην κατοχή που επακολούθησε, δεν υπάρχει ορατός εχθρός στον οποίο μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο και να περιμένεις την καταστροφή του. Αυτή την φορά το ίδιο το Ελληνικό κράτος σε βασανίζει , η ίδια η πατρίδα σου σε εξοντώνει , άτομα που ομιλούν την Ελληνική σε κατατρέχουν και συ μέσα στην απελπισία σου δεν μπορείς να δεις καθαρά ότι αποτελούν προδότες και πράκτορες .
images.jpg
Ο Έλληνας δεν μπορεί να εξηγήσει πως και γιατί ο εργοδότης του τον εξαναγκάζει να δουλεύει ανασφάλιστος και να υπογράφει για υψηλότερες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει στα αλήθεια. Ο Έλληνας δεν θα μπορέσει να συνειδητοποιήσει ότι το σχέδιο εκμαυλισμού της χώρας είναι σε εξέλιξη εδώ και 30 χρόνια αν όχι 60 και ότι οι εμπνευστές του έχουν την γνώση , την πείρα και την ικανότητα να αποσαθρώσουν κάθε πτυχή της κοινωνίας και του πολιτισμού μας. Δεν θα μπορέσει να ερμηνέυσει την συμπεριφορά του εργοδότη του ως προιόν του κρυφού πολέμου που δέχονται οι Έλληνες τα τελευταία 30 χρόνια με στόχο την διάλυση της κοινωνικής και εθνικής συνοχής.
Ο Έλληνας ο οποίος θα βλέπει τον γιατρό να ζητάει φακελάκι από τον συνταξιούχο των 300 ευρώ θα απελπιστεί τόσο από την αήθεια του δήθεν επιστήμονα , θα τυφλωθεί τόσο από την απελπισία του που δεν θα μπορέσει να σκεφθεί ψύχραιμα για να καταλάβει ότι ακόμα και το κοινωνικά απροσάρμοστο άτομο που παριστάνει τον γιατρό είναι προϊόν του σχεδίου εκμαυλισμού των Ελλήνων και δεν έχει σχέση με την πραγματική Ελληνική νοοτροπία.
Οι Έλληνες απογοητευμένοι και πεπεισμένοι ότι αποτελούν φυλή η οποία δεν αξίζει τίποτα καλό, ειδικά σε σύγκριση με τις βορειοευρωπαικές κοινωνίες, θα χασουν το ενδιαφέρον τους για τα εθνικά θέματα και θα αποδεχθούν πειθήνια την διαίρεση της χώρας σε αυτόνομες περιφέρειες οι οποίες θα μετατραπούν σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες όπου οι βορειοευρωπαίοι σωτήρες θα προσφέρουν εργασία στα ελληνικά ” καθάρματα ”.
Απογοητευμένοι θα αποδεχθούμε το χάσιμο της εθνικής μας κυριαρχίας, την εκπόρνευση και καζινοποίηση της κοινωνίας και της πολιτικής σκηνής.
‘Ετσι τουλάχιστον προβλέπει το σχέδιο των κατακτητών .
Υπάρχει όμως κάτι σε αυτή την φυλή, μια δύναμη που της απαγορεύει να εξαφανιστεί. Αν κάποιος περπατήσει σε πόλεις του εξωτερικού θα καταλάβει τους Έλληνες χωρίς συστάσεις,θα τους καταλάβει μόνο από την αύρα τους και από το βλέμμα τους.
Έχουν κάτι ιδιαίτερο οι Έλληνες, κάποια μεταφυσική δύναμη τους περιβάλλει που τους προστατεύει και τους οδηγεί.
Greek Spirit
ΠΗΓΗ


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2014/05/blog-post_9495.html#ixzz32njsr7Am

Ό,τι ζήτησε ο Βενιζέλος από τον Σαμαρά έγινε. Ό,τι ζήτησε ο Σαμαράς από τον Βενιζέλο, δεν έγινε


Ο Βενιζέλος καιγόταν να βγει ο Μπουτάρης. Ο Σαμαράς "'εσπρωξε", έκανε τα πάντα για να βγει ο Μπουτάρης κι έτσι έγινε το χατίρι του Μπένι.
Ο Βενιζέλος καιγόταν να βγει ο Δανιηλίδης. Η ΝΔ καθάρισε τον δικό της, δεξιό,  Ζιγκερίδη κι έδωσε το χρίσμα σε έναν ασήμαντο πασόκο, που πήρε....
8% και διασύρθηκε (η ΝΔ). Ξαναέγινε το χατίρι του Μπένι.
Ο Βενιζέλος καιγόταν να βγει στην Καλαμαριά οΜπακογλίδης. Η ΝΔ δεν είχε καν υποψήφιο. Ξαναέγινε το χατίρι του Βενιζέλου.

Ο Σαμαράς καιγόταν μόνο για μια νίκη: αυτή του Γιάννη Ιωαννίδη, αφού ο Τζιτζικώστας αγνόησε την επιθυμία Σαμαρά να κατέβει αντίπαλος του Μπουτάρη και να ξεφτιλιστεί, εξοργίζοντας τον πρόεδρο της ΝΔ. Δεν πήρε ούτε μία ψήφο πασόκου και διασύρθηκε ! Ο Βενιζέλος δεν βοήθησε ούτε με μία ψήφο τον κυβερνητικό εταίρο του.

Ηθικό δίδαγμα: η πολιτική είναι ένα σπορ που πολλοί παίζουν, αλλά στο τέλος κερδίζει πάντα ένα πασόκος.

Η Τουρκία δημιουργεί τετελεσμένα στην Θράκη κι εμείς ....ψηφίζουμε

Ώρα 9 και μισή, εκλογική περιφέρεια Ροδόπης με ενσωμάτωση μόλις 9% αλλά με πολύ σημαντικά πρώτα στοιχεία:
Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας έχει ποσοστό κοντά στο 40%. Νέα Δημοκρατία 16% και ΣΥΡΙΖΑ 10%. Ποιος είναι ο μέχρι στιγμής νικητής; Είναι το κόμμα των Μουσουλμάνων και αν το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό τότε έχουμε μια μεγάλη ανατροπή που θα πρέπει να προβληματίσει όλο τον κόσμο, περισσότερο κι από τα συνολικά αποτελέσματα.
Κάποιοι στη Θράκη δημιουργούν τετελεσμένα, το Τουρκικό Προξενείο σαρώνει και αλώνει το ελληνικό έδαφος και ορισμένοι περί άλλα τυρβάζουν.