Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Σεισμός! Διέρρευσε η «απαγορευμένη» κατάθεση Χριστοφορακου στο Μοναχο! «Με εντολή των Γερμανων δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»!

ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ! Ολα τα ονόματα!
Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει στο πολιτικό σκηνικό η διαρροή ολόκληρης της κατάθεσης Χριστοφορακου στον εισαγγελέα του Μονάχου λίγο μετα την φυγάδευση του απο την Ελλαδα.
Στην καταθεση – βομβα, ο Χριστοφορακος αποκαλυπτει πως οι μίζες στους Ελληνες πολιτικούς δινόντουσαν απ” ευθειας απο…την Γερμανία!
Αυτή η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τεκμηριώνει αυτο που το Ολυμπια υποστηρίζει απο την πρώτη στιγμή: Η Γερμανική κυβερνηση οχι μονον γνωριζε, αλλά και υπαγόρευε μέσω της μητρικής εταιρειας, σε ποια πολιτικα πρόσωπα θα δοθούν οι μίζες. Γι” αυτο και η Ελλαδα συνεχίζει να ειναι υπόδουλη της Γερμανίας, αφού οι λαδωμενοι πολιτικοί ειναι έρμαια των γερμανικών συμφεροντων.
Σε πρακτικό επιπεδο, ο Χριστοφορακος ομολογεί οτι τα μαύρα ταμεια δεν ειναι καθόλου μαύρα, αλλά εταιρικά της μητρικής εταιρειας!
Βάσει λοιπον της κοινοτικής νομοθεσίας, η Ελλαδα μπορει να απαιτήσει επιστροφή κάθε τιμήματος που εχει καταβάλλει στην Siemens αλλά επίσης να πετάξει έξω την εταιρεια απο κάθε δραστηριότητα εντός ΕΕ!
Αντ” αυτου, διαχρονικά οι κυβερνήσεις με αποκορύφωμα την συγκυβέρνηση προσπαθούσαν απλως να συγκαλύψουν το σκανδαλο ή να τα βρουν με γελοία ποσά αποζημιώσεων!

ΕΥΓΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, στάθηκες όρθιος την πιο κρίσιμη στιγμή για το Έθνος.

Επρεπε να περάσουν 200 χρονια απο την σύσταση του νεολληνικου κράτους, για να βρεθεί ένας Προκόπης Παυλόπουλος και να υποχρεώσει το διαχρονικά εθνοκτονο κράτος, συνταγματικά πλεον, στην προάσπιση του Έθνους.
Την πιο μαύρη περίοδο της νεώτερης ιστορίας, όπου ο φεντεραλισμός ειναι η εξουσιαστική παράνοια της εποχής. Όπου η ελληνογενης Ευρωπη των εθνών μετατρέπεται στην ανελλήνιστη, γερμανοκεντρική Ευρωπη των τραπεζιτών.
Υπάρχει όμως ενα ακομα συγκλονιστικό στοιχείο στην εισήγηση του Προκόπη Παυλόπουλου για το νεο συνταγμα: 
Ο ορισμός του Ελληνισμού, που για πρώτη φορά χαρακτηρίζεται ως «Οικουμενικός, ενιαίος, αδιαίρετος, με αδιάλειπτη συνέχεια» σε όλον τον πλανήτη. Οχι σε κάποιο ρομαντικό πονημα, αλλά ως συνταγματική παραδοχή και υποχρέωση! Όπου το συνταγμα υποχρεώνει πλεον το κράτος να αναλάβει το ιστορικό βαρος υπεράσπισης του. Κοινώς το Ελληνικό κράτος συνταγματικά υποχρεούται να προασπίσει τον Ελληνισμό, «ακομα και εκτος συνόρων!». Αναμένεται η «σφοδρή αντίδραση της Τρόικας» ωστε να αφαιρεθεί το επίμαχο σημείο. Αλλά και άλλα ενδιαφέροντα, που θα το κάνουν ακομα πιο ενοχλητικό.
Διαβάστε το συγκεκριμένο:

1. Άρθρο 2 του Συντάγματος, προσθήκη παραγράφου 3
Κάτω από εξαιρετικά αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες στο διεθνές περιβάλλον, και με την κατά καιρούς εμφάνιση φαινομένων προκλητικής διαστρέβλωσης της ιστορικής αλήθειας, ενιαίος και αδιαίρετος ο Ελληνισμός, σ’ όλον τον Πλανήτη, υπερασπίζεται την πολύτιμη παρακαταθήκη της εθνικής μας υπόστασης και της γλωσσικής μας κληρονομιάς υπό όρους αδιάλειπτης συνέχειας. Είναι καιρός όμως και το Κράτος ν’ αναλάβει το ιστορικό εκείνο βάρος μιας τέτοιας υπεράσπισης, το οποίο του αναλογεί. Αυτός είναι ο λόγος, ο οποίος όχι μόνον αιτιολογεί αλλά κι επιβάλει την προσθήκη τρίτης παραγράφου στο άρθρο 2 του Συντάγματος, με την οποίαν αναγνωρίζεται πανηγυρικώς η υποχρέωση του Κράτους, πάντοτε με τήρηση των κανόνων διεθνούς δικαίου, να εγγυάται την προστασία της εθνικής μας ταυτότητας και της ελληνικής γλώσσας.

Α. Νοταράς

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Απολογία Χριστοφοράκου στην εισαγγελία του Μονάχου: "Πως δίναμε τα χρήματα στα πολιτικά κόμματα"


Ο φυγόδικος και προστατευόμενος της Μέρκελ και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, Χριστοφοράκος, που έπρεπε να είχε εκδοθεί εδώ και χρόνια στις ελληνικές αρχές και να δικαστεί επί ελληνικού εδάφους, αναλύει βήμα - βήμα, όλο το σχέδιο χρηματισμού των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens, προκειμένου να αποκτήσει η γερμανική εταιρία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «μια καλύτερη τοποθέτηση στην Ελλάδα, για να δικτυωθεί/ολοκληρωθεί όπως οι άλλες επιτυχημένες εταιρείες και ειδικότερα οι ελληνικές εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα υποδομής και στο δημόσιο τομέα».
 
Σε δηλώσεις του προς τον εισαγγελέα Μονάχου, ο Χριστοφοράκος τονίζει ότι... συστήθηκε στη Siemens να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών τέτοιων επιχειρήσεων και να δίνονται τακτικά χορηγίες σε πολιτικά κόμματα για την καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου. Και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι από την αγορά προέκυπτε πως τα ελληνικά κόμματα συνήθιζαν να ζητούν τα ίδια της χορηγίες.
 
Ο Χριστοφοράκος με απίστευτα... φυσικό τρόπο αποδέχτηκε την ανάμιξή του στο σχέδιο αυτό για τη χρηματοδότηση των ελληνικών κομμάτων, ενώ τονίζει ότι στην Ελλάδα συνηθιζόταν οι «χορηγοί» των κομμάτων να μην εμφανίζονται δημόσια.
 
«Τα χρήματα θα δίνονταν βέβαια μυστικά, ότι όμως θα δίνονταν από «μαύρα ταμεία» αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ» ομολογεί και στη συνέχεια αναλύει το... πλάνο των πληρωμών: «Για να μπορούμε να υπολογίσουμε το ύψος των χορηγιών/πληρωμών και να έχουμε συγχρόνως κάποια βάση υπολογισμού, επελέγη από τον κ. Bersnau για σκοπούς υπολογισμού των χορηγιών ως υπόδειγμα, μια τρέχουσα σύμβαση από κάποιο τρέχον έργο.
 
Ως ύψος λήφθηκε υπόψη το 2% του τζίρου της σύμβασης αυτής, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος των χορηγιών και των πληρωμών αυτών. Τα τελευταία χρόνια αυτό αντιστοιχούσε στο 0,4% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του υποκαταστήματος της Siemens στην Ελλάδα ή στο 0,25% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του ομίλου Siemens στην Ελλάδα».
 
Συνεχίζοντας την απολογία του ο Χριστοφοράκος αποκάλυψε πως κανένας υπάλληλος της Siemens στην Ελλάδα, ούτε και από τα ανώτατα κλιμάκια, γνώρισε το σχέδιο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: «Τα χρήματα πήγαιναν αυτόματα στους εκάστοτε ίδιους παραλήπτες και για τον ίδιο σκοπό. Οι πληρωμές γίνονταν μέσω κάποιου λογαριασμού στο Μόναχο και συγκεκριμένα μέσω της εταιρείας PLACID BLUE CORPORATION και αργότερα μέσω της FAIRWAYS Ltd στο πλαίσιο του ίδιου σχεδίου της μητρικής εταιρείας. Ολα ήταν απόρροια της τότε απόφασης αυτής της μητρικής εταιρείας στο Μόναχο».
 
Ο Χριστοφοράκος έχει καταθέσει πως από τα χρήματα που διακινήθηκαν από λογαριασμό που διαχειριζόταν ο κ. Καλδής στο Μονακό, δεν κράτησε ούτε ένα σεντ για τον εαυτό του: «Ολα τα χρήματα, τα οποία διακινήθηκαν μέσω τοτυ καναλιού αυτού, τοποθετήθηκαν στην Ελλάδα για τα συμφέροντα της Siemens, όπως μου είχε αναθέσει η μητρική εταιρεία. Ο κ. Καλδής έφερνε πάντοτε μετρητά σε μένα στην Ελλάδα, μερικές φορές παραλάμβανα ο ίδιος τα χρήματα από τον κ. Καλδή στην Αθήνα και τα έδινα σχετικά γρήγορα παραπέρα και συγκεκριμένα στα πρόσωπα που ήταν εντεταλμένα από τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)»
 
Και το... εντελώς τρελό της υπόθεσης που... ξέχασε, αλλά αργότερα θυμήθηκε να καταθέσει ο Χριστοφοράκος ήταν πως η συμφωνία με τη μητρική εταιρεία δεν ήταν στον αέρα: «υπήρχε και αντισυμβαλλόμενος και συγκεκριμένα τα ίδια τα κόμματα. Για τα οποία σε τελευταία ανάλυση προορίζονταν άλλωστε τα χρήματα. Στην Ελλάδα έτσι γίνεται, δέχεσαι συχνά τηλεφωνήματα από το κόμμα και σε παρακαλούν να τους δώσεις οικονομική ενίσχυση»...
 
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Χριστοφοράκος στον Θεόδωρο Τσουκάτο, λέγοντας ότι έλαβε ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα απευθείας από τη μητρική εταιρεία στο Μόναχο και όχι από τον ίδιο.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΩΣ ΕΝΟΧΗ Η ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! - ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ;


Στη δημοσιότητα βλέπουμε και πάλι τις τελευταίες ημέρες να ξανανοίγει η συζήτηση για το «σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή» 


Διαβάστε: Ραγδαίες εξελίξεις για το σχέδιο Πυθία


Με αφορμή του εκ νέου ανοίγματος του θέματος, θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε κομμάτια ενός παζλ πραγματικά περίεργου, μέσω βέβαια κάποιων δημοσιευμάτων της εποχής εκείνης.

Πάμε να τα δούμε.


Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από τότε που πρωτοείδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις με «τα απόρρητα έγγραφα» των Wikileaks.
Είχα καταθέσει και εγώ, ανάμεσα σε άλλους, τη δική μου άποψη, τη δική μου εξήγηση για όσα ανέφεραν «τα απόρρητα έγγραφα»
www.elzoni.gr
Ας δούμε όμως τη χρονολογική σειρά εκείνων «των αποκαλύψεων».
Στις 20 Μαρτίου 2011 η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα των Wikileaks, που μιλάνε για την αγωνία των αμερικανών προκειμένου να μην επιτευχθεί η συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας.
news.kathimerini.gr
Στις 7 Απριλίου 2011 το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (τεύχος 77) μιλάει για το ενεργειακό πραξικόπημα των ΗΠΑ κατά της Ελλάδας, ρεπορτάζ που απορρέει από «απόρρητα έγγραφα».
Το συγκεκριμένο μάλιστα είχε αναρτηθεί στο link που παραθέτω και το οποίο για άγνωστους προς εμέ λόγους έχει αποσυρθεί, αναγράφοντας εάν αναζητηθεί το γνωστό «Η σελίδα που ζητήσατε δεν υπάρχει πλέον» www.epikaira.gr
Στις 17 Μαΐου 2011 η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ επαναφέρουν τα έγγραφα των Wikileaks και χαρακτηρίζουν τιμωρία των ΗΠΑ στον Καραμανλή για το ΒΕΤΟ του Βουκουρεστίου.
www.tanea.gr
Στις 16 Ιουνίου 2011 το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (τεύχος 87) αποκαλύπτει έγγραφο της ΕΥΠ για δολοφονία Καραμανλή με τον κωδικό ΠΥΘΙΑ 1.
Έγγραφο που ουσιαστικά επιβεβαίωσε τόσο ο Προκόπης Παυλόπουλος (Υπουργός Εσωτερικών επί ΝΔ) www.real.gr όσο και ο Κοραντής (διοικητής της ΕΥΠ επί ΝΔ και από εκεί βουλευτής του ΛΑΟΣ).
Στο έγγραφο αυτό αναφέρεται επίσης όλο το σχέδιο αποδόμησης του Καραμανλή με Βατοπέδι, πυρκαγιές, εκτεταμένα επεισόδια στην Αθήνα. Σωτήρες του Καραμανλή εμφανίζονται, πάντα σύμφωνα με τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Ρώσοι της FSB (KGB για τους παλιότερους).
Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου του 2011 και με μοναδική ενημέρωση από κάποια blogs, μαθεύτηκε μια κάποια εντολή εισαγγελέα για περαιτέρω διερεύνηση όλων των ανωτέρω, χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία περαιτέρω ενημέρωση.
Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής 28 Αυγούστου 2011, δημοσιεύεται στο πρωτοσέλιδο, άρθρο για τις υποκλοπές του 2004 μέσα από το οποίο φαίνεται ότι η αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα παρακολουθούσε τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή. news.kathimerini.gr
Πάλι στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου 2011, δημοσιεύεται άρθρο με θέμα,  «Διώξεις για τις υποκλοπές.   Ο εισαγγελέας Εφετών διαθέτει επαρκείς ενδείξεις για κακούργημα διακεκριμένης κατασκοπείας». Οι διώξεις αυτές έχουν να κάνουν με τις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών και τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του Καραμανλή από την αμερικάνικη πρεσβεία, πάντα σύμφωνα με την Καθημερινή.
news.kathimerini.gr
Αυτή ήταν η έως και σήμερα χρονολογική εξέλιξη των αποκαλύψεων που αφορούσαν διάφορα γεγονότα γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό Καραμανλή.
Στα 4 αυτά χρόνια που έχουν περάσει, ουδείς από το επίσημο  κράτος έχει πάρει θέση για όλα αυτά.
Και ούτε ανεπίσημα βέβαια μέσω διαρροών ή ότιδήποτε άλλο.
Τα ΜΜΕ, τεχνηέντως(;) σιωπούν, αποφεύγοντας όλο αυτό το διάστημα να απευθύνουν έστω και ένα ερώτημα σε οποιονδήποτε από το πολιτικό προσωπικό της χώρας που καλούν στα παράθυρα.
Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος του οποίου ο Καραμανλής ήταν αρχηγός για 13 έτη. Καμία θέση ή ανακοίνωση από πουθενά.
Ο Καραμανλής ήταν 5,5 χρόνια πρωθυπουργός τούτης της χώρας. Πολιτεύτηκε καλά ή όχι, δεν το κρίνω. Όμως ο πρωθυπουργός μιας χώρας είναι θεσμός, ανεξαρτήτως προσώπου.
Είναι αδιανόητο 4 χρόνια τώρα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ιστορίες που αφορούν τον πρώην πρωθυπουργό, με αποκορύφωμα το πιθανό σχέδιο δολοφονίας του και ουδείς να μην ασχολείται!!!
Ιδιαίτερα από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργώντας εύλογες απορίες σχετικά με το γιατί άραγε;
Το θέμα ξαναανοίγει (το timing είναι ένα θέμα προς συζήτηση) τούτη την ώρα και έπεται συνέχεια.
Και δεν μπορώ τελικά να μην αναρωτηθώ: ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ;

Ο Παπαχελάς με άρθρο – βομβα δικαιώνει το Ολυμπια: Η Κινα έσωσε την Ελλαδα και οχι οι κυβερνήσεις και τα μνημόνια!

Το 2012 αποκαλύψαμε ολο το παρασκηνιο: Η Κίνα, ασπίδα προστασίας για την Ελλάδα! Ευθεία απειλή του «Δράκου» στην Μέρκελ!
Τότε βέβαια ολοι το έκαναν γαργάρα. Ουδείς μίλησε. Οι γερμανοι ηταν φίλοι μας, το μνημονιο ηταν σωτηρία και μείναμε στο Ευρώ ελέω Παπανδρεου – Σαμαρά!
Διαβάστε τι αποκαλυπτει επι λέξει στο σημερινό του άρθρο ο Αλέξης Παπαχελάς. Εστω και δυο χρονια μετά.
«Όσο και να ισχυρισθεί κανείς ότι δεν έγιναν πολλά στην Ελλάδα ή ότι δεν τηρήθηκαν τα υπεσχημένα, τίποτα δεν δικαιολογεί την τωρινή συμπεριφορά έναντι της χώρας. Η Γερμανία ουδέποτε φημιζόταν για την αποτελεσματική ή φωτισμένη χρήση της ισχύος της, εδώ όμως θα μιλάμε για μια ανεξήγητη εμμονή που θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Ποιος θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα; Προφανώς η κ. Μέρκελ, η οποία μέχρι στιγμής κρύβεται ή δεν μπαίνει εμφανώς στην εικόνα. Οι παρεμβάσεις της, άλλωστε, έρχονται πάντοτε την ύστατη στιγμή, όταν το ελληνικό πρόβλημα μπαίνει για τα καλά στο παγκόσμιο ραντάρ των αγορών και όσων λαμβάνουν τις αποφάσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι το 2012 η κ. Μέρκελ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην ακολουθήσει όσους ήθελαν την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης. Και αυτό ύστερα από ασφυκτική πίεση των Αμερικανών που της επεσήμαναν τους μεγάλους κινδύνους ενός τέτοιου εγχειρήματος για την παγκόσμια οικονομία και των Κινέζων που έπαιξαν ενδεχομένως και τον κρισιμότερο ρόλο. Ας ελπίσουμε και αυτήν τη φορά η κ. Μέρκελ θα ανταποκριθεί, ως ηγέτις μιας ισχυρής χώρας, στην πρόκληση της ελληνικής κρίσης».

Μας προέκυψε και νέος επαναστάτης καλλιτέχνης

Μετά τον... αριστερό Λάκη Λαζόπουλο να που μας προέκυψε και νέος επαναστάτης καλλιτέχνης. Από εκείνους που έφαγαν και ήπιαν καλά στα χρόνια της μεγάλης... ευτυχίας της Ελλάδας, τότε που δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Και τώρα τους πείραξε το σύστημα, η κυβέρνηση, το μνημόνιο. Από χειροκροτητές άλλων κομμάτων έγιναν Συριζαίοι γιατί χρειάζεται και ο ΣΥΡΙΖΑ μια «πολιτιστική επανάσταση». Και για να την κάνει πρέπει να μπουν μπροστάρηδες ο Λαζόπουλος και τώρα ο Κραουνάκης.
Οι νέες Εβίτες Περόν που επαναστάτησαν και πολεμούν το σύστημα το οποίο τους καλοτάισε τώρα σήκωσαν το μπαϊράκι και λένε ανοησίες, πουλάνε αριστεροσύνη και αγοράζουν μελλοντικό πολιτικό χρόνο στα δελτία των 8. Μπορεί και καμιά θεσούλα στη νέα τάξη πραγμάτων που θα εγκαθιδρύσει η... αριστερή κυβέρνηση.
Έτσι και ο Κραουνάκης ο οποίος δηλώνει... friendly με τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι αποδεικνύεται πόσο μοντέρνος είναι. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Έπρεπε να κάνει και μια δήλωση προκλητική ώστε να παίξει στο διαδίκτυο, στα social media, στα κανάλια. Άλλωστε, ξεκίνησε και νέα παράσταση, να μην την διαφημίσει να κόψει και κανένα εισιτήριο; Είπε λοιπόν ο Κραουνάκης σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: "πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλαβαίναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία"».
Έτσι για να προκαλέσει και να δημιουργήσει θέμα, υβρίζει με υφάκι. Μ' αυτή τη δηθενιά του καλοβολεμένου αστού καλλιτέχνη που όλα τα ξέρει.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωσή του προκάλεσε σάλο με τη ΝΔ να βγάζει μια πολύ σκληρή ανακοίνωση: «Οι ύβρεις σε βάρος της Βόρειας Ελλάδας, σε βάρος των μισών Ελλήνων, των Βορειοελλαδιτών, εκθέτουν εκείνον που τις ξεστομίζει. Ακόμη κι όταν ο ίδιος δηλώνει «φίλος του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η ΝΔ με ανακοίνωσή της καλεί τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη να ανακαλέσει τα όσα είπε για τους Βορειοελλαδίτες και ταυτόχρονα ζητάει από το ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει «από το κλαμπ των φίλων του» και να τον διαγράψει από τη λίστα των υποστηρικτών, που ο κ. Τσίπρας παρουσίασε για τις ευρωεκλογές.
«Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις απαράδεκτες απόψεις του» αναφέρει η ΝΔ.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο συνθέτης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook απάντησε με το εξής «ερώτημα»: «τα δελτία ρύπου της Νεας Δημοκρατίας τα συντασσει η κυρια Βουλτεξι?»
Νωρίτερα, μετά το σάλο που είχε προκληθεί στο διαδίκτυο από τις δηλώσεις του για τη γλώσσα, ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα πως οι δηλώσεις του «παρερμηνεύθηκαν» και «παρεξηγήθηκαν»:
«αγαπημενοι φιλοι και εχθροι απο την βορεια Ελλαδα μας…σε μια πρωινη εκπομπη χτες Κυριακη τ Αγιαντρεα μιλησα για πολλα αναμεσα σ αυτα για την ελευθερια τη γλωσσα και τη ψυχη…μια δυο κουβεντες για τη γλωσσα παρερμηνευθηκαν παρεξηγηθηκαν ξεκρεμαστες κι αποσπασματικες ..οπως εκτεθηκαν στο σκοινι του διαδικτυου..με «δειξανε» στο επιπεδο να «αμφισβητω την ελληνικοτητα των μακεδονων»..,ξαναειδα το βιντεο δεν συναγεται κατι τετοιο..αλλα επειδη στο ινμποξ μου μιλησανε ανθρωποι με πονο ψυχης και λυπη,καθως εκπροσωπουν φιλους μου απο την πατριδα μου εκει,που με χει και την εχω τιμησει,αγαπησει,συντρεξει προσφερει πολλα…δεν θαθελα να μεινει ουτε τοση δα σκονη απ αυτο το περιστατικο.Δεν ειμαι ουτε ιστορικος ουτε γλωσσολογος ,μονο καλλιτεχνης..θεωρησα σκοπιμο,ημερα Κυριακη μ ενα παιδι να πεθαινει με απεργια πεινας να κανω μια εκκληση στον Προεδρο της Δημοκρατιας και στην Κυβερνηση για το θεμα αυτο..πριν αρχισουμε τις παρουσιασεις σαν να μην τρεχει τιποτα…περιεργως δεν ειδα πουθενα αποσπασμενο και παρουσιασμενο αυτο,<αλλοιμονο κιολας>,αλλα το αλλο που με βαζει σε συγκρουση ηθικη με το μερος της Ελλαδας,που μουχει δωσει δυο γιαγιαδες,παπουδες μαχητες,βραβεια,σταματησε η κυκλοφορια στο θεατρο δασους στους Αχαρνης,..κοσμος παντου πολυς!!! στη Βεροια,στις Πρεσπες,στη Δραμα,στην Αλεξανδρουπολη,στην Κομοτηνη,στην Ξανθη,εγκαινιασα χωρους,πρωτος κατεβασα τις τιμες το χειμωνα του 11..μεσα στα χιονια.
Καταμεστο Μεγαρο,με το φθηνωτερο δυνατο εισιτηριο,καταμεστο Βασιλικο θεατρο πεντε μερες τωρα το Σεπτεμβρη.Θεωρω υποπτη την απομονωση και προβολη των φρασεων που μας βαλανε σε κοντρα σε τοσο δυσκολο καιρο.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ..χτυπαω πρωτος το φιδι στο κεφαλι να εξαφανιστει!..ζηταω ειλικρινα την συμπαθεια σας αν σας πληγωσα αθελα μου.Ηταν εξω απο τις προθεσεις μου και ηταν αλλος ο στοχος της κουβεντας μου.Ελπιζω μ αυτες τις λεξεις..να ληξει το θεμα,και να μεινουν μετεωρες στον απαντα καιρο ,η βια και η χυδαιοτητα απ οπου κι αν προερχονται.Καλο μηνα.Η γλωσσα μας ειναι το μελλον μας.Συχωρεστε με και για κατι ακομα .Δεν εμαθα να βαζω τονους στο πληκτρολογιο.Στην αλλη ζωη πια!Σταματης Κραουνακης.1/12/2014 με τη χωρα γονατισμενη».

Γιατί κομματικές νεολαίες στα πανεπιστήμια

του Χρήστου Γιανναρά.

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοίνωσε: «Θα εισηγηθούμε στις επιμέρους Σχολές τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων κατά Τμήματα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην πλειοψηφία των φοιτητών να αποφασίζουν όλοι απευθείας ως προς την εκάστοτε διακοπή των μαθημάτων... Να δοθεί στη δημοκρατική πλειοψηφία η σύγχρονη δυνατότητα να μιλήσει και να χειριστεί τις τύχες της αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της».

Πρώτο λάθος στο γενναίο και τίμιο αυτό κείμενο: Οταν η παρακμιακή διάλυση είναι παγιωμένο καθεστώς, η τετράγωνη λογική της δημοκρατίας δεν έχει καμιά ελπίδα αποτελεσματικότητας. Οι μειοψηφίες της βίας και του ετσιθελισμού δεν πείθονται από τη γλώσσα της λογικής κοινωνίας και το χάος δεν τιθασεύεται με «βελτιώσεις». Στα ελλαδικά πανεπιστήμια της «μεταπολίτευσης» κάποιοι ετοιμάζουν την κομματική τους καριέρα, παγερά αδιάφοροι για την όποια λαχτάρα επενδύουν παιδιά στη σπουδή και στην έρευνα ή για την ελπίδα στενεμένων οικογενειών να κερδίζουν οι κλώνοι τους με τη σπουδή το ψωμί τους.

Δεύτερο λάθος στο μαχητικά δημοκρατικό πρυτανικό κείμενο: Οταν το μπάχαλο είναι «κατάκτηση», εδώ και σαράντα ολόκληρα χρόνια, μια πρυτανεία με ρεαλιστικό αυτοσεβασμό δεν «εισηγείται», απλώς αρνείται να παίξει στο ίδιο γήπεδο. Οργανώνει τότε λ.χ., με το ανθρώπινο δυναμικό των ειδικών Σχολών που διαθέτει και ασκούμενους φοιτητές, πανελλήνια δημοσκόπηση: «Θέλετε πανεπιστήμια για να υπηρετούν τη σπουδή και την έρευνα ή πανεπιστήμια - αρένες της κομματικής κοκορομαχίας;». Να έχει στο χέρι η πρυτανεία ξεκάθαρα εκφρασμένη την κοινωνική βούληση. Οπλο απέναντι στον φασισμό, στον τραμπουκισμό, στην ασυδοσία.

Τρίτο λάθος του σώφρονος πρυτανικού κειμένου: Απευθύνεται στους υποκινούμενους, όχι στους υποκινητές, στους αφιονισμένους εκτελεστές, όχι στα κέντρα που τους κατευθύνουν. Παραδειγματικά και πάλι: Μια πρυτανεία που ψηφίζεται για να διαχειριστεί την ευθύνη λειτουργίας του πρώτου πανεπιστημίου της χώρας, με δεδομένη τη σαραντάχρονη ατίμωση και τον ευτελισμό του από τη φασιστική ασυδοσία των κομματικών νεολαιών, ζητάει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει σύσκεψη των κομματικών αρχηγών. Και τους προκαλεί: «Θα αποσύρετε τις κομματικές νεολαίες σας από τα πανεπιστήμια; Θα πάψετε να χρησιμοποιείτε τις εκλογές του φοιτητικού συνδικαλισμού σαν προκριματικές για την καταμέτρηση της δύναμης των κομμάτων σας; Εμείς, από δω και πέρα θα τηρήσουμε τον νόμο: για κάθε παρανομία στα πανεπιστήμια θα καλείται ο εισαγγελέας και η αστυνομία».

Ο φασισμός της κομματοκρατίας έχει, έντεχνα, εξαλείψει από τις μάζες τη συνείδηση ότι η αστυνόμευση είναι κοινωνικό λειτούργημα, συμφωνημένο από όλους όσους αποδεχόμαστε το Σύνταγμα της χώρας. Οι κάποιοι αστυνομικοί υπάλληλοι που κάνουν παράχρηση των αρμοδιοτήτων τους δεν είναι περισσότεροι από τους αντίστοιχους υπαλλήλους των εφοριών ή της πολεοδομίας. Η επέμβαση της αστυνομίας στα πανεπιστήμια είναι επέμβαση των εντεταλμένων της λαϊκής βούλησης, της βούλησης να γίνονται σεβαστοί οι νόμοι, να πατάσσεται η παρανομία, να μην είναι ασύδοτα τα κομματικά πρακτοράκια ή οι ψυχανώμαλοι θεριακλήδες κάθε σέχτας ιδεολογικής. Δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς αστυνόμευση της αυθαιρεσίας, της βίας, του ετσιθελισμού, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται.

Η σύγχυση περνάει από τις συνειδήσεις στη γλώσσα: Η φασιστική συμπεριφορά ονοματίζεται «δημοκρατικό δικαίωμα», ο τραμπουκισμός «λαϊκή πάλη», η ωμή βία των γκανγκστερικών εκβιασμών «κοινωνικοί αγώνες». Για την εμπειρική ενάργεια αντίληψης της πραγματικότητας, ας κατανοήσει ο αναγνώστης τη λέξη «ασυδοσία» με εικόνες: Ελάχιστοι φοιτητές («ομάδες κρούσης» κομματικών νεολαιών) να διαλύουν βίαια συνελεύσεις συγκλήτων ή πανεπιστημιακών Τμημάτων. Να κάνουν «κατάληψη» σε πρυτανείες. Να χτίζουν καθηγητές μέσα στα γραφεία τους. Να λεηλατούν γραμματείες και καθηγητικά γραφεία. Να αποφασίζουν αυτοί ποιο μάθημα θα το αφήσουν να διδαχθεί, ποιο όχι.

Εικόνες παγιωμένες, σαράντα χρόνια τώρα, στα ελλαδικά πανεπιστήμια: Η πλημμυρίδα της αφισοκόλλησης στις αυλές, στα κλιμακοστάσια, στους διαδρόμους, στα αμφιθέατρα –κολλημένες οι κομματικές αφίσες σε επάλληλα στρώματα και με τον καιρό φουσκωμένες, κομματιασμένες– σιχαμερή κουρελαρία. Τα αιωρούμενα πανό, άλλη γυφτιά. Τα συνθήματα με σπρέι σε κάθε παραμικρή επιφάνεια τοίχου, σε σκαλοπάτια, σε κάποτε αρχοντικές ορθομαρμαρώσεις. Ο μανιακός βανδαλισμός – καθίσματα, έδρες, πορτοπαράθυρα κατεστραμμένα με σουγιά, μαρκαδόρο, κλειδιά. Τα θηριώδη μεγάφωνα στα προαύλια τις μέρες των φοιτητικών εκλογών για την εκκωφαντική διαφήμιση κάθε κομματικής νεολαίας, ετσιθελική κατάλυση της δυνατότητας να λειτουργήσουν παραδόσεις και εργαστήρια. Τα τραπεζάκια - μαγαζάκια των κομμάτων απέναντι από τις θυρίδες κάθε γραμματείας τις μέρες των εγγραφών, να ψαρεύουν οπαδούς αντιχαρίζοντας δωρεάν εκδρομές, γλέντια ή την υπόσχεση για έγκαιρη «εμπιστευτική» γνωστοποίηση των «θεμάτων» που θα βάλουν στις εξετάσεις ξεπουλημένοι στα κόμματα καθηγητές.

Εικόνες ντροπής: Λευκασμένοι στην έδρα και στην έρευνα δάσκαλοι, με όνομα σεβαστό στη διεθνή επιστημονική κοινότητα, να εκλιπαρούν παιδάρια, μεθυσμένα από την αχαλίνωτη βία, να τους επιτρέψουν να τελειώσουν το πείραμα που έχουν ξεκινήσει στο εργαστήριο ή την προχωρημένη ανάλυση στο σεμινάριο. Να ικετεύουν τους κομματικούς γενίτσαρους να επιτρέψουν την πρόσβαση στα καθηγητικά γραφεία, μήπως και περισωθεί δουλειά ετών αποθησαυρισμένη στους υπολογιστές. Ο εφιάλτης που έζησαν τα ελλαδικά πανεπιστήμια τα τελευταία σαράντα χρόνια ούτε να περιγραφεί μπορεί ούτε υπαινικτικά να σκιαγραφηθεί. Τα κόμματα στην Ελλάδα κατέλυσαν το πανεπιστήμιο.

Ισως η Αννα Διαμαντοπούλου να ήταν η μόνη υπουργός Παιδείας που τόλμησε να αντιτάξει σθένος στο έγκλημα. Το κομματικό σύστημα που την ανέδειξε, αυτό και την εξουδετέρωσε. Ενας πανεπιστημιακός, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, εξαγόρασε λίγους μήνες υπουργικής αίγλης αναλαμβάνοντας να ξηλώσει, πόντο-πόντο, τα όσα πρόλαβε να νομοθετήσει η Διαμαντοπούλου. Η ζούγκλα της ψυχανώμαλης ασυδοσίας διαιωνίζεται αυτονόητα και θριαμβικά.

Ας αντιπαραβάλει ο αναγνώστης εικόνες και πάλι: Τα πανεπιστήμια της ντροπής στο φθίνον Ελλαδιστάν με οποιουσδήποτε χώρους ευρωπαϊκού (ή και τουρκικού) πανεπιστημίου. Οι στοχεύσεις κάθε οργανωμένης κοινωνίας, οι εκτιμήσεις της για την ποιότητα της ζωής, αντανακλώνται στην αρχοντιά ή στη γυφτιά των χώρων της ανώτατης παιδείας.

Τη συνταγματική απαλλαγή μας από την κομματοκρατία πώς θα την πετύχουμε;

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Trotsky at the IMF Does the Name «Strauss-Kahn» Ring a Bell? Γιατι στ” αληθεια βίασαν τον μοναδικό άνθρωπο που διαφώνησε με τον Παπανδρεου;

By Mike Whitney
November 25, 2014 «ICH» – «Counterpunch» – The International Monetary Fund has finally admitted that it was wrong to recommend austerity as early as it did in 2010-2011. The IMF now agrees that it should have waited until the US and EU economies were on a sustainable growth-path before advising them to trim their budget deficits and reduce public spending. According to a report issued by the IMF’s research division, the Independent Evaluation Office (IEO): “IMF advocacy of fiscal consolidation proved to be premature for major advanced economies, as growth projections turned out to be optimistic…This policy mix was less than fully effective in promoting recovery and exacerbated adverse spillovers.”
Now there’s an understatement.
What’s so disingenuous about the IMF’s apology, is that the bank knew exactly what the effects of its policy would be, but stuck with its recommendations to reward its constituents. That’s what really happened. The only reason it’s trying to distance itself from those decisions now, is to make the public think it was all just a big mistake.
But it wasn’t a mistake. It was deliberate and here’s the chart that proves it:
(Democrats Reap What They Sowed, Rob Urie, CounterPunch)
There it is, six years of policy in one lousy picture. And don’t kid yourself, the IMF played a critical role in this wealth-shifting fiasco. It’s job was to push for less public spending and deeper fiscal cuts while the Central Banks flooded the financial markets with liquidity (QE). The results are obvious, in fact, one of the Fed’s own officials, Andrew Huszar, admitted that QE was a massive bailout for the rich. “I’ve come to recognize the program for what it really is,” said Huszar who actually worked on the program, “the greatest backdoor Wall Street bailout of all time.” There it is, straight from the horse’s mouth.
So now the IMF wants to throw a little dust in everyone’s eyes by making it look like it was a big goof-up by well-meaning but misguided bankers. And the media is helping them by its omissions.
Let me explain: Of the more than 455 articles on Google News covering the IMF’s mea culpa, not one piece refers to the man who was the IMF’s Managing Director at the time in question. Doesn’t that strike you as a bit odd?
Why would the media scrub any mention of Dominique Strauss-Kahn from its coverage? Could it be that (according to NPR):
“The IMF’s managing director wanted to give Greece, Portugal and Ireland the time needed to put their accounts in order, and he also argued for softening the austerity measures associated with the bailouts for those countries.
Greek economists say that under Strauss-Kahn’s leadership, the IMF was a counterbalance to the strict austerity policies favored by northern European leaders. In fact, according to the daily Le Monde, Strauss-Kahn is fond of calling those who argue for tighter austerity “fous furieux,” which roughly translates as “mad men.”
Strauss-Kahn’s view is that shock-therapy measures imposed on Greece and other European countries with sovereign debt crises will lead only to economic recession and severe social unrest.
Several commentators pointed out Monday that at a time of turmoil in the eurozone and division among European leaders, it was the IMF, under Strauss-Kahn’s leadership, that kept the eurozone’s rescue strategy on track.
The Financial Times said that the IMF’s single most important influence in the resolution of the eurozone crisis was political — amid a lack of political leadership, the paper said, the IMF filled a vacuum.
(IMF Chief’s Arrest Renews Euro Debt Crisis Fears, NPR)
Ah-ha! So Strauss-Kahn wasn’t on board with the IMF’s shock doctrine prescription. In fact, he was opposed to it. So there were voices for sanity within the IMF, they just didn’t prevail in the policy debate.
But why would that be, after all, Strauss-Kahn was the IMF’s Managing Director, his views should have carried greater weight than anyone else’s, right?
Right. Except DSK got the ax for a sexual encounter at New York’s ritzy Sofitel Hotel. So the changes he had in mind never took place, which means that the distribution of wealth continued to flow upwards just like the moneybags constituents of the IMF had hoped for.
Funny how that works, isn’t it? Funny how it’s always the Elliot Spitzers, and the Scott Ritters, and the Dominique Strauss-Kahn’s who get nailed for their dalliances, but the big Wall Street guys never get caught.
Why is that?
The fact is, Strauss-Kahn was off the reservation and no longer supported the policies that the establishment elites who run the IMF wanted to see implemented. They felt threatened by DSK’s Keynesian approach and wanted to get rid of him. That’s it in a nutshell.
Do you know why the bigwig plutocrats hated DSK?
It had nothing to do with his sexual acrobatics at the Sofitel Hotel. Nobody cares about that shite. What they were worried about were his plans for the IMF which he laid out in a speech he gave at the Brookings Institution in April 2011, one month before he got the boot. The speech got very little attention at the time, but– for all practical purposes– it was DSK’s swan song. And, I think you’ll see why.
The experience must have been a real shocker for the gaggle of tycoons and hangers-on who attend these typically-tedious gatherings. Instead of praise for “market discipline”, “labor flexibility” and “fiscal consolidation”, Strauss-Kahn delivered a rousing 30 minute tribute to leftist ideals and wealth-sharing sounding more like a young Leon Trotsky addressing the Forth International than a cold-hearted bureaucrat heading the world’s most notorious loan sharking operation. By the time the speech ended, I’m sure the knives were already being sharped for the wayward Managing Director. To put it bluntly, DSK’s goose was cooked. Here’s a clip from the speech that will help to explain why:
“…The outstanding faults of the economic society in which we live are its failure to provide for full employment and its arbitrary and inequitable distribution of wealth and incomes”…
Not everyone will agree with the entirety of this statement. But what we have learnt over time is that unemployment and inequality can undermine the very achievements of the market economy, by sowing the seeds of instability…
.. the IMF cannot be indifferent to distribution issues…
Today, we need a similar full force forward response in ensuring that we get the recovery we need. And that means not only a recovery that is sustainable and balanced among countries, but also one that brings employment and fair distribution…
But growth alone is not enough. We need direct labor market policies…
Let me talk briefly about the second lung of the social crisis—inequality…IMF research also shows that sustainable growth over time is associated with a more equal income distribution…
We need policies to reduce inequality, and to ensure a fairer distribution of opportunities and resources. Strong social safety nets combined with progressive taxation can dampen market-driven inequality. Investment in health and education is critical. Collective bargaining rights are important, especially in an environment of stagnating real wages. Social partnership is a useful framework, as it allows both the growth gains and adjustment pains to be shared fairly…
We have also supported a tax on financial activities (and) organized jointly with the ILO … to better understand the policies behind job-creating growth…
Ultimately, employment and equity are building blocks of economic stability and prosperity, of political stability and peace. This goes to the heart of the IMF’s mandate. It must be placed at the heart of the policy agenda. Thank you very much.” (The Global Jobs Crisis— Sustaining the Recovery through Employment and Equitable Growth, Dominique Strauss-Kahn, Managing Director IMF, April 13, 2011)
Can you imagine the chorus of groans that must have emerged from the crowd when Strauss-Kahn made his pitch for “progressive taxation”, “collective bargaining rights”, “protecting social safety nets”, “direct labor market policies” and “taxes on financial activities”? And how do you think the crowd reacted when he told them he’d settled on a more enlightened way to distribute the wealth they’d accumulated over a lifetime of insider trading, crooked backroom deals and shady business transactions?
Do you think they liked that idea or do you suppose they lunged for their blood pressure medication before scuttling pell-mell towards the exits?
Let’s face it; Strauss-Kahn was headed in a direction that wasn’t compatible with the interests of the cutthroats who run the IMF. That much is clear. Now whether these same guys concocted the goofy “honey trap” at the Sofitel Hotel, we may never know. But what we do know is this: If you’re Managing Director of the IMF, you’d better not use your power to champion “distribution” or collective bargaining rights or you’re wind up like Strauss-Kahn, dragged off to the hoosegow in manacles wondering where the hell you went wrong.
DSK was probably done-in by the people who hated his guts. Now they want to polish-up their image by rewriting history.
And, you know, they’re rich enough to pull it off, too.
Mike Whitney lives in Washington state. He is a contributor to Hopeless: Barack Obama and the Politics of Illusion (AK Press). Hopeless is also available in a Kindle edition. He can be reached at fergiewhitney@msn.com.

Ραγδαίες εξελίξεις για το σχέδιο Πυθία: Η δικαιοσύνη οφείλει ενα νέο Γουδή σε αυτους που έριξαν την Ελλαδα στα νύχια του Παπανδρεου.

Έρχονται συλλήψεις για την συμμορία που έφερε τον παραφρονα στη εξουσία. Ο οποίος πλεον δεν μπορει να πείσει κανέναν οτι ήτο απλως αχυρανθρωπος και δεν γνώριζε το δολιο σχέδιο που έριξε την χωρα στα χερια του.
Το θεμα ειναι να μην υπάρξουν πιέσεις στον ανακριτή και η δικαιοσύνη να αποκαλύψει αυτό που όλοι γνωρίζουν. Απο την υπογραφή των αγωγών το 2007 και μετά, η Ελλάδα δέχθηκε πολυδιάστατη επιθεση προκειμενου να ανακοπεί η πολιτικη που θα έκανε την Ελλαδα πρωταγωνίστρια και ανεξάρτητη. Από προεκλογικά λαδώματα, τρομοκρατία, ολοκαυτώματα, ένας ολοκληρωτικός πολεμος με μαέστρο τον Μπράιζα που σημερα επισήμως εξυπηρετεί τουρκικα συμφέροντα.
Κορυφή της καταστροφικής πυραμίδας; Μα φυσικά ο Γιωργος Παπανδρεου. Ο άνθρωπος που υλοποίησε το ολέθριο για την πατρίδα σχέδιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική καταστροφη και πολυετή υποδούλωση της πατρίδας.
Ωστε να ειναι ξεκάθαρο πως η Ελλαδα δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι.
Ειναι βαρύτατο το έργο του ανακριτή αλλά φαίνεται οτι το φερνει εις πέρας επάξια.
Το μέλλον θα δείξει εαν η δικαιοσύνη θα δώσει το νέο Γουδή που οφείλει στην πατρίδα.

Αυτό είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontra news που προαναγγέλλει εξελίξεις για την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.

Αυτό είναι το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontra news που προαναγγέλλει εξελίξεις για την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. Μιλάει μάλιστα και για εμπλοκή σε αυτή, ανθρώπων του Γιώργου Παπανδρέου. 
Μήπως γι΄αυτό βάλθηκε ο ΓΑΠ να ρίξει την κυβέρνηση;