Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Αλέκος Παπαδόπουλος Ο πολιτικός που είδε τα πιράνχας στον χώρο της υγείας………. αλλά τα άφησε ανενόχλητα, προτείνει συνεργασία και συναίνεση.



Πολλά γράφονται και ακούγονται για την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλ. Παπαδόπουλου στο ΣΚΑΙ, στους «νέους φακέλους» του Παπαχελά από πολλούς,  μηδέ εξαιρουμένου και του καθ΄όλα σεβαστού και πανάξιου Χρήστου Γιανναρά, για την περιβόητη πρόταση του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ επί κυβερνήσεων Σημίτη που προτείνει συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων. Η πρόταση έχει ως εξής:
“Nα έρθουν σε συνεννόηση οι διάσπαρτες σε όλα τα κόμματα πολιτικές δυνάμεις που συμφωνούν με τον τρίπτυχο στόχο: εξορθολογισμός, εξευρωπαϊσμός, εκσυγχρονισμός του ελλαδικού κράτους. Nα προκύψει από τη συνεννόηση μια μελετημένη συνολική πρόταση για την ανασυγκρότηση της χώρας. Kαι να τεθεί η πρόταση σε δημοψήφισμα για έγκριση από τον λαό»
Συνεχίζει ο κος Χρ Γιανναράς σε άρθρο του στις 7/4 στην  http://news.kathimerini.gr λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει Eλληνας που να διαφωνεί με την εισήγηση. Kάθε Eλληνας θα ήθελε να δει την πατρίδα του να οργανώνεται ορθολογικά, να προσαρμόζεται δημιουργικά σε καινούργιες απαιτήσεις και στοχεύσεις, να αποκτά την ποιότητα υπηρεσιών που είναι αυτονόητη για τον Eλβετό ή τον Φινλανδό. Nα γίνει η Eλλάδα μια «Δανία του Nότου», θα το ήθελαν όλοι οι πολίτες της – με εξαίρεση βέβαια τους ψυχοπαθολογικά αεροβάμονες νοσταλγούς του σταλινισμού».
Φυσικά και κανείς δεν διαφωνεί κε Γιανναρά με την πρόταση.! Σκεφθήκατε όμως αν ο κος Παπαδόπουλος αποτελεί τον προπομπό και τελάλη των μύχιων επιθυμιών του Κου Παπανδρέου;  Και με ποιους κε Γιανναρά να γίνει η συνεργασία και συναίνεση; Με τους ολετήρες του της νεότερης Ελλάδας;
Ο κος Παπαδόπουλος 12 χρόνια Υπουργός και μάλιστα σε κρίσιμα υπουργεία. Δεν έχει συν-ευθύνη για τα όσα συνέβησαν; Δεν είναι ο άνθρωπος που είδε και κατάγγειλε τα πιράνχας στο χώρο της υγείας αλλά τα άφησε να κατασπαράσσουν ανενόχλητα το δημόσιο χρήμα; Είναι λοιπόν συνυπεύθυνος και αυτός ο κύριος. Κύριε Παπαδόπουλε χορτάσαμε παχιά λόγια, φανφαρονισμούς και διαπιστώσεις δεν θα πάρουμε άλλο φθάνει.
Amphiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου