Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Χριστούγεννα και Πάσχα υποχρεωτικές άδειες στον Στρατό!

Τι συμβαίνει επιτέλους σε αυτή τη χώρα;

Εχτές δημοσιεύσαμε ένα άρθρο για τους μισθούς των Αστυνομικών που έφτασαν σε σημείο μετά από τα χαράτσια της Κυβέρνησης να λάβουν ως αμοιβή –κάποιοι από αυτούς- το αστρονομικό ποσό των... ΜΗΔΕΝ ευρώ!

Δεν πέρασε μια μέρα, και δεκάδες μηνύματα έφτασαν στο mail box μας αυτή τη φορά από Στρατιωτικούς!

Σύμφωνα με καταγγελίες λοιπόν, επιβάλλεται στους ....Στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, δεκαπενθήμερη άδεια ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα! Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο, ο Στρατός μιας χωρας να, υποχρεώνεται σε ΑΔΕΙΑ και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται, σε μια περίοδο, που όλοι θέλουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για τις οικογένειές τους!

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με αρμοδίους σε υπηρεσίες αλλά στάθηκε αδύνατο να διασταυρώσουμε την είδηση, μιας και κανείς δεν… γνώριζε τίποτα!

Και εδώ προκύπτει ένα δεύτερο ερώτημα! Οι καταγγέλλοντες υπέστησαν κάποιου είδους ομαδικό ντελίριο ή κάποια παράκρουση και καταγγέλλουν τέτοια ψεύδη;

Ερωτάμε λοιπόν δημόσια , τους υπεύθυνους του ΓΕΕΘΑ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εάν και πόσο αληθεύουν τέτοιες σοβαρές καταγγελίες!

Θα δώσουν φέτος τα Χριστούγεννα άδεια άνευ αποδοχών σε αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων; Και αν ναι, γιατί δεν δίδουν καλύτερα άδεια άνευ αποδοχών στους 300 της βουλής, έτσι για να μείνει η χώρα αφύλακτη τόσο στρατιωτικά όσο και πολιτικά; άλλωστε θα είναι μια δίκαια κίνηση εκ μέρους της «ομάδας» που κυβερνά τη χώρα μας!

Ήδη, απ ότι ενημερωνόμαστε, οι υπηρεσίες του Στρατού, έχουν μειωθεί κατά πολύ. Κατά μέσο όρο, από 6 υπηρεσίες που εκτελούσε κάποιος υπαξιωματικός ή αξιωματικός έχουν μειωθεί στις 3 με 4!!!

Μήπως λοιπόν κάποιος επιτέλους σε τούτη εδώ τη χώρα, μπορεί να μας πει, ποιος αποφασίζει ακόμα και για την άμυνά μας; Μήπως τελικά, υπάρχει ένα πολύ ποιο οργανωμένο σχέδιο απ ότι νομίζουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου