Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη ο Παπανδρέου

20130427-165427.jpg

Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά!
Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του.
Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί “οργής” για να κρύψουν τον τρόμο.


Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες. Τα 100 εκατομμύρια που διακινήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χρήμα κάποιας ιδιωτικής επιχείρησης αλλά δημόσιο χρήμα. Διακεκριμένοι εισαγγελείς συμφωνούν ότι σε οποιαδήποτε κρατική δομή να συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα είχαν οδηγηθεί σιδεροδέσμιοι στις φυλακές. 

Αυτό όμως που έχει εξοργίσει το δικαστικό σώμα είναι τα “χαρτάκια” με τις δαπάνες που έφεραν την υπογραφή του! “Ο άνθρωπος που μας ανάγκασε να δικάζουμε τίμιους μεροκαματιάρηδες για χρέη, συνέβαλλε άμεσα σε μία κολοσσιαία υπόθεση φοροδιαφυγής!”
“Δεν θα τολμήσει κανείς να βάλει φάκελλο στο αρχείο, θα τον συντρίψουμε εμείς οι ίδιοι” συμπληρώνουν.
Και είναι απολύτως λογικό. Αυτός ο άνθρωπος την ώρα που τολμούσε να μιλά για διαφθορά, που αποκαλούσε τους Έλληνες “φοροφυγάδες”, έκανε πάρτι εκατομμυριων μαζί με τους λεγόμενους “κηπουρούς” σκορπίζοντας δημόσιο χρήμα. 

Ήδη το πρώτο χτύπημα στον Αθανασάκη είναι ενδεικτικό: “Φέρε πίσω τα 300.000″ λέγεται πως ήταν το τελεσίγραφο που έλαβε. Ο ένας μετά τον άλλον που κάποτε έσπευδαν για να μπουν στον “στενό κύκλο” της αθλιότητας, τώρα πανικόβλητοι διαχωρίζουν την θέση τους. “Εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Τα πάντα περνούσαν από τον πρόεδρο”.

Ο νόμος περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος είναι εκεί και δεν αναιρείται από καμμία ασυλία.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πόρισμα ΠΑ-ΣΟΚ για Παπανδρέου! ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ (ΚΑΙ) ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.


Πόρισμα ΠΑ-ΣΟΚ για Παπανδρέου!

 Έκθεση σοκ των ορκωτών για ρεμούλες δεκάδων εκατομμυρίων στα ταμεία του κινήματος κατά την προεδρία Παπανδρέου! Βρήκαν εντολές και με την υπογραφή του!

Τελικά είχε ο δίκιο ο Γ. Παπανδρέου όταν έλεγε το περίφημο «λεφτά υπάρχουν». Κανείς δεν γνώριζε όμως πως εννοούσε τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!

Το πόρισμα που συνέταξαν μετά από εντολή της σημερινής κυβέρνησης πέντε διεθνούς κύρους εταιρίες ορκωτών λογιστών, αποκαλύπτει την αλόγιστη σπατάλη και τη «ρεμούλα» χρημάτων στο Κίνημα τη χρονική περίοδο 2004-2010.

Η «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του κόμματος υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ, τα οποία υπήρχαν στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ το 2007 και για λόγους που δεν έχουν καταστεί γνωστοί και εφικτοί να διευκρινιστούν έκανα φτερά.

Τα συνταρακτικά στοιχεία που φέρνει στο φως καθημερινή εφημερίδα, αποκαλύπτουν πως 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες που έχουν εγκριθεί με την υπογραφή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου. Επίσης, ποσό περίπου 800.000 ευρώ φέρεται να εμφανίζονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, διευθυντή την επίμαχη περίοδο του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.

Δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα “Καλογεροπούλου”, η οποία έχει διατελέσει συνεργάτιδα του Γ. Παπανδρέου.

Επιπλέον, γα την ίδια τριετία, στα 53,3 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι δαπάνες γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου, με το οποίο συνεργάζονταν το ΠΑΣΟΚ για μετακινήσεις στελεχών, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 εισιτήρια για ένα μόνο χρόνο.

Όλα τα παραπάνω ποσά εμφανίζονται να φέρουν και την υπογραφή του Ρ. Σπυρόπουλουπου συνυπέγραφε με την ιδιότητα του διευθυντή.

Το εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ότι για καμία από τις δαπάνες που εντόπισαν οι ορκωτοί λογιστές δεν υπήρχαν νόμιμα παραστατικάκαθώς όλες οι υπογραφές έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα.

Η πρώτη ενημέρωση των στελεχών της Ιπποκράτους έγινε πριν από μερικές ημέρες. Η εκτίμηση των ίδιων είναι ότι εάν το πόρισμα παραδοθεί και γίνει αποδεκτό από το ΠΑΣΟΚ, τότε πρέπει να επέμβει άμεσα εισαγγελέας, ενώ σε πολιτικό επίπεδο οι επιπτώσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε πτώση της κυβέρνησης, εξαιτίας του μεγέθους του σκανδάλου της υπόθεσης.

Από την πλευρά του ο νυν πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε εντολή, η έρευνα να φτάσει μέχρι τέλους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη σταλεί επιστολή στον Νίκο Αθανασάκη, προκειμένου να επιστρέψει μέρος των 300.000 ευρώ που καταγράφηκε ως έξοδα και που μάλιστα εγκρίθηκε με την υπογραφή του.

Πρόθεση του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ είναι το ζήτημα να συζητηθεί διεξοδικά στο ερχόμενο Πολιτικό Συμβούλιο, ενώ η κατάσταση πρέπει να ήταν εις γνώση του, καθώς σε κομματική συνεδρίαση στις 17 Απριλίου είχε ζητήσει να ελεγχθούν όλοι οι διευθυντές οικονομικών του κόμματος πριν από τον κ. Σαλαγιάννη.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι το ίδιο διάστημα, δηλαδή από το 2004 έως το 2010 το ΠΑΣΟΚ συνέχισε να δανειοδοτείται, προκειμένου να καλύπτει τις αυξημένες οικονομικές του ανάγκες.

Επίθεση, προσωπικά κατά Μπαρόζο, από τον Β. Σόιμπλε


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επιτέθηκε την Πέμπτη κατά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόσο, λέγοντας ότι τα δεινά που αντιμετωπίζει η ευρωζώνη δεν οφείλονται στις σκληρές πολιτικές λιτότητας και ότι «κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Μπαρόσο για αυτό».
 
Ο Μπαρόσο δήλωσε, αυτή την εβδομάδα, ότι τα μέτρα λιτότητας έχουν φτάσει στα όρια τη λαϊκή ανέχεια, αναζωπυρώνοντας μια έντονη διαμάχη σχετικά με το αν οι νομοθέτες πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους από τις μειώσεις των δαπανών στα κίνητρα, μια συζήτηση που έχει στρέψει πολλά μέλη της ζώνης του ευρώ κατά της Γερμανίας.
 
Η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε την Πέμπτη σε σύνοδο του τραπεζικού τομέα ότι «η ΕΚΤ βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Για τη Γερμανία θα έπρεπε στην πραγματικότητα να αυξήσει ελαφρά τα επιτόκια αυτή τη στιγμή, αλλά για τις άλλες χώρες θα έπρεπε να κάνει ακόμα περισσότερα ώστε να καταστεί διαθέσιμη μεγαλύτερη ρευστότητα».

2o "ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ DΕUTSCHE BANK Societe Generale: "Παγκόσμια σύγκρουση θα στείλει τον χρυσό στις 10.000 δολ. ανά ουγγιά"!


Σε μια εξαιρετικά απαισιόδοξη ανάλυση-πρόβλεψη όχι μόνο για την παγκόσμια οικονομία, αλλά και για την παγκόσμια ασφάλεια, προβαίνει σε απόρρητη έκθεσή του που ήρθε στην δημοσιότητα ο αναλυτής-guru της γαλλικής τράπεζας Societe Generale, Albert Edwards
Ο συγκεκριμένος είναι ο βασικός στρατηγικός της αναλυτής στην Wall Street και η έκθεσή του έρχεται σε συνέχεια των προβλέψεων της Deutsche Bank για κίνδυνο στην παγκόσμια ασφάλεια λόγω υπερβολών στην εκτύπωση του χρήματος, ειδικά από την πλευρά των ΗΠΑ.
Με μόνη διαφορά ότι ο Α.Εdwards προβλέπει αυτός ο κίνδυνος να εξελίσσεται σε "θερμή" κρίση με αποτέλεσμα ο χρυσός να ανεβαίνει - κρατηθείτε - στις 10.000 δολλάρια ανά ουγκιά, τιμή που δικαιολογείται μόνο μετά από πυρηνική καταστροαφή και διάλυση όλων των υφιστάμενων νομισμάτων. 
Στην ανάλυσή του (θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους αναλυτές, να πούμε) θεωρεί ότι η Federal Reserve (η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ) τελικά "θα καταστρέψει τον κόσμο".
“Η εργασιακή μου εμπειρία κατά τα τελευταία 30 χρόνια με έχει πείσει ότι οι προσπάθειες των χαράσσοντων την πολιτική να διαχειριστούν τον οικονομικό κύκλο, στην πραγματικότητα εντείνουν τη μεταβλητότητα. Οι επανειλημμένες παρεμβάσεις τους, προς έκπληξή τους, γυρίζουν μπούμερανγκ μερικά χρόνια αργότερα”, εξηγεί ο αναλυτής.
Και προσθέτει: “Ο σημερινός γύρος τυπώματος χρήματος δεν θα είναι διαφορετικός. Έχουμε γράψει και στο παρελθόν, χρησιμοποιώντας μία φράση του (γνωστού μεγαλοεπενδυτή) Marc Faber, ότι 'η Fed θα καταστρέψει τον κόσμο, μέσω του τυπώματος χρήματος.
Σίγουρα θα έρθει ο υψηλός πληθωρισμός. Όμως, αυτό θα συμβεί αφότου πρώτα χαθεί η εμπιστοσύνη στους χαράσσοντες την πολιτική, όπως συνέβη στην Ιαπωνία, καθώς θα βυθιζόμαστε σε ύφεση και θα σημειώνονται κινήσεις αποδιάρθρωσης των αγορών”.
Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Παγκόσμια ένοπλη σύγκρουση ή μεγάλες περιφερειακές συγκρούσεις με την εμπλοκή των ΗΠΑ, χρήση πυρηνικών όπλων, κατάρρευση των χρηματιστηρίων και το χρυσό να εκτινάσσεται στα 10.000 δολάρια ανά ουγκιά! Να πούμε ότι σήμερα ο χρυσός κυμαίνεται στα 1450 δολ. περίπου μετά από μία έντονη διόρθωση περίπου.
Και μάλιστα σημειώνει ότι "Ο χρυσός θα είναι το μοναδικό μέσο συναλλαγής στα χρόνια που έρχονται. Όλες οι άλλες αξίες θα καταρρεύσουν  μέσα σε αυτό που έρχεται για να τιμωρηθούν αυτοί πο τυπώνουν χαρτί απλά για να τυπώνουν"...
Να σημειώσουμε ότι εδώ και 1 χρόνο Κίνα, Γερμανία και Ρωσία προβαίνουν σε φερνήρεις αγορές χρυσού, ενώ η δεύτερη που όπως και η Ελλάδα διατηρούσε αποθέματα χρυσού στο εξωτερικό, τα επιστρεφει στα γερμανικά θησαυροφυλάκεια...

ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ''Παράνομα τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα''


Για τα μέτρα «απαράδεκτης λιτότητας» που τους έχουν επιβληθεί, οι Έλληνες θα μπορούσαν να καταγγείλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Αυτό υποστηρίζει ο διακεκριμένος καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο King College του Λονδίνου, Keith Ewing, που βρίσκεται στην Αυστραλία για σειρά διαλέξεων σε πανεπιστήμια της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ.
 
Σε δηλώσεις του στο «Νέο Κόσμο» ο καθηγητής Ewing υποστηρίζει ότι τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα είναι «παράνομα και αντισυνταγματικά», τόσο όσον αφορά το ευρωπαϊκό δίκαιο όσο και το ελληνικό σύνταγμα.
 
«Διεθνείς οργανισμοί και δημοκρατικές κυβερνήσεις θα πρέπει να σέβονται τη νομιμότητα και αυτό στην περίπτωση της Ελλάδας δεν έγινε» υποστήριξε ο Βρετανός καθηγητής, επικαλούμενος σχετική συνθήκη που υπέγραψαν οι χώρες της ΕΕ το 2008.
 
«Οι δεσμεύσεις που ανέλαβαν οι κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ, αναφορικά με τα εργασιακά δικαιώματα των λαών τους δεν ισχύουν πλέον» είπε ο καθηγητής Ewing.
 
Ο ίδιος αν και παραδέχεται ότι οι πιθανότητες να στεφθεί από επιτυχία τυχόν προσφυγή του ελληνικού εργατικού κινήματος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι περιορισμένες, υπογραμμίζει ότι τα μέτρα που επέβαλε η τρόικα στην Ελλάδα είναι «παράδειγμα προς αποφυγή».
 
Στη Μελβούρνη ο διακεκριμένος καθηγητής θα δώσει διάλεξη με θέμα το «Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο σε περιόδους κρίσης: Μαθήματα από την Ελλάδα» την Πέμπτη 2 Μαΐου, στα πλαίσιο της σειράς Σεμιναρίων της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας.
 
Η διάλεξη διοργανώνεται σε αίθουσα του οικήματος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ιθακησίων.
 
Ο καθηγητής Ewing πρόκειται να αναφερθεί στα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα, μετά την παρέμβαση της «τρόικας». Θα εξετάσει ορισμένες από τις αλλαγές που έγιναν υπό το φως της χρηματοπιστωτικής κρίσης και τη νομιμότητά τους, και αν οι υποχρεώσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι σύμφωνες με το Ελληνικό Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Επίσης, θα σχολιάσει τη νομιμότητα της συμπεριφοράς των θεσμικών οργάνων της ΕΕ και τη συμβατότητα της συμπεριφοράς τους με τη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Ο Keith Ewing είναι καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο King College του Λονδίνου.
 
Εργάστηκε στα Πανεπιστήμια Εδιμβούργου (1978-1983) και του Cambridge (1983-1989) και ως επισκέπτης καθηγητής σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίων Σίδνεϊ και Κουίνσλαντ. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασιακών Δικαιωμάτων (μια συνδικαλιστική οργάνωση think tank) και αντιπρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Συνδικαλιστικών Δικαιωμάτων.
 

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δεν επαιτούμε ρε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Η ιστορική μνήμη δεν συγχωρεί τους μειοδότες, τους ρουφιάνους, τους δοσίλογους.


ΑΕΝΑΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα σηκωνόταν από τις στάχτες, στην Γερμανία έρρεαν πακτωλοί χρημάτων για την παλινόρθωση. Άθλιοι πολιτικάντηδες, “κούρευαν” στις πλάτες αυτών των παιδιών τα Γερμανικά δάνεια και έβαζαν “ρήτρα ανάπτυξης”.

Αμέσως μετά την “επανένωση”, αυτή η συμμορία επανήλθε με το πρόσωπο του “εκσυγχρονισμού” βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο της νέας υποταγής που ολοκληρώνεται σήμερα.

Φωτογραφίες από τα μετακατοχικά σχολεία που συγκλονίζουν. Αυτον τον εξαθλιωμένο λαό άφησαν, αυτή την βιασμένη πατρίδα, που τώρα την ξαναβιάζουν.

Αυτόν τον λαό ονομάζουν “λαμόγιο, φοροφυγά, απατεώνα και εσχάτως “ρατσιστή” οι διαχρονικοί δολοφόνοι της Ελλάδας και τα τσιράκια τους.

Η παλινόρθωση της Ελλάδας δεν έγινε με την βοήθεια κανενός. Παρά μόνο με την αλληλεγγύη, τον αγώνα και το πείσμα των Ελλήνων (παρά τις απέλπιδες προσπάθειες ορισμένων να τους διχάσουν). Με το χαμόγελο και την αγάπη για την Ελλάδα, ξυπόλητοι μα περήφανοι.

Δεν διεκδικούμε λοιπόν. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις. Αλίμονο σε αυτούς που θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στις ημέρες κατοχικής εξαθλίωσης.

BlitzGreek on Germanizm

Blitzkriegs were Nazi Germany’s violent surprise military attacks against its targets with overwhelming firepower and speed that left little or no options for defence.
The new victims of German neoNazism are orienting for doing the same to Germanizm: this economic-geopolitical entity and phenomenon which brought bloodshed to the world twice in the 20th century and formed the backbone of what is historically known as “Barbaric Invasions” against the Roman-Byzantine empire from the 3rd century. It was a significant influence for altering the meaning of the Greek word barbarian (“Varvaros”). It used to mean “foreigner”, “stranger” but these invasions from “foreigners” and “strangers” were of such brutal nature that gradually the word barbarian solidified in the meaning it has today; because of German tribes’ brutality and barbarism. Although they were exposed to Greek civilization through the Byzantine Empire, most of them were not eventually civilized, not even through the people they conquered (the majority of today’s Europe are barbarian-conquered Byzantine populations). What we see today is the culmination of the survived barbarism for total germanization-totalitarianism of Europe.
Germany is the most dangerous Rogue State today. Only the physical removal of Germanizm from the German society can stop today’s crisis (to the point of even renaming Germany after a time). And this can be done with Germany governed by non-Germans, like after the Second World War. This will also remove existing and covert non-German power, which uses Germans as foundations for enslaving the world. In the final analysis, those living in Germany (citizens and foreigners) will be finally liberated from any external exploitation (German and non-German) and truly live humanly.
There is no way, however, to have German population convinced to change their leaders, their current policy and dependencies. German society is crawling behind the current neoNazi leadership as it did during Hitler’s era. Like in WWII, German leadership (political, economic, Media, etc) must be externally detached and stopped from influencing the people.
The entire Germany must be de-Germanized. That was the fundamental goal of the Allied Control Council. The de-Nazification was essentially de-Germanization, that was never achieved.Today the entire world pays for the inability and inadequacy of the United States, Britain, France and the Soviet Union to jointly heal German society and remove the Germanizm infection from it. Nazizm was the latest symptom and it was not treated properly. We should go back and treat German society to remove the infection.
The re-activated regime in Germany has recently demonstrated its old nature once again, with the racist “economic” attack against Greece, Cyprus and the European South. The old regime of Germanizm, which uses people living in Germany, nurtured Nazism in the Second World War and its predecessors of First World War. It is now in full control of the German state, in an effort to eliminate democracy and freedom in Europe and turn the European Union into a Fourth Reich. The manufacturing of today’s “economic crisis” is the main instrument. It is the new Final Solution against south Europe and especially against Hellenism which played a decisive role in the Nazi defeat and was later betrayed by the “Allies” of that time.
The German regime is rebuilding the former Nazi Axis with countries like Austria and Finland that belonged to it and new ones like Netherlands, which created the Apartheid regime in South Africa and with a new Vichy government in Paris. Italy and Japan seem to be escaping the new Axis.
We will not enter into detail on the game that was set up against Greece, as well as Cyprus and the European south. What the “self-authorized experts and guardians of fiscal responsibility” did, was to make full use of (Siemens-controlled) Greek corrupted politicians and business figures.They presented a virtual reality situation on the Greek society, diverting attention from their actions and goals. International Media proved to be inadequate to reveal these covert actions. They even doctored statistical data to inflate deficit and the corruption, management uselessness etc of main political parties and their business handlers, who were their associates in ripping-off the wealth of the Greek people and the country. The Rogoff-Reinhart data scandal (see http://www.nytimes.com/2013/04/19/opinion/krugman-the-excel-depression.html?_r=0 andhttp://www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/apr/18/rogoff-reinhart-deficit-research-false and http://www.nextnewdeal.net/rortybomb/researchers-finally-replicated-reinhart-rogoff-and-there-are-serious-problems) served as one “scientific” justification for the economic and moral destruction of Greek society at first and Spain, Portugal, Italy, Cyprus later. Two of the most crucial points, which are constantly blocked in international Media, are the huge amounts of WWII compensation which Germany owes to Greece and the second is the public demand for judicial inquiry on “who, why, how much” Greeks owe money. The latter will prove to be a huge surprise, because it will reveal that the actual Greek debt is MUCH SMALLER than presented. Greece was presented as a virtual “Debt Colony” to speed up political and civil liberties violations throughout Europe, towards a “Federalized” totalitarian “German Europe”. Greece is supposed to have borrowed money from some entities that did not have this money, but they produced it virtually, out of nowhere. Literally, this is what happened.
Essentially, the European Union and Eurozone owe Greece compensation because they failed to fulfill their obligations to Greece. When Greece entered the Eurozone, it abandoned its drachma currency and completely replaced it with the euro, as all Eurozone countries did with their currencies. Greece also delivered national sovereignty in the monetary-economics fields to the Eurozone, certainly for something in return which was never given. Greece was pushed into the euro, the country did not select its participation. Greeks did not really want the euro and did not see any real tangible benefits from the euro. The only benefit finally presented to them was that there would be “Monetary and Economic Security”, that is, if some organized groups attack Greece financially, they will face all Eurozone supporting Greece. This is EXACTLY what DID NOT happen. Germany and France with all other Eurozone countries, attacked Greece alongside with what is called “The Markets” on the grounds of the artificially created “crisis” we mentioned before. They failed in their obligations towards Greece and now have the nerve to demand that Greece should deliver more national sovereignty!
“The Markets” are essentially a composition of high level organized crime interests which now managed to control European and other governments in a focused attack against other targets: countries, economies, etc. Since the Eurozone did not honor its part of the agreement with Greece, it should compensate Greece instead of playing the role of “self-authorized expert and guardian of fiscal responsibility”. However, the German-controlled Greek governments (of Papandreou, Papadimos and now of Samaras) are incapable of raising any voice and are now collapsing. The collapse will start the new era of total control on Germanizm.
The people are already self-organizing their response without the need of government approval. The German WWII compensations are now set on another basis, for immediate German payment. The German debt to Greece reaches almost 1 trillion euros (if we take into account the interest rate). Instead of taking action to force Germany pay what it owes to Greece, another approach takes shape: Take action to have income from now on and stop the interest rate from now on, while at the same time continue the actions against Germany for the amount it owes until now. More specifically: remove legal protection on German patents, trade secrets and other legally protected property either held by German companies or individual Germans or German-based companies. The products and services based on these patents, trade secrets, etc will be produced in Greece by Greeks (preferably from the cities that were slaughtered by German Nazi troops) and sold to the Greek market without the obligation to pay fees to German individuals, companies and German-based companies holding intellectual rights. There is a perfectly ethics and moral basis for that.
The German state did not pay to Greece the money which the German occupation forces stole from Greece and the compensation from the atrocities and infrastructure destruction the Nazis did to Greece. The German state used this money to support the German educational system of Universities and other educational levels, to enhance the business and economic conditions in Germany, to foster entrepreneurship and industry and do what any government would do to grow the national economy. The German governments did this because they had money: the stolen money of occupied Greece and other countries which the Nazis brought to Germany. When children in post-war Greece were freezing in their classrooms even without shoes, because Nazi Germans took to Germany all the wealth, resources and other means, the German state was using this stolen money, wealth, resources and means to boost education and the German economy. Similarly in business when Greeks were struggling every day after the war for decent work and living, their stolen money was supporting and building German industries. A major part of the German society’s foundations were created with Greek money stolen by Nazis and kept by their successors.
The entire German economy today is totally supported on this infrastructure (academic, training, business, institutional, etc) that was created to a large extent using the stolen Greek money which Germany was supposed to pay back and never did. Greek money actually funded German growth and Greeks never got something in return. Therefore, the spirit of the previously mentioned is that Greeks will assume access to the profits they did not have for almost 60 years by using and selling products and services developed partly with their money. The German debt will not be increasing from now on (because the equivalent interest will be balanced by the income from selling such products and services) but the already existing amount will still be demanded. No permission is necessary from Berlin.
The moral and ethical foundations of this move are solid, since the victims of Nazi atrocities could me managing companies offering these products and services. The victims themselves or their children could be handling this enterprise, although any Greek citizen could be entitled to do so. The German individuals and companies can be compensated for their loss directly by the German state. The money they will (justifiably and completely ethically) loose from this Greek initiative should be paid back by the German state. Their loss will be a result of the actions of German governments and in their capacity of German citizens they will be entitled of compensation from their government.

 Images of Greek Schools after WWII

These are some sample images from Greek schools after World War II, when the country was struggling to survive after the Nazi atrocities on people and destruction of infrastructures. German denial to pay war compensations and the mandatory loan kept stolen Greek money in Germany and left Greek children in such conditions, when German schools and industry were growing with Greek money. This stolen Greek money funded the so called “German miracle”.

Οι ευθύνες του ΚΥΣΕΑ στο deal για τα υποβρύχια!


Η δίκη Τσοχατζόπουλου υπογραμμίζει τις ευθύνες των επιγόνων του Ανδρέα Παπανδρέου όχι μόνον για την οικονομική, αλλά και για τη θεσμική και ηθική διάλυση της χώρας. Τα πραγματικά γεγονότα, ότι αφενός κατά τις θητείες του Κώστα Σημίτη επετεύχθη σημαντική ανάπτυξη και ότι αφετέρου το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τη σημερινή κυβέρνηση, δεν απαλλάσσουν τα κορυφαία στελέχη του από τις ευθύνες. Η ανησυχία για το πιθανό μεγαλύτερο κακό, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αθωώνει το ήδη βεβαιωμένο κακό!

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος ανήκε στον κύκλο όσων πλανώνται ότι δεν υπάρχουν (κρατικοί και ιδιωτικοί) μηχανισμοί ανακάλυψης και της πιο απομακρυσμένης offshore, ζητεί την κλήση, ως μαρτύρων, των μελών του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισαν την προμήθεια των υποβρυχίων U- 214. Η (σιωπηρή) νομική και πολιτική απάντησή τους, ότι το ζήτημα δεν είναι η απόφαση αλλά το μαύρο χρήμα, είναι μόνον φαινομενικά ορθή. Γιατί, ασφαλώς, το ΚΥΣΕΑ δεν μπορεί να προβλέψει ένα μεταγενέστερο (;) δίκτυο διακίνησης μιζών, αλλά το πραγματικό ζητούμενο είναι να εξουδετερώνονται οι συνθήκες που διευκολύνουν τον χρηματισμό και να ελέγχεται η υλοποίηση των προμηθειών δισεκατομμυρίων.

Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν τρία κρίσιμα στοιχεία που διευκόλυναν τον κ. Τσοχατζόπουλο:

Πρώτον, πριν και μετά το ΚΥΣΕΑ της 13ης Νοεμβρίου 1996 η κυβέρνηση και το Πολεμικό Ναυτικό εξέταζαν την αγορά τεσσάρων ετοιμοπαράδοτων βρετανικών υποβρυχίων Upholder. Η σχετική διακρατική σύμβαση θα πρόσφερε μεταβατική περίοδο μέχρι η γερμανική HDW να τελειοποιήσει το σύστημα AIP («αναερόβια πρόωση») που θα αποτελούσε, πραγματικά, τεράστιο τεχνολογικό πλεονέκτημα για τα ελληνικά υποβρύχια. Ξαφνικά, η μεταβατική λύση «ξεχάστηκε», με αποτέλεσμα το ΠΝ -ως επειγόμενος πελάτης- να εγκλωβιστεί στον μονόδρομο πληρωμής τεράστιων ποσών για το πολύτιμο AIP.

Δεύτερον, στα ΚΥΣΕΑ 24ης Ιουλίου και 9ης Οκτωβρίου 1998 εγκρίνεται η ναυπήγηση νέων υποβρυχίων με απευθείας προσφορά από τον Σκαραμαγκά και τη HDW. Οι συζητήσεις Σκαραμαγκά - HDW (θεμέλιο του σκανδάλου) είχαν αρχίσει σε ανύποπτο χρόνο, πριν ακόμα από το ΚΥΣΕΑ του Νοεμβρίου 1996, ενώ η κρατική ΕΤΒΑ (που έλεγχε τον Σκαραμαγκά) μεθόδευε χρηματοδότηση από τη γερμανική τράπεζα βιομηχανικής ανάπτυξης KFW.

Τρίτον, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνυπογράφει μετά το ΚΥΣΕΑ της 26ης Ιουλίου 1999, ως υπουργός Ανάπτυξης, τη ναυπήγηση από την κοινοπραξία HDW - Ferrostaal και τον Σκαραμαγκά. Η απόφαση εξουσιοδοτεί τον κ. Τσοχατζόπουλο «να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και να αναθέσει το πρόγραμμα το ταχύτερο δυνατόν». Είχαν προηγηθεί πολλές ενδοκυβερνητικές συζητήσεις, καθώς το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε μεν στις 26 Ιουλίου, αλλά η «καθαρογραφή» της απόφασης και οι υπογραφές Σημίτη και υπουργών ολοκληρώθηκαν, διά περιφοράς, στις 20 Σεπτεμβρίου 1999. Τι ισορροπίες υπήρχαν και τι συζητήσεις έγιναν επί δύο μήνες;

Πολύ αργότερα δε, στις 18 Μαρτίου 2010, ο κ. Βενιζέλος ως υπουργός Εθνικής Αμυνας επιβραβεύει τις συμβάσεις υποβρυχίων «Ποσειδών» και «Αρχιμήδης» (των Ακη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου αντίστοιχα) «με τροποποίηση εν όψει και του ευρύτερου διακανονισμού για το μέλλον» του Σκαραμαγκά.

Αλέξανδρος Τάρκας

dimokoratianews.gr

Αντιμέτωπη η Δύση με τη δική της παρακμή!


Εικόνα: Φαήλος Κρανιδιώτης
Φαήλος Κρανιδιώτης

Η Δύση μέσα από την πνευματική παρακμή της εκτρέφει τους θύτες της. Τρεις βασικούς πυλώνες έχει ο πολιτισμός της Ευρώπης και του «τέκνου» της, της Βόρειας Αμερικής. Την Αθήνα, τη Ρώμη και τον χριστιανισμό. Ακόμη και η ανεκτικότητα στις άλλες θρησκείες, σε αυτούς τους τρεις πνευματικούς πυλώνες έχει την ηθική και φιλοσοφική βάση της.

Η ισλαμική τρομοκρατία είναι ένα αρπακτικό θηρίο, που μυρίζει τη σήψη, την έκπτωση των αξιών μας, την αποπνευματικοποίηση της Δύσης. Οι ΗΠΑ, ως η μεγαλύτερη δύναμη του δυτικού κόσμου, με τη μεγαλύτερη επίδραση στη ζωή και στα συμφέροντα των μουσουλμανικών χωρών, είναι ο κύριος στόχος της ισλαμικής επιθετικότητας, χωρίς να υπολείπονται σε κίνδυνο οι άλλες χώρες της «άπιστης» Δύσης.

Από τη μια ο άκρατος υλισμός και η κυριαρχία της αγοράς, η υποχώρηση των ανθρωπιστικών σπουδών και της χριστιανικής ταυτότητας των δυτικών χωρών και από την άλλη η «πολιτική ορθότητα», το παραμορφωμένο και προβληματικό παιδί της μαρξιστικής επίδρασης στις φιλελεύθερες κοινωνίες μας, αυτή η ωχρά σπειροχαίτη του δημόσιου λόγου, δημιουργούν χώρο και δέλεαρ μαχητικής επέκτασης του ριζοσπαστικού ισλάμ.

Οι δράστες στη Βοστόνη ήταν μετανάστες, όμως στο Λιντς της Αγγλίας και στη Γαλλία, σε διάφορες επιθέσεις, οι δράστες δεν ήταν παρά home boys. Παιδιά γεννημένα και αναθρεμμένα στις κοινωνίες που αργότερα έστρεψαν εναντίον τους τα όπλα.

Ο άνθρωπος πάντοτε θέλει να στρέφει το βλέμμα του σε απάτητες κορυφές, σε κάτι υπερβατικό, μεγαλύτερο και ηθικότερο από την υλική πραγματικότητα και τα προβλήματά της. Γιατί ο άνθρωπος είναι κατεξοχήν υπερβατικό ον. Πιστεύει σε ιδέες, Θεό, σύμβολα, κινητοποιείται και αγωνίζεται γι’ αυτά. Δεν του αρκεί να τρώει, να αναπαράγεται και να κοπρίζει. Τουλάχιστον όχι πάντα και όχι οι πάντες.

Οσο η Δύση ήταν οχυρωμένη πίσω από τα κυκλώπεια τείχη της πνευματικής και ηθικής κληρονομιάς της Ελλάδας, της Ρώμης και του χριστιανισμού, η ισλαμική επιθετικότητα συντριβόταν μπροστά σε αυτές τις άπαρτες επάλξεις, που κανείς πρωτόγονος μανιχαϊσμός δεν μπορεί να νικήσει.

Σήμερα ομάδες τυφλών από μίσος φανατικών μπαίνουν από τις κερκόπορτες της άρνησης της ίδιας μας της ψυχής και κάθε τόσο βυθίζουν στο αίμα αθώους. Προσφέρουν δε ένα δελεαστικό «πακέτο» ολοκληρωτικής λύσης των πνευματικών και υλικών αδιεξόδων των καταφρονεμένων ή των ανήσυχων ψυχών.

Είναι τόσο σάπιες οι κοινωνίες μας, που μέσα στην ίδια τη Δύση βρίσκονται απολογητές της ισλαμικής τρομοκρατίας ή ακόμη και επιχαίροντες. Διεστραμμένοι «προοδευτικοί», που θεωρούν τους φονιάδες του τζιχάντ ως «αντιιμπεριαλιστές αγωνιστές». Δεν καταλαβαίνουν ότι θα έρθει και η δική τους ώρα, ότι είναι αλληλέγγυοι σε κάποιους, από τους οποίους θεωρούνται απλώς «χρήσιμοι ηλίθιοι». Πολίτες μη μουσουλμάνοι, δήθεν διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, ιστολόγοι και εν γένει δημοσιολογούντες, προδότες των εθνών τους, της πνευματικής, φιλοσοφικής και ηθικής κληρονομιάς αιώνων. Πνευματικοί δωσίλογοι, που γίνονται πολιτικά μειοδότες στη βαρβαρότητα.

Οι διάφορες παραφυάδες της ψευτοθρησκείας του μαρξισμού και η νεοφιλελεύθερη γιάπικη αγραμματοσύνη έσπρωξαν τις ανθρωπιστικές σπουδές όλο και πιο πολύ στο περιθώριο. Περιόρισαν όλο και πιο πολύ τις χριστιανικές εκκλησίες και το ηθικό πλαίσιο που θέτει η πνευματικότητα τους. Ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Θουκυδίδης, ο Χριστός και οι Απόστολοί του παραμερίστηκαν από τους αυτοχειριαζόμενους φωταδιστές, για να περάσουν τα ξόανα της αγοραίας εκκοσμίκευσης, δεξιά ή αριστερά.

Η Δύση έχασε το πρόσωπό της, έχασε τις απαντήσεις στα πανάρχαια ερωτήματα. Αυτή, με πρώτους τους Ελληνες, τα έθεσε πρώτη, αυτή είχε τις απαντήσεις και ακόμη τις έχει στους τρεις θεόρατους πυλώνες της πνευματικής κληρονομιάς της, όμως τους γύρισε την πλάτη. Αφησε το Ισλάμ και άλλες πρωτόγονες σέκτες ή την πρέζα να δίνουν ψεύτικες απαντήσεις στους ανθρώπους, να ποτίζουν με δηλητήριο αυτούς που πάντα θα διψούν για κάτι σπουδαιότερο από το καινούργιο μοντέλο της x αυτοκινητοβιομηχανίας ή γι’ αυτές που δεν πιστεύουν ότι θα βρουν γκόμενο, επειδή λούστηκαν με το συγκεκριμένο σαμπουάν.

Ο δυτικός κόσμος είναι υπό πολιορκία, ενώ εχθροί υπάρχουν και εντός των τειχών. Αργά ή γρήγορα η Ευρώπη και η Β. Αμερική θα βρεθούν ενώπιον ενός ανελέητου διλήμματος. Ή θα αφεθούν με σπασμωδικές αντιδράσεις να αλωθούν από τον εχθρό ή θα ξανακάνουμε τις χώρες μας αυτό που ήταν πάντα: χριστιανικό οχυρό.

Και αυτό προϋποθέτει την ολική επαναφορά των τριών αστείρευτων δυνάμεων. Την καθολική κυριαρχία τους ως βάσεων της πνευματικής συγκρότησης του δυτικού ανθρώπου στην Ευρώπη και την Αμερική. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο χριστιανισμός είναι οι αρχαίες αλλά και οι πλέον σύγχρονες απαντήσεις στα αδιέξοδα, είναι τα «πυρηνικά» όπλα της αποτροπής στην ισλαμική επιθετικότητα, την οποία οφείλουμε να υποτάξουμε και πάλι…

dimokratianews.gr

-Θα έχετε κράτος ως τον Σεπτέμβριο του 2013!



Parkside Wimbledon, Απρίλιος 2013. Οι καλεσμένοι του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας στο υπέροχο σπίτι του στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, χάζευαν τα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους του σαλονιού. Εκείνος με δύο άλλους Έλληνες φίλους του είχαν αποσυρθεί στο γραφείο του και συζητούσαν. 
-Έχω κάτι για σας…,
ακούστηκε κάποια στιγμή ο οικοδεσπότης. 
Καθώς έκλεινε το συρτάρι του γραφείου του ένα αντίγραφο επιταγής πάνω στο οποίο υπήρχε ο αριθμός 6.000.000 δολλάρια και δύο ονόματα, έκανε την εμφάνισή του. Η επιταγή είχε πολύ παλιά ημερομηνία, δεκαετίες πίσω, αλλά τα ονόματα εκείνου που την εξέδιδε και του παραλήπτη είχαν μια σατανική “επικαιρότητα” στα πολιτικά πράγματα της Αθήνας.

Τόσο βαριά επικαιρότητα που ούτε καν αυτή η δίκη του Άκη και της Βίκυς Σταμάτη, δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν την σημασία της. Ήταν μία από τις τουλάχιστον δύο επιταγές που είχαν ρίξει την κυβέρνηση του ανθρώπου που σε βαθιά γεράματα πλέον, αλλά πάντα κοτσονάτος, θα μιλήσει την Τετάρτη το απόγευμα στο Free Thinking Zone της Σόλωνος σε νεαρούς bloggers.
O εφοπλιστής και η παρέα του είναι το αντίπαλο δέος στη παρέα των Γερμανών επιχειρηματιών που λίγες μέρες πριν είχαν συναντηθεί στην βίλα του Σουνίου. Τα στρατόπεδα είχαν πλέον αρχίσει να ξεκαθαρίζουν. Αμερικανοί εναντίον Γερμανών με φόντο την Ελλάδα και την Κύπρο-για την ώρα. 
Η παρέα του εφοπλιστή εξυπηρετούσε τα αμερικανικά συμφέροντα και για την ώρα σχολίαζε ειρωνικά την "τιμή" των Ελλήνων πολιτικών. Δεν παρέλειψαν μάλιστα να αναφερθούν με περίσσευμα χαιρεκακίας στην προσπάθεια του πρωθυπουργού Σαμαρά να καταφέρει ένα ραντεβού με τον Ομπάμα, βάζοντας μέσο, για την ακρίβεια ικετέυοντας την βοήθεια του Εβραικού λόμπι. Ο Σαμαράς όπως έγραψε πρώτο το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» έσπευσε καταιδρωμένος να δηλώσει συμμετοχή-από τους πρώτους- στο AJC Global Forum 2013- το οποίο διεξάγεται τις πρώτες μέρες του Ιουνίου στην Ουάσινγκτον με την ελπίδα ότι έτσι θα καταφέρει να δει και τον Ομπάμα. 
-Ακόμη και να το πετύχει η συνάντηση θα είναι απόλυτα εθιμοτυπική, το κλίμα ψυχρό και σχεδόν στο όρθιο. Οι δικοί μας ξέρουν ότι ο Σαμαράς παραδόθηκε αμαχητί στους Γερμανούς και τώρα πλέον είναι αναλώσιμος ακόμη και για την Μέρκελ.
Στα αυτιά τους είχαν φθάσει οι πληροφορίες ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος αναζητά τον αντικαταστάτη του Σαμαρά , ει δυνατόν ως τις 20 Ιουλίου, και δεν υπήρχε πλέον κανένας λόγος οι Αμερικανοί να ανοίξουν παρτίδες μαζί του. Απλά για λόγους  fairplay δεν θέλουν να δυναμιτίσουν την γερμανική προεκλογική περίοδο κάτι που έκανε και η Μέρκελ όσο πλησιάζαμε στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου με την επανεκλογή του Ομπάμα. 
Οι Σεπτέμβριος είναι το όριο για την Ελλάδα. Αυτό το γνωρίζουν τόσο οι Αμερικανοί, όσο και οι Γερμανοί. Απλά ως τον Σεπτέμβριο ότι και να γίνει, αν χρειασθεί να γίνουν πράγματα (όπως θάλεγε και η Βάνα Μπάρμπα), αυτά πρέπει να γίνουν με σιγαστήρα, όπως οι κομψές, αθόρυβες εκτελέσεις, στις απομονωμένες βίλες με τα ξεχασμένα πτώματα ακόμη και από το θεό. Οι Αμερικανοί θα συνεχίσουν μεθοδικά το σχέδιό τους που δεν είναι άλλο από την τορπίλη στο ευρώ σε πρώτη φάση. Μετά...(απλά να διαβάζετε «Κουρδιστό Πορτοκάλι).
-Το ευρώ είναι πλέον ένα κερί στον άνεμο. Ήδη οι αμερικανικές τράπεζες άρχισαν να δέχονται τα εκατομμύρια  που δραπετεύουν από τις ευρωπαικές χώρες του Νότου εξαιτίας της αντίληψης του Σόιμπλε για την οικονομική ηθική και την τιμωρία. Αυτό που έγινε στην Κύπρο δεν ήταν παρά ένα ακόμη βήμα προς την ανατίναξη του ευρωπαικού οικοδομήματος. Ποιος εμπιστεύεται πλέον την Ευρώπη;


.Σωστό είναι αυτό που λες, μόνο που καλά θα είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με την Ελλάδα. Για την ώρα θα πρέπει να απελευθερώσουμε τους Έλληνες από τα δεσμά και τις φοβίες που καλλιεργούν οι Γερμανοί σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ. Οι Έλληνες φίλοι μας δεν έχουν παρά να κοιτάξουν γύρω τους, για την ακρίβεια δίπλα τους. Η Τουρκία μέσα σε λίγα χρόνια όχι μόνο κατάφερε να αποπληρώσει το δάνειο του ΔΝΤ αλλά γνωρίζει πλέον μια καλπάζουσα ανάπτυξη 8%  ΦΠΑ στην εστίαση  κι όχι το 23% της Ελλάδας. Οι Έλληνες δεν έχουν παρά να κοιτάξουν και το Ισραήλ το οποίο αποφάσισε να σταθεί μόνο του τα πόδια του μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ισραηλινοί αποφάσισαν να κάνουν την ανεξαρτησία της χώρας τους δική τους υπόθεση, όπως συμβαίνει με όλα τα σοβαρά κράτη του πλανήτη. Οι Έλληνες δεν έχουν να φοβούνται τίποτε αν εγκαταλείψουν το ευρώ, μόνο που πρέπει να το κάνουν με δική τους επιλογή και οργανωμένα. 
 
Σ΄ αυτή την περίπτωση δεν αρκεί μόνο ο Αλαβάνος. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους ώστε να ανανεωθεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο Ανδρέας Ανδρέαδης, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ. Ο Τόμσεν μου έχει πει τα καλύτερα για τον Ανδρεάδη. 
 
Χρειαζόμαστε νέο αίμα. Ο απρόβλεπτος Καμμένος είναι επίσης φίλος μας και σημειώστε ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να εκτιναχθεί σε ένα ποσοστό 15-18% εάν περιορίσει τα λάθη του και κάνει πιο κατανοητές τις θέσεις του για την διακυβέρνηση μιας χώρας η οποία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ευρώ…Σημειώστε ότι στα μέσα Μαίου ο Καμμένος θα είναι το πλέον σταθερό σημείο αναφοράς στο κομματικό σκηνικό της Ελλάδας που καταρρέει.
 
Aπό στιγμή σε στιγμή θα αρχίσει το τσουνάμι των δημοσιευμάτων στα διεθνή ΜΜΕ για κορυφαίους Έλληνες πολιτικούς. Αυτό το γνωρίζουν και οι Γερμανοί γι΄αυτό φροντίζουν να πάρουν θέση για την επόμενη μέρα της πτώσης της κυβέρνησης Σαμαρά. Εκείνο που θα κρίνει ποιος από τους δύο-εμείς η οι Γερμανοί -θα έχουμε τον έλεγχο της Ελλάδας την επόμενη μέρα είναι τα πρόσωπα που θα επιλέξουμε για να ποντάρουμε πάνω τους.
 
Οι δικοί μας στην Ουάσινγκτον θεωρούν την Ελλάδα και την Κύπρο τους πολιορκητικούς κριούς στην υπόθεση ανατίναξης της ευρωζώνης. Η Ελλάδα θα πληρώσει με πολύ σκληρό νόμισμα τους Γερμανούς πολιτικούς  και το πάθος τους για αιματηρή λιτότητα των αδυνάτων. 
 
Από την άλλη μεριά οι Έλληνες πρέπει να ετοιμασθούν για την επόμενη μέρα που ξεκινάει μετά τις γερμανικές εκλογές για την χώρα τους. Δεν έχουν δικαίωμα, αυτή τη φορά, οι πολίτες της Ελλάδας να πουν ότι δεν γνώριζαν. Τους θυμίζουμε την δήλωση της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ στην συνέντευξή της στο  Μega (σχετικό video) «Μου διεμήνυσαν ότι θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος….»

 

Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ; > O χάρτης της "Νέας Τουρκίας" προκαλεί διπλωματικό επεισόδιο με την Βουλγαρία



Η ελληνική κυβέρνηση δεν αντέδρασε καν όταν δύο εβδομάδες μετά το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας που συνεδρίασε στην Κωνσταντινούπολη, η εφημερίδα Μιλλιέτ,δημοσίευσε απόρρητο χάρτη που τέθηκε υπ'όψιν των μελών του τουρκικού Συμβουλίου Ασφαλείας με την μισή Ελλάδα κατεχόμενη, αλλά η Βουλγαρία φαίνεται ότι φοβάται πολύ ολιγότερο την Τουρκία και αντέδρασε εντονότατα.
Και μάλιστα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας, ούτε καν ο εκλεγμένος, προχώρησε σε μία τοποθέτηση από αυτές που φαίνεται είναι απαγορευμένες στην ελληνική κυβέρνηση: Έτσι ο Μαρίν Ράικοφ μιλώντας για τον συγκεκριμένο χάρτη της "Νέας Τουρκίας", είπε συγκεκριμένα:
«Θεωρώ τον χάρτη που δημοσίευσε η εφημερίδα Μιλλιέτ απολύτως σκανδαλώδη. Είναι δε τόσο σκανδαλώδης που δεν αξίζει κάποιο παραπάνω σχόλιο παρά μόνο περιφρόνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ράικοφ και μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite».
«Μια χώρα δεν πρέπει να αντιδρά στα όσα γράφει κάποια εφημερίδα, αλλά φαίνεται ότι το εν λόγω δημοσίευμα και ο εν λόγω χάρτης είναι προϊόν πολύ βαθύτερων διεργασιών» κατέληξε ο Μ.Ράικοφ.
Ο χάρτης της "Νέας Τουρκίας" δημοσιεύθηκε στις 23 Μαρτίου στην τουρκική εφημερίδα και υποτίθεται ότι συζητήθηκε στο Συμβούλιο Ασφαλείας και περιλαμβάνει ως μέρος της τουρκικής επικράτειας τη νοτιοανατολική Βουλγαρία, την ελληνική δυτική Θράκη, την Ανατολική Μακεδονία και το ήμιση της Κεντρικής Μακεδονίας με την Χαλκιδική, μέχρι τις παρυφές της Θεσσαλονίκης.
Επίσης παρουσιάζονται ως τουρκικά, ολόκληρα τα νησιά του Α.Αιγαίου και - βέβαια - ολόκληρη η Κύπρος...
"Αυτή θα είναι η Νέα Τουρκία το 2050 όπως σχεδιάζεται από το Συμβούλιο Ασφάλειας", ήταν ο τίτλος του κειμένου της τουρκικής εφημερίδας. 

Λιοντάρια στη αρένα


Προχθές κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου απαξάπας ο περίγυρος Άκη Τσοχατζόπουλου, οικογένεια και φυσικοί συνεργοί – όχι όμως και πολιτικοί συνεργοί. Με την έναρξη της δίκης διατυπώθηκαν στον δημόσιο σχολιασμό εκκλήσεις, η δικαστική διαδικασία να μην μετατραπεί σε ρωμαϊκή αρένα παρά να επικεντρωθεί στο ποινικό της περιεχόμενο.
Η δίκη όμως αυτή έχει αποκλειστικά πολιτικό περιεχόμενο.
Δεν δικάζεται ένοπλος ληστής. Δικάζεται ληστής ενόπλων.
Η ληστεία έγινε εφικτή από την ισχύ που παρείχε η λαϊκή εντολή, μέσω της εκλογικής διαδικασίας του αντιπροσωπευτικού πολιτεύματος, η οποία βεβαίως δεν περιλάμβανε εξουσιοδότηση για τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Συνεπώς η δράση Τσοχατζόπουλου οφείλει να κριθεί για τις βαρύτατες εθνικές συνέπειες που προκάλεσε :
α) διέβρωσε το πολίτευμα, αφού παραβιάστηκε η λαϊκή εντολή
β) έθεσε την εθνική ύπαρξη σε κίνδυνο, αφού υποβάθμισε το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων της χώρας
γ) διέσπασε την κοινωνική συνοχή, αφού ως πολιτικός ταγός παρέσχε το χείριστο παράδειγμα στον πολίτη.
Αλήθεια, τι άλλο συνιστά «εσχάτη προδοσία»;
Μπορεί τελευταία η κατηγορία να εκτοξεύεται δημοσίως κατά δικαίων και αδίκων, ενίοτε με ελαφρότητα, αλλά η απαγγελία της αποτελεί για μια κοινωνία την ύστατη εκδήλωση αυτοάμυνας απέναντι στην υπέρτατη απειλή : τη διάλυση μέσω υπονόμευσης.
Ιδιαίτερα σε μια περικυκλωμένη από επίβουλους εχθρούς χώρα, το ταμείο της εθνικής άμυνας είναι ιερό. Αντιπροσωπεύει ό,τι αντίστοιχα για τον συνταξιούχο το «κομπόδεμα» που κρατάει για μια αρρώστια ή για τον οικογενειάρχη ο λογαριασμός για τις σπουδές του παιδιού.
Όταν ο εκλεγμένος εκπρόσωπος και υπουργός «βάζει χέρι» στο ιερότερο κονδύλι των δημοσίων χρημάτων, αυτό που συναρτάται με την εθνική συνέχεια, πώς μπορεί κατόπιν να απαιτηθεί φορολογική συνέπεια από τον μέσο πολίτη;
Η εθνική συνοχή βασίζεται στην κοινοκτημοσύνη των πόρων και σε μια ενιαία κουλτούρα. Όταν στη συνείδηση των πολιτών η συγκέντρωση φόρων από την κρατική εξουσία απονομιμοποιείται, η ευρέως συζητούμενη κοινωνική συνοχή πηγαίνει περίπατο.
Έτσι, ακυρώνεται η βαρύτητα της ηθικής παραίνεσης προς τους πολίτες που ισχύει σε μια ευνομούμενη πολιτεία : μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις  εσύ για την πατρίδα σου.
Μετά τον Άκη, η απάντηση των πολιτών στο παραπάνω είναι ένα «βγάλσιμο της γλώσσας».
Με «Τσοχατζοκεντρική» όμως προσέγγιση στεκόμαστε στην επιφάνεια.
Το μείζον είναι το ότι το αστικό καθεστώς αδυνατεί για άλλη μια φορά να υποστηρίξει δυναμικά την ύπαρξή του. Δεν έχει το σθένος να ψηφίσει νομοθεσία περί «εθνικής αναξιότητας» και να δικάσει αντίστοιχα. Έτσι μένει να πλατσουρίζει στα ρηχά των ποινικών καταλογισμών.
Η αστική πολιτική τάξη δεν τόλμησε διότι θα ήταν σαν να δίκαζε τον διαχρονικό εαυτό της.
Που δεν μπόρεσε να τιθασεύσει και να δικάσει ήδη προδικτατορικά τον Ανδρέα  Παπανδρέου για την συνωμοσία του ΑΣΠΙΔΑ.
Που τον ανέχθηκε να οδηγεί με την ατιμώρητη εξαλλοσύνη στη δικτατορία.
Που τον εξέθρεψε μεταδικτατορικά σαν πολιτικό επίγονο, με ασκέρι πιστών στην εγγενή του φαυλότητα ακολούθων, επίλεκτο μέλος των οποίων υπήρξε ο σήμερα δικαζόμενος.
Που στην από πολιτικής απόψεως φαρσοκωμωδία («ωσεί παρών»…) του Ειδικού Δικαστηρίου το 1991 πάλι έμεινε σε δικαστικά χωράφια ποινικής προσέγγισης, αντί να εισχωρήσει βαθιά στις πολιτικές ευθύνες, ενώ επικρεμόταν άνωθεν ο χρησμός «οι πρωθυπουργοί δεν δικάζονται…».
Την ίδια αδυναμία επέδειξε το αστικό καθεστώς και στη δίκη της «17 Νοέμβρη». Ψοφοδεές, δεν τόλμησε να πει σε Κουφοντίνα και σία : «είστε οι εχθροί μου, έχω το ηθικό πλεονέκτημα να εκπροσωπώ την θεώρηση για μια πιο δίκαιη από αυτή που πρεσβεύετε εσείς κοινωνία, έχω την ισχύ που μου παρέχει η νομιμοποίηση από την πλειοψηφία και σας δικάζω επειδή επιδιώξατε και προτίθεστε να με ανατρέψετε βίαια».
Αλλά αυτό δεν μπορούσε να το πει μια, ουσιαστικά, κλεπτοκρατία, που οφείλει, λιγότερο ή περισσότερο, κάθε ηδονιστική απόλαυση που δίχως ενοχή τα μέλη της απολαμβάνουν στην εκμετάλλευση του δημόσιου ταμείου.
Μη μπορώντας λοιπόν να επιδείξει στέρεο ηθικό πλεονέκτημα δίκασε για δολοφονίες και ληστείες αντί για ανατρεπτική πολιτική δράση. Προκαλώντας μειδιάματα με το να μοιράζει χιλιάδες χρόνια ποινής που όλοι γνωρίζουν ότι στην πράξη έχουν αποτέλεσμα στην χειρότερη περίπτωση ισόβια και στην καλύτερη μια, κάποτε, αποφυλάκιση ανθρώπων που καμία δεν θα έχει ή δεν μπορεί να γίνει προσπάθεια να νουθετηθούν.
Τουλάχιστον το μεταπολεμικό καθεστώς υπήρξε ξεκάθαρο στην αντιμετώπιση αυτών που επιχείρησαν να το ανατρέψουν. Έκτακτα στρατοδικεία και ιδιώνυμα. Πλην όμως κυοφόρησε ενοχή για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε, η οποία έδωσε στους πολιτικούς επιγόνους εκείνων των ανταρτών, του Άκη συμπεριλαμβανομένου, την αφορμή να θεμελιώσουν ένα καθεστώς λεηλασίας των κοινών πόρων με άλλοθι την κατάλυση του «κράτους της Δεξιάς».
Η δίκη Τσοχατζόπουλου αναδεικνύει την παθογένεια του σημερινού πολιτικού σκηνικού: η βούληση κολασμού εκπορεύεται από μια κυβέρνηση την οποία στηρίζουν οι συνυπαίτιοι, συνοδοιπόροι (ή και συνεταίροι…) του κατηγορουμένου.
Η κα Φώφη Γεννηματά, πολιτικό πριγκηπόπουλο που οφείλει το ευ ζην στο πασοκικο καθεστώς και σημερινή του εκπρόσωπος, αποκάλεσε τον Άκη «ντροπή για το κόμμα».
Μάλλον δεν αντιλαμβάνεται ότι εκτός από την νοημοσύνη μας προσβάλλει και τη μνήμη του πατέρα της, ο οποίος επί σχεδόν 20ετία συναποτελούσε με τον Άκη και το Λαλιώτη την ισχυρή εσωκομματική «πράσινη» τρόικα.
Συνεπώς η κα Γεννηματά μάς λέει ότι ο Γιώργος Γεννηματάς είτε επί 20 χρόνια δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το ποιόν του Άκη είτε ότι το αντελήφθη και σιώπησε.
Τι να περιμένουμε λοιπόν από τη δίκη; Με το Δημόσιο να δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής για υψηλό ποσό και μέχρι πλήρους κάλυψης της βλάβης του, ίσως η υπόθεση φτάσει στην κατάσχεση όσων περιουσιακών στοιχείων των κατηγορούμενων βρεθούν, πρώην πενήτων.
Παρακάμπτοντας την πολιτική διάσταση, σε αυστηρά νομικό επίπεδο, νομικοί κύκλοι εκφράζουν επιφυλάξεις. Εάν δεν είχαν υπάρξει οι εξωχώριες εταιρείες, με βάση τις οποίες παραπέμπεται για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», κοντολογίς εάν ο Άκης έβαζε τα λεφτά μετρητά σε μπαούλα, η παθητική δωροδοκία, χωρίς αλλαγή νομοθεσίας περί ευθύνης υπουργών έχει παραγραφεί. Και σε μια «δίκη εγγράφων», όπως χαρακτηρίζεται, χωρίς πολλές μαρτυρίες, πολλά επαφίενται στην ικανότητα των δικαστών αλλά και αυτή των συνηγόρων.
Πλανάται η εντύπωση ότι η μπάλα αφήνεται στα πόδια των δικαστών, να επιδείξουν εκείνοι την αυστηρότητα που το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να επιδείξει, φέροντας τις γνωστές δεσμεύσεις από τον τρικομματικό  χαρακτήρα της διακυβέρνησης.
Εκτός από λίγους με έμφυτη ευγένεια πνεύματος και ήθος, όχι φυσικά εξ αίματος, η πλειοψηφία οδηγείται στη χρηστή συμπεριφορά πλέον μόνο από φόβο για το σαρκίο, δεδομένου ότι ο φόβος Θεού εξέλειπε από την επελαύνουσα αθεΐα.
Έτσι, αφού στη δίκη δεν μπορεί να συζητηθεί και απαντηθεί το θεμελιώδες ερώτημα που υποδηλώνεται από την περίπτωση Τσοχατζόπουλου «πρέπει να επιτρέπεται στους πληβείους να αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση μιας κοινωνίας;», φρονώ ότι μια δίκη σε ρωμαϊκή αρένα, ας την απορρίπτει η πολιτική ορθότητα, θα ήταν ο μόνος πρέπων κολασμός.Με πραγματικά λιοντάρια.
Και για ευχαρίστηση του λαού αλλά και για κοινωνικό παραδειγματισμό, όπως στις εκτελέσεις κατά τον Μεσαίωνα. Τότε οι βασικοί κατηγορούμενοι θα εγκατέλειπαν την οίηση με την οποία αντιμετωπίζουν τις διωκτικές αρχές αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, που τους κατηγορεί. Οίηση από την ασφάλεια που τους παρέχει η προοπτική, ουσιαστικά, ατιμωρησίας σε σχέση με την βαρύτητα των αδικημάτων που διέπραξαν.
Τότε ο κ. Τσοχατζόπουλος θα έπαυε να παριστάνει δήθεν άφοβα το αρσενικό που προστατεύει το θηλυκό. Και θα συναισθανόταν το συντριπτικό βάρος που φέρει η αιώνια αλήθεια στο στίχο του Μενάνδρου :
Γέρων εραστής, εσχάτη κακή τύχη
Προφήτης
antinews.gr

Λήγει η θητεία των Οικονομικών Εισαγγελέων Πεπόνη-Μουζακίτη!!!!;


Λήγει η θητεία των Οικονομικών Εισαγγελέων Πεπόνη-Μουζακίτη
Στον Άρειο Πάγο διαβιβάστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικό έγγραφο για την κάλυψη από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) των θέσεων των δυο Οικονομικών Εισαγγελέων Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη, η θητεία των οποίων λήγει το αμέσως επόμενο διάστημα.
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εάν το ΑΔΣ του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει την παράταση της θητείας των δυο Οικονομικών Εισαγγελέων ή θα τους αντικαταστήσει.
Πηγή: .newsbomb.gr

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ !


Οι τράπεζες μηνύουν πολίτες για απλήρωτα δάνεια και οι δικαστές τους παραπέμπουν σε δίκες !!!
Πληθαίνουν οι αναφορές για ποινικοποίηση εκ μέρους των τραπεζώνμε την αποδοχή της δικαστικής εξουσίας, περιπτώσεων καταναλωτικών προϊόντων τραπεζών, όπως στεγαστικών δανείων, συμβάσεων leasing ή δανείων αγοράς αυτοκινήτων.
Οι τράπεζες καταθέτουν μηνύσεις ως δήθεν εξαπατηθείσες από τους πολίτες καταναλωτές κατά την σύναψη δανείων που δεν μπόρεσαν οι τελευταίοι να αποπληρώσουν. Αντίστοιχες συμπεριφορές επιδεικνύουν οι τράπεζες σε στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται. Προβαίνουν σε επανεκτιμήσεις της αξίας των ακινήτων και μηνύουν για απάτη τους καταναλωτές που τα έλαβαν.
Αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται σε συμβάσεις που έχουν ως σκοπό την αγορά κινητών (όπως αυτοκινήτων).
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δικαστικοίλειτουργοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις τείνουν ευήκοον ους στις απαράδεκτες μηνύσεις των τραπεζών και παραπέμπουν τους πολίτες για κακουργήματα και σοβαρότατα πλημμελήματα.
Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά αυτή των τραπεζιτών και τους καλούμε να σταματήσουν κάθε τέτοιου είδους προκλητικές για την ελληνική κοινωνία ενέργειες εκφοβισμού, καταστολής και παραβίασης των συνταγματικών δικαιωμάτων τους .
Οι τράπεζες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Είτε με τα τοκογλυφικά επιτόκια που είχαν και έχουν επιβάλλει, είτε με την «ενίσχυσή» τους με ποσά από το ελληνικό κράτος, τα οποία είναι ουσιαστικά ίσα με το δημόσιο χρέος της χώρας.
Οι ίδιες οι τράπεζες είναι που χορηγούσαν αφειδώς και άκριτα δάνεια. Αυτές διαφήμιζαν πειστικότατα, συχνότατα και εντονότατα τις «υπηρεσίες» τους. Οι ίδιες οι τράπεζες είναι που απέστελναν παράνομα επιστολές έγκρισης δανείων και καρτών σε καταναλωτές που δεν είχαν κάνει καν αίτηση για να τους δελεάσουν να λάβουν τα υπερβεβαρυμμένα με τόκους προϊόντα τους. Οι ίδιες χρέωναν με έξοδα ελέγχων τους πολίτες – καταναλωτές που προσέρχονταν σε αυτές. Αυτές χορηγούσαν «επισκευαστικά δάνεια» για νεότευκτες κατοικίες. Δεν μπορούν σήμερα να δηλώνουν «εξαπατηθείσες».
Είναι σαφές ότι η ποινικοποίηση αμιγώς συμβατικών σχέσεων του αστικού δικαίου είναι πράξη εξ ολοκλήρου απαράδεκτη και αβάσιμη, που θίγει θεμελιώδη και κεφαλαιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.
Δεν μπορεί οι πολίτες να καλούνται να πληρώσουν τα χρέη και τα ελλείμματα των τραπεζιτών και την ίδια ώρα να ζητείται η καταδίκη τους σε ποινές στερητικές της ελευθερίας. Μέσα από την φυλακή δεν μπορεί κανείς να αποπληρώσει και δεν μπορεί κανείς να παράξει.
Την ίδια ώρα παρατηρείται από δικηγόρους και πολίτες τεράστιααυστηροποίηση των διαδικασιών και των ποινών για αδικήματα που έχουν οικονομικό περιεχόμενο, όπως η έκδοση ακάλυπτων επιταγών.
Το τελευταίο ως αδίκημα είναι απαράδεκτο για οποιαδήποτε σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία.
Τα ανωτέρω, εν μέσω γενικής οικονομικής κρίσης, αποτελούν δείγμα ολοκληρωτισμού, αποκοπής από την πραγματικότητα και βόμβα στα σαθρά και ετοιμόρροπα ήδη θεμέλια της κοινωνίας.
Οι Ελληνες δικαστές πρέπει να αντιληφθούν και την δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και ότι την εξουσία τους την αντλούν κατά το Σύνταγμα από τον λαό αυτό και κανέναν άλλο.
Οφείλουν συνεπώς να κρίνουν με βάση την κοινωνική τοποθέτηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και να ερμηνεύουν ορθά και στενά τον ποινικό νόμο. Δεν τους ορίζει Δικαστές κανένας υπουργός και κανένας τραπεζίτης. Εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και δικάζουν με την δική του εντολή. Οφείλουν συνεπώς να κλείσουν ερμητικά την πόρτα στα «νέα» αδικήματα που σκαρφίζονται οι τραπεζίτες για να εκβιάσουν και να πιέσουν ένα λαό που με δική τους συνευθύνη ήλθε σε αυτή την δεινή και τραγική θέση.
Ως η μεγαλύτερη ένωση καταναλωτών της χώρας :
- ​Καλούμε τα πολιτικά κόμματα, τους βουλευτές και την πολιτική ηγεσία του τόπου να τοποθετηθούν καθαρά και με νομοθετικές πρωτοβουλίεςαπέναντι στα νοσηρά αυτά φαινόμενα και να απαγορεύσουν ρητά τις διώξεις πολιτών επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις συμβατικές τους υποχρεώσεις με τις τράπεζες ή τους ιδιώτες δανειστές που καιροσκοπούν.
- ​Καλούμε την ηγεσία την δικαιοσύνης να γνωμοδοτήσει ειδικά επί των ζητημάτων ποινικοποίησης συμβατικών σχέσεων και να κλείσει τον δρόμο στην τραπεζική αυθαιρεσία.
- ​Καλούμε τους Ελληνες Δικαστές της ουσίας, να κρίνουν με βάση την κατάσταση και την βούληση του εντολέα τους Ελληνικού λαού.
- ​Ζητούμε την κατάργηση του αδικήματος της έκδοσης μεταχρονολογημένης ακάλυπτης επιταγής γιατί έχει καταστεί μέσο πίστης (συναλλαγματική) και όχι μέσο πληρωμής.
- ​Δηλώνουμε, ότι εφόσον κληθούμε από πολίτες μέλη μας, θα παρέμβουμε έμπρακτα σε τέτοιες δίκες και διαδικασίες.
N.ΙΝΚΑ