Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΙΚΡΟΙ "ΑΓΓΕΛΟΙ" ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ; (Αλήθεια ή ψέμα ;)



Απίστευτο!!!!


Στην φωτογραφία αυτή βλέπετε την παρουσία μικρών Αγγέλων που απεικονίζονται στην αναμνηστική φωτογραφία των προσκυνητών αυτών στο Άγιον Όρος. 

Την φωτογραφία τράβηξε ένας γέροντας λέγοντας στους προσκυνητές: "Ελάτε γρήγορα να σας τραβήξω τώρα που κατεβαίνουν οι Άγγελοι".  

Οι προσκυνητές δεν τους είδαν, αλλά όταν αργότερα εμφάνισαν την φωτογραφία, είδαν ότι πράγματι πίσω τους υπήρχαν Άγγελοι...


Εύχομαι να αξιώσει ο Θεός και εμάς να ζήσουμε κάτι παρόμοιο !!!

13 σχόλια:

  1. Ligoi einai autoi oi opoioi einai epilegmenoi apo to theo na zhsoun apisteuta kai monadika gegonota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρέπει να είσαι Έλληνας, αφού δεν χρησιμοποιείς την ελληνική γραφή, ούτε έχεις το θάρρος της γνώμης σου κ. Ανώνυμε...... Αν και καλή η θέση σου στην περίπτωση.

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Πρόκειται, ασφαλώς, για πλάκα! Οι μόνοι "άγγελοι" στη φωτογραφία είναι οι πέντε αγαθάγγελοι στο πρώτο πλάνο. Οι "λευκές μορφές" τις οποίες αποκαλείτε "αγγέλους", με μια απλή ανάλυση της φωτογραφίας, φαίνεται ότι είναι ΛΕΥΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ. ("Μακάριοι οι πιστεύοντες και ...οι πτωχοί τω πνεύματι). Ίσως δεν είχε άδικο ο "Γέρων Παστίτσιους"....

      Διαγραφή
    4. ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΙΑ.... ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!!!ΛΕΥΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΕΤΡΙΚΑ Κ 3 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ,ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ.ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    5. ειδα σημερα απο κοντα την ιδια φωτογραφια.28/3/2013,Καρδιτσα.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ..ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ . ....
    ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απομειναρια χιονιου που φαινονται σαν μορφες αγγελων. Καθε ευφανταστος δικαιουται να πιστευει οτι θελει και να μετατρεπει το μαυτο σε ασπρο και το ασπρο σε μαυρο, οσο αυτο δεν αντικειται στους νομους του Συνταγματος δεν εχω κανενα προβλημα. Δικαιωμα του καθ ενος να πιστευει ΟΤΙ του καπνισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ.... ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!!!ΛΕΥΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΕΤΡΙΚΑ Κ 3 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ,ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ.ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Σ αυτους που δε το πιστευουν ας μη μολυνουν τον χωρο παρακαλω... Ας κανουν τα σχολια τους στον τομεα που τους αρεσει και πιστευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς ως Έλληνες χριστιανοί, θα' πρεπε να γνωρίζετε ότι οι άγγελοι (βάσει του ευαγγελίου και εν γένει της Αγίας Γραφής) δεν έχουν φτερά. Άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 2003 βοταν τηυν πρωτοειδα ειμουν σκεπτικος πολυ///οταν εκατσα και συνηδειτοποιησα την εικονα οτι ειναι ζωντανη με επιασε κρυος ιδρωτας..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή