Κυριακή 10 Απριλίου 2011

‘Ω της Υποκρισίας


ΟΤΑΝ Η Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία συνεχώς μεταβαλλόμενη στάση λείανσης και στρογγυλέματος της είδησης από τα διαπλεκόμενα media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ειδήσεις του μεγάλου καναλιού, του ΣΚΑΪ και του ALTER, όπου διαφαίνεται ενίοτε μία αντικυβερνητική λογοδιάρροια και αντιμνημονιακή θέση, εκεί που λίγες μέρες πριν ήταν βασιλικότεροι του βασιλέως στην στήριξη του μνημονίου. Τα ίδια παρατηρούνται και στον Τύπο όπου αρθρογράφοι, σχόλια και κεντρικά άρθρα σε στήλες  κυβερνητικής και πασοκικής απόχρωσης, σήμερα επιδίδονται σε σκληρή πολλές φορές κριτική.
Είναι σαφής η προσπάθεια αλλαγής και δημιουργίας ενός άλλου κλίματος με απροσδιόριστο ακόμη στόχο.
Τα ίδια υποκριτικά σκιρτήματα αναδύθηκαν από την τοποθέτηση του κου Απόστολου Κακλαμάνη στη βουλή αλλά και την εξόχως αντικυβερνητική στάση των βουλευτών της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που ετάχθησαν κατά του νομοσχεδίου για τους κουλοχέρηδες. Μία απίστευτη ρητορεία προάσπισης των ηθικών αξιών, με έντονη κριτική κατά του Παπακωνσταντίνου (υπ. Οικονομικών) και με απαίτηση απόσυρσης του νομοσχεδίου.
Είναι να κλαίς και να γελάς!!! Ξαφνικά οι κύριοι αυτοί ξέχασαν αυτά που διέπραξαν εδώ και 18 μήνες, ξέχασαν το τι ψήφισαν στη βουλή, ξέχασαν το ότι στήριξαν το προδοτικό μνημόνιο, λησμόνησαν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και του GAP  με τον οποίο ταυτίστηκαν πλήρως. Είναι συνυπεύθυνοι όλοι τους. Προσπαθούν να διασωθούν ποντάροντας στην ασθενή μνήμη του ψηφοφόρου τους, αλλά αυτή τη φορά «τέλειωσαν τα αστεία». Το ίδιο προσπαθούν να διασωθούν και δημοσιογράφοι που άρχισαν ήδη να μιλούν για συναίνεση και άλλες μπούρδες. Κύριε Χατζηνικολάου που είσαστε όταν ο Κώστας Καραμανλής ζήτησε συναίνεση στις αρχές του 2009; Δεν δημοσιογραφούσατε εν Ελλάδι; Τώρα επιβάλλεται η συναίνεση για να διασωθούν οι πρωταίτιοι της καταστροφής της σύγχρονης Ελλάδας; Να πέσουν πάλι στα μαλακά; Όχι αυτή τη φορά θα αποφασίσει ο λαός τι θα γίνει. Στις δημοκρατίες δεν αποφασίζουν οι διαπλεκόμενοι και τα αφεντικά τους.  Βρισκόμαστε, καταλάβετέ το καλά,  στη διαδικασία απόρριψης του πολιτικού εκτρώματος της μεταπολίτευσης που λέγετει ΠΑΣΟΚ, ενώ διαφαίνονται, από χαραμάδα ακόμη, τα πρώτα σημάδια μιάς νέας εποχής. Οι ωδίνες είναι ισχυρές, ο τοκετός εργώδης αλλά τελικά το νέο θα γεννηθεί.
Καταβαραθρώστε τους υποκριτές και τους σύγχρονους πολιτικούς απατεώνες. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ 
ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ
Amphiaraos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου