Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Επιστρατεύτηκε και ο Πασόκος πονηρούλης πρόεδρος του ΣΕΒ Δασκαλόπουλος

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/screenhunter_082bmay-2b242b21-47.jpg?w=346&h=209


Είναι να φρίττει κανείς με όσα λέγονται από την πίσω πόρτα. Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κος Δ. Δασκαλόπουλος μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ πρότεινε και δημοψήφισμα για Εθνικό θέμα, δηλαδή το ερώτημα που θα τεθεί θα είναι αν οι Έλληνες συμφωνούν να πορευτούν στην ευρωπαΪκή ένωση ή όχι. Συγκεκριμένα είπε: «Απομένει μόνο μία πολιτικά υγιής και εθνικά αξιοπρεπής λύση:  να κληθεί ο λαός ν’ αποφανθεί άμεσα για την ακολουθητέα εθνική πορεία –μέσα από ένα δημοψήφισμα»….
«Προχωρούμε στον δρόμο που επιβάλλει η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, με τους όρους και με τις θυσίες που απαιτεί η παραμονή μας στην ευρωζώνη;  Είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλουμε το κόστος των αλλαγών που απαιτούνται για να μην κατέβουμε από το τρένο της Ευρώπης;
Ή αποχωρούμε και πορευόμαστε πλέον μόνοι, χωρίς τους όρους, αλλά και χωρίς τα δισεκατομμύρια των εταίρων μας;  Θέλει η κοινωνική πλειοψηφία να προκρίνει ένα δρόμο που  μας οδηγεί στο περιθώριο και την εθνικά υπερήφανη εξαθλίωση;”
Το ερώτημα που θα τεθεί στον λαό θα πρέπει να εμπεριέχει με απόλυτη σαφήνεια το κρίσιμο αυτό σταυροδρόμι μπροστά στο οποίο βρισκόμαστε.  Γιατί, αν αποτύχουμε, μοιραία θα τεθούμε εκτός ευρωπαϊκής τροχιάς, τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος.
Πονηρούλης ο Δασκαλόπουλος. Είναι σίγουρος ότι οι έλληνες θέλουν την ευρωπαϊκή ένωση,θα απαντήσουν λοιπόν ναι και εμείς και η κυβέρνηση ερμηνεύουμε αυτό το ναι όπως θέλουμε!!!
Κύριε Δασκαλόπουλε έχει η οικογένειά σας άλλους έξυπνους όπως εσείς;  Αν ναι να τους γνωρίσουμε. Ποιος κύριε Δασκαλόπουλε έθεσε θέμα παραμονής ή φυγής από την ευρωπαϊκή ένωση; Τι εκβιαστικά διλλήματα προβάλλετε; Εκτός αν έχετε πληροφορίες ότι θα μας διώξουν από την ευρωπαϊκή ένωση!! Εσείς πέραν του εαυτού σας και του ΣΕΒ τι άλλο εκπροσωπείτε; Θαρρώ πως τίποτε. Κε Δασκαλόπουλε ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και για τα δημοψηφίσματα είναι άλλοι αρμόδιοι να αποφασίσουν. Πάντως όχι εσείς. Μη γίνεστε προκλητικοί, συγκρατηθείτε κύριοι.
amphiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου