Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τρία δεκαδικά ψηφία οι μετοχές του χρηματιστηρίου . . . Προετοιμάζονται για κάποια εξέλιξη;

Μεγάλο ζήτημα έχει ανοίξει με το θέμα του χρηματιστηρίου.
Δεν αναφερόμαστε – σε αυτή τη φάση – στο ότι βρέθηκε χθες στο όριο των 700 μονάδων, αλλά στο γεγονός ότι άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού των μετοχών, σε όσες η τιμή τους βρίσκεται κάτω από το 1 ευρώ.
Τι θέλουμε να πούμε; Μέχρι και την Παρασκευή οι μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίου εμφανίζονταν με δυο δεκαδικά ψηφία, ενώ από χθες με τρία. (Δίπλα παλαιότερη φωτογραφία με τον υπολογισμό των δυο δεκαδικών)
Στη «γλώσσα» του ευρώ, το τρίτο δεκαδικό ψηφίο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, έχει όμως σε άλλα νομίσματα…
Το ερώτημα που προκύπτει πλέον, είναι το αν η κυβέρνηση μέσω του χρηματιστηρίου θέλει να μας «πει κάτι»! Όλα δείχνουν ότι κάτι προετοιμάζεται, εκτός κι αν αυτό γίνεται για τον ακριβέστερο υπολογισμό των μετοχών που βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, μια κίνηση που και πάλι δεν έχει καμία σημασία.!
Δεν γίνεται να πέφτει η τιμή της Εθνικής κάτω από τα 2 ευρώ και να μην μιλάει κανείς, με την κεφαλαιοποίησή της να υποχωρεί σε επίπεδα που δεν μπορεί να υπολογίσει κανείς από πότε έχουμε να τα δούμε!
Η υπόθεση «μυρίζει» από μακρυά. Αναμένουμε επίσημες διευκρινίσεις από την ΕΧΑΕ ή την ακέφαλη – προς το παρόν – Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για να μας εξηγήσει το τι ακριβώς γίνεται.
Αυτό με τα τρία δεκαδικά πολύ μας έχει μπερδέψει. . . Ή μήπως μας ανοίγει τα μάτια;

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου