Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το Μνημόνιο πέτυχε: Η μετοχη του ΟΤΕ απο τα 27,5 ευρω στα 8,19! Και ο ΓΑΠ ξεπουλάει!



Κι όμως το Μνημόνιο πέτυχε.
Η συνταγή όπως και σε όποια χώρα έχει εφαρμοστεί προχωράει κατά γράμμα.
Πρώτα δημοσιονομική και χρηματιστηριακή κατάρρευση της χώρας-θύμα, οικονομική τρομοκρατία, εκβιασμοί, πολιτική αστάθεια και διάλυση της κοινωνικής συνοχής που σπρώχνουν τη χωρά στο πάτο, έπειτα εξαγορά σε εξευτελιστικές τιμές της δημόσιας περιουσίας και στο τέλος πτώχευση.
Με τιμή μετοχής του ΟΤΕ στα 8,19 ευρώ από 27,5 το 2008 οι μαυραγορίτες-δανειστές έχουν ανοίξει σαμπάνιες.
Κι ο ΓΑΠ που έφερε το Μνημόνιο για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας τώρα το εμφανίζει ως εισιτήριο για την ΟΝΕ!
Αφού δεν πείθει το περσινό σενάριο τώρα μας λέει ότι το ζητούμενο είναι η παραμονή μας στην ευρωζώνη.
Πειθήνιο ανδρείκελο συνεχίζει το καταστροφικό του έργο όπως όλοι οι συνεργάτες-πρωθυπουργοί του ΔΝΤ ανά το κόσμο που έχουν μείνει στην ιστορία ως οι πλέον λαομίσητοι.
Και προσπαθεί να επιβάλλει στην κοινωνία την συζήτηση που τον βολεύει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και το δεύτερο βήμα του Μνημονίου, το ξεπούλημα .
Μέσα ή έξω από το ευρώ μας ρωτάει, όταν το ζήτημα είναι η τεραστία δημοσιονομική έκτροπη που δημιουργεί στη χωρά το Μνημόνιο που εννοείται ότι σχεδιάστηκε για να την αντιμετωπίσει! Εργολάβος της καταστροφής που όσο βαθαίνει τόσο την χρησιμοποιεί για τους εκβιασμούς του! Τυπικός δηλαδή ΔΝΤ-πρωθυπουργός!
Η λύση είναι μια:
Όχι ξεπούλημα!
Έξω το ΔΝΤ τώρα!
Συνολική λύση για το χρέος τώρα!
Στοπ στο μαρτύριο της σταγόνας!
Σε λίγο οι Τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία θα καταρρεύσουν από την άρση των καταθέσεων και την ανεργία κι όχι από την όποια αναδιάρθρωση ή κούρεμα.
Κι αφήστε το ΓΑΠ να "προχωρήσει μόνος του" για το σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας!

Σχόλιο: Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας είναι γεγονός, όπως γεγονός είναι και η μεθόδευση.
Στη κρίση των αναγνωστών μας το παρακάτω άρθρο από τα ΝΕΑ:

"Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom"  

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com

Την ώρα που τα επίορκα ντόπια ΜΜ”Ε” μας φλομώνουν με ροζ σκάνδαλα, ο Μπερλουσκόνι ξεριζώνει κλέφτες πολιτικούς και τραπεζίτες! Ακούσατε τίποτα;



Βλέπετε ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των λαμογιών του Νότου είναι υποδειγματική. Που να δείτε όταν αρχίσει ο Νικολά να μπουζουριάζει και τους δικούς του Σοσιαληστές.
http://www.corriere.it/economia/11_maggio_28/antonveneta-fazio-condannato-4-anni_d9cc5faa-891b-11e0-9363-be870bec5f6b.shtmlΣτην Ιταλία βαρειές ποινές για τραπεζικούς και πολιτικούς (φυλάκιση ΚΑΙ χρηματικες ποινές). Πρωτοσέλιδα σε ιταλικές εφημερίδες, ΕΔΩ ΜΟΥΓΚΑ!!!

Έρχεται και η σειρά μας…
olympia

Σταμάτησαν τον ηλεκτρικό για να μην πάει κόσμος στο Σύνταγμα;


Πριν από μερικά λεπτά έκοψαν τον ηλεκτρικό για να μην πηγαίνει ο κόσμος στο Σύνταγμα. Ο αδερφός μου είναι...
μηχανοδηγός και τους είπαν να παρατήσουν την βάρδια και να πάνε σπίτια τους. ΠΡΟΣΟΧΗ το τρένο πάει μόνο μέχρι Πατήσια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

η Κομισιόν απευθύνει αυστηρό τελεσίγραφο για πολιτική συναίνεση !!


“Ο χρόνος της Ελλάδας τελειώνει.” ( του  GAP οπωσδήποτε !! )
Σημαία κάνει την συναίνεση ο Παπανδρέου
Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για εθνική συνεννόηση.
Να δείξουμε όλοι πως κατανοούμε την κρισιμότητα της στιγμής, τόνισε.Επέκρινε όσους γράφουν καθημερινά για δεινά της Ελλάδας και προφητεύουν τη Δευτέρα Παρουσία.Πεπεισμένος ότι οι Έλληνες θα μπορέσουν τελικά να λύσουν τα προβλήματα τους προς όφελος της Ελλάδας και της
 Ευρωζώνης(!) ,εμφανίστηκε ο Καναδός πρωθυπουργός Στίβεν Χάρπερ.
Εν τω μεταξύ η Κομισιόν απευθύνει αυστηρό τελεσίγραφο για πολιτική συναίνεση μετά τα πενιχρά αποτελέσματα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, και προειδοποιεί ότι ο χρόνος της Ελλάδας τελειώνει.

Μαίνεται ο Τρίτος Παγκόσμιος (οικονομικός) Πόλεμος!



Τα πράγματα αργά αλλά σταθερά εξωθούνται στην Ευρώπη των δύο ταχυτήτων. Ο «πόλεμος» μεταξύ πολιτικών (Κομισιόν) και τραπεζιτών (ΕΚΤ) καλά κρατεί.Άλλωστε όσοι σκέπτονται ότι ζούμε τον Γ’ Παγκόσμιο -οικονομικό αυτή τη φορά- Πόλεμο λίγο πολύ επαληθεύονται μέρα με τη μέρα. Το «φάντασμα» της Ευρώπης των «βορείων» και των «νοτίων» είναι ορατό πλέον και στις συμμαχίες… και στις επιδιώξεις. 


Φαίνεται άλλωστε από την αποκρυπτογράφηση των πρόσφατων δηλώσεων Γιούνκερ, Μέρκελ, όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΚΤ και τις δημόσιες τοποθετήσεις των εχόντων τα ηνία της εξουσίας στην Κεντρική και Βόρειο Ευρώπη. Χθες ο Ζισκάρ ντ’Εστέν είπε να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε για να σωθούμε. Δεν θέλουν να πληρώνουν πλέον το «ράθυμο και καθυστερημένο» Νότο, αφού πούλησαν στους νότιους τα προϊόντα τους επί 40 χρόνια. Το ερώτημα που προκύπτει από τις δημόσιες τοποθετήσεις είναι αν ο οικονομικός διχασμός θα επιφέρει και τον πολιτικό διχασμό. Στο βόρειο «άξονα», όπου βρίσκεται ο πυρήνας της και κινείται από τη δυναμική της Γερμανίας, οι οικονομίες ανακάμπτουν και τα δημόσια οικονομικά είναι υγιή. Τα οικονομικά προβλήματα του Νότου σκιαγραφούνται από τα στοιχεία ΑΕΠ του α΄ τριμήνου του έτους, που δημοσιεύθηκαν προσφάτως.

Η Πορτογαλία διολίσθησε εκ νέου σε ύφεση.
Η Ελλάδα ανακοίνωσε αιφνιδιαστική ανάπτυξη, ωστόσο το ΑΕΠ της παραμένει 4,8% χαμηλότερο από τις αρχές του 2010. Η ανεργία σε όλη τη νότια Ευρώπη είναι απελπιστική.
Η Ιρλανδία παρουσίασε ραγδαία συρρίκνωση 1,6%.
Τουναντίον ο «άξονας» της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης γνωρίζει μια λαμπερή ανάκαμψη.
Η Γερμανία σημείωσε ανάπτυξη 1,5% το α΄ τρίμηνο.
Η Γαλλία 1%.
Οικονομικοί αναλυτές προβλέπουν πως η ανάπτυξη της ευρωζώνης δεν θα είναι αντίστοιχη στο υπόλοιπο του έτους.
Η Γερμανία θα ηγηθεί μιας ισχυρής ανάπτυξης στο βόρειο τμήμα της ευρωζώνης. Καθώς αυτές οι χώρες θα ανακάμπτουν, θα αυξάνουν τις εισαγωγές τους και θα βοηθήσουν τις χειμαζόμενες οικονομίες του Νότου ενισχύοντας τις εξαγωγές τους.
Όμως εδώ μπαίνει η «λυδία λίθος» του ισχυρού ή ισχυροποιούμενου ευρώ, το οποίο για δικούς τους λόγους θέλουν υψηλά οι ΗΠΑ. Το θέλουν σε λογικότερη ισοτιμία με το δολάριο οι εξαγωγικές βόρειο-κεντρικές ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως οι Γερμανοί.
Το ισχυρό ευρώ, όμως, δυσχεραίνει τις προσπάθειες των νοτίων χωρών να προωθήσουν τις εξαγωγές τους εκτός ευρωζώνης.
Σ’ αυτό προσθέστε και το αγκάθι των υψηλότερων επιτοκίων 1,25% της ΕΚΤ σήμερα και ίσως έως 1,75% μέχρι το τέλος του έτους, που επιφέρουν πλήγματα στις ευάλωτες οικονομίες του Νότου.
Κι όσο το οικονομικό χάσμα βαθαίνει και ίσως γίνει αβυσσαλέο τόσο βαθύτερες θα είναι οι πολιτικές του συνέπειες.
Οι ψηφοφόροι των βόρειων χωρών αρχίζουν να αντιδρούν στα αλλεπάλληλα σχέδια στήριξης. Πρόσφατη δημοσκόπηση στη Γερμανία κατέδειξε πως μόνον το 20% υποστηρίζει τη στήριξη της Ελλάδας, ενώ το 47% διαφωνεί. Από την άλλη πλευρά, με πρόσφατη την αντίδραση σε κεντρική πλατεία της Ισπανίας, οι Νότιοι εντείνουν τις εκδηλώσεις κοινωνικής αναταραχής, άλλοτε ειρηνικής, άλλοτε πιο βίαιης. Γιατί όσο κι αν ο «άρρωστος» ελπίζει πως το «φάρμακο» μπορεί να τον κάνει «καλά», ποτέ δεν ξεχνά ότι αυτό που του επιβάλλουν να καταπιεί δεν είναι τίποτα περισσότερο από «φαρμάκι»!

paraskevi13

ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΛΗΞΗ > Οι "σφαγείς των Ελλήνων" - ψηφοφόροι του ΓΑΠ πανυγηρίζουν!



2.500 Ευρώ για να παρουσιάσει, ο αδελφός του Πρωθυπουργού, το συγγραφικό του έργο στο Μόλυβο Λέσβου!




Με απόφασή της η Υφυπουργός Ελπίδα Τσουρή εγκρίνει δαπάνη 2.500 Ευρώ ώστε να παρουσιάσει ο αδελφός του Πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου το συγγραφικό του έργο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μόλυβο στις 2/06/2011.
Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η δαπάνη έχει ωραίο περιτύλιγμα …. «στο πλαίσιο του προγράμματος των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Πανεπιστημίου του Southern Maine, στην οποία ο κ. Ν.Παπανδρέου θα παρουσιάσει το συγγραφικό του έργο, κατόπιν προσκλήσεως από το παραπάνω Πανεπιστήμιο.»
Προσέξτε τώρα πως τεκμηριώνεται η παρουσία του Νίκου Παπανδρέου στη Λέσβο:
«Την ανάγκη προβολής του ποιητικού και συγγραφικού πλούτου του Αιγαίου και ειδικότερα της Λέσβου από τους αρχαιότατους χρόνους μέχρι σήμερα»
Αλήθεια ο Νίκος Παπανδρέου είναι συγγραφέας του Αιγαίου; Έχει καμία σχέση με τα λεσβιακά γράμματα;
Ας δούμε τι περιλαμβάνεται στο ποσό των 2.500 ευρώ:
“Εγκρίνουμε τη διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500,00€) συμπεριλαμβανομένου και του νόμιμου ΦΠΑ, για την κάλυψη δαπανών μετακίνησης και διαμονής του κ.Ν.Παπανδρέου, ηχητικής κάλυψης, βιντεοκάλυψης, παράθεσης μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα από γυναικείο συνεταιρισμό, ανθοστολισμό της συνεδριακής αίθουσας και λοιπών εξόδων, που θα απαιτηθούν για την εκδήλωση.”
Μέχρι ανθοστολισμό…..!!!! Νιώθεις λίγο ηλίθιος αγαπητέ αναγνώστη ; Νιώθεις θυμό ;
Και για να μην θυμώσεις αγαπητέ αναγνώστη μάθαμε ότι ο Νίκος Παπανδρέου θα μας κάνει σκόντο…θα πληρώσει μόνος του τα εισιτήρια και έτσι θα γλιτώσουμε μερικά ευρώ!!!!
download την απόφαση αρχείο pdf : 4ΑΘΔΥ-ΕΛ-signed
Κλικ στη φώτο για να δείτε τα επίμαχα σημεία:



 
 
 
 
 
 
 
 
http://lesvosnews.net/2011/05/27/papandreou-2/
 
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/05/2500.html

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙΝΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΑΠ! (ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ)




Έχουν τα ονόματα των καταθετών στην Ελβετία όμως δεν τα βγάζουν!!


Η επιστολή του Μίκη στους "αγανακτισμένους"



Ο Μίκης Θεοδωράκης στην ανοιχτή επιστολή του στους "Αγανακτισμένους", αναφέρει: "Χαιρετίζουμε τους δεκάδες, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, κυρίως νέους μας, που μαζεύτηκαν στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων, διαδηλώνοντας την αγανάκτησή τους για το Μνημόνιο-μνημόσυνο, ζητώντας να...




φύγει η Κυβέρνηση της ντροπής και όλο το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίστηκε δημόσια αξιώματα, καταστρέφοντας, λεηλατώντας και υποδουλώνοντας την Ελλάδα.Η θέση όλων αυτών δεν είναι στη Βουλή, είναι στη φυλακή.


Χαιρετίζουμε τις πρώτες Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται στο κέντρο των πόλεών μας, τον άμεσο δημοκρατικό χαρακτήρα που πασχίζει να ανακαλύψει το πρωτοφανέρωτο κίνημα των νέων μας.


Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους των δημόσιων επιχειρήσεων, που άρχισαν από χτες διαδηλώσεις, απεργίες και καταλήψεις, υπερασπιζόμενοι το κράτος μας, που χρειάζεται απελπιστικά, όχι την κατεδάφιση που προγραμματίζει το ΔΝΤ, αλλά τη ριζική του βελτίωση και μεταρρύθμιση. 


Με τις κινητοποιήσεις τους, οι εργαζόμενοι του Ταμιευτηρίου, της ΔΕΗ, του ΟΠΑΠ υπερασπίζονται τη δική μας περιουσία, την περιουσία του ελληνικού λαού, που επιχειρούν τώρα να λεηλατήσουν οι ξένες τράπεζες, μέσω μιας κυβέρνησης-μαριονέτας τους στην Αθήνα.


Ο παραδειγματικά ειρηνικός χαρακτήρας των διαδηλώσεων απέδειξε ότι όταν η αστυνομία και οι προβοκάτορες δεν έχουν πάρει εντολή να επέμβουν, δεν ανοίγει μύτη. Καλούμε τους Έλληνες αστυνομικούς να μη δεχτούν να γίνουν τα όργανα των σκοτεινών δυνάμεων που θα θελήσουν ασφαλώς, σε κάποια στιγμή, να ματοκυλίσουν τους νέους μας και τους εργαζόμενους. 


Η θέση τους, το καθήκον τους και το συμφέρον τους είναι στο πλευρό του ελληνικού λαού, της ειρηνικής του διαμαρτυρίας και διεκδίκησης, είναι στο πλευρό της Ελλάδας και όχι στων ξένων δυνάμεων που υπαγορεύουν στη σημερινή κυβέρνηση την πολιτική της.
Ένα χρόνο μετά την ψήφιση του Μνημονίου, και οι πέτρες ακόμα ομολογούν την αποτυχία του. Μετά από αυτή την εμπειρία δεν δικαιολογείται πλέον καμιά αυταπάτη. Ο δρόμος που πήρε και συνεχίζει η κυβέρνηση Παπανδρέου, υπό την καθοδήγηση των ξένων τραπεζών και υπηρεσιών, της Goldman Sachs και των Ευρωπαίων υπαλλήλων της, οδηγεί στην καταστροφή της Ελλάδας. Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει τώρα, είναι επιτακτική ανάγκη να φύγουν τώρα.


Κάθε μέρα που περνάει οι πράξεις τους ομολογούν πόσο επικίνδυνοι είναι για τη χώρα. Διερωτώμεθα γιατί ο Εισαγγελέας δεν έχει επέμβει ακόμα εναντίον του Υπουργού Οικονομικών, για τις νέες δηλώσεις του περί επικείμενης χρεοκοπίας και άδειων ταμείων. Γιατί δεν έχει επέμβει για τις δηλώσεις περί εξόδου από το ευρώ του Προέδρου του ΣΕΒ και της Επιτρόπου.


Γιατί δεν έχει επέμβει για τη μαζική τρομοκρατία, με την οποία, μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση, σε συνεργασία και καθ' υπαγόρευση της τρόικας, επιχειρεί ακόμα μια φορά να εκβιάσει τον ελληνικό λαό. Με τους Τιτανικούς, με τις εντατικές, με όλα αυτά που βγαίνουν και λένε για να τρομάξουν τους ΄Ελληνες, κατάφεραν να εξευτελίσουν τη χώρα διεθνώς και να την οδηγήσουν πραγματικά στο χείλος της χρεοκοπίας. 
Αν ένας διευθυντής επιχείρησης μιλούσε για την επιχείρησή του με τον τρόπο που ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του μιλάνε για την Ελλάδα, θα σάπιζε τώρα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καταδικασμένος για βαριά απιστία.


Απευθυνόμαστε και στους λαούς της Ευρώπης. Ο αγώνας μας δεν είναι μόνο αγώνας για την Ελλάδα, είναι αγώνας για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη, δημοκρατική Ευρώπη. Μην πιστεύετε τις κυβερνήσεις σας, που λένε ότι τάχα εσείς βοηθάτε την Ελλάδα με τα λεφτά σας. 


Μην πιστεύετε τα χονδροειδή, εξωφρενικά ψέματα των βρώμικων εφημερίδων, που θέλουν να σας πείσουν ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε δήθεν γιατί οι ΄Ελληνες είναι τεμπέληδες, όταν δουλεύουν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους! Την κρίση δεν την προκάλεσαν οι εργαζόμενοι, την προκάλεσε και τη χρησιμοποιεί το μεγάλο χρηματιστικό κεφάλαιο και οι πολιτικοί στις υπηρεσίες του.


Τις μεγάλες τράπεζες και μόνο αυτές βοηθάνε τα προγράμματα τους, δήθεν σωτηρίας, αυτές ακριβώς που επέβαλαν μέσω των πολιτικών και των κυβερνήσεων που έχουν εξαγοράσει, το οικονομικό μοντέλο που οδήγησε στη σημερινή κρίση. Δεν υπάρχει καμιά άλλη λύση από τη ριζική αναδιάρθρωση του χρέους όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλης της Ευρώπης. 


Δεν μπορεί οι τράπεζες και οι κάτοχοι χρήματος, που προκάλεσαν την κρίση, να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ για τις ζημιές που επέφεραν! Δεν μπορεί οι τραπεζίτες να είναι το μοναδικό ασφαλές επάγγελμα στον κόσμο! 


Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση από την αντικατάσταση του σημερινού οικονομικού μοντέλου της Ευρώπης, που είναι φτιαγμένο για να δημιουργεί χρέος, με επιστροφή σε μια πολιτική τόνωσης της ζήτησης και της ανάπτυξης, και τον προστατευτισμό, με δραστικό επανέλεγχο του Χρήματος.


‘Η τα Κράτη μας θα κυριαρχήσουν στις αγορές, ή αυτές θα τα καταπιούν, και μαζί τους η Δημοκρατία και όλα τα επιτεύγματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού.


Η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Αθήνα, όταν ο Σόλων διέγραψε τα χρέη των φτωχών στους πλούσιους. Ας μην επιτρέψουμε τώρα στις Τράπεζες να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή Δημοκρατία, για να αποσπάσουν τα μυθώδη ποσά που οι ίδιες δημιούργησαν ως χρέος. Πως μπορεί να προτείνεται, για να διοικήσει την Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, ένας άνθρωπος της Goldman Sachs... Τι είδους κυβερνήσεις, τι είδους πολιτικούς έχουμε στην Ευρώπη;


Δεν σας ζητάμε να υποστηρίξετε τον αγώνα μας για λόγους αλληλεγγύης, ούτε γιατί στα δικά μας χώματα γεννήθηκε ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης, ο Περικλής και ο Πρωταγόρας, οι ιδέες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Ευρώπης. Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση γιατί υπομείναμε, ως χώρα, μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην Ευρώπη αγωνιζόμενοι για να μην επικρατήσει στην ήπειρό μας ο φασισμός.
Σας ζητάμε να το κάνετε για το δικό σας συμφέρον. Αν αφήσετε τώρα την ελληνική, την ιρλανδική, την πορτογαλική, την ισπανική κοινωνία να καταστραφούν, στο βωμό του Χρέους και των Τραπεζών, θα έρθει σύντομα η δική σας σειρά. Δεν θα ευημερήσετε εν μέσω ευρωπαϊκών κοινωνικών ερειπίων. Εμείς αργήσαμε, αλλά ξυπνήσαμε. Ξυπνήστε κι εσείς. 


Ας φτιάξουμε μαζί μια νέα Ευρώπη της ανάπτυξης, της δημοκρατίας, της ευημερίας, της ειρήνης, αντάξια της ιστορίας, των αγώνων, του πνεύματός της. Αντισταθείτε στον ολοκληρωτισμό των αγορών, που απειλεί να διαλύσει την Ευρώπη κάνοντάς την Τρίτο Κόσμο, να βάλει τον ένα ευρωπαϊκό λαό εναντίον του άλλου, να καταστρέψει την ήπειρό μας, ξανακάνοντας επίκαιρο τον φασισμό".

 http://www.trelokouneli.gr

Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.


Σοκαριστικές και επιβεβαιωμένες είναι πλέον οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control).
Επίσης έχει ξεκινήσει σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.
Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους«EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη. (βλέπε σχετικό άρθρο "EUROGENDFOR: Ο στρατός επιβολής της Ευρωπαϊκής χούντας" )
Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ...το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.
Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής «EUROGENDFOR». Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους.
Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους. Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης; Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της;
Μην περιμένετε πλέον απαντήσεις στα ερωτήματα :
1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;
2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;
3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΤΣΑΡΟΥ"


Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΤΣΑΡΟΥ"

ΜΑΛΩΝΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΘΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!
Άγριο επεισόδιο μεταξύ Παπακωνσταντίνου και Αναγνωστάκη σήμερα το πρωί στο Mega. Ο αλαζόνας υπουργός Οικονομικών επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις και...

ύφος στο δημοσιογράφο Μανώλη Αναγνωστάκη επειδή του έθετε δύσκολες ερωτήσεις! Μαθημένος στα εύκολα ο "τσάρος" με κατάπτυστο ύφος νομίζει ότι οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι είναι τσιφλίκι του. Ότι δηλαδή θα εξασφαλίζει ασυλία ότι και να απαντάει στις ερωτήσεις των άλλων. Ντροπή του...

Μη χάσει η Αλέκα...




Ούτε 3 μέρες δεν πέρασαν από την αυθόρμητη διαμαρτυρία των "αγανακτισμένων"... και η Αλέκα Παπαρήγα έσπευσε να διεκδικήσει για το ΚΚΕ το καπέλωμά της!! Έλεος πια με το ΚΚΕ. Δεν είναι οι εκφραστές όλων των ελλήνων το 8% στη βουλή!! Και εδώ να χωθεί το ΠΑΜΕ; Έλεος!!
Βρε κοντοπ.....νο Bγάλε τον σκασμό. Βγάλε τον Σκασμό τώρα. Έχεις κάνει την πιο χαλαρή αντιπολίτευση στην Ιστορία του κόμματος. Δεν μιλάς για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου και δεν μιλάς για την δανειακή σύμβαση που παραχώρηση την εθνική μας κυριαρχία. Αντι να βγάλεις τον κόσμο στους δρόμους να επαναστατήσει τον θες υπό την αιγίδα του κόμματός σου για να μπορείς να τον ελέγχεις όπως σε λένε και τα μεγαλοαφεντικά σου. Είδαμε και το ΠΑΜΕ οπου έρχεται στο Σύνταγμα κάθεται πέντε λεπτά στην βουλή και μετά για καφεδάκι. Δεν είσαι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από έναν κυματοθραύστη



αναγνωστης

Πανικός αναλήψεων λόγω δηλώσεων κυβέρνησης & M.Δαμανάκη


Πανικός αναλήψεων σημειώθηκε σήμερα σε όλες τις τράπεζες της χώρας, όταν χιλιάδες μικροκαταθέτες έσπευσαν στα γκισέ των τραπεζών για να σηκώσουν τα χρήματά τους προφανώς επηρεασμένοι από την κυβερνητική διαβεβαίωση δια χειλέων Γ.Παπακωνσταντίνου ότι «Τα λεφτά στη χώρα φτάνουν μέχρι τον Ιούλιο», αλλά και την δήλωση της Ελληνίδας επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη για πιθανή έξοδο της χώρας από το ευρώ.


Κάτι ανάλογο που είχε δημιουργηθεί στην πτώχευση της Αργεντινής λίγο πριν την χρεοκοπία της. Εδώ φαίνεται πόσο δίκαιο είχαν κάποιοι όπως ο Νουριέλ Ρουμπινί που έλεγε στην κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε αναδιάσρθρωση πριν προκληθεί πανικός και αρχίσει ο κόσμος να τραβάει τα χρήματά του και κλονιστεί το τραπεζικό σύστημα, αλλά και να χρησιμοποιήσει το πακέτο των 30 δισ. ευρώ εγγυήσεων στις τράπεζες ως "απορροφητικό ελαττήριο" μετά την αναδιάρθρωση.

Ήταν ένα «κύμα» που ξεκίνησε πριν από τρεις ημέρες και έφτασε στην κορύφωσή του σήμερα και είναι τόσο ισχυρό που έχει ταρακουνήσει τα θεμέλια του τραπεζικού συστήματος με αποτέλεσμα να γίνει αντικείμενο συζήτησης σήμερα στο προεδρικό μέγαρο κατά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Το θέμα έθεσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος ομολόγησε ότι «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια συνεχώς αυξανόμενη εκροή καταθέσεων τις τελευταίες ημέρες και αυτή η τάση σήμερα έχει μεγαλώσει πολύ ειδικά σε επίπεδο μικροκαταθετών. Έχω επικοινωνήσει σήμερα με τις τράπεζες που μου επιβεβαιώνουν ότι έχουμε μαζικές αναλήψεις. Έχουν φύγει από τις αρχές του 2010 43 δις. ευρώ από τον τραπεζικό τομέα από τα οποία το ένα τρίτο κατευθύνθηκαν σε καταθέσεις του εξωτερικού και τα δύο τρίτα πήγαν στην εσωτερική κατανάλωση».

Κάπου εκεί επενέβη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης και παρατήρησε στον υπουργό ότι «Μόνο σήμερα; Εδώ και τρεις ημέρες να δείτε τι γίνεται στις τράπεζες από αναλήψεις».

Και την πιο «φονική» ατάκα την πεταξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος του αντέτεινε: «Τι περιμένατε με αυτά που δηλώνετε κ. Υπουργέ; Όταν εσείς ο ίδιος δηλώνετε από τηλεοράσεως ότι δεν θα τους πληρώνετε τον Ιούλιο, τι περιμένετε;»

Το θέμα είναι από Δευτέρα τι μέλλει γενέσθαι... Υπολογίζεται ότι αυτή την στιγμή οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες έχουν υποχωρήσει στα 194 δισ. ευρώ από 199 που ήταν το Μάρτιο και 201,5 τον Φεβρουάριο...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κύριε Παπανδρέου δεν προήλθατε από πολιτική …παρθενογέννεση.



Αντίθετα, στα χειρότερα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού λαού, πάντα είσασταν εκεί. Σε κάθε μεγάλο σκάνδαλο, “τύχαινε” να βρίσκεστε σε θέσεις κλειδιά του εκάστοτε κυβερνητικού σχήματος. Άρα είναι τουλάχιστον προκλητικό να μιλάτε για “εξεταστική της τελευταίας πενταετίας” όταν τα εγκλήματα εις βάρος της οικονομίας έγιναν επί των ημερών σας. Άσχετα τον χρόνο “αποπληρωμής”. Το σχήμα κάτω είναι από την επίσημη αναφορά του 2001 για τον δανεισμό. Αριθμητική γνωρίζετε, κάντε μία πρόσθεση:
Τις χρονιές της υπουργικής σας παντοδυναμίας, όταν βοηθούσατε την εθνοκάθαρση στο Κοσσυφοπέδιο, η μέση διάρκεια των δανείων “εκτινάχθηκε” στα 8-9 χρόνια.
Μιλάμε για τις περιβόητες χρονιές 2000 – 2001, που όλως τυχαίως βάσει διάρκειας, έσκασαν στην “πενταετία” που εσείς θέλετε να ελέγξετε.
Ω τι υποκρισία… γιατί έτσι θα σας διαφύγει ο έλεγχος της ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ της μίζας των 300 εκ. Ευρώ. Μιλάμε βέβαια για την Goldman Sachs, που όλως τυχαίως ήρθε το Νοέμβρη για να σας συναντήσει…
Για τη μίζα, τη Hoechtief και τις πρόωρες του κυρίου Σουφλιά θα τα πούμε μόλις παραλάβουμε ένα “δωράκι” που περιμένουμε γιατί υπάρχουν ακόμα τίμιοι λειτουργοί. Πάμε τώρα στο παρελθόν σας κύριε ‘Θείον Βρέφος” της πολιτικής σκηνής, που δεν είδατε, δεν ακούσατε, δε γνωρίζετε.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ
Το πρώτο, χείριστο χτύπημα στην Ελληνική οικονομία, στα αποθεματικά των ταμείων, στο μόχθο του Ελληνικού λαού. Κάποιοι δείχνουν να το έχουν ξεχάσει, ο κύριος Παπανδρέου μάλιστα “αγνοεί” τα βασικά οικονομικά μεγέθη και το ιστορικό τους. Πιθανότατα γιατί σε αυτό το σκάνδαλο, ο κύριος Παπανδρέου όχι μόνο είχε επιτελική κυβερνητική θέση αλλά…
«ο Γιώργος ήταν αυτός που έφερε σε επαφή τον Κοσκωτά πρώτα με την μητέρα του και μετά με τον πατέρα του και πρωθυπουργό» (Αντι, 386, 11ος 1988). Και «στα έντυπα του Κοσκωτά εργάζονταν την εποχή εκείνη όλοι οι άνθρωποι του Γιωργάκη» (στο ίδιο).
Στο πρώτο λοιπόν μέγα πλιάτσικο του μόχθου δεκαετιών, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν εκεί.
“Άκου Γιώργο, υπάρχει ένα χαρτί που γράφει τ’ όνομα σου και δίπλα ένα μεγάλο ποσό. 2,300,000 δολάρια!!

Περί ηθικής ακεραιότητας ο λόγος. Βέβαια ο νυν πρωθυπουργός διέψευσε μετά βδελυγμίας το περιεχόμενο του εγγράφου που του το αποκάλυψε “εμπιστευτικά” ο μακαρίτης …Κουτσόγιωργας! Προσέξτε, ο βράχος ηθικής Κουτσόγιωργας, αποκαλύπτει ΜΟΝΟ στον Γιώργο Παπανδρέου το επίμαχο έγγραφο, παρότι εμπλέκονται σε αυτό και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τα οποία στελέχη, εξοργίστηκαν τότε γι’  αυτή την επιλεκτική ενημέρωση και ακούστηκαν πολλές βαριές κουβέντες.
Η διαχρονική ικανότητα όμως του νυν πρωθυπουργού να εμφανίζεται ως “προϊόν πολιτικής παρθενογέννεσης”, οδήγησε στους απερίγραπτους ισχυρισμούς τους κατόπιν εορτής:
«το σκάνδαλο Κοσκωτά ξεκίνησε όταν ο τότε υπουργός παιδείας Γ. Παπανδρέου κατήγγειλε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Κοσκωτά για παράνομες συναλλαγές με την τράπεζα Μέριλ Λίντς…..»
Μιλάμε για θράσος που όμως ουδείς δημοσιογράφος τόλμησε να στηλιτεύσει.
Διαβάστε τη συνέχεια του δημοσιεύματος με το γαϊτανάκι προσώπων. Έχει σημασία. Τα ίδια πρόσωπα θα τα συναντήσουμε μετέπειτα στη Siemens και σε άλλες περιπτώσεις ληστείας της δημόσιας περιουσίας:


Διαβάστε τα εκπληκτικά ρεπορτάζ του Αντί της εποχής στο AntinewsΙδιαίτερα το επικό άρθρο με τίτλο “Κυβέρνηση Απατεώνων” το οποίο απαγορεύτηκε από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Φάκτορα μήπως το άρθρο είναι αρκετά επίκαιρο; Βάλε “Goldman Sachs” αντί για “Κοσκωτάς”, βγάλε τους πεθαμένους και έχεις έτοιμο ισχύον ρεπορτάζ!
Έτσι λοιπόν, βλέπουμε ότι ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου, ο πολέμιος της “ανομίας”, της “ατιμωρησίας”, δεν ήταν και τόσο απών από τον πλανήτη στο πρώτο μεγάλο χτύπημα για τα Ελληνικά δημοσιονομικά.