Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Οι νεκροί και οι αγέννητοι θα μας διαγράψουν στη λήθη της ιστορίας



Hθελα να γραψω πολλα, για πολλους... αλλά δεν εχει νοημα πια, γιατι βλεπω οτι το μισος ξανατυφλωσε τους Ελληνες. 5 χρονια μονο ψεματα ακουμε απο ολους και για τα παντα, μηδενος εξαιρουμενου.Σας σιχαθηκα ολους εκει κατω, συμπεριφερεστε σαν να σας ανηκει η Ελλαδα ενω την εχετε δανειστει μονο για λιγο προσωρινα απο τα παιδια σας και τους νεκρους σας, στους οποιους θελετε να προσθεσετε και αλλους.Η Ελλαδα αξιζει καθε ρανιδας του αιματος μου να δωσω. Αλλα για τους σημερινους ενοικους της χωρας αυτης, ουτε σταγονα σαλιου να σας φτυσω δεν αξιζετε... Απλα εσεις ολοι που αριστεροι και δεξιοι και σοσιαλ/ντεμεκ του κεντρου το παιζετε πατριωτες...απλα φανταστειτε τι ντροπη θα ενιωθαν για εσας ο Περικλης, ο Αριστειδης, ο Λεωνιδας, ο Σωκρατης, ο Παλαμάς, ο Ελυτης, ο Σολωμος. Ειστε αξιοι απογονοι του Εφιαλτη. Ντροπη και ονειδος, ΟΙ νεκροι και οι αγεννητοι δεν θα μας δικασουν, απλα θα μας διαγραψουν στη ληθη της ιστοριας.Υποστολη Σημαιας.

 Δεν θελω likes στο ποστ, δεν θελω σχολια, δεν σας αξιζω και δεν μου αξιζετε.

Αυτό ήταν και το τελευταίο ποστ στο μπλογκ. Ίσως καποια αλλη στιγμή στο μακρυνό μέλλον οταν το ΦΩΣ της Ελλαδας μας φωτισει, και αρχισουμε ξανα να χτιζουμε και οχι να καταστρεφουμε.Τοτε θα τα ξαναπουμε και θα συνεχιστουν οι αναρτησεις 

Ο διχασμός σκοτώνει!

Οι Ελληνες έχουν αναρίθμητα πλεονεκτήματα και ελάχιστα, πλην ολέθρια, ελαττώματα. Αυτά τα λίγα ψεγάδια στην εικόνα μας έχουν προκαλέσει περισσότερα δεινά απ' όσα μπορούν να αντέξουν συνήθως οι κοινωνίες.

Ο Ελληνισμός επιζεί και καθορίζει την πορεία του κόσμου διά των επιτευγμάτων των αρχαίων προγόνων μας (θέατρο, επιστήμη, δημοκρατία κ.λπ.), αλλά ο πλανήτης κοντεύει να ξεμείνει από Ελληνες.
Ο βασικός λόγος της μείωσης του αριθμού των ένσαρκων εκπροσώπων του Εθνους μας είναι ο διχασμός. Αυτός έχει εκθέσει διαχρονικά τους ελληνικούς πληθυσμούς σε σφαγές, γενοκτονίες και έχει οδηγήσει σε μεγάλες στρατηγικές ήττες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν εχθρικές δυνάμεις, όπως οι Ρωμαίοι, οι Φράγκοι, οι Τούρκοι, οι Τεύτονες και άλλοι πολλοί, που ταξίδεψαν στα εδάφη μας με το σπαθί στο χέρι και έφυγαν με αίμα αδελφών μας στα ρούχα τους και θησαυρούς του τόπου μας στις αποσκευές τους.
Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε κανέναν εχθρό μας να διχαστούμε ξανά. Δεν θα κάνουμε ποτέ ξανά το «τερέν» φιλικό για κανένα δίποδο αρπακτικό, που θέλει να λεηλατήσει τα σπίτια μας και να αφανίσει το Γένος μας. Δεν θέλει προσπάθεια. Μόνο αυτοσυγκράτηση και ανοχή στη διατύπωση διαφορετικής άποψης.
Οσοι υποστηρίζουν το «ναι» δεν είναι γερμανοτσολιάδες, πλούσιοι, κατεστημένο, δειλοί. Είναι οικογενειάρχες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νοικοκυρές, επιχειρηματίες αλλά και άνεργοι, που εκτιμούν ότι η αποδοχή της πρότασης Τσίπρα στο δημοψήφισμα θα οδηγήσει την πατρίδα μας σε αλβανοποίηση, σε πείνα και διεθνή περιθωριοποίηση.
Οι οπαδοί του «όχι» δεν είναι σταλινικοί, οπαδοί της Βορείου Κορέας και επίδοξοι μιμητές του Ενβέρ Χότζα. Είναι συμπατριώτες μας που δεν αντέχουν άλλο την αφαίμαξη από τους Γερμανούς και την περιφρόνηση από την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία.
Την επομένη του δημοψηφίσματος και οι μεν και οι δε θα είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι, αν έχουν έστω ένα δράμι μυαλό, να συνυπάρχουν αρμονικά. Μπορεί να διαφωνήσουν σήμερα, με κόσμιο τρόπο και επιχειρήματα. Ας μην πριονίσουν όμως το κλαδί πάνω στο οποίο καθόμαστε όλοι. 

Οι πορτες του Φασισμού...Από την «δημιουργική ασάφεια» στην «καθοδηγούμενη ασάφεια»

«Η Συμφωνία της Βάρκιζας έσπασε. Έχουμε πόλεμο», γράφει σε έναν τοίχο. Θα μπορούσε να το έχει γράψει ο Αλέξης Τσίπρας; Ίσως. Μόνο που πλέον ο «Καπετάν –Αλέξης» (ζητάμε συγνώμη από τον Άρη που μάλλον τρίζουν τα κόκκαλά του τώρα) έχει μαζί του, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή.
Θυμίζω:
Ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τις εκλογές της 25ης Γενάρη βασιζόμενος στις ψήφους της Χρυσής Αυγής, μετατρέποντάς την έτσι σε επίσημο παίκτη στην πολιτική σκηνή. Επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αμφισβήτησε τους νόμους του κράτους επειδή δεν τους είχαν ψηφίσει οι φυλακισμένοι της Χρυσής Αυγής
Τώρα, στο ΟΧΙ της Κυριακής, οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής είναι εξόχως καλοδεχούμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καν να έχει ο Πρωθυπουργός τη «δημοκρατική ευαισθησία» να πει πως «δεν θέλουμε αυτές τις ψήφους». Μα, γιατί να το πει θα μου πείτε. Αφού είναι σαφές πως όχι απλά τις θέλει, όχι απλά τις χρειάζεται, αλλά τις επιζητά. Όλες οι δημοσκοπήσεις εξάλλου αποτυπώνουν πως ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία ψηφοφόρων.
Το δημοψήφισμα, θεωρητικά, είναι η επιτομή, η γιορτή της δημοκρατίας, αλλά δε πρέπει να ξεχνάμε πως η Χούντα έκανε δύο, το ’68 και το’73.
Στο ίδιο πλαίσιο, το δημοψήφισμα δεν τηρεί τις προϋποθέσεις μιας πραγματικής άσκησης της λαϊκής κυριαρχίας. Είναι ένα δημοψήφισμα –πραξικόπημα. Θέτει σε λάθος χρόνο, με λάθος τρόπο, χωρίς τον συνταγματικό χρονικό προκαθορισμό χωρίς ξεκάθαρο ερώτημα, ένα ψευδοδίλημμα, με σκοπό να αποσπάσει το βεβιασμένο “όχι”.
Όλα αυτά στοιχειοθετούν μία ακραία μορφή αυταρχισμού και προσπάθεια βίαιης επιβολής ενός σκληρού κλίματος διχασμού. Και κυρίως ωμής υφαρπαγής της ψήφου του ελληνικού λαού, ως προπέτασμα καπνού μπροστά στην αποτυχία και την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί. Γιατί, ποιος λέει «ναι» σε νέους φόρους»;
Μέσα από το νέο μίγμα αριστερής ριζοσπαστικής αντιεξουσιαστικής εξουσίας και ακροδεξιού λαϊκισμού (διότι υπάρχει και αριστερός τέτοιος), που ζητάει νομιμοποίηση αυτής της υφαρπαγής, θέτοντας ένα δίλημμα που στην ουσία εκθέτει την ίδια. Διότι απλά απέτυχε στην διαπραγμάτευση. Η δική της η πρόταση, που κατά τη γνώμη μου κακώς δεν δέχτηκαν οι εταίροι, ήταν τόσο σκληρή, τόσο «λαιμητόμος» που δε θα περνούσε από τη Βουλή και εάν περνούσε δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Και η κυβέρνηση θα έπεφτε.
Και τώρα η «δημιουργική ασάφεια» των πρώτων ημερών της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει τώρα σε «καθοδηγούμενη ασάφεια».
Αυτό είναι το σχέδιο. Και είναι η πιο σύγχρονη μορφή φασισμού.
Μόλις χθες, «άγνωστοι» έκαναν μπάχαλο τη συνεδρίαση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό, πως θα έβγαινε ψήφισμα υπέρ της ευρωπαϊκής παραμονής της χώρας.
Εδώ και δύο μήνες μαζεύουν τα ταμειακά διαθέσιμα από παντού για να ταΐσουν το κομματικό τους κράτος, τη κομματική τους νομενκλατούρα. Ακριβώς όπως κάνουν στα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, πλέον ανθεί η πιο σύγχρονη βαρβαρότητα.
Vanzetti