Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ρε Έλληνα. Πως την πάτησες έτσι;


Γράφει ο ΓΓ.
…… Μας μάθαιναν χρόνια τώρα να μην αγαπούμε την πατρίδα,,,,, γιατί ήθελαν να μας την κλέψουν, να μοιραστούν ότι αξίζει μεταξύ τους … Και τελικά τα κατάφεραν. …..Γιατί αυτοί είναι έξυπνοι, ….. και ξέρουν ότι όταν αγαπάς κάτι δεν σου το κλέβουν εύκολα….. πρώτα λοιπόν έπρεπε να μας πείσουν να μην αγαπούμε την πατρίδα,,, για να μπορέσουν εκ του ασφαλούς να πετύχουν τον στόχο τους……… Και ο κουτός ελληνικός λαός έμαθε να αγαπά, την καρέτα καρέτα, τους φτωχούς της Αφρικής, τους κουβανέζους, τους μετανάστες, ,τα δικαιώματα της αρκούδας Κτλ Κτλ,,, αλλά ξέχασε να αγαπά την πατρίδα του…. τον τόπο του, την πατρίδα των παιδιών του….. λοιπόν, τώρα ποιος θα αγαπήσει εμάς τώρα,,, ποιός θα μας βοηθήσει ??? Η αρκούδα, οι μετανάστες, η οι φτωχοί της Αφρικής??….. Πως στην πάτησες έτσι ρε Μ………. ΚΑ Έλληνα;:

Το “παγκόσμιο νόμισμα” έρχεται!


Το λεγόμενο και “παγκόσμιο νόμισμα” έχει και ιστοσελίδα, ενημέρωση αλλά και φωτογραφικό υλικό. Δεν την έκανε σήμερα. Απλώς σήμερα την ανακάλυψα ο ίδιος.
Ο ενεργός σύνδεσμος (link) βρίσκεται εδώ:http://www.futureworldcurrency.com/Default.asp
και καλή …πλοήγηση!

Ο Βενιζέλος και οι τραπεζίτες θέλουν εκλογές


Είχαμε προειδοποιήσει τον ΓΑΠ ότι «ο Βενιζέλος δεν είναι το παιδί που πετά έξω τα σκουπίδια». Και αμέσως μετά βλέπουμε ότι ο αντιπρόεδρος εφαρμόζει το δικό του πολιτικό σχέδιο, που συμπίπτει σε ορισμένα σημεία με εκείνο του πρωθυπουργού, αλλά διαφωνεί στο κύριο: τις εκλογές για το ποιος θα νέμεται την εξουσία.
Ο Παπανδρέου είναι γνωστό ότι στην παρούσα φάση δεν θέλει με τίποτα τις εκλογές. Θα προσπαθήσει να τις αποφύγει και έχει σκεφτεί και ορισμένα κόλπα (δημοψήφισμα, πολιτειακές αλλαγές) για να τις αποφύγει.
Ο Βενιζέλος έχει ένα περισσότερο σύνθετο σχέδιο (και έχει και plan B). Θέλει εκλογές για να χάσει ο Παπανδρέου και εργάζεται γι’ αυτές. Γι’ αυτό ζητά την «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου («να εκτιμήσουμε από κοινού με την τρόικα τα μακροοικονομικά δεδομένα και επί τη βάση αυτών να αξιολογήσουμε τους δημοσιονομικούς στόχους», είπε). Θέλει να μπορεί τους επόμενους τέσσερις μήνες να έχει περιθώρια χειρισμών, ώστε αν χρειαστεί να γίνουν εκλογές.
Ο αντιπρόεδρος θεωρεί ότι αν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, ο ΓΑΠ θα πιστωθεί εκείνος την νίκη. Αν χάσει ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς είναι αυτοδύναμος, τότε ο Βενιζέλος θα διεκδικήσει την κομματική ηγεσία.
Αλλά και στην περίπτωση που η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, αλλά όχι αυτοδύναμη (εκτιμά ότι είναι το πιθανότερο), πάλι θα έχει μερίδιο στην εξουσία ως η ισχυρή προσωπικότητα της οικουμενικής κυβέρνησης που (εκτιμά ότι) θα σχηματιστεί, ενώ θα μπορεί να θέσει και πάλι θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Γι’ αυτό ο Βενιζέλος έχει προσεγγίσει επιχειρηματίες και μηντιάρχες που προωθούν το σενάριο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και ΛΑΟΣ, Ντόρα. Ήδη κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, λένε ότι η συναίνεση που καταγράφηκε στην παιδεία, προοιωνίζεται και άλλες συναινέσεις.
Που συμπίπτουν Παπανδρέου και Βενιζέλος; Στο περιεχόμενο της πολιτικής τους. Γι’ αυτό όταν οι δυο τους συνεργάζονται και «επί του πρακτέου» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο ΓΑΠ δεν θα διαφωνήσει αν ο Βενιζέλος του «σερβίρει» ότι πρέπει να δώσουμε 30 δις για την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος. Και οι δύο θα συμφωνήσουν ότι τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου πρέπει να εφαρμοστούν.
 Σε πανικό οι περισσότεροι τραπεζίτες
Από την άλλη μεριά, σε κατάσταση πανικού βρίσκονται οι περισσότεροι πάλαι ποτέ πανίσχυροι Έλληνες τραπεζίτες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βλέπουν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους. Αφού τα έκαναν όπως τα έκαναν με τα θαλασσοδάνεια και όλα τ’ άλλα, τώρα αρνούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να αυξήσουν τα μετοχικά κεφάλαια των τραπεζών τους, απαιτώντας από την κυβέρνηση και την τρόικα να τους σώσει για άλλη μια φορά, δίνοντας τους λεφτά. Τρέμουν και ξορκίζουν όμως σαν το μεγαλύτερο κακό την «κρατικοποίηση» όπως τη λένε -στην ουσία πρόκειται για τις μετοχές που θα λάβει η κυβέρνηση ως αντίτιμο. Θέλουν να πάρουν και αλλά και για άλλη μια φορά να μη δώσουν τίποτα. Τώρα  δεν θα είναι εύκολο όμως. Γι’ αυτό και οι τραπεζίτες τα παίζουν όλα για όλα. Οι περισσότεροι επιθυμούν και επιδιώκουν  εκλογές, εδώ και τώρα, όχι για να φύγει  η κυβέρνηση, αλλά για να παγώσει η «κρατικοποίηση» των τραπεζών που πιστεύουν ότι σχεδιάζεται και να πάρουν δυο τρεις μήνες παράταση.
Στο ίδιο κλίμα τις τελευταίες μέρες φαίνεται να κινείται και το Mega ενώ μεγάλη πρεμούρα για τις τράπεζες δείχνει και ο Γ.Καρατζαφέρης, τόση που δεν δίστασε να τα βάλει και με την ΤτΕ …γιατί δεν τις προστατεύει!

Το Μνημόνιο είναι προμελετημένη εισβολή και κατάληψη της Ελλάδας


Η προπαγάνδα των ΜΜΕ προσπαθεί τόσους μήνες να μας πείσει για την «σκληρή» Α. Μέρκελ που επειδή είναι «άσχετη» και «επιπόλαιη» καταστρέφει την Ευρώπη, ενώ επειδή επιπλέον τρέφει και ανθελληνικά αισθήματά, σπρώχει την Ελλάδα στην καταστροφή.
Τίποτα πιο αναληθές. Πίσω από την Μέρκελ, όπως και πίσω από τον …γίγαντα Σαρκοζί, υπάρχουν μόνο εθνικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα. Πίσω από τους «μικρούς πολιτικάντηδες» της Monde, υπάρχουν αναλυτές, τράπεζες και υπηρεσίες που σχεδιάζουν το νέο παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη και υπαγορεύουν αποφάσεις σε κυβερνήσεις και έθνη.
(Παρένθεση: νομίζετε ότι στην πρόσφατη συνάντησή τους η Μέρκελ και ο Σαρκοζί συζήτησαν την οικονομική κρίση; Χα χα χαααα. Η μοιρασιά στην Λιβύη ήταν το κύριο θέμα, όπου οι Γερμανοί θέλουν την μερίδα του λέοντος στην ανοικοδόμηση επειδή έβαλαν τα περισσότερα λεφτά για την στρατιωτική επιχείρηση).
Πάμε παρακάτω: Η τρέχουσα οικονομική κρίση είναι το εφαλτήριο για την προώθηση των πάγιων (από εποχής Τρίτου Ράιχ) γεωπολιτικών στόχων της Γερμανίας στην περιοχή. Και μην ξεχνάτε ποτέ: όποιος ελέγχει την Ελλάδα μπορεί να ελέγξει και την Ανατολή.
Δεν είναι δηλαδή καθόλου ανόητοι εκεί στο Βερολίνο. Βλέπουν ότι έχουν μια χρυσή ευκαιρία να γίνουν κυρίαρχοι σε μια περιοχή που ενδιαφέρει άμεσα κι άλλους. Αμερικανούς, Ισραηλινούς, Ρώσους και λοιπούς. Οι Γερμανοί με τον ηγετικό ρόλο τους στην Ευρώπη, με τα δάνειά τους και τις αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας, έχουν πλέον ισχυρό προβάδισμα έναντι των άλλων στην ελληνική μοιρασιά.
Αφού, λοιπόν, κατάντησαν την Ελλάδα νάνο, αφού την έφτασαν στον υπέρτατο εξευτελισμό να ζητά δάνειο από τη… Φιλανδία και αυτή να απαιτεί εγγυήσεις, τώρα οι Γερμανοί έρχονται να διερευνήσουν τους τομείς στους οποίους θα μπορούσαν να τοποθετηθούν γερμανικά κεφάλαια. Σύντομα μάλιστα θα υπάρξει μεγάλη επιχειρηματική αποστολή αποτελούμενη από περισσότερους από 100 επιχειρηματίες οι οποίοι σπεύδουν στη νέα Γη της Επαγγελίας, ή αλλιώς στη χώρα που τα πάντα βγαίνουν στο σφυρί.
Η κρίση μετατρέπεται έτσι σε ένα θαυμάσιο σχήμα για να χρησιμοποιήσουν οιΓερμανοί τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματανα ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους(και τις ρετσινιέςκυρίως του Β’ ΠΠ), για μία σύγχρονη νέο-ιμπεριαλιστικήεπικράτηση σε αυτό που ιστορικά θεωρούν ζωτικό τους χώροκαι πουμεταφράζεται σε εξαγωγέςκαι εισπράξειςσε προβλέψιμη βάσηαπό ενεργειακάκυρίως δίκτυαΚαι όλα με την επίφαση ότι το κάνουν για το καλό του κόσμου. «Making money while doing good».

Και τι θέλουν οι Γερμανοί επενδυτές; Τα λιμάνια, το δίκτυο των σιδηροδρόμων, του νερού, του ρεύματος, τους δρόμους. Εύκολα έσοδα για αυτούς, ανελαστικά έξοδα για εμάς και, εκτός από θέρετρο για τους συνταξιούχους τους, ένα λιθαράκι στο σχέδιό τους για πρόσβαση είτε στην Μέση Ανατολή είτε στην Βόρεια Αφρική. Μα δεν σας θυμίζει κάτι;
Στον Β’ Π.Π., ο Γερμανικός Στρατός δεν είχε επιμελητεία. Ζούσε από τις χώρες που κατελάμβανε. Σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό: Από τις χώρες που κατελάμβανε. Και είχε υποχρέωση ο Γερμανικός Στρατός να στέλνει και κατιτίς στην Μητέρα Πατρίδα… Έτσι και τώρα. Θέλουν έλεγχο της ΔΕΗ για να επιβάλλουν, μέσω δήθεν αθώων «οικολόγων», φουσκωμένα τιμολόγια. Θέλουν ΑΠΕ, για να πουλάνε φτερωτές, φωτοβολταϊκά, καλώδια, συστήματα ελέγχου. Θα υπερκαλύψουν μόνο από αυτό την ζημιά τους από τα …ομόλογα.
Θα ελέγχουν τα τηλέφωνα, τους δρόμους, τα λιμάνια, τα τρένα. Όπου δεν το κάνουν οι ίδιοι, θα βάζουν συνεταίρους (βλέπε π.χ. την «ελληνική» αεροπορική εταιρία μέλος της Star Alliance). Καλώδιο από εμάς, εάν είμαστε φτηνότεροι από τον Τσέχο, τον Ούγγρο ή τον Πολωνό. Τα χωματουργικά δικά μας (για να έχουν το Mega με το μέρος τους). Θέλουν και τα βουνά και τις πεδιάδες για τις ΑΠΕ που θα μας πουλάνε και θα πληρώνουμεΘα ελέγχουν κάθε δίκτυο (χωρίς να βάλουν φράγκο) και θα εισπράττουν εσαεί. Δεν θα τους νοιάζει εάν χρεοκοπήσουμε, θα τους ανήκουμε και θα εισπράττουν εσαεί, αμήν … Από λογαριασμούς, διόδια, εισιτήρια, ποσοστά, royalties. Φυσικά με ντόπιους συνεταίρους.
Λείπει ένα τελευταίο συστατικό για να είναι πλήρης η Άλωσή μας: Οι Τράπεζες… Θα τις ελέγξουν και αυτές, και σιγά μην τις αγοράσουν. Θα τελειώσει η Blackrock την μελέτη, θα βάλουν τις ζημιές των Τραπεζών στις ΔΟΥ (και την τσέπη μας), και θα αναγκαστεί κάποια Γιούρομπανκ να «θυσιαστεί», και αφού αγοραστεί από την Εθνική, και συγχωνευτεί με τους υπόλοιπους, να αναλάβει την διοίκηση του υπόλοιπου τραπεζικού συστήματος. Αμφιβάλετε; Μα έχει ήδη συζητηθεί και η πρόβα έγινε με τα ΕΛΔΑ .Το «Γιούρο» της υποθετικής Γιούρομπανκ γράφει στην πίσω σελίδα «DB» και θα την πληρώνουμε κι από πάνω, για το know how!). Και με 2-3 Ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες θα ελέγχουν και θα παρακολουθούν κάθε κίνηση, τύφλα να’ χει η Αμερικανική Εφορία. Εδώ θα έχουμε Πράσινη, σύγχρονη, Γκεστάπο.
Και για σκεφτείτε:  Ποιός βγήκε κερδισμένος από τα μονά-ζυγά για τον Δακτύλιο;  Για σκεφτείτε γιατί το Πράσινο Ταγάρι ξεκίνησε με πρόστιμο για τα παλιά αυτοκίνητα… Για σκεφτείτε γιατί δεν ήταν τεκμήριο η αγορά αυτοκινήτου μέχρι εργοστασιακή αξία 50.000 (48 έκανε το Καγιέν).  Και μην τα βάζετε με την Μέρκελ, ή τον ΓΑΠ… Είπαμε… Περαστικά ανθρωπάκια. Το Ράϊχ δουλεύει ασταμάτητα από το 1980, από το 1900… Έφτιαξε και συντήρησε κομμουνιστές, αντιεβραίους, νεοσοσιαλιστές, έχει αγοράσει την Αγγλία, έχει βάλει γερό χέρι στους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ (που ξεκαθάρισαν και κάτι λογαριασμούς στην Σερβία), έχει βάλει χέρι στους Labour της Αυστραλίας, δεν το νοιάζει εάν διαλυθεί πλέον η Ευρώπη, θα κρατήσει το Βέλγιο και ό,τι άλλο θέλει, εμάς μας έχει δεμένους χεροπόδαρα, να’ στε καλά, εσείς και ο Γερμανοσοσιαλισμός.  Ο δρόμος για την υποδούλωση.
Θα βρεθούν πολλοί να λένε «μα καλά είναι, δεν έχουμε επιλογή». Και παραμονές του 1940 το έλεγαν, και παραμονές 1914 το έλεγαν. Ή δεν είναι μέρος του Μεγάλου Διχασμού; Ή δεν εξηγεί και το φαινόμενο Ζήμενς; Καταδικάστηκε μέχρι και στην Νιγηρία, αλλά εδώ… Γρεκολάνδη…