Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Εσχατη Προδοσια και Εμπρακτη μετανοια

Περιμενω σχολια…..ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 108-111 ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !

Ποιος βολευεται ;
Ποιος αθωωνεται ;
Ποιος θα φυλακισθει ;
Ποιος εχει κατι να φοβηθει ;
Βρειτε μου πιθανους “ενοχους” βασει των αρθρων …
Το 112 ειναι δωρο αναγνωσης….
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ρώσοι προελαύνουν και οι ΗΠΑ μιλάνε για "κυρώσεις": Η κατάρρευση της αποτρεπτικής αξιοπιστίας της Ουάσιγκτον

Οι ρωσικές ή ρωσόφωνες (μικρή σημασία έχει πλέον) τεθωρακισμένες φάλαγγες προελαύνουν προς την Οδησσό, η Μαριούπολη είναι θέμα ωρών ή λίγων ημερών να πέσει και οι ΗΠΑ, φυσικά, σφυρίζουν αδιάφορα και κάτι ψελλίζουν για ... "κυρώσεις" οριοθετώντας τις σημερινές πραγματικές δυνατότητες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και του ΝΑΤΟ γενικότερα στην "αυλή της Ρωσίας".
«Διαθέτουμε τα μέσα και τις κυρώσεις τις οποίες μπορούμε ασφαλώς να επιλέξουμε να εφαρμόσουμε» είπε η εκπρόσωπος τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζένιφερ Ψάκι, η οποία υπογράμμισε ότι η Ουάσιγκτον «δεν αποκλείει καμία επιλογή»σχετικά με μια ενδεχόμενη στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ προς το Κίεβο. 
Η ίδια υποστήριξε ότι η επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στη Ρωσία είναι «το πιο αποτελεσματικό μέσο, το καλύτερο μέσο». Τι άλλο να πει για να ομολογήσει ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, από την στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν έχουν καμία διάθεση για να πολεμήσουν;
«Παρακολουθούμε, όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες, αλλά σίγουρα εδώ και εβδομάδες ή ακόμα και μήνες, την κλιμάκωση της επιθετικότητας των Ρώσων έναντι της Ουκρανία. οΙ ΗΠΑ διαθέτουν «τα διπλωματικά μέσα. Δεν θεωρούμε ότι μια στρατιωτική λύση θα ήταν η κατάλληλη προσέγγιση» είπε η Τ.Ψάκι κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων και αυτό έλειπε, να έλεγε το αντίθετο.
Στο ίδιο μήκος κύματος λίγο αργότερα και ο πρόεδρος Μ.Ομπάμα: «Η ρωσική παρείσφρηση που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία δε μπορεί παρά να προκαλέσει την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας».
Ωστόσο ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναληφθεί στρατιωτική δράση εναντίον της Ρωσίας λόγω των ενεργειών της στην Ουκρανία, ενώ απέφυγε να κάνει λόγο περί «εισβολής» της Ρωσίας.
Για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ όπου έφυγαν είτε ταπεινωμένες, είτε "ισόπαλες" από όλες τις εμπλοκές που είχαν μετά τον Β'ΠΠ, με εξαίρεση τους δύο πολέμους του Κόλπου, η Ανατολική Ουκρανία και γενικότερα η Ανατολική Ευρώπη σήμερα είναι μια "πολύ βαριά" υπόθεση.
Ολοι θυμούνται τι έγινε το 2008 στην Γεωργία. Συγκεκριμένα κέντρα των ΗΠΑ τους έβαλαν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο ενάντια στην Ρωσία, μήπως και εκλεγεί ο ημίτρελος Τ.Μακέϊν πρόεδρος των ΗΠΑ. Και ίσως να τα κατάφερναν αν δεν ερχόταν η οικονομική κρίση που σάρωσε τους διεφθαρμένους ρεμπουπλικάνους.
Και εν τέλει τι έγινε; Οι Ρώσοι μέσα σε 24 ώρες έφτασαν έξω από την Τιφλίδα και κατατεμάχισαν την χώρα. Και οι ΗΠΑ απλά "στήριζαν"...
Δεν έχουν ούτε τον Στρατό, ούτε τα όπλα, ούτε την πολιτική βούληση, ούτε τίποτα απ'όλα αυτά που απαιτούνται για να επιβάλλουν την θέλησή τους σε μια χώρα σκληρών και αποφασισμένων ηγετών, όπως είναι η Ρωσία ή ακόμα και σε μικρότερες  χώρες, όπως, πολύ φοβούμαστε, η Τουρκία.
Tέτοια πράγματα θέλουν αίμα, πολύ αίμα για να τα πετύχεις. Και οι ΗΠΑ δεν έχουν αρκετό αίμα να δώσουν για να πετύχουν τέτοιες νίκες. Ηταν θέμα χρόνου κάποιος ξγέτης να αντιληφθεί τα όρια των ΗΠΑ ηια να τους εκθέσει....
Και μιλάνε για "κυρώσεις" χωρίς βέβαια να λογαριάζουν την ευρωπϊκή οικονομία η οποία έχει ήδη πληγεί βαριά πό το εμπάργκο της Ρωσίας, να διαλύεται από τις αντικυρω΄σεις της Μόσχας. Μιας Ρωσίας που δεν έχει να χάει τίποτα. Λαός ο οποίος έχει μάθει να περνά δύσκολα και βρίσκεται μακριά από την υπερκαταναλωτική Δύση.
Πώς να νικήσεις τέτοιο λαό με "κυρώσεις" όταν δεν μπορείς να χύσεις άφθονο αίμα;
Τμήμα ειδή

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ρένα είσαι οφ σάιντ

Χαρείτε τη νέα Περιφερειάρχη. Μ' αυτούς θα συνεργαστεί για να πάει ο τόπος μπροστά. Μ' αυτούς θα κυβερνήσει και ο Τσίπρας. Ο ένας είναι ο Φωτόπουλος ο συνδικαλιστής της πλάκας. Ακόμη περιμένουμε να σκίσει τα φύλλα πορείας και να παραιτηθεί από τη θέση του. Τζάμπα πράσινος μάγκας που προσκυνάει τον Αλέξη και τη Ρένα.
Ο άλλος είναι ο δήμαρχος του Μαρινάκη, Π. Μώραλης. Έτρεξε να ευχαριστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί... σεβάστηκε τη συμφωνία που έκανε το αφεντικό του με τη Δούρου σ' εκείνη την ταβέρνα.
Αυτή είναι κύριοι η νέα τάξη πραγμάτων. Διαπλοκή με επιχειρηματίες και κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές.
Ρένα είσαι οφ σάιντ photo - 1
«Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε για να γράψουμε, όχι απλά ένα νέο κεφάλαιο. Αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια. Ένα βιβλίο με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον». Η ίδια συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες «θα έχουν, από δω και στο εξής, τον πρώτο λόγο στην Περιφέρεια Αττικής, για να γίνει η Αττική χώρος αντάξιος της μακράς της ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσής της, χώρος ευημερίας και ανάπτυξης».
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο, που ορκίζεται σήμερα, μπορεί και οφείλει να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και εμβάθυνσης της Δημοκρατίας και της αλληλεγγύης», τόνισε η Ρ. Δούρου.
Αυτά είπε σήμερα. Την πιστεύει κανείς ή θα θυμηθούμε σύντομα την ελληνική ταινία Ρένα είσαι οφ σάιντ με τη Βλαχοπούλου;

Τζιχάντ στην Σμύρνη το 1922…

Τι παίζει σήμερα;
Μην μπερδεύεστε , δεν πρόκειται για εικόνες από την Συρία του 2014.
Είναι κεφάλια σφαγμένων Ελλήνων και παλουκωμένα με το ίδιο τελετουργικό τρόπο από τους διαχρονικούς μακελλάρηδες που έδρασαν το 1922 και στην Μικρασιατική Καταστροφή.
Τζιχάντ τότε.. τζιχάντ σήμερα.. πόσο όμως κοντά μας;
Σμύρνη 1922 – Τζιχάντ τότε
Στις 27 Αυγούστου γίνεται η πρώτη εμφάνιση Τούρκων «τσετών» (=ατάκτων) υπό τον Κιορ (=μονόφθαλμος) Μπεχλιβάν στη Σμύρνη. Τρομοκρατία απλώνεται στην πόλη. Τα πλήθη συρρέουν στη Μητρόπολη. Ο Χρυσόστομος, βοηθούμενος από τον αδελφό του Ευγένιο, κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. Τελεί την τελευταία του λειτουργία στην Αγία Φωτεινή. Είναι κάτωχρος από τη νηστεία και την αγρύπνια. Όταν όμως βγαίνει στην Ωραία Πύλη γονατίζει και προσεύχεται σαν ταπεινός λευίτης και εγείρεται ως άγιος. Είναι το τελευταίο κήρυγμά του……….
Ο Τουρκικός όχλος, τελώντας σε έξαλλη κατάσταση, παρέλαβε τον Χρυσόστομο. Επιτέθηκε εναντίον του κτυπώντας τον με γροθιές, λοστούς και ξύλα και τον οδήγησαν σε ένα κουρείο, όπου τον ανάγκασαν να φορέσει μια λευκή μπλούζα. Στην συνέχεια, του ξερίζωσαν τη γενειάδα και τον έσυραν στην τουρκική συνοικία, προπηλακίζοντας και πτύνοντάς τον. Εκεί του επεφύλαξαν έναν αργό και βασανιστικό θάνατο: τον μαχαίρωσαν σε πολλά σημεία του σώματος του, εξόρυξαν τους οφθαλμούς του και του έκοψαν τα αυτιά και την μύτη.
Ο Χρυσόστομος αιμόφυρτος, σιωπηρός, περήφανος, χωρίς να ικετεύει και να λυγίζει στον εχθρό, σέρνεται από το πλήθος και αφού σε όλη τη διάρκεια των μαρτυρίων του έλεγε «Κύριε, ελέησόν με», αφήνει την τελευταία του πνοή αναφωνώντας: «Θεέ μου!».
Αθήνα 2014 – Τι παίζει σήμερα;
¨Υπάρχουν στην Ελλάδα ισλαμιστικές ομάδες φονταμενταλιστών; Υφίσταται κίνδυνος εξέγερσης των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών; Είναι εφικτό ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας μέσω ασύμμετρων απειλών; Υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων;
Ένα από τα πλέον επικίνδυνα ζητήματα εθνικής ασφάλειας στην πατρίδα μας είναι αυτό της παράνομης μετανάστευσης. Το σημαντικότερο, απ’ όλων είναι πως ουδείς γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών που κατοικούν στην Ελλάδα. Οι πιο μετριοπαθείς προβλέψεις αναφέρονται σε 1 με 1,5 εκατομμύριο.
Οι εξεγέρσεις με τα σοβαρά επεισόδια που ακολούθησαν σε Γαλλία το 2005, Ηνωμένο Βασίλειο το 2011 και Σουηδία προ μερικών μηνών απέδειξαν το αυτονόητο. Πως ακόμα και σε χώρες με υψηλή κοινωνική πολιτική και φροντίδα οι Μουσουλμάνοι είτε λέγονται σουνίτες είτε σιίτες δεν αφομοιώνονται. Και ακόμα μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα όταν εξεγέρθηκαν καθώς ο θρησκευτικός τους φανατισμός και η περιφρόνηση απέναντι στο ανεκτίμητο αγαθό της ανθρώπινης ζωής των συμπολιτών τους, τους έκαναν να λεηλατούν και να πλιατσικολογούν δίχως τις αρχές ασφαλείας να μπορούν να τους σταματήσουν.
Όλα αυτά σημαίνουν, πως οι λαθρομετανάστες είναι μια ικανή δύναμη η οποία με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να επιτύχει την σύσταση ενός εσωτερικού μετώπου που θα έχει ως σκοπό τις δολιοφθορές, τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, τις οικονομικές ζημιές που επιφέρουν και την ανάλωση δυνάμεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις προκείμενου να καταστείλουν τους όποιους θύλακες επεισοδίων δημιουργούν.¨ http://www.defence-point.gr/news/28/08/2013 02:17
Πόσο όμως κοντά μας…
μπορεί κάποιοι να καθοδηγήσουν δυσάρεστες εξελίξεις στο εσωτερικό για να πετύχουν διείσδυση από το εξωτερικό;
Aπο το αξιόπιστο hellasforce επισυνάπτουμε τις παρακάτω επισημάνσεις
¨ Είναι πλέον γνωστό ότι η Τουρκία, δηλαδή ο Ερντογάν και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Η Τουρκία διοχετεύει ισλαμιστές τρομοκράτες προς τη Συρία εδώ και αρκετό καιρό.
Μόλις εχθές η ιρακινή πολιτοφυλακή ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τρεις Τούρκους πράκτορες της MIT μεταξύ τζιχαντιστών του ΙΚΙΛ, στην περιοχή Tuz Khurma, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο Τικρίτ και Κιρκούκ.
Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σταδιακά αποδεικνύουν ότι η Τουρκία έχει στρατολογήσει το ΙΚΙΛ με απώτερο στόχο την ίδρυση ενός ισλαμικού χαλιφάτου.
Όλα αυτά επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που μετέδιδε το Μάρτιο ο ιστότοπος Shobeat.com, ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει συστήσει κέντρα εκπαίδευσης τζιχαντιστών με προορισμό τη Συρία στην Ούρφα, στο Γκαζιαντέπ και την Αντιόχεια.
Αυτή την εβδομάδα, η εφημερίδα World Tribune αποκάλυψε ότι «η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε στην πρόσληψη σημαντικού αριθμού Τούρκων υπηκόων που πολέμησαν με το ΙΚΙΛ και επέστρεψαν. Αξιωματούχοι ανέφεραν επίσημα στο κοινοβούλιο της Τουρκίας ότι τουλάχιστον 1.000 Τούρκοι έχουν πολεμήσει με τους ισλαμιστές στο Ιράκ και τη Συρία. Ανέφεραν ότι οι Τούρκοι, στους οποίους προσφέρθηκαν υπέρογκοι μισθοί, τοποθετήθηκαν σε τζαμιά, σχολεία, ακόμα και στα σώματα ασφαλείας».
Οι πληροφορίες αυτές κυκλοφόρησαν την ώρα που η τουρκική αντιπολίτευση κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι έχει καταστήσει την Τουρκία φυτώριο και κέντρο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών του ΙΚΙΛ.
Στην Κωνσταντινούπολη η νοσταλγία για την Οθωμανική Αυτοκρατορία «φουντώνει» ολοένα και περισσότερο.
Η τουρκική εφημερίδα Today’s Zaman ανέφερε:
«Ως εκ τούτου, δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ορισμένοι από τους οπαδούς του Ερντογάν πιστεύουν ότι είναι ένας Χαλίφης που προσπαθεί να αναστήσει το Ισλαμικό Χαλιφάτο και την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ο Ερντογάν στοχεύει να έχει υλοποιήσει το όραμά του για την “Μεγάλη Τουρκία” μέχρι το 2023 … ».
Η ανακήρυξη του «ισλαμικού χαλιφάτου» όχι μόνο δεν απειλεί τα όνειρα του Ερντογάν, αλλά αντίθετα τα εξυπηρετεί. Έτσι εξηγείται άλλωστε και η στήριξή του προς τους ισλαμιστές δολοφόνους… ¨http://www.hellasforce.com/στις 26 Αυγούστου 2014
Και αν ο ¨Χαλίφης¨ σύμφωνα με τα παραπάνω έχει κατά νού να μας φτιάξει καμιά ¨βαριοπούλα¨ στο εσωτερικό μέτωπο με τα ισλαμικά φυτώρια που μπορεί να έχει φυτέψει στην Ελληνική Κοινωνία… τότε τι γίνεται;
ΠΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;
ΠΟΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ;
ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει τις ευθύνες του;
Αν δεν έχουμε προνοήσει ήδη να κλείσουμε τα παραθύρια και τις πόρτες των συνόρων μας στην καθημερινή λαθροεισβολή.
Το 1922 τους έλεγαν Τσέτες, σήμερα το 2014 τους λένε ISIS. Ποια είναι η διαφορά; Αφού και οι δύο παλουκώνουν τα κεφάλια των αθώων θυμάτων τους , ένδειξη κοινής αιμοβόρικης ράτσας με τα ίδια χαμερπή ένστικτα.
«όλα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά»;
Μην πτοείστε.. ήδη έχουμε υποστεί ¨οικονομική Τζιχάντ¨.
Οι ¨φανατικοί τοκογλύφοι¨ από το 2009 κήρυξαν ¨ιερό πόλεμο¨ εναντίον της Ιερής Ελλάδος και μας στραπατσάρισαν τα μούτρα…
Τι θα γίνει αν κάποιοι κακόβουλοι θελήσουν να παίξουν και το χαρτί της κρεατομηχανής τζιχάντ;
τι θα γίνει…εν μέσω αυτών των ασύλληπτων δοκιμασιών που υφιστάμεθα.
¨ Η Θεία Πρόνοια, δοκιμάζει την πίστιν μας και το θάρρος μας και την υπομονή μας την ώραν αυτήν. Αλλ’ ο Θεός δεν εγκαταλείπει τους χριστιανούς. Εις τας τρικυμίας αναφαίνεται ο καλός ναυτικός και εις τας δοκιμασίας ο καλός Χριστιανός. Προσεύχεσθε και θα παρέλθη το ποτήριον τούτο. Θα ίδωμεν πάλιν καλάς ημέρας και θα ευλογήσωμεν τον Θεόν. Θαρρείτε ως εμπρέπει εις καλούς χριστιανούς.¨
Ποιος τα λέει αυτά; Είναι το τελευταίο κήρυγμα του Αγιοφόρου Αρχιερέα Χρυσοστόμου Σμύρνης που ευλογεί σαν Πρωτομάρτυρας τα Μαρτύρια του Εσταυρωμένου Ελληνισμού της Μικρασιατικής Γης και δίνει στίγμα πορείας για την δικιά μας γενιά που βρέθηκε σε δεινά.
¨ η Συρία της Ελλάδος εν έτει 1922 ¨ είναι η προτύπωση της Μικρασιατικής Καταστροφής στο δικό της μέγεθος.
Δεν πρόκειται να επαναληφθεί τούτο το κακό όσο και να το απεργάζονται ύπουλα ¨εχθροί και δήθεν φίλοι¨. Οι γεωπολιτικοί παράμετροι είναι τώρα διαφορετικοί και οι συμμαχίες εκπίπτουν από την μία στιγμή στην άλλη.
Αν προσθέσουμε όλες τις τζιχάντ και τις διαχρονικές γενοκτονίες των γειτόνων με τι έκταση και μέγεθος προτύπωσης καταστροφής μπορεί να τους αντιστοιχηθεί;
Ισως με την φράση του Γέροντος Παισίου γι αυτούς…
¨ οι Τούρκοι έχουνε τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους¨
Και η πλάκα είναι ότι δεν το ξέρουν ή δεν το πιστεύουν και ονειρεύονται χαλιφάτα…!!
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η γενοκτονία, ο Λέμκιν και η αριστερή προπαγάνδα!



Στην Ελλάδα δεν βαριέσαι ποτέ. Τα βλέπεις όλα. Ο Αλέξης πήγε στο Αγιο Ορος. Ευλόγησον, κομισάριε. Κι ο συνοικιακός Λένιν, ο Μπογιόπουλος, έγραψε προ ημερών ένα άρθρο πως ο Μεταξάς είπε μεν «όχι», αλλά εννοούσε «ίσως» και κατά βάθος «ναι», καθότι υπάλληλος του αγγλικού ιμπεριαλισμού και του μπαμπέση του καπιταλισμού, που όλο πέφτουν αλλά όρθιοι μένουν. Ο Μεταξάς, βέβαια, νίκησε τους φασίστες, είχε μπαγλαρώσει όποιον φιλοχιτλερικό ξετρύπωνε η Ασφάλεια, παρότι αυτός, ένας αυταρχικός βασιλικός άνδρας υιοθετούσε το εξωτερικό τυπικό του φασισμού, με χαιρετούρες, στολές κ.λπ., σε αναζήτηση πολιτικής ταυτότητας. Ο ψιλομπολσεβίκος παρέλειψε ενοχλητικές λεπτομέρειες, όπως τις ντροπιαστικές παλινωδίες του ΚΚΕ για τη στάση του το 1940, όπως το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότωφ ή πως τον Σεπτέμβριο του 1939, όταν οι Γερμανοί μπούκαραν στην Πολωνία από τη δύση, μπούκαραν και τα ιδεολογικά πρωτοξάδελφά τους, οι Σοβιετικοί, από την ανατολή και διαμοίρασαν τα ιμάτια του πολωνικού έθνους, ανταλλάσσοντας χαιρετούρες και φωτογραφιζόμενοι με τα ναζί συνεταιράκια τους στα νέα σύνορα.

Στις 5 Μαρτίου 1940 το πολιτικό γραφείο του ΚΚΣΕ, με συμμετοχή και του ίδιου του Στάλιν, κατόπιν εισήγησης του αρχηγού της NKVD, του διαβόητου Λαβρέντι Μπέρια, αποφάσισε την εκτέλεση όλων των αιχμάλωτων αξιωματικών του πολωνικού στρατού. Η NKVD, όμως, δεν έμεινε εκεί. Εκτός από τους 8.000 αξιωματικούς, εκτελέστηκαν 6.000 Πολωνοί αστυνομικοί και άλλοι 8.000 «αστοί», δικηγόροι, ιερωμένοι, γαιοκτήμονες κ.λπ. Περίπου 22.000 άνθρωποι δολοφονήθηκαν από τους δήμιους του Στάλιν με μια σφαίρα στον σβέρκο. Οι περισσότεροι στο δάσος του Κατίν, που έδωσε στη σφαγή το όνομά της. Αλλοι σε χώρους κράτησης στο Χάρκοβο, στο Καλίνιν κι αλλού. Υπήρξαν αδέρφια Πολωνοί αξιωματικοί που τον έναν τον δολοφόνησαν οι Γερμανοί και τον άλλον η NKVD! Ο Στάλιν, όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν το Κατίν και κάλεσαν διεθνή επιτροπή ουδετέρων να ελέγξει τα μακάβρια ευρήματα με τις εκατόμβες δολοφονημένων, έδωσε ρέστα προπαγάνδας, όπως κι οι ανά τον κόσμο πίθηκοί του, που μιμούνταν αστραπιαία κάθε του νεύμα, για να το φορτώσει στον Χίτλερ. Δεν έπεισε. Πριν από λίγα χρόνια ο Πούτιν παραδέχθηκε το έγκλημα και ζήτησε συγγνώμη. Οι κομμουνιστές προπαγανδιστές και σήμερα παραλείπουν να πουν πως η ευρωπαϊκή Αριστερά, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής, κράταγε το φανάρι στον Χίτλερ όσο βομβάρδιζε την Αγγλία, ξέσκιζε τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, τη Γιουγκοσλαβία, ενώ ήδη χώνευε την Τσεχοσλοβακία, διότι ο αρχηγός της παγκόσμιας σέχτας τους, ο Στάλιν, τους είχε πει να το κάνουν γαργάρα. Οταν ο Αδόλφος παρασπόνδησε και του επιτέθηκε, τότε έστειλε χαρτάκι με άλλες οδηγίες στις ανά τον κόσμο κατευθυνόμενες νούλες του κι άλλαξαν τραγούδι. Τελικά, το «ηλίθιε» στον τίτλο του βιβλίου του το εννοεί ο Μπογιόπουλος. Θεωρεί πως όλοι είναι ανιστόρητοι σαν του λόγου του και καταπίνουν τη φτηνιάρικη προπαγάνδα του ως ηλίθιοι. Σε δε νεότερο πόνημά του ειρωνεύεται τους Ουκρανούς, που απαρνήθηκαν τον κομμουνισμό, αν τους αρέσουν τώρα αυτά που παθαίνουν.

Το δουλοπρεπές φασισταριό που κυβερνά τώρα την Ουκρανία, ιδεολογικά ξαδέρφια του Μπογιόπουλου κι αυτοί, ουδόλως είναι του γούστου μου, αλλά για το πώς περάσανε οι Ουκρανοί όταν κυβερνήθηκαν από τους χασάπηδες του Λένιν και του Στάλιν υπάρχει μια λέξη για απάντηση: Holodomor. Στα ουκρανικά «εξόντωση διά της πείνας». Το 1932-33, λόγω των καταστροφικών πολιτικών που είχε αποφασίσει το παπαδοπαίδι του Κρεμλίνου στην αγροτική παραγωγή, την παντί τρόπω εκβιομηχάνιση αλλά και στοχευμένων πολιτικών μαζικής εξόντωσης, περί τα 4.000.000 Ουκρανών έχασαν τη ζωή τους από πείνα. Η απαγόρευση των μετακινήσεων, τα ένοπλα αποσπάσματα της OGPU, ντυμένοι από πάνω ως κάτω με μαύρα δερμάτινα, που κατείσχαν τα ζώα κι ακόμη και τον σπόρο των σιτηρών, μην τυχόν και οι «αντιδραστικοί» αγρότες τον αλέσουν για ψωμί, οδήγησαν σε μαζικούς θανάτους από λιμοκτονία, ενώ παρατηρήθηκαν φαινόμενα κανιβαλισμού.

Η Ουκρανία, από το 2006, έχει με νόμο ανακηρύξει τα γεγονότα της Holodomor ως γενοκτονία, την οποία έχουν αναγνωρίσει άλλες 24 χώρες. Ο δρ Ραφαήλ Λέμκιν, ο «πατέρας» του όρου γενοκτονία, σε ομιλία του το 1953 είχε πει για τα τραγικά γεγονότα του 1932-33 στη Σοβιετική Ουκρανία πως «η καταστροφή του ουκρανικού έθνους είναι κλασικό παράδειγμα γενοκτονίας». Ο σπουδαίος αυτός Πολωνοεβραίος νομικός, το 1933, συγκλονισμένος και βασισμένος στη Γενοκτονία των Αρμενίων και των Ασσυρίων, παρουσίασε στο Νομικό Συμβούλιο της Κοινωνίας των Εθνών την εργασία του «Το έγκλημα της βαρβαρότητας», ως έγκλημα κατά του διεθνούς δικαίου, θεωρία που εξέλιξε στην ιδέα του εγκλήματος της γενοκτονίας ως εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Με την ταυτόχρονη ναζιστική και σοβιετική εισβολή στην πατρίδα του το 1939, ο διεθνούς φήμης κι ακεραιότητας νομικός κατατάχτηκε στον πολωνικό στρατό και πολέμησε γενναία τους ναζί στην πολιορκία της Βαρσοβίας, όπου και τραυματίστηκε. Στη διάρκεια του πολέμου έχασε συνολικά 49 συγγενείς του, ορισμένους στις υπό σοβιετική κατοχή πολωνικές περιοχές. Οι μόνοι επιβιώσαντες, ο αδερφός του κι η γυναίκα του με τους δυο γιους του στάλθηκαν από τους Σοβιετικούς σε γκουλάγκ, απ’ όπου επιβίωσαν με αγώνα του Λέμκιν, ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ και δίδαξε στο Γέιλ και σε άλλα κορυφαία πανεπιστήμια. Ε, όσο να ’ναι έχει λίγο παραπάνω κύρος από τους νεοσταλινικούς προπαγανδιστές, δεν νομίζετε;


Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
* Δικηγόρος

Ο Περισσός το έχει καταλάβει ότι με τον νέο ποινικό κώδικα ακόμα και οι διαχειριστές του Ριζοσπάστης.γρ κινδυνεύουν με φυλάκιση;

perissosΑμεση συλληψη και καταδικη σε Ισοβεια ολων των Βουλευτων και των μελων της ΚΕ και Κ Γραμματειας!!

Ισοβια σε ολη την ΚΝΕ!!

Ισοβια ολοι οι διαχειριστες των ιστοσελιδων του ΚΚΕ και συσσωμη η ομαδα του Ριζοσπαστη.

Διοτι “ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δρουν ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ για την ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.”!

Διοτι ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Το ΚΚΕ δρα επισημα ως “συνομωτικη εγκληματικη οργανωση κατα του Πολιτευματος και της Σταθεροτηας της Ελληνικης Κοινοβουλευτικης Δημοκρατιας”!!

Αναμενω εξελιξεις.

Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

( τους τα ειχα γραψει περσυ….αλλα ασχολουνταν με τον Κουτσουμπα… )

olympia.gr

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

σορος παπανδρεου

Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.

Είναι όμως και η πληρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως “συνωμοσιολόγοι”. Της Γεωργαντά, του Λογοθέτη, όλων εμάς που υποστηρίξαμε – τεκμηριώσαμε από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.

Ο καθηγητής Μάνφρεντ Γκέρτνερ, δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα. “Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”. Τα καθάρματα των CDS και των ακούρευτων ομολόγων.

Όποιος ήταν λοιπόν στο περιβάλλον Παπανδρέου, πλούτισε. Τόσο απλά.

Όταν ο Παπανδρέου δεχόταν τον σεσημασμένο απατεώνα Σόρος ως πρωθυπουργός, και έπειτα ο Σόρος δήλωνε ότι η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ, καταλαβαίνετε τι βαρύτητα αποκτούσε ο λόγος του. Με κοτζάμ πρωθυπουργό είχε συναντηθεί. Το ίδιο και με τον Ρουμπινί, που τα εδώ καθάρματα των ΜΜ”Ε” τον παρουσίαζαν και ως …Νομπελίστα!

Οι δηλώσεις περί τιτανικού, περί διεφθαρμένων και ετοιμοθάνατων που έκανε η πολιτική ηγεσία, αφού βεβαίως είχαν πουληθεί τα CDS, ήταν ο πυροκροτητής.

Το Τ3 – Τ10 του Προβόπουλου που εκτίναξε τα spreads των Ελληνικών ομολόγων, μέρος του ίδιου σχεδίου.

Απομένει να βρεθεί μία κυβέρνηση που θα οδηγήσει τα ντόπια καθάρματα του μνημονίου στο ειδικό δικαστήριο και θα στραφεί κατά των “κορακιών” με την απλούστατη κατηγορία της εσωτερικής πληροφόρησης. Κατηγορία που δεν χρειάζεται ούτε Χάγες ούτε τίποτα για να σταθεί.

Όταν ο Παπανδρέου στέλνει μυστικά τον Λαμπρινίδη να συναντηθεί με την Κλίντον, την ίδια ώρα που εκστομίζει το δημοψήφισμα, και ο γαμπρός της Κλίντον αγοράζει ομόλογα στο Discount πενταπλασιάζοντας τα λεφτά του, δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη.

Όταν ο Σόρος βρίσκεται με τα ομόλογα και τα CDS της MFGlobal στα χέρια του τη νύχτα του δημοψηφίσματος, δεν χρειάζεται άλλη έρευνα.

Μόνο μια κυβέρνηση που θα φερθεί στην κατεύθυνση που γράφει και το ΠΑΡΟΝ:

Με προσφυγές στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια, ζητώντας αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων

Στημένες ήταν οι αξιολογήσεις που φούσκωσαν την κρίση, όπως αποκάλυψε ο καθηγητής ελβετικού πανεπιστημίου, ο Μάνφρεντ Γκέρτνερ

Χρυσό χαρτί πρόσφερε στην Ελλάδα ο καθηγητής Οικονομικών του ελβετικού πανεπιστημίου του St. Gallen Μάνφρεντ Γκέρτνερ με τις δηλώσεις του ότι οι υποβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης Moody’s, Standard & Poor’s και Fitch ήταν αδικαιολόγητες και επέσπευσαν την κρίση. Ουσιαστικά ο κ. Γκέρτνερ, ο οποίος -για να πάρουν τέτοια δημοσιότητα οι θέσεις του- θεωρείται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον έγκυρος, υποστηρίζει ότι οι υποβαθμίσεις ήταν στημένες για να βουλιάξουν την ελληνική οικονομία και να κερδίσουν δισεκατομμύρια -όπως και έγινε- οι γνωστοί γύπες, τα κοράκια.

Είναι άσος στο μανίκι μας, που η κυβέρνηση -και, το σωστότερο, όλη η Βουλή- δεν μπορεί να αφήσει ανεκμετάλλευτο. Πρέπει να τον αξιοποιήσει αμέσως, προσφεύγοντας όχι μόνο με αγωγές αποζημίωσης στα δικαστήρια της χώρας μας, αλλά και στα διεθνή δικαστήρια, εναντίον των κορακιών αυτών για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν στην Ελλάδα. Οδήγησαν στην καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, 1.500.000 εργαζόμενους στην ανεργία και έναν λαό στην απόγνωση, στα συσσίτια και πολλούς -που δεν άντεξαν- στην αυτοκτονία.

Έχουμε πλέον με ονόματα και διευθύνσεις τους δολιοφθορείς που έπαιξαν τα βρώμικα παιγνίδια για να θησαυρίσουν τα αφεντικά τους, ρημάζοντας τον τόπο μας και στέλνοντας τον ελληνικό λαό 30 χρόνια πίσω, με άγνωστο πότε θα ξαναδεί άσπρη μέρα. Είναι δεδομένος ο ρόλος των τριών «οίκων αξιολόγησης» και είναι γνωστό ποιοι είναι από πίσω. Τους έχουν πληρώσει και άλλες χώρες, επομένως δεν θα είμαστε μόνοι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Αν η κυβέρνηση δεν θελήσει να… στενοχωρήσει τα αφεντικά της και δεν αξιοποιήσει τη χρυσή ευκαιρία που έχει η Ελλάδα να απαιτήσει αποζημιώσεις για τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στη χώρα οι τρεις αυτοί… οίκοι και μπλοκάρει ακόμη και τη συζήτηση στη Βουλή, που προφανώς θα ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα κόμματα, για προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά των διεθνών αρπακτικών, θα είναι η μεγάλη ντροπή και ατιμία κατά του ελληνικού λαού. Και τότε τον λόγο θα έχουν όλοι οι επιστημονικοί, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς, όπως έγινε όταν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ακύρωσαν στυγνές, ληστρικές αποφάσεις των κυβερνητικών συνεταίρων.

Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης όλου του ελληνικού λαού, πέραν από κόμματα και… χρώματα, για να πάρουμε πίσω την ζωή μας που λεηλάτησαν οι γύπες, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τους κουστουμάτους «οίκους αξιολόγησης», που έχουν αποστολή να ρίχνουν χώρες και λαούς στον γκρεμό και να κερδίζουν ματωμένα εκατομμύρια. Όμως κάποια στιγμή δεν μπορεί να μην έρθει η ώρα τους…

ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ/”ΤΟ ΠΑΡΟΝ”

Το αίμα είναι (πάντα) αίμα



Ο μεγαλύτερος φασισμός υπάρχει όταν ελάχιστες μειοψηφίες επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους στην πλειοψηφία.

Στην Ελλάδα, μια ιδιόρρυθμη κλίκα έχει αναγορεύσει σε «αριστερή», «προοδευτική» θέση την ευθυγράμμιση με τον τουρκικό ισλαμοφασισμό στην άρνηση της γενοκτονίας του έθνους μας, όπως και των άλλων χριστιανών στη Μικρά Ασία. Ο αληθινός λόγος δεν είναι η ψευδοεπιστημοσύνη τους, αλλά η πρόθεσή τους, και με αυτόν τον τρόπο, να πλήξουν την ιδέα του έθνους, την Ιστορία του και τη συνοχή του, διότι θεωρούν πως έτσι χτυπούν τον... εθνικισμό, προάγουν την πρόθεσή τους να γίνουμε «πολυπολιτισμικός» ροζ πολτός και μπάτε σκύλοι αλέστε. Είναι οι εθελοντές γενίτσαροι του τουρκικού επεκτατισμού και σωβινισμού, που έχουν τόση σχέση με την «πρόοδο» όση εγώ με την πυρηνική φυσική.

«Ξεχνούν» ότι η γενοκτονία των χριστιανών δεν ήταν η τουρκική απάντηση στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας στα Βαλκάνια και στη Μικρά Ασία, στον ευγενέστερο όλων των αγώνων μας. Η εθνοκάθαρση, οι μαζικές σφαγές, οι λεηλασίες, οι εξανδραποδισμοί, Ελλήνων κι Αρμενίων, υπήρχαν ήδη πριν από τους Βαλκανικούς Πολέμους στην κρυφή ατζέντα των Νεότουρκων. Με το ένα χέρι έταζαν δικαιώματα και με το άλλο ακόνιζαν το μαχαίρι από το οποίο πέρασαν στη συνέχεια εκατομμύρια χριστιανούς. Κι όλα αυτά πριν από τις δικές μας πολεμικές εξορμήσεις. Κι όταν πήγαμε στη Μικρά Ασία, πήγαμε ενώ ήδη από χρόνια οι Τούρκοι έσφαζαν τους χριστιανούς και λεηλατούσαν με παλλαϊκή συμμετοχή τις περιουσίες τους. Πήγαμε, ο Στρατός μας, γιατί τους σκότωναν, δεν τους σκότωσαν γιατί πήγαμε.

Μια χρήσιμη επανάληψη για να ξέρετε τι «υπερασπίζονται» όλοι αυτοί. Ο κεμαλικός δημοσιογράφος και συγγραφέας Falih Rıfkı Atay στη σελίδα 319 των απομνημονευμάτων του, που δημοσιεύτηκαν το 1961, έγραψε:

«Στα πεντηκοστά του γενέθλια επισκεφθήκαμε τον Χίτλερ με μια τουρκική αντιπροσωπεία. Ο Χίτλερ, κατεχόμενος από τη μανιακή υπερηφάνεια του, είπε: Ο Μουσταφά Κεμάλ (…) ο Mussolini ήταν ο πρώτος του μαθητής κι εγώ [ο Χίτλερ] είμαι ο δεύτερος μαθητής του». Συνεννοηθήκαμε;

Αυτή η ξέμπαρκη κολωνακιώτικη διανόηση της πλάκας θέλει να θεωρείται γενοκτονία μόνο η εβραϊκή. Η θέση αυτή, όπως και η μη πανηγυρική κι ισότιμη με την εβραϊκή αναφορά των γενοκτονιών των χριστιανών της Μικράς Ασίας στο κείμενο του νόμου θα παράξουν αντισημιτισμό και ρατσισμό. Κανείς Ελληνας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αυτή η διακριτική μεταχείριση. Ηδη στο διαδίκτυο γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από την άκρα Δεξιά και περιθωριακούς. Ετσι θα καταφέρουμε το... πρωτότυπο, ένας «αντιρατσιστικός» νόμος να παράγει ρατσισμό και να «τσιμπήσει» πάλι προς τα πάνω η Χ.Α.! Επιβεβαιώνεται ξανά ποιοι είναι οι πραγματικοί στρατολόγοι της Χ.Α., που μετά κλαψουρίζουν πάνω στα αποτελέσματα της τύφλωσης και της ιδεοληψίας τους, αφού βγάζουν καντήλες από οτιδήποτε εθνικό.

Οι εβραϊκού θρησκεύματος συμπολίτες μας ούτε θέλουν ούτε ζήτησαν τέτοια διακριτική, έστω και φραστικά, μεταχείριση, που ήδη τροφοδοτεί ανόητες «θεωρίες συνωμοσίας».

Η αληθής κρυπτόμενη αιτία αυτής της στάσης μέρους της Αριστεράς και του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ είναι ο φόβος της τουρκικής αντίδρασης, διότι τα όργανα του ισλαμοφασισμού στη Θράκη φυσικά και αμφισβητούν τη γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας και η Αγκυρα δεν θέλει εμπλοκές των ρουφιάνων της σε δικαστικές περιπέτειες, αλλά ούτε και τέτοιες δυσάρεστες υπομνήσεις στη διεθνή κοινότητα για το ποιου καθεστώτος συνεχιστής είναι ο Ερντογάν, το καρντάσι του ISIS και των λοιπών χασάπηδων.

Για πολλοστή φορά η βλακεία αποδεικνύεται συμπαντική δύναμη. Δηλαδή, τι θα κάνει ο Ερντογάν; Θα ανακαλέσει τον πρέσβη του; Εχέσθη η φορβάς εν αλωνίω. Ισα ίσα, τυχόν προσωρινή διπλωματική ένταση με ευθύνη της Αγκυρας θα είναι μια ευκαιρία, επιδεικνύοντας η κυβέρνηση σθεναρά εθνικά ανακλαστικά, να ικανοποιήσει ηθικά τα εκατομμύρια των απογόνων των θυμάτων της γενοκτονίας, αντί να τους παραδίδει «πακέτο» για πολιτική εκμετάλλευση στη Χ.Α.

Η πατρίδα μας, αδέρφια, δεν είναι, ούτε θέλουμε να γίνει μια παρδαλή «πολυπολιτισμική» κουρελού.

Ο Ελληνισμός είναι ανθρωποκεντρικός, από την Ιστορία και τις αξίες του, από τα συστατικά του, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Εμείς δεν βάλαμε ανθρώπους στη μηχανή του κιμά, δεν έχουμε ενοχές. Δώσαμε και δώσαμε καλά πράγματα στην ανθρωπότητα. Ούτε Αουσβιτς έχουμε, ούτε στο Κονγκό κόβαμε χέρια λεηλατώντας, ούτε την Ινδία ξεζουμίσαμε. Δεν έχουμε τέτοια κόμπλεξ και ηθικά χρωστούμενα.

Κι από την άλλη, η φοβική στάση ακόμη και σε ζητήματα ηθικά και νομικά, που άπτονται συμβολισμών και ιστορικής δικαίωσης αθώων ανθρώπων, των παππούδων μας, μάλλον εξαγριώνει το θηρίο του τουρκικού ισλαμοφασισμού και του ανοίγει την όρεξη.

Επομένως, μετά την ορθή εξαγγελία ότι θα τροποποιηθεί το κείμενο του νόμου και θα συμπεριληφθούν και οι γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί από τη Βουλή των Ελλήνων, απομένει, για ένα κόμμα που εκτός από φιλελεύθερο πρέπει να είναι και πατριωτικό, να συμπεριληφθεί όχι μόνο στην εισηγητική έκθεση αλλά και στο κείμενο του νόμου πλάι στην εβραϊκή Γενοκτονία μια ισότιμη πανηγυρική, ονομαστική αναφορά στη γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας. Απλά πράγματα, δίκαια και μπεσαλίδικα.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
dimokratianews.gr

Πώς ορίζει το «ανεξάρτητο κράτος» ο OHE;

 Χρῆστος Γιανναρᾶς
Γράφει ο πρώην πρέσβης της Eλλάδας στο Kίεβο κ. Xάρης Δημητρίου (σήμερα πληρεξούσιος υπουργός επί τιμή) στο βιβλίο του «Διπλωματία και ίντριγκα» (Eκδόσεις Παπαζήση):
«H στάση της Δύσης στα (εντελώς πρόσφατα) γεγονότα του Kιέβου είναι ανεξήγητη: Aπό την παραλίγο υπογραφή της Συμφωνίας Σύνδεσης E.E. - Oυκρανίας, από τον Γιανουκόβιτς και τους Eυρωπαίους ηγέτες, τον Δεκέμβριο 2013, φτάσαμε να βλέπουμε κάποιους από αυτούς (τους Eυρωπαίους), ένα μήνα μετά, πάνω στα φλεγόμενα οδοφράγματα μαζί με οπλισμένους Oυκρανούς εθνικιστές! Tο ανάλογο θα ήταν να βλέπαμε τον Pώσο πρόεδρο ή τον Pώσο YΠEΞ να πρωτοστατούν σε βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Παρίσι ή μπροστά στον Λευκό Oίκο. H απαράδεκτη για τα ευρωπαϊκά standards αυτή στάση της E. Eνωσης ασφαλώς δικαιολόγησε για πολλούς την αντίδραση της Mόσχας... Δεν χρειάζεται να είναι κανείς Kissinger για να αντιληφθεί ότι... θα ήταν ανόητο να ελπίζει η Δύση πως η Mόσχα δεν θα αντιδρούσε, με όποια μέσα διαθέτει, στον εναγκαλισμό της Oυκρανίας από το NATO» (σελ. 22-23).

Tο ιστορικό ανάλογο ήταν η εγκατάσταση ρωσικών πυραύλων στην Kούβα του Kάστρο, το 1962. O πρόεδρος Kέννεντυ αντέδρασε τότε μάλλον βιαιότερα από ό,τι αντιδρά ο πρόεδρος Πούτιν σήμερα στο να προωθηθεί η παρουσία του NATO στο μαλακό υπογάστριο της χώρας του. Mην ξεχνάμε ότι, παρά την άνευ όρων παράδοσή της στον αχαλίνωτο καπιταλισμό και τη μεταμόρφωσή της σε υστερικών υπερβολών και τρομακτικών κοινωνικών ανισοτήτων καταναλωτική κοινωνία, η Pωσία παραμένει για τις HΠA (επομένως και για το NATO) ο μεγάλος κίνδυνος, ο μεγάλος αντίπαλος. Iσως η ερμηνεία της διαπίστωσης να είναι αρμοδιότητα ψυχολόγων και όχι των εμπείρων της διεθνούς στρατηγικής.

Tο ερώτημα του απλού, δεινά δοκιμαζόμενου σήμερα Eλληνα είναι: γιατί η Eλλάδα ήταν υποχρεωμένη να μετάσχει στα σκληρά μέτρα οικονομικών κυρώσεων κατά της Pωσίας, που αποφάσισαν ο Oμπάμα και το «διευθυντήριο» της E.E.; H μετοχή σε έναν εταιρισμό κρατών (E.E.) ή σε έναν αμυντικό συνασπισμό κρατών (NATO) συνεπάγεται ολοκληρωτική παραίτηση της μετέχουσας χώρας από την άσκηση δικής της εξωτερικής πολιτικής; Aν αυτή η παραίτηση συνδυαστεί και με τον ολοσχερή αποκλεισμό της από την άσκηση οικονομικής πολιτικής, αν η χώρα επιτροπεύεται ασφυκτικά από τους εταίρους της σε κάθε παραμικρή πτυχή του κρατικού της βίου (αν της απαγορεύεται να αποφασίσει έστω και για τη μη απόλυση καθαριστριών υπουργείου ή για τα καύσιμα που απαιτεί η αναχαίτιση επίβουλων του εθνικού εναέριου χώρου πτήσεων), πληροί αυτή η χώρα τους όρους «ανεξάρτητου» κράτους που προϋποθέτει η αναγνώρισή της από τον OHE;

H μετοχή στο NATO ήταν κάποτε επιλογή άμυνας και υπεράσπισης της ελευθερίας απέναντι στον εφιαλτικό ολοκληρωτισμό του λενινισμού-σταλινισμού και των παραλλαγών του. Kαι η μετοχή στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τουλάχιστον ώς την εποχή Nτελόρ, σήμαινε ενεργό, έμπρακτη εμμονή στα στοιχεία ταυτότητας της νεωτερικής Eυρώπης: δημοκρατία και κοινωνικό κράτος. Σήμερα, όταν οι εκλεκτοί της E.E. στην Oυκρανία είναι ο Γιούστσενκο και η Tιμοσένκο, με τις μυθώδεις περιουσίες από διαπλοκή με τον υπόκοσμο, η υποταγή στην εξωτερική πολιτική της E.E. είναι άρνηση του «λόγου υπάρξεως» ενωμένης Eυρώπης.

Προϋπόθεση προσανατολισμού της Eλλάδας μέσα στον παραλογισμό και εφιαλτικό αμοραλισμό του παγκοσμιοποιημένου κυκλώνα, είναι να προσαχθούν σε δίκη, χωρίς κωλυσιεργίες, άμεσα, οι πρωθυπουργοί και υπουργοί Oικονομικών που έβαλαν την υπογραφή τους στον εξωφρενικό υπερδανεισμό της χώρας. Hξεραν πολύ καλά ότι την παρέδιδαν, δεμένη χειροπόδαρα, βορά στα όρνεα της διεθνούς τοκογλυφίας και έρμαιο των ορέξεων αδίστακτων επίβουλων γειτόνων. Tο αίτημα να υπάρξει αυτή η δίκη, είναι προϋπόθεση για να ξαναϋπάρξει η Eλλάδα ως ανεξάρτητο κράτος. Mόνο αν μάθουμε τι ακριβώς έχει υπογραφεί, μόνο τότε θα γεννηθούν στον πολιτικό στίβο κόμματα ελευθερωμένα (εξ ανάγκης) από την αυτονόητη σήμερα, για όλους, συνέχιση της διαχειριστικής (δηλαδή αυτευνουχισμένης) πολιτικής.

Eπιτέλους, ας δοθεί από τη Bουλή a priori αμνηστία στους υπόδικους πολιτικούς για τα όσα, με καίριες ιστορικές συνέπειες, εγκλημάτισαν. Tο ζητούμενο δεν είναι η εκδίκηση ή η τιμωρία, είναι να γίνει η δίκη. Nα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, πόσο έχουν δεσμεύσει έναν ολόκληρο λαό, σε ποιο ποσοστό τον έχουν πετάξει έξω από την Iστορία, οι υπογραφές σπιθαμιαίων - φυγόδικων σήμερα στο επονείδιστο αμπρί της «βουλευτικής ασυλίας».

O εφιάλτης του παραλογισμού και της φρίκης είναι παγκοσμιοποιημένος, δεν υπάρχει πια, ούτε για τα προσχήματα, «στρατόπεδο ελευθερίας»: ετοιμότητα κάποιων κοινωνιών να υπερασπίσουν, έστω με ρίσκο ζωής ή θανάτου, την ανθρωπιά και την αξιοπρέπεια, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη. Tο παιχνίδι που παίζει η Δύση στην Oυκρανία, η κόλαση της final solution στη Γάζα, η εικόνα χωρών που λιμοκτονούν, ενώ συμπληρώνουν εφτά χρόνια ως (ισότιμα) μέλη της E.E. (Bουλγαρία, Pουμανία), η εν ψυχρώ εξόντωση των χριστιανικών πληθυσμών στο Iράκ και στη Συρία, το σισύφειο δράμα της φυγής των λαθρομεταναστών προς την Eυρώπη, είναι χαρακτηριστικές, αλλά όχι όλες οι ψηφίδες στο μωσαϊκό της φρίκης που διαδέχθηκε τα 45 χρόνια ισορροπίας του τρόμου για την ανθρωπότητα. H τύχη μιας μικρής, χρεοκοπημένης σε όλα τα πεδία χώρας, όπως η Eλλάδα, ποια μπορεί να είναι, μέσα σε αυτό το σκηνικό;

Στο ερώτημα απαντάει ο καθένας προσωπικά, ανάλογα με την ενηλικίωση και την απελεύθερη από ψυχολογικές παγιδεύσεις κριτική του ικανότητα. Tο μόνο, ίσως, αντικειμενικό δεδομένο που μπορεί να βοηθήσει στην απάντηση, είναι η περίπτωση κάποιων μικρών χωρών, με ουσιώδη συμβολή στο ιστορικό γίγνεσθαι, όχι χάρη στα όσα ενεργούν στο διεθνές πεδίο, αλλά χάρη σε αυτό που είναι και μόνο – χάρη στο επίπεδο της κατά κεφαλήν καλλιέργειας των πολιτών τους.

Aυτό το μάθημα για τον ρόλο του «τρόπου» ή πολιτισμού στη διαμόρφωση της Iστορίας, θα μπορούσαμε να το είχαμε διασώσει στη συλλογική μας μνήμη, αν δεν μας είχε ρημάξει η επαρχιωτίλα της ξιπασιάς από τα «φώτα» της Eσπερίας. Θα παρακαλούσα τον αναγνώστη να αναζητήσει το μελέτημα του Hering Gannard, «Oικουμενικό Πατριαρχείο και Eυρωπαϊκή Πολιτική 1620 - 1638» (Eκδόσεις MIET). Nα πάρει μια γεύση για το πώς ο ραγιάς τυραννισμένος Πατριάρχης έπαιζε τότε ρόλο καίριο στην ευρωπαϊκή σκακιέρα. Xάρη στο επίπεδό του και μόνο.

H μεγαλοσύνη δεν είναι οικονομικό μέγεθος.

kathimerini.gr

Ο Ολάντ αποκεφάλισε τον Μοντμπούρ με “εντολή” Βερολίνου! “Χτύπησε” την Siemens πριν αποκεφαλιστεί…

Του Μιχάλη Ψύλου
Τι είπε ο τέως υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας , Αρνό Μοντμπούρ και αποκεφαλίστηκε; ‘Οτι λένε καθημερινά σχεδόν όλοι οι απλοί ευρωπαίοι πολίτες : “Να υπάρξει μια «δίκαιη και υγιής αντίσταση» στις «υπερβολικές εμμονές των Γερμανών συντηρητικών…Πρέπει να υψώσουμε τον τόνο.«Όταν λέω η Γερμανία, ομιλώ για τη γερμανική δεξιά που υποστηρίζει την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ. Η Γαλλία δεν έχει την τάση να ευθυγραμμίζεται με τα ιδεολογικά αξιώματα της γερμανικής δεξιάς».
Η ευρωζώνη -είπε ο γάλλος υπουργός Οικονομίας “εχει γίνει ένα νησί του Κάφκα , όπου οι ηγέτες των κρατών μελών πεισματικά ακολουθούν πολιτικές που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση .Η μείωση των ελλειμμάτων είναι αντιοικονομική, διότι επιδεινώνει την ανεργία και συνιστά οικονομικό παραλογισμό, διότι καθιστά αδύνατη την αποκατάσταση των δημόσιων λογαριασμών ,και προκαλεί πολιτική καταστροφή, διότι ρίχνει τους Ευρωπαίους στα χέρια των δεξιών εξτρεμιστικών κομμάτων ” .
Οι απόψεις αυτές προκάλεσαν έντονες επικρίσεις κυρίως από μέρους της γαλλικής δεξιάς,αλλά και του Βερολίνου,όσο κι αν το διαψεύδει ο εκπρόσωπος της Μέρκελ. Και ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ …αντέδρασε παραιτώντας την κυβέρνηση Βαλς, προκειμένου φυσικά να απομακρύνει τους αριστερούς σοσιαλιστές υπουργούς.
Μοναχικός ιππότης κατά της λιτότητας
“Μα είναι δυνατόν ο υπουργός Οικονομικών να εντάσσεται στην αντιπολίτευση;” διερωτάτο πριν δύο μήνες σε κύριο άρθρο της η γαλλική οικονομική εφημερίδα “La Tribune” και προσθέτει με έμφαση: “Μήπως αποφάσισε να το παίξει μοναχικός ιππότης;”
Ηγετικό στέλεχος της αριστερής πτέρυγας του γαλλικού Σοσιαλιστικού κόμματος ο Μοντεμπούρ -είχε ηττηθεί το 2011 από τον Φρανσουά Ολάντ στη διεκδίκηση του χρίσματος των σοσιαλιστών για την γαλλική προεδρία- δεν κρύβει τις απόψεις του. «Οι ευρωπαϊκές πολιτικές λιτότητας σε όλες τις χώρες, προκάλεσαν την καταστροφή, ενίσχυσαν την άκρα δεξιά σε όλες τις χώρες έστω και με διαφορετικές εκδοχές. Το πολιτικό αποτέλεσμα και το οικονομικό αποτέλεσμα συνιστούν και οι δύο μια καταστροφή”τόνισε ορθά κοφτά ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών . «Ο διάλογος για την κατεύθυνση της οικονομικής πολιτικής δεν έγινε ποτέ, ούτε στη Γαλλία ούτε στην Ευρώπη” λέει ο Μοντμπούρ .Με ένα tweet αμέσως μετά τις ευρωεκλογές ο Μοντμπούρ είχε ταράξει τα νερά: “Οι ευρωπαϊκές πολιτικές της λιτότητας οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών το αποδεικνύουν” έγραψε χαρακτηρηστικά.
Ανακοίνωσε μάλιστα τη συγκρότηση μιας πενταμελούς επιτροπής “σοφών” για την εκπόνηση μελέτης με θέμα “ανάπτυξη και πλήρη απασχόληση» με στόχο “να χτυπήσει τις κυρίαρχες ιδέες στα νομισματικά ή δημοσιονομικά ζητήματα,που έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση οι πολίτες .Στην επιτροπή αυτή θα μετείχαν οι καθηγητές Οικονομικών, Ζαν Πολ Φιτουσί, ο αμερικανός νομπελίστας , Τζότζεφ Στίγκλιτς, ο γερμανός Πέτερ Μπόφινγκερ ,ο ιταλός Ενρίκο Τζιοβανίνι και ο αμερικανός Φίλι Μάρτιν. Ο προαλειφόμενος για πρόεδρος της επιτροπής Ζαν Πολ Φιτουσί είχε πει χαρακτηριστικά: «Η Ευρώπη επιμένει σε πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τους κύριους στόχους της καιπου δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα στη μείωση του χρέους, κάτι που αποτελεί πρωταρχικό στόχο” Σύμφωνα με τον γάλλο καθηγητή “είναι επείγουσα ανάγκη να επενδύσουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και να επιδιώξουμε την ανταγωνιστικότητα μέσω της αύξησης της παραγωγικότητας και όχι μεχαμηλότερους μισθούς.Μια ενωμένη Ευρώπη δεν είναι μόνο για την καταπολέμηση των ελλειμμάτων ”.
Τον έφαγε η … Siemens
Δηλωμένος αντίπαλος της παγκοσμιοποίησης ο Μοντεμπούρ δεν είναι φυσικά σκληρός μαρξιστής.Προωθούσε μια φιλελεύθερη κεϋνσιανή πολιτική ,τονίζοντας ότι η Γαλλία θα μπορούσε να ανακάμψει καλύτερα αν είχε εστιάσει την πολιτική της στην τόνωση της οικονομίας και όχι στη λιτότητα. Και όμως! Κάποιοι στη Γαλλία δεν διστάζουν να τον αποκαλούν “Αριστερό της Αριστεράς”, όπως σχολιάζει το ραδιοφωνικό δίκτυο “Europe 1” .
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ,αλλά και ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς με την πολιτική λιτότητας και υποταγής στο Βερολίνο που ακολουθούν δεν έβλεπαν από την αρχή με καλό μάτι τον υπουργό της Οικονομίας . Και για έναν πρόσθετο λόγο: Τα είχε βάλει με τη γερμανική Siemens.
Στη μάχη για την εξαγορά του γαλλικού τεχνολογικού ομίλου Alstom, η γερμανική Siemens υπέστη οδυνηρή ήττα, καθώς με πρωτοβουλία Μοντμπούρ η γαλλική κυβέρνηση προτίμησε την προσφορά της αμερικανικής General Electric .Ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας έδειξε τότε σαφή προτίμηση στην προσφορά των Αμερικανών, Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε τότε ο Αρνό Μοντμπούρ, το βασικό κίνητρο της απόφασης είναι «η πατριωτική εγρήγορση»…Οπως είπε χαρακτηριστικά “για να οργανωθούμε απέναντι στην παγκοσμιοποίησηπρέπει να χτίσουμε συμμαχίες αντί να επιτρέψουμε να γίνει η Γαλλία ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο για τις ξένες επιχειρήσεις, που θα έρχονται και θα κάνουν λεία τους τις δικές μας επιχειρήσεις». Φυσικά οι Γερμανοί αντέδρασαν κατά του Μοντμπούρ. Ο πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Μπούντεσταγκ, Πέτερ Ράμσαουερ δεν δίστασε να κατηγορήσει την γαλλική κυβέρνηση ότι “έθεσε μονομερώς τα εθνικά της συμφέροντα πάνω από τα ευρωπαϊκά συμφέροντα». Το σίγουρο είναι οτι ο Μοντεμπούρ με τις κινήσεις αναμένεται να συσπειρώσει τις προοδευτικές πατριωτικές δυνάμεις στη Γαλλία ενισχύοντας σαφώς και τις προεδρικές του φιλοδοξίες για το 2017.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Χαλινάρι στις ΗΠΑ απο την Κίνα: Μαζέψτε τα κοράκια σας, τελειώσατε.

Μετά την χθεσινή αεροπορική αναχαίτιση
Κινεζική Αντίδραση στις Διαμαρτυρίες της Ουάσιγκτων
Η «ο Κλέφτης στον Φράχτη του Γείτονα με το Στειλιάρι»
Πρωτάκουστη και εκπληκτική στην προπέτειά της η κινεζική απάντηση στις καταγγελίες της Ουάσιγκτων για την χθεσινή αναχαίτιση αεροπλάνου της αμερικανικής αεροπορίας από κινεζικό καταδιωκτικό. Το επεισόδιο σημειώθηκε –κατά την αμερικανική εκδοχή- «στα διεθνή ύδατα» ανατολικά της κινεζικής νήσου Χαϊνάν, όπου το αμερικανικό ενεργούσε «περιπολία».
Η απάντηση, που ξενίζει, για την δριμύτητά της προς τους Αμερικανούς «εταίρους», δεν ανήκει βέβαια σε επίσημη ανακοίνωση του Πεκίνου αλλά σε άρθρο εφημερίδας. Είναι όμως γνωστό ότι δεν υπάρχουν στην Κίνα εφημερίδες που αντιπολιτεύονται την εξουσία και μάλιστα επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής –ακριβώς όπως άλλωστε συμβαίνει εσχάτως και στις ΗΠΑ…
Να τι αποτόλμησε, λοιπόν, να γράψει χθες το SINA NEWS, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο.
« Η Κίνα απορρίπτει τους ισχυρισμούς της Ουάσιγκτων για το αεροσκάφος μας»
Ασφαλώς και πάλι είναι η αμερικανική κυβέρνηση που πρώτη χτυπάει το πόδι μετά από ένα τέτοιο γεγονός.
Πρώτα ο γνωστός αντι-Κινέζος στρατιωτικός αναλυτής Μπιλ Γκέρτζ παίζει το γνωστό μοτίβο του « ο κίνδυνος είναι κοντά» στο ακροατήριό του.
΄Επειτα ακολουθεί το Πεντάγωνο, μιλώντας για «επικίνδυνη αναχαίτιση» και ο Λευκός Οίκος για « βαθειά ανησυχητική πρόκληση».
Ο ναύαρχος Τζων Κίρμπυ, εκπρόσωπος του Πενταγώνου είπε πως η Ουάσιγκτων διαμαρτυρήθηκε στους Κινέζους στρατιωτικούς δια της διπλωματικής οδού και χαρακτήρισε τους ελιγμούς «επικίνδυνους και μη επαγγελματικούς».
Ο βοηθός Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Μπεν Ρόουντς δήλωσε ότι πρόκειται για «μια βαθειά ανησυχητική πρόκληση και φυσικά διαμηνύσαμε στην κινεζική κυβέρνηση την αντίρρησή μας σε ενέργειες αυτού του είδους».
Αυτά τα σχόλια είναι για γέλια. ΄Όπως όλοι ξέρουμε, οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη ηγεμονική δύναμη και το μεγαλύτερο κράτος-κακοποιός.
Τα διάφορα αναγνωριστικά αεροπλάνα τους περιδιαβάζουν γύρω από ξένους εναέριους χώρους επί δεκαετίες και παρακολουθούν τα στρατιωτικά μυστικά άλλων χωρών, σαν τον σιχαμερό κλέφτη που κατασκοπεύει πίσω από τον φράχτη του γείτονα.
Όταν όμως ο γείτονας έρθει εκεί πίσω μ΄ ένα μεγάλο στειλιάρι στο χέρι, ο κλέφτης το βάζει στα πόδια και κατηγορεί τον γείτονα.
΄Αν δείξετε αδυναμία θα σας καταδυναστεύουν. ΄Αν δείξετε σθένος θα σας σεβαστούν.
Εμείς (η εφημερίδα) πιστεύουμε πως η κινεζική αεροπορία και η αεροπορία ναυτικού οφείλουν να διατηρήσουν υψηλού επιπέδου επαγρύπνηση και ηθικό στην περιοχή των νοτιοανατολικών ακτών για να αποτρέψουν άλλες τέτοιες αμερικανικές ενέργειες.
Η Αμερική έχει χάσει πρόσωπο και δεν θέλει να δείξει στον κόσμο πως είναι ασθενής. ΄Ηταν τα αφεντικά που διατάσσουν τόσες άλλες χώρες για τόσα πολλά χρόνια και δεν θα παραιτηθούν ποτέ από αυτό το ρόλο, μέχρι να χωνέψουν τη νέα πραγματικότητα.»
Μ.Σ.

ΥΠΟ «ΚΑΤΟΧΗ» Η ΓΑΛΛΙΑ: ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

ΥΠΟ «ΚΑΤΟΧΗ» Η ΓΑΛΛΙΑ: ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ
Το γαλλικό περιοδικό Valeurs Actuelles δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα μια σειρά από άρθρα σχετικά με τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι γηγενείς Γάλλοι που πλέον είναι αναγκασμένοι να ζουν σε ισλαμοκρατούμενες περιοχές.
Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι γιατροί αρνούνται πια να κάνουν κατ “οίκον επισκέψεις, ότι το Ταχυδρομείο συχνά αρνείται να παραδώσει αλληλογραφία, ενώ ακόμα και γραφεία τελετών αποφεύγουν συγκεκριμένες περιοχές, υψηλού κινδύνου όπως τις χαρακτηρίζουν, καθώς οι ιδιοκτήτες τους φοβούνται ότι οι σταυροί στις νεκροφόρες μπορεί να αποτελέσουν στόχο των ισλαμιστών!
Επιπλέον, μια γυναίκα παραδέχεται ότι πλέον δεν φοράει κοσμήματα, ενώ μία άλλη 58χρονη, κάτοικος της περιοχής Saint-Exupéry, ομολογεί ότι δεν ντύνεται όπως παλιά, επειδή φοβάται ότι τα ρούχα της μπορούν να προκαλέσουν το μένος των εξτρεμιστών μουσουλμάνων.
γαλλια1
Το παρακάτω περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Νάντ, η οποία μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ένα από τα ασφαλέστερα μέρη της Γαλλίας.
Συγκεκριμένα, μία νεαρή επιχειρηματίας σκόπευε να ανοίξει ένα κατάστημα με είδη make-up, ωστόσο εγκατέλειψε τα σχέδιά της έπειτα από απειλές που δέχθηκε, καθώς οι μουσουλμάνοι δεν εγκρίνουν τις γυναίκες που φορούν make-up.
«Μίλησα για τα σχέδια μου με μια φίλη μου από την Αλγερία. Αμέσως μετά ο αδελφός της με απείλησε ότι αν το κάνω, θα φροντίσει μαζί με την παρέα του να κάνουν τη ζωή μου κόλαση. Η αδελφή του δεν επιτρέπεται πλέον να με δει…Εδώ που μένω δεν είναι εύκολο πλέον να είσαι γυναίκα.», αποκάλυψε η 28χρονη Sylvie.
γαλλια2
Ο 75χρονος Roger δεν αναγνωρίζει πλέον τη γειτονιά του: «Στη δεκαετία του ’70 υπήρχε μια καλή ατμόσφαιρα. Οι μετανάστες άρχισαν να φτάνουν μαζικά στη δεκαετία του ’80 … Το Ραμαζάνι είναι το χειρότερο, φοβάμαι μην με πιάσουν να τρώω κατά τη διάρκεια της ημέρας…».
Δείχνει τις σκισμένες ανοικτές σακούλες απορριμάτων μπροστά στα κτίρια, τονίζοντας ότι οι ισλαμιστές δεν ενδιαφέρονται ούτε ελάχιστα για τους κανόνες υγιεινής, ενώ προσθέτει ότι οι σκάλες της πολυκατοικίας που μένει είναι μονίμως «κατειλημμένες» από διακινητές ναρκωτικών και ισλαμιστές ιεροκήρυκες που απειλούν όποιον τολμήσει να περάσει ότι θα καεί στις φλόγες της κόλασης, αν δεν εξισλαμίστει.
«Αυτή είναι η καθημερινότητά μου. Εδώ, οι ηλικιωμένοι, όπως εγώ, δεν έχουν καμία ελπίδα. Απλά περιμένουμε να πεθάνουμε», ανέφερε ο 75χρονος Γάλλος.
γαλλια3
«Γιόρταζαν το Ραμαζάνι και είχαν στήσει την ψησταριά τους για μπάρμπεκιου μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού μου. Όταν διαμαρτυρήθηκα, απείλησαν να με σκοτώσουν και να κάψουν το αυτοκίνητό μου…», ανέφερε η ιδιοκτήτρια ενός φούρνου.
γαλλια4
Ένας καταστηματάρχης επισημαίνει την δεινή κατάσταση των ηλικιωμένων: «Πρέπει να χαμηλώνουν τα μάτια τους μπροστά σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κανείς δεν τους βοηθά, επειδή είναι Γάλλοι. Είναι όλο και πιο απομονωμένοι. Σχεδόν κάθε μέρα, βιώνουν και μία νέα ήττα».


γαλλια5
γαλλια6

Λαδωμένοι απο αμερικανικές υπηρεσίες οι “ευρωφεντεραλιστες”!! Κύριε Πάγκαλε, τι έλεγες οτι είσαι;


Μα φυσικα η Αμερικανικη κυβερνηση….

Δημητρης Καμμενος
ΠΠ