Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

"Όχι" από τον Σαμαρά σε δημοψήφισμα


Απορρίπτει τα περί δημοψηφίσματος ο πρόεδρος της ΝΔ με το επιχείρημα ότι αυτή η συζήτηση έχει ως στόχο τον αποπροσανατολισμό των πολιτών σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία. 

"Εάν η κυβέρνηση ήθελε να μάθει τη γνώμη του ελληνικού λαού, θα μπορούσε να κάνει δημοψήφισμα, πριν ψηφίσει το μνημόνιο" δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος επανέλαβε ότι η βασική "κόκκινη γραμμή" με την κυβέρνηση είναι η φορολογική πολιτική για την οποία, όπως είπε, δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης να κάνει πίσω. 

Στελέχη της ΝΔ μιλούν για "επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης", απαντώντας ουσιαστικά και στον πρόεδρο του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλο, ενώ κατηγορούν το Μέγαρο Μαξίμου ότι επιχειρεί να "διχάσει τον λαό". 

Ο κ. Μιχελάκης πέταξε και πάλι το "μπαλάκι" των εκλογών στην κυβέρνηση. "Είναι καλοδεχούμενες αλλά εμείς δεν θα κάνουμε αυτό που το ΠΑΣΟΚ έκανε ως αντιπολίτευση ζητώντας συνέχεια εκλογές" πρόσθεσε. 

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι βρίσκεται στα σκαριά συνάντηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με στελέχη του οικονομικού επιτελείου της ΝΔ: "Είναι υποθετικά σενάρια, όταν λάβουμε πρόσκληση θα απαντήσουμε" σημείωσε, ενώ ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Κάρολου Παπούλια το πρωί, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με τον πρωθυπουργό, τις οποίες, όμως, κατά πάγια τακτική της ΝΔ, απέφυγε να σχολιάσει. 



http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου