Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..;

Ποιοί θέλουν να μείνει κρυμμένη αυτή η ιστορική αλήθεια;;;


Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου.” (Το παρακάτω λείπει από όλα τα βιβλία της Καινής Διαθήκης) “Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.
Καινή Διαθήκη Ιωάννου ΙΒ’ 20-23 



Το παραπάνω είναι χειρόγραφο Ευσεβίου του Παμφίλου Επισκόπου Καισαρείας, 265μ.Χ. εκκλησιαστικού ιστορικού. Ανεκαλύφθη υπό του καθηγητού Ε.Πρόκου το 1974 ο οποίος ιστοριοδιφώντας στις βιβλιοθήκες του Βατικανού, ως επίτιμος καθηγητής Ιστορίας Ξένων Πανεπιστημίων βρήκε το πλήρες κείμενο.
Είναι γνωστό ότι η Παλαιστίνη στην εποχή του Χριστού μας δεν είχε μόνο Εβραίους αποίκους αλλά και πάρα πολλούς Έλληνες οι οποίοι κατοικούσαν σε δέκα πόλεις στην περίφημη Δεκάπολη. Ίσως αναρωτηθούνε μερικοί πώς συνέβαινε αυτό, αλλά θα τους υπενθυμίσουμε ότι, τρείς αιώνες πριν από την Γέννηση του Χριστού, είχαν κατακτηθεί όλα αυτά τα μέρη από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά τον θάνατό του, περιήλθαν στου επιγόνους του. Όλοι, λίγο-πολύ- είχαν εξελληνιστεί και γνώριζαν το μέγεθος του πολιτισμού των Ελλήνων και το μεγαλείο της πνευματικότητάς του (και η καταγωγή της Παναγίας μας σχετίζεται με την φυλή των Εσσαίων που είχε εξελληνιστεί απ’ τον Μέγα Αλέξανδρο.) Όπως ψάλλουμε και τα Χριστούγεννα “Ράβδος εκ της ρίζης Ιεσσαί, και άνθος εξ αυτής Χριστέ” κλπ. Έτσι, δεν είναι καθόλου παράξενο που μίλησε ο Χριστός μας και εξύμνησε την Ελλάδα και τους Έλληνες!!!!!!!!!!Άρα μας κινεί την περιέργεια να μάθουμε γιατί σιωπαίνει ακόμη η επίσημη (Εκκλησία) και δεν προβαίνει σε νέες εκδόσεις με προσθήκη αυτων των ύμνων;;;Θα περιμένουμε την απάντηση……..
http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blog-post_04.html

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

TO TSOGLAN-BOY ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ... ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΜΦΗΣ...!!!


ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΜΦΗΣ, ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...!!!

Το ημιμαθές «πολιτικό βλαχάκι», πού είναι επικεφαλής της «αριστερής τσογλανο-αλητείας» 
του ΣΥΡΙΖΑ, στην απελπισία του από τις δημοσκοπήσεις, μιά και έχει ποντάρει σε νίκη και μάλιστα με διαφορά στις Ευρωεκλογές προκειμένου να δημιουργήσει δυσαρμονία μεταξύ λαϊκής βούλησης και Κυβέρνησης και να προκαλέσει πρόωρες εκλογές, απέδειξε ότι είναι... «κατσαπλιάς» της πολιτικής...!!!

Πέραν του γεγονότος ότι το «πολιτικό βλαχάκι», δεν ξέρει τι του γίνεται γιά τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής και την παντελή άγνοιά του στο Σύνταγμα, πού γιά δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 4μηνών έφερε και πολιτικά βλακωδώς πρόταση μομφής, γιά το «πλιάτσικο» της Εξουσίας, έγινε και... πλαστογράφος...!!!
********
 Οι υπηρεσίες της Βουλής ανακάλυψαν ότι οι δύο προτάσεις δυσπιστίας που κατέθεσε σχεδόν ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα και του Προέδρου της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη, αν και υπογράφονται από τους ίδιους Βουλευτές, οι χειρόγραφες υπογραφές τους είναι... διαφορετικές...!!!
********
Εδώ υπάρχει  παραποίηση και πλαστογραφία πρακτικών...
********
Ε, αυτοί οι «κατσαπλιάδες» της «αριστερής αλητείας», παραδίδουν μαθήματα Δημοκρατίας, ηθικής, εντιμότητος, διαφάνειας και προπάντων...αλήθειας...!!! 
politikosafari.blogspot.com

Αδιανόητο: ο ΓΑΠ ...ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων

Είναι ίσως η πιο αστεία στιγμής της χθεσινής μάχης της Βουλής. Φωνάζουν τα ονόματα των βουλευτών για να ψηφίσουν, φωνάζει ο Τζαμτζής το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου κι αυτός είναι άφαντος. «Θα βρίσκεται στο… γυμναστήριο της Βουλής, τρέξτε φωνάξτε τον να ψηφίσει», λέει κάποιος. «Μήπως έχει πάρει άδεια να ταξιδέψει στο εξωτερικό; Μήπως μιλάει σε κανένα πανεπιστήμιο για το πώς ήρθε η κρίση στην Ευρώπη;» λέει άλλος.
Όχι, ο κ. Παπανδρέου, λίγη ώρα μετά εμφανίζεται στην αίθουσα και δεν ψηφίζει το άρθρο για τις τράπεζες. Κάποιοι λένε ότι πήγε αργότερα προκειμένου να μην επηρεάσει κι άλλους παπανδρεϊκούς βουλευτές. Να καταψηφίσει μόνον αυτός και να στείλει το μήνυμα που θέλει χωρίς να πέσει η κυβέρνηση. Και ταυτόχρονα να πει ξεκάθαρα στον Βενιζέλο (και τον Σαμαρά εννοείται) πώς ότι ώρα θέλει αυτός αποσύρει τη στήριξή του και μαζί με τους βουλευτές που ελέγχει, ρίχνουν την κυβέρνηση.
Και έπειτα από όλες αυτές τις σκέψεις αναρωτιέται κανείς: Ο ολετήρας της χώρας, ο απίθανος και άσχετος Παπανδρέου, ο καπετάνιος του Τιτανικού πώς είναι δυνατόν να παραμένει ρυθμιστής των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα; Πώς είναι δυνατόν να του δίνει κανείς σημασία σε μια χώρα η οποία του… οφείλει πολλά κυρίως σε ότι αφορά την καταστροφή της; Ο πρωθυπουργός της αποτυχίας κέρδισε χθες λίγα λεπτά δημοσιότητας, έκανε έξαλλο τον Β. Βενιζέλο που οι φωνές του ακούγονταν μέχρι τους διαδρόμους και… η ζωή συνεχίζεται. Ποιος θα το πίστευε. Ο άνθρωπος της σφαλιάρας των Ευρωπαίων, ο ποδηλάτης που γελάει όλη η Ελλάδα με τη θητεία του στο Μαξίμου να γίνεται για μια στιγμή μονάχα… ψευτόμαγκας.
Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα όσο υπάρχουν ΓΑΠ. Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί…

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ: «Καρφώνουν» υπουργούς του Καραμανλή- Ο Μ.Λιάπης ήταν "επαφή" πολλών ετών, εξαιρετική "επαφή" ο Αλογοσκούφης


Oι ΗΠΑ δεν παρακολουθούσαν μόνο τις κινήσεις και συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μέσω κοριών και υποκλοπών αλλά και από φυσικά πρόσωπα-μέλη των κυβερνήσεων του...Εντύπωση προκαλούν οι νέες διαρροές στις οποίες προβαίνουν "καρφώνοντας" ουσιαστικά τους εδώ συνεργάτες τους.
Συγκεκριμένα, με διαρροές εγγράφων δείχνουν το μέγεθος της εμπλοκής τους στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Αθήνα (το 2006), Τσαρλς Ράις και Ντάνιελ Σπέκχαρντ, είχαν επαφές με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και αξιολογούσαν μέλη της τότε, ανασχηματισμένης κυβέρνησης Καραμανλή. Στα έγγραφα αυτά περιέχονται σχόλια περί δυσαρέσκειας των Αμερικανών με κάποιους υπουργούς και τις αργοπορίες στο έργο τους.
«Το νέο υπουργικό συμβούλιο περιλαμβάνει 14 υπουργούς ή υφυπουργούς που έχουν αποφοιτήσει από τα προγράμματα ανταλλαγών των ΗΠΑ (USG Exchange programs)» αναφέρεται σε έγγραφο με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2006.
Πιο συγκεκριμένα, στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα όπως αυτό του κ . Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τότε υπουργού Άμυνας, για τον οποίο υπογραμμίζεται το παρελθόν του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και εκτιμάται ως «προσβάσιμος και φιλικά διακείμενος».
«Ο Μεϊμαράκης είναι ισχυρός υποστηρικτής της νέας υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη και ένα παλιό παρατσούκλι του είναι Ντοράκιας».
Εκείνος που σπάει όλα τα κοντέρ δημοτικότητας από τη μεριά των Αμερικανών δεν είναι άλλος από τον υπουργό Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος χαρακτηρίζεται «a longtime embassy contact» δηλαδή επαφών πολλών ετών για τις ΗΠΑ.
Γίνεται επίσης αναφορά στην απομάκρυνση του τότε υπ. Δημοσίας Τάξης, Γιώργου Βουλγαράκη, και στην αντικατάσταση του από το Βύρωνα Πολύδωρα. «Η αλλαγή- κλειδί στην κυβέρνηση είναι κατά τη δική μας άποψη αυτή του Γιώργου Βουλγαράκη από το Βύρωνα Πολύδωρα.
Ο Βουλγαράκης κατά τους τελευταίους μήνες είχε μεταστραφεί από την προηγούμενη συνεργατική στάση του με τις ΗΠΑ... Κάπως έτσι θεωρούμε ότι ο Πολύδωρας είναι μια βελτίωση...»
Για τον κ. Πολύδωρα αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Είναι φανατικός των πολεμικών τεχνών, οδηγεί μηχανή Harley και είναι διάσημος για το ότι μιλάει ανοιχτά και ότι είναι απρόβλεπτος».
Θετικά σχόλια διατυπώνονται για τον τότε υφυπουργό Εξωτερικών, Θόδωρο Κασσίμη και την τότε υπουργό Τουρισμού, Φάνη Πετραλιά. Για τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη αναφέρεται πως «... διατηρεί εξαιρετική επαφή με την πρεσβεία των ΗΠΑ»
Καμία ιδιαίτερη κρίση δεν διατυπώνεται για τους κ.κ. Δημήτρη Σιούφα, Γιώργο Σουφλιά, Θόδωρο Ρουσσόπουλο.