Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

…….Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε , το σκάφος της κυβέρνησης βυθίζεται αύτανδρο……Οι φαυλεπίφαυλοι γκρεμίζονται.



Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε αφού το σκάφος της κυβέρνησης βυθίζεται αύτανδρο, θέλοντας να συμπαρασύρει στο βυθό ότι έχει διασωθεί από τον πολιτικό κόσμο. Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων…είναι η πολιτική τους θεώρηση. Απέτυχαν παταγωδώς. Δε ζητούν συγνώμη, αλλά ζητούν ανερυθρίαστα συνενοχή στο λάθος δρόμο που ηλίθιοι μαυρομανικάδες τεχνοκράτες της τρόικας τους υπέδειξαν να βαδίσουν. Σοβαρά στελέχη της ευρωπαϊκής ένωσης έχουν αντιληφθεί την «πατάτα» και προσπαθούν να εντείνουν τις πιέσεις για νομιμοποίηση του νέου μνημονίου με αυξημένη κοινοβουλευτική στήριξη ……και μετά θα δούν!!
Ο ΓΑΠ επιστρατεύει το τελευταίο χαρτί πίεσης που είναι και το πλέον αδύναμο. Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θέλει να γλυτώσει τον επερχόμενο εξευτελισμό και τον χαρακτηρισμό που του αποδίδεται ως εθνικού μειοδότη.  Επιζητεί συνενόχους και μέσω αυτών την δική του λύτρωση. Δεν θα τους βρεί. Θα βρεί όμως το κατάλληλο μέσο με αναμμένες μηχανές για να εγκαταλείψει τη χώρα. Άλλωστε έχει κάνει πολλές δοκιμαστικές πτήσεις και οι πάτρωνές του δεν θα τον εγκαταλείψουν.
Αν δε, είχατε την ευκαιρία να βλέπατε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 8 τον Μ. Χρυσοχοϊδη  θα αντιλαμβανόσαστε τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ο Μ. Χρυσοχοϊδης επιδόθηκε σε ένα υβρεολόγιο εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ταυτόχρονα εκλιπαρούσε για συναίνεση από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτή είναι η ποιότητα των κυρίων που μας κυβερνούν και ακόμη χειρότερη η αξιοπιστία τους. Σχιζοφρενικού χαρακτήρα πολιτική κατάσταση. Όμως δεν γλυτώνουν με τίποτα. Με νομοτέλεια φυσικού φαινομένου η πτώση της κυβέρνησης έρχεται, πλησιάζει και ο λαός θα κληθεί να δώσει τη λύση. Η πτώση της κυβέρνησης θα συμπαρασύρει ότι σάπιο υπάρχει στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Οι ωδίνες πριν τον τοκετό του νέου που γεννιέται.
Προς τούτο τα άγχος και ο πανικός. Προς τούτο οι άναρθρες κραυγές του μελλοθάνατου και βαριά πληγωμένου κτήνους. Αγαπητοί κύριοι του ΠΑΣΟΚ καληνύχτα σας…….   Ελληνικέ λαέ καλημέρα!!

Amphiaraos

1 σχόλιο:

  1. Η ελευθερία είναι ιδανικό και όπως όλα τα ιδανικά είναι αλεξίσφαιρο στις σφαίρες οποιουδήποτε καθεστώτος και εκφοβισμού.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή