Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Από το Παπούτσι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ….. στα γιουχαϊσματα, γιαουρτώματα, καρεκλιές και ότι μέλλει γενέσθαι!!





Πρέπει να αντιληφθούν ότι κάτι δεν πάει καλά….. Αν επιμένουν στη θεωρία του οργανωμένου και κατευθυνόμενου σχεδίου, τότε ή είναι ανόητοι και ανεπαρκείς ή πολύ επικίνδυνοι. Απολαύστε μιά μικρή περιληπτική παρουσίαση των αποδοκιμασιών…γιατί υπάρχουν τόσες πολλές ών ουκ έστιν αριθμός.
Διαβάστε στο τέλος άρθρο για το φαινόμενο του Γιουχαίσματος.
75η ΔΕΘ
Πέταξε παπούτσι στον Γ. Παπανδρέου
 12/09/2010, 06:46

Ανδρες της Ασφάλειας του Πρωθυπουργού συλλαμβάνουν τον εξηντάχρονο γιατρό που πέταξε το παπούτσι στον κ. Γ. Παπανδρέου


Φραστική επίθεση στον Γ.Α.Π. από φοιτητές στο Βερολίνο
 21/02/2011
Επεισοδιακή είναι η ομιλία του πρωθυπουργού στο πανεπιστήμιο  Χούμπολντ του Βερολίνου. Ομάδα νεαρών διέκοψε τη διάλεξη του κ. Παπανδρέου φωνάζοντας συνθήματα στα ελληνικά και προσπαθώντας να ξεδιπλώσει αντικυβερνητικό πανό.
Ο πρωθυπουργός παρότρυνε τους νεαρούς να τον ακούσουν και μετά να διαμαρτυρηθούν. «Εγώ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις των παιδιών», ανέφερε χαρακτηριστικά, προτείνοντας αν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπός τους να λάβει το λόγο, χωρίς να εισακουστεί.
Η ομιλία του συνεχίστηκε μετά από την αποχώρηση των νεαρών από την αίθουσα


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
-Αυγ. 2010 Γιουχάισμα Πάγκαλου στο ναό της Μεγαλόχαρης στην Τήνο

- 09 Δεκ 2010 Ήταν τυχερός ο Πάγκαλος που δεν έφαγε ξύλο χτες στη λίμνη Βουλιαγμένης. 

-Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011 Σόλο Αποδοκιμασία στο Μέγαρο με Τενόρο Τον.... Πάγκαλο
Άγρια γιούχα από δεκάδες πολίτες έφαγε  ο Θ. Πάγκαλος στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γκάτσου με την Μαρία Φαραντούρη να ερμηνεύει τα καλύτερα τραγούδια του.


-16 Μαρτίου 2011 Γιαούρτωμα του Πάγκαλου στα Καλύβια

ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ.. 18.3.11

                   ΠΟΙΟΣ  ΕΧΕΙ..ΣΕΙΡΑ  ;;
 Ο "ιός" του γιούχα χτύπησε και τον Σηφουνάκη

Δεν έχουν τέλος οι αποδοκιμασίες κυβερνητικών στελεχών, που δεν τολμούν να εμφανιστούν δημοσίως, χωρίς να τους περιμένουν …γιουχαΐσματα.
Ο Υπουργός είχε την φαεινή ιδέα να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε.. Η παρουσία του στο πάνελ δεν διήρκησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά. "Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι αρχιτέκτονες μην αφήνοντας τον Σηφουνάκη να αρθρώσει έστω μια λέξη και αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει κακήν κακώς από το χώρο. Για ποιόν κληρώνει αύριο;;;

Φίλιππος Σαχινίδης: τον αποδοκίμασαν στο Βόλο
28 Φεβρουαρίου
Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα αποδοκιμασίας κυβερνητικών στελεχών, με μία γεύση τους να παίρνει και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, το golden boy του Αράπογλου και εκπρόσωπος της βλαχομπαροκ οικονομικής σχολής του ΠΑΣΟΚ. Κατευθυνόμενος σε ξενοδοχείο του Βόλου για να μιλήσει, προσκεκλημένος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, στις 28 κάτοικοι της περιοχής τον υποδέχτηκαν με προσυγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και συνθήματα όπως το γνωστό πια «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει τον λαό».

Την “γλίτωσε” χτες το βράδυ ο Χρυσοχοίδης  17 Μαρτίου 2011

Την “γλίτωσε” χτες το βράδυ ο Χρυσοχοίδης αναβάλλοντας εσπευσμένα την ομιλία του στη Γλυφάδα. Άρον άρον έφυγε χτες αργά το απόγευμα ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και ...

...Ανταγωνιστικότητας, κ. Χρυσοχοίδης, από την Άνω Γλυφάδα, όπου είχε προγραμματιστεί ομιλία του με θέμα «Από τα αδιέξοδα της κρίσης, στην ελπίδα, την προοπτική και την ανάπτυξη της χώρας».
Περίπου σαράντα αντιεξουσιαστές έκαναν δυναμική εμφάνιση με πανό και συνθήματα, ενώ δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι της περιοχής που έδειχναν έτοιμοι να υποδεχτούν με “γιουχάρισμα” τον Υπουργό.
Φυσικά, ο κ. Χρυσοχοίδης αποδείχτηκε πιο διορατικός
από τον κ. Πάγκαλο αποφασίζοντας να αναβάλει την ομιλία του και όπου φύγει φύγει..
.


Τ’ άκουσε και ο Α. Λοβέρδος
12/03/2011
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό». Με αυτά τα λόγια και άλλα ακόμα πιο σκληρά υποδέχθηκε μια ομάδα πολιτών τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, χθες το βράδυ σε παρουσίαση βιβλίου στο Χαλάνδρι.
Συγκεκριμένα, ενώ η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη εισέβαλε μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι αφού φώναξαν κάποια συνθήματα, στη συνέχεια προχώρησαν και σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς όπως: «Ξεφτιλισμένε Λοβέρδο», «Φύγε από δω ρε».
Αυτή η νέα επίθεση σε στέλεχος της κυβέρνησης, έρχεται σε συνέχεια αυτών που είχαν δεχθεί ο πρωθυπουργός στην Γερμανία, αλλά και ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο Παρίσι.
Η Κυβέρνηση τότε έκανε λόγο για συντονισμένες ενέργειες από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υπουργός βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο "Ευριπίδης", στην περιοχή του Χαλανδρίου, σε πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου «Αμήχανη Αριστερά και Οικονομική Κρίση», του Τάσου Παππά, στην οποία ήταν προσκεκλημένοι και οι κ.κ Δημήτρης Παπαδημούλης, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Το γιουχάισμα…
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011
του Αλέκου Χατζηκώστα, εκδότη της εφημερίδας “Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ”
Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα τα φαινόμενα του γιουχαΐσματος (κυρίως) κυβερνητικών βουλευτών ή στελεχών της κυβέρνησης, που μάλιστα τείνει να πάρει και τον χαρακτήρα «ιδιόμορφου κινήματος» με τον χαρακτηριστικό τίτλο «πόρτα-πόρτα». (Ο γράφων από την αρχή θέλει να τονίσει ότι δεν είναι στην πολιτική του κουλτούρα η τέτοιου είδους πολιτική αντιπαράθεση).  Γύρω από αυτό το κοινωνικό φαινόμενο έχουν ήδη γίνει πολλές συζητήσεις στα ΜΜΕ. Συχνά όμως από αυτές λείπει η εμβάθυνση και κυρίως οι προοπτικές, ενώ δεν λείπουν και οι προσπάθειες να μπει σε συγκριμένα “κανάλια”, καθοδηγούμενη, όχι πάντα αθώα. Οι πολλοί σήμερα βιώνουν μεγάλα οικονομικά-κοινωνικά αδιέξοδα. Με πρόσχημα την κρίση οι κυβερνώντες σαρώνουν ζωές, κατακτήσεις, δικαιώματα, εισοδήματα, οδηγούν πλατιές λαϊκές μάζες στην απόγνωση. Η αλλοτινή «σιγουριά» για κάποιους «που είχαν τη δουλίτσα τους και το σπιτάκι τους» έχει πάψει να υπάρχει και αυτό που κυριαρχεί είναι ο φόβος μπροστά στο αύριο.
Η τραγική κατάσταση που βιώνουν , οδηγούν τους πολλούς να αλλάξουν κοινωνική στάση, πολιτική συμπεριφορά. Η απομάκρυνση από το σύνολο (και αυτό είναι λάθος) του πολιτικού κόσμου, που είναι «λαμόγιο και κλέφτης» για πολλούς από αυτούς φαντάζει ως ιδανική πολιτική διέξοδος. Έτσι έχουμε και το φαινόμενο της μαζικής αποχής, του λευκού και του άκυρου στις τελευταίες εκλογές (βουλευτικές-δημοτικές). Ταυτόχρονα η αποξένωση και η αυξανόμενη οργή οδηγεί σε φαινόμενα  πρωτόγνωρα για την περίοδο της «μεταπολίτευσης», με έκφραση πολύμορφα της πολιτικής ανυπακοής (π.χ «δεν πληρώνω-δεν πληρώνω»)  και της «βεβήλωσης» εκδηλώσεων με ομιλητές κυβερνητικά στελέχη και γενικότερα του κυριαρχούντος «πολιτικού σαβουάρ-βιβρ».
Και μπορεί τα φαινόμενα αυτά να προκαλούν (πιθανά) φόβο στους πολιτικούς εκπροσώπους της ακολουθούμενης πολιτικής (που άρχισαν να αποφεύγουν για το σκοπό αυτό ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα τις πολλές εμφανίσεις), όμως η πολιτική συνεχίζεται και γίνεται και ολοένα και χειρότερη...
Το «σύστημα» όπως έχει αποδειχτεί ιστορικά δεν πολυνοιάζεται ούτε για το «γιαούρτωμα» του πολιτικού προσωπικού, ούτε για «τα γκαζάκια», συχνά μάλιστα χρησιμοποιεί τα φαινόμενα αυτά για να εντείνει (και νομοθετικά) τον αυταρχισμό του. Αυτό που το φοβίζει πραγματικά είναι εάν η λαϊκή αγανάκτηση μπει σε άλλα κανάλια, αυτά του οργανωμένου, μαζικού, ενωτικού κινήματος, που δεν θα βάζει απλά ως στόχο «να δικαστούν οι κλέφτες», ούτε και σε πολιτικό επίπεδο «ν’ αλλάξει ο Μανολιός», αλλά τον ίδιο τον πυρήνα της εξουσίας του που είναι τα κέρδη των λίγων σε βάρος των πολλών !
Και  για  να τελειώσουμε με ιστορία, να αναφέρουμε δύο παραδείγματα. Στη χώρα μας «η δίκη των 6» χρησιμοποιήθηκε ως «εκτόνωση» της λαϊκής οργής για  την μικρασιατική καταστροφή και ταυτόχρονα για  τη στήριξη ουσιαστικά  της πολιτικής «καθεστυκυίας τάξης». Στη Γαλλία η γκιλοτίνα χρησιμοποιήθηκε ως μέσο για την προστασία της αστικής επανάστασης και για το στέριωμα της νέας εξουσίας του κοινωνικού συστήματος (Καπιταλισμός) που προέκυψε από το γκρέμισμα της Φεουδαρχίας…

ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΩΝ "ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ" ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΟΠΛΑ


1630431Με δημοσίευμά της, η Wall Street Journal, αναφέρει ότι η Αίγυπτος προμηθεύει, με όπλα, τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις της Λιβύης, επικαλούμενη δήλωση Αμερικανών αξιωματούχων.
Η βοήθεια αφορά -κυρίως- αυτόματα όπλα και πυρομαχικά.
Βέβαια, από την πλευρά της Αιγύπτου, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο, πάντως, ρόλο στην όλη κατάσταση, σε αυτήν περίπτωση, θα έχουν και οι ΗΠΑ, δεδομένου ότι αποτελούν -εδώ και χρόνια- στενό σύμμαχο της Αιγύπτου.
Λίβυοι αξιωματούχοι της αντιπολίτευσης, παραδέχονται πως πράγματι η Αίγυπτος βοηθά, προμηθεύοντας με όπλα τους "εξεγερμένους", αφού, πρώτα, όμως, πήρε το "πράσινο" φως από τις ΗΠΑ.
Και αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Καντάφι δεν πρέπει να έχει και άδικο, ως προς το ποιος, πραγματικά, υποκίνησε την "επανάσταση" στην Αίγυπτο, αλλά και σε όλη τη Μέση Ανατολή.

Είναι θαυμαστός!





ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ



Απεδείχθη απατεών - η υπόθεση Στρος-Καν όποιος λοξίας σοφιστής κι αν προσπαθήσει να τη μεθερμηνεύσει, ουδέν σιβυλλικόν διαθέτει· είναι στρέτη, ντουρά και ξεκάθαρα ντιπ κατά ντιπ βοά: ο άνθρωπος είναι απατεών!
Ο Γιωργάκης ο Β' Παπανδρέου ο Γ' ο Ψευτοθόδωρος και Δόσων είναι αξιοθαύμαστος! Τύλιξε τη χώρα σε μια κόλλα χαρτί, το Μνημόνιο, και (με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα) την παρέδωσε στους Φράγκους έως επόμενης πανευρωπαϊκής επανάστασης - ποιος άλλος θα το κατόρθωνε; Είναι θαυμαστός!Είναι απολύτως θρασύς! Ελαβε όλα τα οικονομικά μέτρα που έλεγε πως δεν θα λάβει και οδήγησε...........
 τη χώρα σε αργό (ή και γρήγορο, αλλά πάντως ασφαλή) θάνατο! Ποιος άλλος σοσιαλιστής θα μπορούσε να 'ναι τόσο νεοφιλελεύθερος, χωρίς να τον δηλητηριάσει το σάλιο του; Μόνον αυτός!
Μόνον αυτός εξ όλων των Ελλήνων θα μπορούσε να τους οδηγήσει «στις κάλτσες» (για) να τους πάρει μετά και τα σώβρακα, μόνον αυτός περιφρονεί τόσον τον λαό ώστε να τον διασύρει στο εξωτερικό για «διεφθαρμένο», «τεμπέλη» και «κοπρίτη» ενώ ταυτοχρόνως να «θρηνεί» μαζί του στο εσωτερικό για όσα ο ίδιος του κάνει, μόνον αυτός θα μπορούσε να 'ναι τόσον υποκριτής και να μην τον «παίρνουν με τις πέτρες» τα θύματά του. Απλώς από αηδία...
 

Απεδείχθη ότι το Μνημόνιο απέτυχε!
Ε και; άλλο Μνημόνιο θα βάλει στη θέση του, κι άλλο, κι άλλο, όπως θα έκανε κάθε δοτός αλλά και στούρνος, κάθε ανδρείκελο αλλά και τυχοδιώκτης διότι τι άλλο από τυχοδιώκτης είναι ένας σοσιαλιστής όταν για την πολιτική του συμμάχους βρίσκει μόνον στους πατριδοκάπηλους του Καρατζαφέρη και τα απομεινάρια της Ντόρας;
Κι όμως! βαδίζει ακόμα.
Τυχάρπαστος, με την προσωπική του ατζέντα, πότε με τον Γκρούεφσκι, πότε με τον Ερντογάν, νομίζοντας ότι η εξωτερική πολιτική είναι θέμα προσωπικών σχέσεων, βαδίζει ακκιζόμενος με τις κάμερες, δειλός με τις ΑΟΖ αλλά αδίστακτος με το fast track τεμάχισμα της πατρίδας, από το Ελληνικό έως το Ακρον Ταίναρο, περίτρομος με τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους, έχοντας υποθηκεύσει την περιουσία της χώρας, αλλά άτεγκτος με τις γερόντισσες και τη σύνταξή τους.
...................................
Ο άνθρωπος δεν παίζεται.
Είναι βεβαίως «από σπίτι», όλη του η οικογένεια είναι χωμένη στο κράτος και στις μη κυβερνητικές οργανώσεις· έχει καλούς τρόπους, ιδίως με τους διαπλεκόμενους κι όσους θησαύριζαν επί Σημίτη και Καραμανλή, όλοι μαζί τα φάγανε, αλλά σε καθώς πρέπει ρεστοράν, με καλές παρέες, πρόθυμους δημοσιογράφους, γκόλντεν μπόις, πρασινοφρουρούς κι όλα τα άλλα γατόνια με τις μίζες τους, τα μέα τους και τα σέα τους, ποιος τον γαμεί τον κοσμάκη; - ούτε γάτα (σκάνδαλο) ούτε ζημιά (παραγραφή). Οχι! ο Γιωργάκης είναι αξιοθαύμαστος! Βαδίζει ακόμα!
Βαδίζει επί ερειπίων (ύφεση 6%, πληθωρισμός 4,5%, ανεργία 15%, κλειστά μαγαζιά 20%, χρεωμένα νοικοκυριά, απελπισμένοι νέοι, ημιθανή σχολεία), αλλά βαδίζει ακόμα!
Εχουμε φθάσει σε αδιέξοδο, αλλά αυτός βαδίζει.
Απατεών; ναι! ανίκανος; ναι! δοτός; ναι! Αλλά βαδίζει ακόμα! Δεν είναι αξιοθαύμαστο; Μόνο τα ζόμπι έχουν αυτή την ικανότητα! και νεκρά να βαδίζουν!
Εμείς όμως;
Ποιον ακολουθούμε; το φάντασμα του Ανδρέα στο πρόσωπο του γιού του;
Οσο κι αν πέφτουν τα ποσοστά του, όσο δεν πέφτει ο ίδιος, finis Graeciae...



ΣΤΑΘΗΣ Σ. 12.ΙΙΙ.2011 stathis@enet.gr
http://tritimatia.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

4 εκατομμύρια ευρώ εν μέσω κρίσης για...τζαμί στον Έβρο!!! ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...



Την στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας καταργεί και συνενώνει σχολεία λόγω της οικονομικής κρίσης και κρατικές επιχειρήσεις πρόκειται να "βγουν στο σφυρί" για να σωθεί το Δημόσιο, το Υπουργείο Πολιτισμού εγκρίνει...4 εκατομμύρια ευρώ για την επισκευή του τζαμιού Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο! Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, "Μπιρλίκ", την περασμένη Τετάρτη, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας ότι θα δωθούν 4 εκατομμύρια ευρώ για την επισκευή στο Διδυμότειχο του ιστορικού τζαμιού του Σουλτάνου Βαγιαζήτ, ενός από τα μεγαλύτερα τζαμιά των Βαλκανίων. Το Υπουργείο Πολιτισμού κατηγοριοποίησε τα χρήματα που προορίζονται για τις προσπάθειες αναστήλωσης των ιστορικών μνημείων στην περιοχή του Έβρου. 

Αναφέρεται πως το ποσό είναι το μεγαλύτερο που έχει ανακοινωθεί έως τώρα. Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου για το θέμα, αναφέρεται πως όλα τα σχέδια που υποβλήθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τον Έβρο έγιναν δεκτά και πως όπως ανέφεραν αρμόδιοι του Υπουργείου Πολιτισμού, είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει εγκριθεί για την περιοχή του Έβρου.
Ανάμεσα στα σχέδια αυτά περιλαμβάνεται και η επισκευή του ιστορικού τζαμιού Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο, δαπάνης 4 εκ. ευρώ. Τα έξοδα για την επισκευή του τζαμιού θα αντιμετωπιστούνε από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ για τις εργασίες θα υπογραφεί και συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την σχολή μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου και τον δήμο Διδυμοτείχου.

Εντολή ΚΥΣΕΑ προς Π.Α.: "Καταρρίψτε τα λιβυκά μαχητικά"! - ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...



(Ανανέωση 18.16): Πλήρη πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην επιχείρηση προσβολής της Λιβύης με 4 F-16, 1 ΑΣΕΠΕ Εrieye και 2 ελικόπτερα AS-332 Super Puma σε αποστολές SAR αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ. Τα ελληνικά μαχητικά, όπως πρώτο αποκάλυψε το defencenet.gr ("Ελληνικά μαχητικά στη ΖΑΠ της Λιβύης") θα υποστηρίζουν τα αεροσκάφη κρούσης της Συμμαχίας ή του συνασπισμού κρατών που θα επιχειρούν στην Λιβύη και θα έχουν ως αποστολή να καταρρίπτουν τα λιβυκά μαχητικά σε περίπτωση που αυτά επιτεθούν στα συμμαχικά αεροσκάφη κρούσης. 


Είναι η πρώτη φορά που η Πολεμική Αεροπορία συμμετέχει σε τέτοιου είδους πολεμική αποστολή όπως η Zώνη Απαγόρευσης Πτήσεων και ειδικότερα είναι η πρώτη φορά μετά το 1974 που ελληνικά μαχητικά θα πετάξουν οπλισμένα προς συνάντηση εχθρού!
Π.χ. στο Ιράκ, μέχρι να "πειστεί" ο Σαντάμ Χουσεϊν να πειθαρχήσει στη ΖΑΠ, έχασε αρκετά μαχητικά από την δράση των αμερικανικών αεροσκαφών που είχαν αναλάβει την αποστολή επιβολής της ΖΑΠ.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ που ολοκληρώθηκε και οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι:
- Η Ελλάδα με μαχητικά αεροσκάφη αλλά και ιπτάμενα ραντάρ θα συμμετέχει σε περιπολίες στη περιοχή μεταξύ Σικελίας και Λιβύης.
- Αεροσκάφη της ΠΑ μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αεροσκάφη υποστήριξης και μόνο των μαχητικών που θα αναλάβουν τους βομβαρδισμούς εντός Λιβύης. Δηλαδή θα έχει ως αποστολή την επιβολή της ΖΑΠ, αφού οι τυχόν βομβαρδισμοί θα είναι απόρροια της ΖΑΠ και η αποστολή επιβολής πρωτεύουσα επιλογή.
- Ελικόπτερα έρευνας διάσωσης της ΠΑ θα τεθούν στη διάθεση των αεροπορικών δυνάμεων που θα επιτεθούν σε στόχους εντός Λιβύης.
- Η ναυτική παρουσία της Ελλάδας παραμένει σε επίπεδο δύο φρεγατών με ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί.
Είναι δεδομένο ότι η Σούδα θα χρησιμοποιηθεί αλλά όχι ψς βάση αεροσκαφών κρούσης, όπως υπογράμμισε ο ΑΝΥΠΕΘΑ, Π.Μπεγλίτης "αφού υπάρχουν βάσεις πολύ εγγύτερα στη Λιβύη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ορμητήρια", συμπλήρωσε. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Αρχικό κείμενο): Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για να καθοριστεί και να εγκριθεί το επίπεδο της ελληνικής εμπλοκής στην πολεμική κρίση της Λιβύης, υπό το πρίσμα της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για επιβολή Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων, όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr. 
Το ΝΑΤΟ έχει ζητήσει από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τις διαθεσιμότητες μαχητικών αεροσκαφών, πολεμικών πλοίων, ΑΣΕΠΕ EMB-145 Erieye, δυνατότητες υποστήριξης των συμμαχικών δυνάμεων που θα επιχειρήσουν στην Λιβύη και τα τέσσερα Επιτελεία έχουν ήδη έτοιμες τις αναφορές τους
Γενικά υπάρχει σύμπνοια στο τι πρέπει να γίνει, αλλά από πλευράς υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου, τονίζεται σε όλους τους τόνους ότι "Η ελληνική εμπλοκή δεν πρέπει να υπερβάλει"...Στις Πτέρυγες Μάχης της Δυτικής Ελλάδας, επικρατεί αναβρασμός, όπως και στην Κρήτη.
Η απόφαση των ΗΠΑ να μην συμμετάσχει στις επιχειρήσεις, αλλά και η ταυτόχρονη απόφαση της λιβυκής κυβέρνησης για κατάπαυση του πυρός, σίγουρα διαφοροποιεί την επιχείρηση από άλλες ανάλογες, όπως στο Κόσοβο ή το Ιράκ. 
Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει συμφωνηθεί η συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων από την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (25 μαχητικά του θα σταθμεύσουν στην Μάλτα) και την Αίγυπτο. Στόχος των δυτικών είναι να μην φανεί ότι πρόκειται για «χριστιανική» επέμβαση, κάτι που όμως είναι «δίκοπο μαχαίρι». 
Πόση είναι η μαχητική αξία των πιλότων αυτών των χωρών; Ενώ ταυτοχρόνως εκφράζονται και αμφιβολίες για το κατά πόσο, αν πάμε σε επιχειρήσεις οι Αγγλογάλλοι είναι ικανοί από άποψη μέσων να διεξάγουν μια τόσο σύνθετη επιχείρηση; Η πληροφορία ότι θα χρησιμοποιήσουν Tornado GR4, προκαλεί ειρωνικά χαμόγελα στο ΓΕΑ: «Πάλι καλά που έχουν να αντιμετωπίσουν καμηλιέρηδες» σχολίαζε χαρακτηριστικά ανώτερος αξιωματικός του ΓΕΑ σήμερα. 
defencenet

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ταξίδι...... μέλιτος για τον κο Πάγκαλο η διαδρομή Παρίσι-Καλύβια



Αποδοκιμασίες, γιαούρτια και καρεκλιές στο τέλος της πολυτάραχης πολιτικής πορείας του κου Πάγκαλου. Η αλήθεια είναι πως δεν του πρέπει τέτοια συμπεριφορά και είναι καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες!! Όμως κε Πάγκαλε η κυβέρνηση ξεπέρασε όλα τα όρια της αντικοινωνικής πολιτικής και της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς. Μην πέφτετε στην παγίδα ...επίρριψης ευθυνών σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Κε Πάγκαλε είστε ευφυέστατος. Πρέπει επίτέλους να αντισταθείτε σε αυτή την κυβερνητική πολιτική. Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεστε. Προστατέψτε την υστεροφημία σας που ειναι σημαντικότερο για σας...........
Ένας φίλος σας

ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ;



Με ύφεση 6,6% στο δ’ τρίμηνο του 2010, με την καταναλωτική δαπάνη να υποχωρεί κατά 6,7%, μια ανεργία που εκτοξεύτηκε το ίδιο διάστημα στο 14,2%, οι εγγραγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ να τραβά την ανηφόρα και τον Φεβρουάριο στα 692.496 άτομα, μέσα σε όλη αυτή την συγκυρία για τη χώρα μας, δεν πρέπει να απέχουμε και από τις εξελίξεις στη Λιβύη! Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κυβερνητική συνάντηση υπό τον πρωθυπουργό για να εξεταστεί η συμμετοχή της Ελλάδας στις επιχειρήσεις στη Λιβύη, κατ’ εφαρμογήν της απόφασης 1973 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Δηλαδή, θα συμμετάσχουμε στην επιχείρηση με δανεικά.
Τελικά, όντως λεφτά υπάρχουν. . .
Για όλους τους άλλους. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες που τους έφτασαν στον πάτο του πηγαδιού, όμως…

Η κάρτα των ιλλουμινάτι του 1982: Ιαπωνία 2011;




















Να σημειώσουμε πως η κάρτα δειχνει 2:55 στο ρολόι... την ωρα ακριβώς που εγινε ο σεισμός...Το ρολόι ονομάζετε Wako

Κρατηθείτε τώρα .
Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει(η κάρτα), δηλαδή το big ben στην Αγγλία

. Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται 
GinzaΤαιριάζει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στη κορυφή του.
Οι άνθρωποι στη κάρτα είναι ασιάτες. 
Το κείμενο της κάρτας γράφει "συνδυασμός δύο καταστροφών στον ίδιο τόπο", όπως και είναι, σεισμός και πυρηνική καταστροφή. 
Η ώρα στο ρολόι της καρτας είναι στη θέση 11 και 3… Κάτι σημαίνει αυτό... Μήπως 11/3...11 
Μαρτίου δηλαδή;;;;
Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11...
πηγη:http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/1982-2011.html


Αφού είδαν οτι δεν μπορούν να ρίξουν τον Καντάφι με τους "εσωτερικούς επαναστάτες"...PLAN B: Επέμβαση του NATO


Θέμα ωρών είναι πλέον η στρατιωτική εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, μετά την απόφαση του ΟΗΕ. Τα στρατιωτικά πλήγματα θα πραγματοποιηθούν "εντός των επομένων ωρών" και οι γαλλικές δυνάμεις θα συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις αυτές, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Φρανσουά Μπαρουέν. Οι αμερικανικές εφημερίδες, κάνουν λόγο για χτυπήματα σε επιλεγμένους στόχους, όπως τα αντιαεροπορικά ραντάρ, οι στρατιωτικές βάσεις και οι τηλεπικοινωνίες, αν και η Ουάσιγκτον λέγεται ότι θα αποφύγει την εμπλοκή στην πρώτη τουλάχιστον φάση των επιχειρήσεων. 



Το βάρος θα σηκώσουν Γάλλοι, Βρεταννοί, Ιταλοί και δυνάμεις αραβικών κρατών, ενώ κεντρικό ρόλο θα διαδραματίσει η νατοϊκή βάση Σιγκονέλα στη Σικελία. Οι επιχειρήσεις, προβλέπουν αρχικά την απαγόρευση όλων των πτήσεων πάνω από τη Λιβύη, παρενοχλήσεις στις επικοινωνίες και στη συνέχεια βομβαρδισμούς των δυνάμεων του Καντάφι που βρίσκονται περίπου 150 χιλιόμετρα έξω από τη Βεγγάζη. 
Στην περιοχή, βρίσκονται ήδη περισσότερα από 25 πλοία του ΝΑΤΟ, μεταξύ αυτών και ένα από τα πλέον σύγχρονα ελικοπτεροφόρα.
Η εμπλοκή της Ελλάδας θεωρείται δεδομένη με τις βάσεις της Σούδας και του Ακτίου, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων, κάτι για το οποίο αναμένονται ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σούδα βρίσκεται ήδη σε επιφυλακή επί 24ωρης βάσης, καθώς θα κληθεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιχείρηση κατά των συστημάτων επικοινωνίας του Καντάφι, αλλά και στον ανεφοδιασμό των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, ενώ θα βοηθήσουν και με τα ραντάρ. 
Στη Σούδα, βρίσκεται ο περίφημος “γουρουνομύτης” το αεροπλάνο που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί όλες τις συνομιλίες στη Λιβύη, αλλά και Γερμανοί πεζοναύτες. Τις προηγούμενες μέρες, από την Κρήτη πέρασαν εκατοντάδες πεζοναύτες των ΗΠΑ οι οποίοι επιβιβάστηκαν στα πλοία που έσπευσαν στον θαλάσσιο χώρο της Λιβύης. 
Έπειτα από τρεις ημέρες εντατικών διαπραγματεύσεων, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ψήφισε χθες το βράδυ υπέρ της προσφυγής στη στρατιωτική ισχύ εναντίον των στρατευμάτων του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι, ανοίγοντας το δρόμο για αεροπορικά πλήγματα στη Λιβύη.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Καντάφι είχε απειλήσει ότι θα επιτεθεί στη διάρκεια της νύχτας στη Βεγγάζη, το οχυρό των εξεγερμένων, χωρίς να δείξει "ούτε έλεος ούτε οίκτο".
"Θα έρθουμε. Σπίτι με σπίτι, δωμάτιο με δωμάτιο" δήλωσε ο Καντάφι σε ραδιοφωνική ομιλία του αργά χθες το βράδυ προς τους εξεγερμένους της Βεγγάζης, οι οποίοι υπολογίζονται σε 650.000.

Θράσος!ΕΛΛΗΝΕΣ ομογενείς και φασιστικοί κύκλοι του Προξενείου μας στο Σικάγο, διοργανώνουν εκδήλωση για την 25η Μαρτίου παρά την απαγόρευση ΓΑΠ!!


http://dim-ag-nikol.eyr.sch.gr/25mart_07_07.JPG
Πως τολμάνε οι "φασίστες" και γράφουν στα @@ τους
το φιρμάνι του νέου 
ΓΑΠ Κολοκοτρώνη που απαγορεύει
τις εκδηλώσεις των διπλωματικών αρχών για τις εθνικές εορτές!!!
Ο Δρούτσας να βγάλει διεθνές ένταλμα σύλληψής τους μέσω Interpol πριν μας ξεφτιλίσουν οι φασίστες!!!
Επίσης να δημευτούν οι περιουσίες τους και να γίνουν «Ομόλογα για.... μαλ@κες ομογενείς»
Διαβάστε την είδηση να φρίξετε:

Εκδήλωση για την 190η Επέτειο της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας (Greek Independence-Heritage Day, όπως έχει αναγνωριστεί επισήμως στις ΗΠΑ), οργανώνουν, στις 26 Μαρτίου, το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης του Ελληνικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο και το Northeastern Illinois University (ΝΕΙU).

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σικάγου και την Περιφέρεια ΗΠΑ του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού.

http://x.pstatic.gr/media/n/i/4/4011/2394.jpgΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με ποιήματα, χορό, δραματοποίηση κ.ά., (ΣΣ. Τι είναι αυτά ρε αλήτες; Θα "βιάσετε τις παιδικές ψυχές" και θα βάλετε τα αθώα πλάσμα να πούνε ποιήματα ντυμένα τσολιάδες και να κάνουν τον Κολοκοτρώνη σε θεατρικές παραστάσεις; http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/parelasi.jpgΚαλά που ζείτε ρε καρακιτσαριά; Δεν σας είπε κανένας ότι αυτά τα έχει απαγορεύσει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης, η Γιαννάκου, η Ρεπούση και η Δραγουλίνα με την Αννούλα (δείτε τη φώτο δεξιά μπας και "ξυπνήσετε"); Ρε αφήστε το κιτσαριό και τις μαλακίες και κοιτάξτε νααγοράσετε κανένα ομόλογο απ αυτά που γράφουν πάνω "για μαλάκες ομογενείς" να βάλετε πλάτη στο νέο Κολοκοτρώνη να σώσει την Ελλάδα...) με αναφορά στο σημαντικό αυτό ιστορικό γεγονός. Θα προβληθεί, επίσης, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό σχετικό με την επέτειο.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Μητροπολίτης Σικάγου, κ. Ιάκωβος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, πρέσβης Α. Πέτροβας, ο πρόεδρος και οι καθηγητές του ΝΕΙU, ο Συντονιστής του ΣΑΕ Αμερικής, Θεόδωρος Σπυρόπουλος, Αμερικανοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι των ομογενειακών φορέων.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω Πανεπιστήμιο της πολιτείας του Ιλινόι, στο Σικάγο, έχει υπογράψει, τον Οκτώβριο του 2010, Συμφωνητικό Εκπαιδευτικής Συνεργασίας με το ΣΑΕ ΗΠΑ. Τη σχετική χορηγία, ύψους 75.000 δολαρίων, προς το αμερικανικό Πανεπιστήμιο ανέλαβε το Ίδρυμα "Θεόδωρος και Έρικα Σπυρόπουλος" , με τη μορφή 20 υποτροφιών, ώστε να καταρτισθούν ομογενείς εκπαιδευτικοί για την κάλυψη των αναγκών στα ελληνικά σχολεία των ΗΠΑ. Το πρόγραμμα ξεκινάει το προσεχή φθινόπωρο (ΣΣ. Κι άλλοι φασίστες!!! Αυτό δεν είναι ίδρυμα!! Εκτροφείο φασιστοειδών είναι!!Άκου κει δίνουν υποτροφίες για κατάρτιση ελλήνων ομογενών εκπαιδευτικών αντί να αγοράσουν τα γνωστά ομόλογα "για μαλάκες Ομογενείς" να βάλουν λίγη πλάτη στο νέο Κολοκοτρώνη!!!)

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Χάρρυ Κλυνν προς Μπουτάρη: "Μην τολμήσεις βεβυθισμένε, γιατί η υπομονή έχει τα όριά της"



Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
Επιμένουμε στο όνομα Θεσσαλονίκη δήμαρχε με το «ανοιχτό» μάλλον το «ορθάνοιχτο μυαλό» θα έλεγα…  που κάπου-κάπου , όμως, πρέπει να κλείνει κιόλας, για καμιά επιδιόρθωση!
 
Μεταξύ μας, οξυδερκέστατε, τον Μεγαλέξανδρο την τον θέλεις δίπλα στην τιμημένη ημισέληνο;

Τι σχέση μπορεί να έχει ο... Σκοπιανός στρατηλάτης με το Οθωμανικό αγλάισμα των «Νεότουρκων ηρώων» της «Επιτροπής για την 'Ενωση και την Πρόοδο»;

Βάλε τον ανυπέρβλητο Κεμάλ, τον ήρωα της Οθωμανικής καθαρότητας που κατέσφαξε με τον πλέον πολιτισμένο τρόπο τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ποντίων και των Αρμενίων απίστων, για να αποκτήσει έτσι τη δέουσα βαρύτητα το σήμα της πόλης στον πολιτισμένο μουσουλμανικό κόσμο…
 

Και να είσαι βέβαιος ευφαντασίωτε, ότι ο Νταβούτογλου θα σου το ξεπληρώσει με 100.000 ξεβράκωτους Τούρκους τουρίστες όπως ονειρεύεσαι στα ανεκπλήρωτα Οθωμανικά όνειρά σου…
 

Προ πολλού έχεις περάσει την κόκκινη γραμμή αστόχαστε και μην αποτολμήσεις βεβυθισμένε, τον βανδαλισμό αυτό, γιατί και η ανοχή έχει τα όριά της…

πηγη


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ απο ΝΔ και Αντώνη Σαμαρά !..



ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ..."ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"...!!!
Η χθεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ιδίως η δευτερολογία του σε απάντηση του παπανδρεϊκού παραληρήματος – ήταν από τις πιο εντυπωσιακές που έγιναν στη Βουλή.
Σύντομος, απλός, απόλυτα κατανοητός και με επιχειρήματα, αποστόμωσε κυριολεκτικά τον… «άγριο» πρωθυπουργό!
Και απάντησε σ’ όλα τα επαναλαμβανόμενα πασοκικά παραμύθια ότι «για όλα φταίει η Ν.Δ.»!..
***
ΘΑ αρκεσθώ να σας παραθέσω μόνο μερικές χαρακτηριστικές περικοπές από την τόσο εντυπωσιακή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ.…
*… Εσείς θέλετε να συμπλεύσουμε… Αλλά για να συμπλεύσουμε, πρέπει πρώτα να πλεύσουμε… Ενώ η δική σας πολιτική είναι να… βυθιστούμε μαζί!..
* …Και μη μιλάτε για χρέος, κύριε Παπανδρέου. Αυτό δεν το δημιουργήσαμε εμείς. Το έχω πει 200 φορές σ’ αυτή την αίθουσα ότι το χρέος είναι παιδί του ΠΑΣΟΚ!.. Το παραμύθι σας ότι «για όλα φταίει η Ν.Δ.» καταντάει πια γραφικότητα…
*…Βρήκατε τα spreads στις 130 μονάδες και τα πήγατε στα ύψη!..…Μιλάτε και για πελατειακές σχέσεις, γιατί τόσο θράσος; Ποιοι διόρισαν τις εκατοντάδες χιλιάδες κομματικούς φίλους τους στο Δημόσιο;Ποιοι επιβάρυναν μέχρι χρεοκοπίας τα Ασφαλιστικά Ταμεία;
***
ΚΑΙ συνέχισε ο Αντ. Σαμαράς:
* …Ποιος εκβίασε για εκλογές το 2009 με πρόσχημα την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας;
* …Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει ποιος γύριζε δεξιά κι αριστερά μ’ εκείνο το… «λεφτά υπάρχουν» τάζοντας τα πάντα στους πάντες;
* …Κάνετε τυχοδιωκτικά το «άσπρο μαύρο» για να περνάτε τον φόβο στον Ελληνικό Λαό!..

(…Κι εκείνος δεν απάντησε!..).

Oι πράκτορες του ΔΝΤ στην Ελλάδα ψάχνουν 4 ψήφους αποστασίας για να συμπληρώσουν 180 βουλευτές (τα 3/5 της βουλής) ώστε να νομιμοποιήσουν όχι μόνο το επικαιροποιημένο μνημόνιο αλλά και το προηγούμενο που ως γνωστόν είναι ΑΚΥΡΟ - Έχουν βρεθεί οι δύο.




Όπως είχαμε προαναγγείλει, οι πράκτορες του ΔΝΤ στην Ελλάδα ψάχνουν 4 ψήφους αποστασίας για να συμπληρώσουν 180 βουλευτές ώστε να νομιμοποιήσουν όχι μόνο το επικαιροποιημένο μνημόνιο αλλά και το προηγούμενο που ως γνωστόν είναι ΑΚΥΡΟ.
Γιατί είναι άκυρο; Διότι η φύση του απαιτούσε 180 ψήφους. Συγκρίνετε το με ένα τραπεζικό δάνειο επιχείρησης: Η τράπεζα ...
είναι υποχρεωμένη να ελέγξει εάν αυτός που υπογράφει είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος για την συγκεκριμένη ενέργεια. Εάν δεν το κάνει και δεχτεί την υπογραφή κάποιου που δεν φέρει την δικαιοδοσία, τότε η δανειακή σύμβαση δεν δεσμεύει την εταιρεία!

Καταλαβαίνετε λοιπόν όλη την σκοπιμότητα. Σε περίπτωση που υπογραφεί από 180 ανθρωπάρια, εννοείται ότι η αντισυνταγματικότητα της δανειακής σύμβασης πάει περίπατο. Εννοείται ότι αυτοί που θα το υπογράψουν είναι άνθρωποι με άφθονους σκελετούς στην ντουλάπα ώστε να εκβιάζονται. Γιατί το λέμε; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ.

Έλσα Παπαδημητρίου: “Πιστεύω πως η Ντόρα θα πάει καλά. Αξίζει να πάει καλά. Η Βουλή την χρειάζεται. Θεωρώ πως θα έχουμε εκπλήξεις…”

Απάντηση στους ομοϊδεάτες της, Αργολιδείς, που τον τελευταίο καιρό της κάνουν υπόγειο πόλεμο σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρησή της από το κόμμα της ΝΔ, έδωσε προχθές βράδυ στην εκπομπή… «Απέναντι στα γεγονότα» η βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου.

Με την γνωστή της ευθύτητα η βουλευτής δεν μάσησε τα λόγια της… Για μια ακόμη φορά και με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο είπε τα εξής:
«Περιμένουν τι; Να βγάλω μαχαίρια; Εγώ αισθάνομαι πολύ πιο ΝΔ από όλα αυτά τα αστεία “μειράκια” που τολμάνε να μιλάνε για μένα. Είναι για γέλια! Εάν θεωρήσω εγώ κάποια στιγμή ότι αυτό δεν ικανοποιεί την συνείδησή μου και την ευθύνη μου στον κόσμο που με πιέζει, διότι κι αυτός έχει άποψη, θα κάνω κατά συνείδηση αυτό που πιστεύω! Δεν δίνω καμία σημασία!
Θλίβομαι όμως που δεν βελτιώνεται το πολιτικό προσωπικό στο νομό μου! Μετά από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας, την οποία εγώ εκλαμβάνω ως 20ετή ψήφο εμπιστοσύνης, είναι πολύ μεγάλες οι ευθύνες μου και πολύ μεγάλος ο πόνος μου που όσοι θα με διαδεχθούν μια μέρα δεν θα είναι καλύτεροι από μένα. Αυτό το ευχόμουν πάντα, το εύχομαι τώρα και θα αγωνιστώ γι’ αυτό, κυρίως αγνοώντας τις αστειότητες! Τώρα βλέπω ανθρωπάκια, που δεν θα τους έπαιρνα ούτε να μου γυαλίσουν τα παπούτσια, να παριστάνουν τους Ηρακληδείς μιας παράταξης που δεν ξέρουν τι της έχουν ψάλει, αμφισβητώντας την δική μου προέλευση και πίστη! Εν ονόματι της ελευθερίας για τους τρίτους, αλλά της υποχρέωσης για μένα να λέω την γνώμη μου, τους λέω, “τι να κάνουμε; Μόνο το δικό μου μυαλό έχω να με κατευθύνει!”»
Πώς θα αντιδράσει εάν διαπιστώσει πως δεν την χωράει ο τόπος πια;
«Εάν ο τόπος πάψει να είναι ο τόπος που πιστεύω μέχρι σήμερα ότι κατοικώ, εάν θεωρήσω κάποια στιγμή, αλλά από σοβαρούς ανθρώπους, όχι από μειράκια, ότι ποδοπατείται η αξιοπρέπεια που χρειάζομαι για να γίνω παράδειγμα στους ανθρώπους μου τότε θα δω! Ό,τι κάνω θα είναι ξεκάθαρο πάντα, έντιμο και θα αφορά την συνείδησή μου! Όχι την φιλία μου με την Ντόρα! Η Ντόρα ήταν, είναι και θα είναι πάντα φίλη μου όσο ζω!»
Η Ντόρα θα πάει καλά…
«Πιστεύω πως η Ντόρα θα πάει καλά. Αξίζει να πάει καλά. Η Βουλή την χρειάζεται. Θεωρώ πως θα έχουμε εκπλήξεις… Ζω την κοινωνία και βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι όλων των χώρων που την περιμένουν να φουλάρει. Εύχομαι να παραμείνει στις πολιτικές δυνάμεις η Ντόρα και γενικά άνθρωποι σαν την Ντόρα.»
Το δίλημμα…
«Θέλω να είμαι απόλυτα βέβαιη πως αυτό που κάνω έχει αναφορά και στους ανθρώπους που παίρνεις μαζί σου. Δεν αφορά μόνο εμένα. Αφορά τους εντολείς μου, οι οποίοι βρίσκονται στα όρια της παράνοιας ακούγοντας διάφορα και γνωρίζοντας από την άλλη πόσο έντιμα εγώ επιλέγω κάτι»…

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/03/blog-post_9035.html 

Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο! Δηλώσεις του, μετά τα συμβάν! (video)



Χρειάζονται ΜΑΤ για να κυκλοφορήσει πλέον ο Πάγκαλος στην χώρα.
Η εποχή της αθωότητας τελείωσε!
Γιαουρτώθηκε ο Πάγκαλος απόψε στα Καλύβια ενώ ήταν σε ταβέρνα για φαγητό. 300 περίπου εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής τον γιουχάρησαν έντονα και του πέταξαν γιαούρτια.
Οι πολίτες εισέβαλαν στην ταβέρνα ΤΡΙΓΩΝΟ όπου γευμάτιζε ο Θόδωρος Πάγκαλος όπου τον γιουχάρισαν έντονα και του...
πέταξαν γιαούρτια.ΜΑΤ και δυνάμεις ΔΙΑΣ έσπευσαν στην περιοχή προκειμένου να τον προστατεύσουν.
Αυτη την ώρα, λίγο πρίν τα μεσάνυχτα κάτοικοι, ΜΑΤ και ΔΙΑΣ έχουν στρατοπεδεύσει έξω από την ταβέρνα ΤΡΙΓΩΝΟ όπου βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενώ αυτός έχει έντονη λογομαχία με ομάδα πολιτών που βρίσκεται μέσα στην ταβέρνα.
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!


Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο στην Κερατεα - BINTEO

Άγρια επίθεση δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα Καλύβια από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις και του πέταξαν γιαούρτια....


Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και ένα από τα συνθήματα ήταν το περίφημο "Δεν τα φάγαμε μαζί".

Εν συνεχεία οι κάτοικοι συνέχισαν τις αντιδράσεις και έφτασαν και στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στον κ. Πάγκαλο. Αμέσως επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου τον οποίο φυγάδευσαν σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ αστραπιαία βρέθηκε έξω από την ταβέρνα μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι κάτοικοι της Κερατέας βρίσκονται έξω από την ταβέρνα και εκεί παραμένει η διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται ακόμα μέσα στην ταβέρνα.

Σε ιστοσελίδα των κατοίκων της Κερατέας και του αγώνα που κάνουν κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ, οι κάτοικοι ανήρτησαν φωτογραφίες από την επίθεση κατά του Πάγκαλου.

Είναι άλλη μία επίθεση που δέχεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Είχε προηγηθεί η φραστική επίθεση στη Γαλλία από φοιτητές, όπου είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το χώρο.