Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Ρένα είσαι οφ σάιντ

Χαρείτε τη νέα Περιφερειάρχη. Μ' αυτούς θα συνεργαστεί για να πάει ο τόπος μπροστά. Μ' αυτούς θα κυβερνήσει και ο Τσίπρας. Ο ένας είναι ο Φωτόπουλος ο συνδικαλιστής της πλάκας. Ακόμη περιμένουμε να σκίσει τα φύλλα πορείας και να παραιτηθεί από τη θέση του. Τζάμπα πράσινος μάγκας που προσκυνάει τον Αλέξη και τη Ρένα.
Ο άλλος είναι ο δήμαρχος του Μαρινάκη, Π. Μώραλης. Έτρεξε να ευχαριστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί... σεβάστηκε τη συμφωνία που έκανε το αφεντικό του με τη Δούρου σ' εκείνη την ταβέρνα.
Αυτή είναι κύριοι η νέα τάξη πραγμάτων. Διαπλοκή με επιχειρηματίες και κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές.
Ρένα είσαι οφ σάιντ photo - 1
«Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε για να γράψουμε, όχι απλά ένα νέο κεφάλαιο. Αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια. Ένα βιβλίο με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον». Η ίδια συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες «θα έχουν, από δω και στο εξής, τον πρώτο λόγο στην Περιφέρεια Αττικής, για να γίνει η Αττική χώρος αντάξιος της μακράς της ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσής της, χώρος ευημερίας και ανάπτυξης».
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο, που ορκίζεται σήμερα, μπορεί και οφείλει να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και εμβάθυνσης της Δημοκρατίας και της αλληλεγγύης», τόνισε η Ρ. Δούρου.
Αυτά είπε σήμερα. Την πιστεύει κανείς ή θα θυμηθούμε σύντομα την ελληνική ταινία Ρένα είσαι οφ σάιντ με τη Βλαχοπούλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου