Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΦΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;;!!!!

Παπούτσι ΄΄ αέρος- εδάφους ΄΄ κατά του Γ. Παπανδρέου


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΕΡ...ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ!!! 

"Επίθεση" με παπούτσι δέχτηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σήμερα στη Θεσσαλονίκη από πολίτη

Άνδρες της ασφάλειες ακινητοποίησαν τον άνδρα και στη συνέχεια συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. 

Ακτινολόγος από τη Φλώρινα ο δράστης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές













Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως πρώτο αποκάλυψε το Newsit, ενώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεση ένας ένδρας εκσφενδόνισε εναντίον του παπούτσι, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 60 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.(ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt μαζί με τον άνδρα βρισκόταν και η κόρη του που είναι εκπαιδευτικός καθώς και ένας άλλος άνδρας. Ο άνδρας αφού ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, άρχισε να φωνάζει τις λέξεις "προδότες" και "χούντα", με αποτέλεσμα να παρέμβουν άνδρες των ΜΑΤ και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο άνδρας είναι ιατρός ακτινολόγος από τη Φλώρινα και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Κατά την κράτησή του στην ασφάλεια δήλωσε ότι είναι μέλος του Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου του Σ.Παπαθεμελή και ότι προέβη στην πράξη αυτή γιατί ο πρωθυπουργός "αθέτησε τις υποσχέσεις του" και "ξεπούλησε τη Μακεδονία". Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, κατά τη σύλληψη παρών ήταν και φίλος του, αγρότης, που είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Παπαθεμελή. 


Ο κ. 
Παπανδρέου πάντως διατήρησε την ψυχραιμία του και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι η χώρα μας προχωρά με σταθερά βήματα στην κατεύθυνση μίας οικονομίας που στηρίζεται στην καινοτομία και στην πράσινη ανάπτυξη. "Θα κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και καλύτερη γιατί αξίζει πολλά" δήλωσε. 



ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ..ΜΠΟΡΕΙΣ... κανε κλικ στο ακολουθο link...


http://www.kongregate.com/games/JohnWeeks/shoet-jeffry

Τα πραγματικά ερωτήματα της υπόθεσης Τρεπεκλής – C4I - SIEMENS

Παραβαίνω τις αρχές μας της ευπρέπειας ,επειδή τα φούμαρα που μας σερβίρουν για μεταξωτές κορδέλες δεν αντέχονται. Γράφουμε για τις «φοβερές» αποκαλύψεις που βλέπουμε να δημοσιεύονται για την Ζήμενς και το C4I, όπως εκείνη  ότι ο φίλος των Παπανδρέου Τρεπεκλής “άδειασε” τότε τον Γιάννο με ένα μήνυμα του στον κ. Δενδρινό της Ζήμενς στο οποίο γράφει ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας «παραπληροφορούσε» τον Σημίτη για το C4I.  Ή για την άλλη, με τις μίζες που αναβαθμίστηκαν από τα πάμπερς και τώρα ταξιδεύουν με ιπτάμενες βαλίτσες.
Μικρή δημοσιογραφική μνήμη; Επιτηδευμένη επαγγελματική ανεπάρκεια; Αποπληροφόρηση;
Ιδού όμως ποια είναι τα πραγματικά ερωτήματα προς διερεύνηση στην υπόθεση Τρεπεκλής – C4I – SAIC:
Ο κ. Τρεπεκλής διαπραγματευόταν μόνο με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή και με την κυβέρνηση της ΝΔ (επί υπουργίας Βουλγαράκη – Μαρκογιαννάκη) ; Προς βοήθεια των ενδιαφερομένων δημοσιεύουμε απόδειξη παραλαβής ενός αντιγράφου επισήμου εγγράφου για τις διαπραγματεύσεις από τον κ. Γ. Τρεπεκλή, στις 2/7/2005. Το έγγραφο ήταν εισήγηση προς τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μαρκογιαννάκη, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που έκανε τότε η κυβέρνηση της ΝΔ με την SAIC και την Siemens με ημερομηνία 1/7/2005. Το πήρε δηλαδή ο κ. Τρεπεκλής την επόμενη κιόλας ημέρα, προφανώς λόγω της διακομματικής συναίνεσης.
Ποιες ήταν οι πραγματικές σχέσεις του κ. Τρεπεκλή με το περιβάλλον του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ; Στις 13/2/2008 ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι νομικός σύμβουλος του κ.  Τρεπεκλή, ήταν τότε ο σημερινός σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Παμπούκης. Όμως, μετά τις έντονες αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδης επανόρθωσε, λέγοντας ότι ο κ. Παμπούκης «δεν διαψεύδει ότι συνεργάστηκε με τον κ. Τρεπεκλή, απλώς διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε συνεργασία στην υπόθεση της Siemens» (!!!). Ο κ. Παμπούκης παραμένει στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου.
Αληθεύουν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο ίδιος ο κ. Τρεπεκλής δεν διέθετε τότε τη δύναμη να εκπροσωπήσει την SAIC και ότι πίσω από αυτόν ήταν άλλος παλαιός οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, που συνδεόταν κάποτε στενά με τον εθνικό προμηθευτή του ΟΤΕ, αλλά μετά τα χάλασαν και άρχισαν τα αλληλοκαρφώματα;
Σε ποιους μοιράστηκαν τα 6,5 εκατομμύρια; Πριν  από ένα χρόνο, ο εισαγγελέας κ. Αθανασίου, ρωτούσε μάρτυρες να του πουν τι υπηρεσίες προσέφερε ο κ. Τρεπεκλής και εάν δικαιολογούν το ιλιγγιώδες ποσόν των 6,5 εκ. ευρώ, που φέρεται να εισέπραξε ως αμοιβή. Βρήκε άκρη ο κ. εισαγγελέας, η θα αιωρείται και το ερώτημα αυτό εις το διηνεκές;
Ποια είναι η εμπλοκή του Τόμας Μίλερ; Όπως αποκαλύψαμε στοΗ αλήθεια για τον Τόμας Μίλερ και τις ΜΗΖΕΝΣ ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα στην πρώτη φάση του διαγωνισμού (2001-2002)ενεπλάκη στον ανταγωνισμό των εταιρειών για το C4I εναντίον της SAIC και υπέρ της MOTOROLA και της ΙΝΤΡΑΚΟΜ. Με αποτέλεσμα «να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί» και να απομακρυνθεί από την Αθήνα για το θέμα αυτό, ύστερα από έρευνες του … FBI. Από τα χειρότερα τον έσωσε τότε ο γιος του Ράμσφιλντ, του πανίσχυρου τότε υπουργού Αμύνης του Τζωρτζ Μπους τζούνιορ. Την έψαξε αυτήν την πτυχή ο κ. εισαγγελέας,;
Και για να κλείνουμε προς το παρόν, δύο ακόμα πληροφορίες:
1. Όπως γράψαμε εδώ κάποιος Τόμας Μίλλερ του Λούις και κάποιος Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα είναι μέλη του ΔΣ της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. (Μεγάλη Βρετάνια), η οποία ελέγχεται από την οικογένεια Λασκαρίδη. Είναι αυτοί που όλοι καταλαβαίνουμε;
2. Παλιός φίλος όμως του κ. Λασκαρίδη και τακτικός θαμώνας του Μεγάλη Βρετάνια είναι και ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος.
2. Προ ολίγων ετών, το Νο2 της γαλλικής Thales, ο Ζοσράν, είχε πει ότι η κοινοπραξία SAIC-Siemens «χτύπησε πολύ ψηλά» για να πάρει το C4i, ενώ η δική του (Thales, γαλλική-Raython κλπ) δεν τα κατάφερε. Είχε πει επίσης ότι αφού δεν πήρε η κοινοπραξία του το C4I, η κυβέρνηση Σημίτη τους έδωσε τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών (380 εκ. ευρώ, έναντι 270 του C4i, δηλαδή καλύτερη δουλειά). Ο γαλλικός Τύπος και ειδικότερα η Λιμπερασιόν είχε αναφέρει τότε και το όνομα του κ. Παπαντωνίου. Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Αμύνης, όμως, εστράφη δικαστικά εναντίον της εφημερίδας και δικαιώθηκε.
Τα «μαύρα ταμεία» της ΖΗΜΕΝΣ συνδέονται ως γνωστόν με το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων. Tο περίφημο C4I είχε αγοραστεί επί ΠΑΣΟΚ από μια κοινοπραξία, επικεφαλής της οποίας ήταν η αμερικανική SAIC ήταν επικεφαλής, αλλά τις χοντρές εργολαβίες είχε πάρει η Siemens.  Έχουμε και λέμε λοιπόν – και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο περιληπτικοί:
Τη διενέργεια του διαγωνισμού για το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων είχε αναλάβει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης (Μ. Χρυσοχοΐδης). Με το πρόσχημα όμως ότι δεν υπήρχε αρκετός χρόνος, ο διαγωνισμός πέρασε τελικά μέσα από την περιβόητη Γενική Γραμματεία Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων (ΓΓΟΣΑΕ) του υπουργείου Άμυνας. Υπουργός Άμυνας ήταν τότε ο Γιάννος Παπαντωνίου και επικεφαλής της ΓΓΟΣΑΕ ο γνωστός από τους πυραύλους TOR και άλλες υποθέσεις Σπύρος Τραυλός. Όπως είναι γνωστό, η διαδικασία για πολεμικές προμήθειες είναι συνοπτική και άκρως αδιαφανής και τις συνέπειες τις βλέπουμε τώρα.
Ύστερα από πολλές πιέσεις (θυμάστε τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου;) η προμήθεια κατακυρώθηκε στην κοινοπραξία της SAIC (Science Applications International Corp) στην οποία συμμετείχαν οι εταιρείες: SiemensALTEC (Αθανασούλης), Πουλιάδης & Συνεργάτες, EADS , General Dynamics, ITT Technologies, Honeywell, ΔΙΕΚΑΤ, Rafael Elbit.
Aντιπρόσωπος της SAIC στην Ελλάδα και ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα από το παρασκήνιο ήταν ο κ. Τερπεκλής, παλιός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου και πρώην σύμβουλος του Ανδρέα ο οποίος τον είχε απομακρύνει όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε υπηρετήσει τη θητεία του.
Η συμφωνία, που  υπογράφηκε από τον Γιάννο Παπαντωνίου, εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ τον Μάρτιο του 2003. Τον επόμενο μήνα παραιτείται ο υφυπουργός Δημόσιας Tάξης και αρμόδιος για την ασφάλεια της Oλυμπιάδας, Eυάγγελος Mαλέσιος. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα της «Aυριανής», τα οποία ανέφεραν ότι «διαμένει δωρεάν στη βίλα του επιχειρηματία Αθανασούλη» της ALTEC. Και ότι σε αντάλλαγμα, ο Mαλέσιος έδωσε στον Aθανασούλη «δουλειά της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων αξίας 86 δισεκατομμυρίων 700 εκατομμυρίων δραχμών». Όπως αναφέρεται σε εκθέσεις τεχνικών το έργο που πρόσφερε η ALTEC στην κοινοπραξία της SAIC, ήταν δύσκολο να καταστεί συμβατό με τα υπόλοιπα τεχνικά κομμάτια του συστήματος.
Ο K. Σημίτης εφέρετο ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους χειρισμούς του Mαλέσιου. Έχει γραφεί ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου χρειάστηκε να συναντηθεί τέσσερις φορές μαζί του στο Μαξίμου για το θέμα της SAIC.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε Παπανδρέου δεν προήλθατε από πολιτική …παρθενογέννεση.

Αντίθετα, στα χειρότερα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού λαού, πάντα είσασταν εκεί. Σε κάθε μεγάλο σκάνδαλο, “τύχαινε” να βρίσκεστε σε θέσεις κλειδιά του εκάστοτε κυβερνητικού σχήματος. Άρα είναι τουλάχιστον προκλητικό να μιλάτε για “εξεταστική της τελευταίας πενταετίας” όταν τα εγκλήματα εις βάρος της οικονομίας έγιναν επί των ημερών σας. Άσχετα τον χρόνο “αποπληρωμής”. Το σχήμα κάτω είναι από την επίσημη αναφορά του 2001 για τον δανεισμό. Αριθμητική γνωρίζετε, κάντε μία πρόσθεση:
Τις χρονιές της υπουργικής σας παντοδυναμίας, όταν βοηθούσατε την εθνοκάθαρση στο Κοσσυφοπέδιο, η μέση διάρκεια των δανείων “εκτινάχθηκε” στα 8-9 χρόνια.
Μιλάμε για τις περιβόητες χρονιές 2000 – 2001, που όλως τυχαίως βάσει διάρκειας, έσκασαν στην “πενταετία” που εσείς θέλετε να ελέγξετε.
Ω τι υποκρισία… γιατί έτσι θα σας διαφύγει ο έλεγχος της ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ της μίζας των 300 εκ. Ευρώ. Μιλάμε βέβαια για την Goldman Sachs, που όλως τυχαίως ήρθε το Νοέμβρη για να σας συναντήσει…
Για τη μίζα, τη Hoechtief και τις πρόωρες του κυρίου Σουφλιά θα τα πούμε μόλις παραλάβουμε ένα “δωράκι” που περιμένουμε γιατί υπάρχουν ακόμα τίμιοι λειτουργοί. Πάμε τώρα στο παρελθόν σας κύριε ‘Θείον Βρέφος” της πολιτικής σκηνής, που δεν είδατε, δεν ακούσατε, δε γνωρίζετε.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ
Το πρώτο, χείριστο χτύπημα στην Ελληνική οικονομία, στα αποθεματικά των ταμείων, στο μόχθο του Ελληνικού λαού. Κάποιοι δείχνουν να το έχουν ξεχάσει, ο κύριος Παπανδρέου μάλιστα “αγνοεί” τα βασικά οικονομικά μεγέθη και το ιστορικό τους. Πιθανότατα γιατί σε αυτό το σκάνδαλο, ο κύριος Παπανδρέου όχι μόνο είχε επιτελική κυβερνητική θέση αλλά…
«ο Γιώργος ήταν αυτός που έφερε σε επαφή τον Κοσκωτά πρώτα με την μητέρα του και μετά με τον πατέρα του και πρωθυπουργό» (Αντι, 386, 11ος 1988). Και «στα έντυπα του Κοσκωτά εργάζονταν την εποχή εκείνη όλοι οι άνθρωποι του Γιωργάκη» (στο ίδιο).
Στο πρώτο λοιπόν μέγα πλιάτσικο του μόχθου δεκαετιών, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν εκεί.
“Άκου Γιώργο, υπάρχει ένα χαρτί που γράφει τ’ όνομα σου και δίπλα ένα μεγάλο ποσό. 2,300,000 δολάρια!!

Περί ηθικής ακεραιότητας ο λόγος. Βέβαια ο νυν πρωθυπουργός διέψευσε μετά βδελυγμίας το περιεχόμενο του εγγράφου που του το αποκάλυψε “εμπιστευτικά” ο μακαρίτης …Κουτσόγιωργας! Προσέξτε, ο βράχος ηθικής Κουτσόγιωργας, αποκαλύπτει ΜΟΝΟ στον Γιώργο Παπανδρέου το επίμαχο έγγραφο, παρότι εμπλέκονται σε αυτό και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τα οποία στελέχη, εξοργίστηκαν τότε γι’  αυτή την επιλεκτική ενημέρωση και ακούστηκαν πολλές βαριές κουβέντες.
Η διαχρονική ικανότητα όμως του νυν πρωθυπουργού να εμφανίζεται ως “προϊόν πολιτικής παρθενογέννεσης”, οδήγησε στους απερίγραπτους ισχυρισμούς τους κατόπιν εορτής:
«το σκάνδαλο Κοσκωτά ξεκίνησε όταν ο τότε υπουργός παιδείας Γ. Παπανδρέου κατήγγειλε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Κοσκωτά για παράνομες συναλλαγές με την τράπεζα Μέριλ Λίντς…..»
Μιλάμε για θράσος που όμως ουδείς δημοσιογράφος τόλμησε να στηλιτεύσει.
Διαβάστε τη συνέχεια του δημοσιεύματος με το γαϊτανάκι προσώπων. Έχει σημασία. Τα ίδια πρόσωπα θα τα συναντήσουμε μετέπειτα στη Siemens και σε άλλες περιπτώσεις ληστείας της δημόσιας περιουσίας:



Διαβάστε τα εκπληκτικά ρεπορτάζ του Αντί της εποχής στο Antinews. Ιδιαίτερα το επικό άρθρο με τίτλο “Κυβέρνηση Απατεώνων” το οποίο απαγορεύτηκε από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Φάκτορα μήπως το άρθρο είναι αρκετά επίκαιρο; Βάλε “Goldman Sachs” αντί για “Κοσκωτάς”, βγάλε τους πεθαμένους και έχεις έτοιμο ισχύον ρεπορτάζ!
Έτσι λοιπόν, βλέπουμε ότι ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου, ο πολέμιος της “ανομίας”, της “ατιμωρησίας”, δεν ήταν και τόσο απών από τον πλανήτη στο πρώτο μεγάλο χτύπημα για τα Ελληνικά δημοσιονομικά.



Ουαί υμίν Φαρισαίοι Υποκριτές !




Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Αναρωτιέμαι εάν μας αξίζει να είμαστε θεατές αυτής της φαρσοκωμωδίας.
Στο πλαίσιο της υλοποίησης των προεκλογικών εξαγγελιών για απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου και ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών ο κ. Γ. Παπανδρέου σε μια συμβολική κίνηση παρακολούθησε το γκρέμισμα του πρώην νυχτερινού κέντρου «Φαντασία» στον Άγιο Κοσμά.«Η περιοχή αποδίδεται στον πολίτη, στους νέους και στις οικογένειες. Είναι σημαντικό κάθε οικογένεια χωρίς κόστος να έχει πρόσβαση στη θάλασσα» δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Την ίδια όμως στιγμή, όπως διαπιστώνετε και από την άνω φωτογραφία, η οικογένεια του κ. Γ. Παπανδρέου  περιφράσσει ακόμα και …τον αιγιαλό.
Η φωτογραφία απεικονίζει το πως αντιλαμβάνεται η οικογένεια του πρωθυπουργού την απρόσκοπτη πρόσβαση στη θάλασσα των πολιτών  και την εφαρμογή των νόμων.
Πρόκειται για το σπίτι της μητέρας του κας Μαργαρίτας Παπανδρέου στην Αλμυρή Κορινθίας το οποίο συχνά επισκέπτεται ο πρωθυπουργός.
Ουαί υμίν Φαρισαίοι Υποκριτές !


Τα υπάκουα κανάλια και οι δημοσιογράφοι των payroll μας πλημμύρησαν με φωτογραφίες και βίντεο της «εξόρμησης» του κ. Γ. Παπανδρέου.
Κανείς δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει εάν την ως άνω φωτογραφία την γνωρίζει; Κανείς ,από όλο αυτό το εξάμβλωμα της λεγόμενης δημοσιογραφίας, δεν είχε το ηθικό ανάστημα να του πει κατά πρόσωπο: «Ουαί υμίν Φαρισαίε Υποκριτή, διότι μοιάζεις με τάφο ασβεστωμένο, ο οποίος εξωτερικά είναι κατάλευκος και δείχνει ωραίος, εσωτερικά όμως είναι γεμάτος από οστά νεκρών ανθρώπων και από κάθε είδους ακαθαρσίες… Έτσι κι εσύ, εξωτερικά φαίνεσαι στους ανθρώπους δίκαιος, εσωτερικά όμως είσαι γεμάτος από υποκρισία και παραβάσεις του Νόμου…»



Ωραίος... Δύο μέτρα ακόμα και από το σπίτι θα ρίχνει απευθείας το κανό στην θάλασσα. Εύγε του πρωθυπουργού!

Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΣ. 
ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ.



Eίμαστε όλοι Είλωτες....

Αν θέλετε αυτό να αλλάξει....
Πάψτε να σκύβεται το κεφάλι σάς...
Πάψτε να σφυρίζετε αδιάφορα όταν το κακό συμβεί γύρο σάς...
Ξεχάστε όλες τα πράγματά που έχετε μάθει και σάς έχουν καταντήσει να κοιτάτε την πτώση τής χωράς μας λες και κοιτάμε για κάποια άλλη χωρά μακρινή...

Ξεσηκωθείτε γιατί οι κλέφτες ( όλα τα κόμματα ) τον 30-35 τελευταίων χρονών δεν μπορούν να δώσουν τη λύση...


Δράστε όχι μόνο σαν Έλληνες άλλα και σαν σκεπτόμενοι άνθρωποι οργανωθείτε!!!

Αλλιώς......

Ότι σκάνδαλα και να βγουν, ότι νέα ρεμούλα και να μάθουμε...
δεν έχει πια σημασία, αφού και με αυτά που ξέρουμε γνωρίζουμε ότι
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΛΩΤΕΣ....

Oι Ελλάδα είμαστε εμείς και εμείς εχουμε κάνει την σύγχρονη Ελλάδα κάτι για το οποίο ντρεπόμαστε!!!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΘΥΜΗΣΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΔΟ ΤΟΥ (ΣΦΑΓΕΩΣ) ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ;;


Ο ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤOΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΟΔΟ .... ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ (!!!!), ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ!

(ΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΕΓΕΝΝΝΗΘΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΗΛΘΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ.....
ΕΖΗΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΣΥΡΙΟΙ -, ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ! ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΠΕΛ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΟΘΕΙ!). ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ..

p d

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Ο ΒΑΘΥΣ ΦΙΛΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΚΕΜΑΛΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ – ΚΚΚΑΣΟΡ – Δ. Α. ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ.
NO PASARAN – ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Η πόλη της Θεσσαλονίκης κατοικείται από ανθρώπους που στον προηγούμενο αιώνα υπέστησαν πολιτικές γενοκτόνας βίας. Γνώρισαν δύο ιδεολογίες του θανάτου, τον ναζισμό και τον κεμαλισμό.Η πόλη αυτή γνώρισε την νεοφασιστική βία με θύμα έναν μεγάλο άνδρα, έναν άνθρωπο της ειρήνης τον Γρηγόρη Λαμπράκη.Αυτοί οι λόγοι, τα τραγικά αυτά γεγονότα του προηγούμενου αιώνα καθιστούν τους κατοίκους , τους πολίτες της ιδιαίτερα προσηλωμένους σε μια μεγάλη , θεμελιώδη αξία. Αυτήν του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής και της ακεραιότητας της μνήμης των νεκρών.
Τα τραγικά γεγονότα της γενοκτόνας βίας καθορίζουν την μνήμη, το πνεύμα, την ταυτότητα, την ατμόσφαιρα, την αύρα αυτής της πόλης.Αν οι δημοτικές και εθνικές αρχές είχαν συνείδηση του τόπου, της πόλης αντί να την διοικούν ως ξύλινοι γραφειοκράτες, θα είχαν δημιουργήσει ήδη ένα Μουσείο των Ολοκαυτωμάτων και θα αναδείκνυαν την πρωταρχική, κυρίαρχη ταυτότητα της πόλης. Την Θεσσαλονίκη ως πόλη της ζωής.
Σε αντίθεση με το πνεύμα της πόλης, την αξιοπρέπεια, την μνήμη των κατοίκων, των ζωντανών και των νεκρών κινήθηκε ο Γ. Μπουτάρης. Πρότεινε συμβολισμούς, ονομασίες δρόμων , οδός Κεμάλ Ατατούρκ που επιβραβεύουν, υμνούν την βία, τον ρατσισμό, την γενοκτόνα βία, τον θάνατο. Την ιδεολογία του θανάτου. Γιατί ο Κεμάλ, ο κεμαλισμός και ο ναζισμός είναι πρώτα και κύρια δύο ιδεολογίες του θανάτου.
Ο Γ. Μπουτάρης συμβολίζει πλέον μετά την ασέβεια, την ύβρι προς την πόλη της Θεσσαλονίκης όχι την ζωή αλλά τον θάνατο. Την δημιουργία των συνθηκών για την εκ νέου επώαση εκατό χρόνια μετά 1908 – 2010 του κεμαλικού Αυγού του Φιδιού όπως θα έλεγε ο Μπρέχτ.Στην γιάφκα αυτή των οπαδών μιας ιδεολογίας του θανάτου πρωτοστατεί προσχεδιασμένα και συστηματικά ο εγγονός και υιός Παπανδρέου.Ήρωας αποκρουστικών πράξεων νομιμοποίησης του κεμαλισμού: χορός στην Σμύρνη, του Άουσβιτς δηλαδή, προσκύνημα του Κεμάλ, εμπνευστής, εντολοδόχος και εντολέας συγγραφής του ρατσιστικού βιβλίου της Ρεπούση, κλπ.
Πρόκειται για έναν βαθύ, αόρατο και ορατό, με «αριστερές παραφυάδες » συνασπισμό καριεριστών, γραφειοκρατών, ρατσιστών που τυγχάνει ιδιαίτερης προώθησης, προστασίας και ασυλίας.
Δολοφονούν, όχι μόνο από βλακεία, το πνεύμα της πόλης της Θεσσαλονίκης ως πόλη της ζωής. Θέλουν μια πόλη μη πόλη, Αντιπόλη που θα συμβολίζει τον θάνατο, τον ρατσισμό, τους φραγκεστάιν, τους δράκουλες της Ιστορίας.Όταν ο κεμαλισμός καταρρέει, αυτοί παρουσιάζονται ως Ηρακλειδείς του. Προκαλούν εμάς τους ζωντανούς και τους νεκρούς μας που είναι ζωντανοί.
Όλο αυτό το διάστημα αρχίζοντας από σήμερα μέχρι την ημέρα των εκλογών θα πάρουν πανελλαδικά με όλες τις μορφές, με όλους τους τρόπους την απάντηση που αρμόζει στον ολοκληρωτισμό, τον φασισμό, τον ρατσισμό, την χυδαιότητα. Η αντιπαράθεση των εκλογών στην Θεσσαλονίκη έχει τον εξής συμβολισμό. Αυτοί που είναι με την ζωή, την ανθρώπινη και εθνική αξιοπρέπεια και αυτοί που είναι με τον θάνατο, τον απανθρωπισμό, τον εκβαρβαρισμό των Θεσσαλονικέων και των Ελλήνων. Εμείς πάντοτε και τώρα και εις τους αιώνες των αιώνων είμασταν, είμαστε και θα είμαστε με την πρώτη επιλογή. Την ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Δεν θα επιτρέψουμε την επώαση στην Θεσσαλονίκη του κεμαλικού Αυγού του Φιδιού.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η Γαλλία μας δείχνει τον δρόμο !!!!!!

2,7  εκατομμύριαδια δηλωτές χτες στο Παρίσι και 114 ακόμη πόλεις της Γαλλίας,
  
ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης Σαρκοζί να «μεταρρυθμίσει» το συνταξιοδοτικό σύστημα, μεταξύ άλλων αυξάνοντας την ηλικία συνταξιοδότησης στα 62 χρόνια (από 60 σήμερα).


Παγωμάρα στην κυβέρνηση και ψελλίσματα στα ΜΜΕ.
Ολόκληρη η χώρα νέκρωσε από τη γενική απεργία. Ακόμη και οι διοργανωτές των διαδηλώσεων, που είχαν θέσει ως στόχο να πετύχουν τη συμμετοχή 2 εκατομμυρίων στις πορείες, εντυπωσιάστηκαν από τις επιβλητικές κινητοποιήσεις και τη μαχητικότητα των διαδηλωτών.


Επεισόδια και στη γαλλική Βουλήόταν οι βουλευτές της Αριστεράς πέταξαν μπροστά στον υπουργό Εργασίας δεκάδες πακέτα με υπογραφές πολιτών εναντίον του νομοσχεδίου, προκαλώντας διακοπή των εργασιών.

ΑΠΟ ΤΟ "ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ" ΣΤΟΝ... ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑ...



Η ΠΟΛΙΤΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ, Κ.ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ...

Στις 7 Μαρτίου ο Κ.Σκανδαλίδης, εξεδήλωνε την πρώτη ανταρσία στην νεοσύστατη Κυβέρνηση και μάλιστα όταν ο Πρωθυπουργός του, βρισκόταν στο Παρίσι...
Μαζί με τον έτερο Καππαδόκη τον Παπουτσή, επετέθηκαν στον Πρωθυπουργό και τον Παπακωνσταντίνου, κατηγορώντας τους ότι τα μέτρα που παίρνουν..."δεν έχουν σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Πασοκ".Ο Γιώργος τότε τους απείλησε με... διαγραφή...
Σήμερα τους έκανε... Υπουργούς.!

Αυτοί οι πολιτικοί συγκροτούν την Κυβέρνηση και την "πολιτική τάξη" της Χώρας...
Τί να παρεμένουμε ;;;
Θα τον ρωτήσει ποτέ το φιλαράκι του ο Χατζηνικολάου--τους συναντούσα τακτικά στον Βοσκόπουλο--, Κώστα τι άλλαξε, από το:
"Γιώργο, άλλαξε πορεία στην... Υπουργοποιησή του ;;;

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΩΡΕΣ...ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ...



..... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ... 2 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.!!!
 
Ο Τράγκας σε ευφυολογήματα, ευρυματικότητα και χιούμορ δεν παίζεται.
Παρα τη "θηλιά στο λαιμό" πού του έχει βάλει ο υπερασπιστης της "Κυβέρνησης του Μνημονίου" και των "Εξαπτέρυγων" και παραλληλα "επιστρατευμένος" διώκτης της Ν.Δ. και Σαμαρά, προισταμενός του Χατζηνικολάου, βρίσκει τον τρόπο με πολύ εξυπνάδα να ξεφεύγει και να λέει αυτό που θέλει...
Να, σήμερα μιά και ο Χατζη Benekol, για να περάσει δήθεν κριτική στην Κυβέρνηση είχε κολλήσει στην ώρα που ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός, ρώτσε τον Τράγκα να του πεί την γνώμη του.

Παμπόνηρος ο Τράγκας ξεκίνησε ως εξής:
"Κοιτάξτε, δεν λέει τίποτα αυτό, δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός έργάζεται σε ώρες Ουάσιγκτον και προφανώς δεν τον ενδιέφερε τι ώρα ήταν στην Ελλάδα αλλά στην Αμερική για να... κάνει την ανακοίνωση.!
Κόκκαλο ο.. χωρίς αντανακλαστικά και βραδύνους.!
Αργότερα βέβαια ως υστερικός και μαινόμενος από το "κάζο" που του έκανε ο Τράγκας, ξέσπασε εναντίον του, εκμεταλευόμενος το προισταμενιλίκη του.
Γιά αυτό και στον Real FM κάθε πρωί 8-10, ο Τράγκας σκίζει σε ακροαματικότητα σε σχέση με τον Χατζηνικολάου, αφού όπως λένε και οι εργαζόμενοι, τα τηλεφωνήματα και μηνύματα στον Τράγκα είναι ...πολλαπλάσια του Χατζηνικολάου.!

Σημαία FYROM δίπλα στον Λευκό Πύργο στο Google Earth

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΡΑ!
Η μεθοδικότητα με την οποία δουλεύουν οι Σκοπιανοί μας κάνει να φαινόμαστε ακίνητοι.
Κατόρθωσαν και έβαλαν δίπλα στον Λευκό Πύργο μία σκοπιανή σημαία στις τρισδιάστατες απεικονίσεις του google Εarth.

Ποιός θα την κατεβάσει;


ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ Ο ΥΠ.ΕΞ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...



...ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.!
Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε στον Έλληνα ομόλογό του Δημήτρη Δρούτσα για την ορκωμοσία του ως υπουργού Εξωτερικών, ο επικεφαλής της διπλωματίας της πΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι.
Τον καλεί δε να επισκεφθεί τα Σκόπια και να αρχίσουν διάλογο...
Γιατί δεν τον καλούσε και χθές γιά διάλογο ;
Πάλι αν. ΥΠ.ΕΞ, ήταν...
Άλλαξε τίποτα ;

Ρωτήσαμε παλιό διπλωμάτη γιατί οι εφημερίδες, δεν γράφουν άν έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα και ο Νταβούτογλου.Μας απάντησε:
"Είναι περιτό, διότι ο Νταβούτογλου το ήξερε από τον περασμένο μήνα και του έδωσε τα συγχαρητήρια, όταν κάνανε μαζί διακοπές στην Ρόδο"...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ... Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Από κάτω είναι η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ στο facebook. Ο δημοκρατισμός της παράταξης αυτής έκρινε ότι είναι δημοκρατικό να φέρεις πολιτικές απόψεις και να φιμώνεις τον αντίλογο. Ιδού, έχουν κατάργηση την δυνατότητα να αφήνεις το σχόλιο σου στις πολιτικές τους αναρτήσεις. Ο λόγος από τα ήδη υπάρχοντά σχόλια είναι ότι δεν είναι και πολύ κολακευτικά για τους ίδιους. Ο φασισμός στο μεγαλείο του. Σε θέλουν να ακούς, να τους ψηφίζεις αλλά να μην αντιμιλάς.


http://www.facebook.com/pages/PASOK/17484026282#!/pages/PASOK/17484026282?v=info

Εκτουρκισμός της Μειονότητας με τις πλάτες της Δραγώνα!



Ένα πάγιο αίτημα της Άγκυρας σχετικά με την Ελληνική Μουσουλμανική Μειονότητα φαίνεται πως ικανοποίησε το υπουργείο Παιδείας καθώς κλείνει με απόφασή του η Ελληνική Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία εκπαιδεύονται δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης. Εισηγήτρια της απόφασης φέρεται ότι είναι η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, κατόπιν αιτήματος της αυτοαποκαλούμενη «Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» στη διάρκεια ειδικής ημερίδας που διοργανώθηκε από την ειδική γραμματέα στην Κομοτηνή...

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ζητήθηκε από το υπουργείο Παιδείας η αντικατάσταση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, στην οποία εισάγονται μουσουλμάνοι-μέλη της μειονότητας της Θράκης, από μια παιδαγωγική σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου τετραετούς φοίτησης, όπου θα εκπαιδεύονται αποκλειστικά και μόνο μουσουλμάνοι που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι στα μειονοτικά σχολεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας απλώς παρακολουθούσε τις καταγγελίες των εγκαθέτων της Αγκυρας έναντι του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις στους εκπαιδευτικούς της περιοχής. Μερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, δε, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «αυθαίρετο οικοδόμημα» την Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία! Σημειώνεται ότι για την αναβάθμιση της σχολής κανένας δεν έχει αντίρρηση, η οποία μέχρι σήμερα λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη και όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα ελληνικά. Φυσικά διδάσκεται και η τουρκική γλώσσα.

Υστερα από αυτή την ημερίδα το υπουργείο Παιδείας έσπευσε να την κλείσει, τουλάχιστον για φέτος, χωρίς να είναι γνωστό τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Αυτό το ερώτημα τίθεται από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής προς το υπουργείο Παιδείας. Δηλαδή, αν θα βάλει οριστικά τέλος στην Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, που παρά τα προβλήματά της βγάζει εκπαιδευτικούς για τα μειονοτικά σχολεία. Οπως λένε, με το «λουκέτο» στη σχολή είναι να σαν να ικανοποιείται το αίτημα για τουρκόφωνους δασκάλους που θα διδάσκουν την τουρκική γλώσσα, αποδεχόμενοι την ελλιπή εκπαίδευση από την Ελλάδα.

Από την πλευρά τους οι πανεπιστημιακοί αντιδρούν, θεωρώντας περίεργο το αίτημα για μη διεξαγωγή ακαδημαϊκού έτους, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας άλλου πανεπιστημίου. Ο ιστορικός αναλυτής Νεκτάριος Δαπέργολας τονίζει: «Θέλουν να ελέγχουν την όλη διαδικασία, δηλαδή την παραγωγή δασκάλων, και στη συνέχεια την εκπαιδευτική διαδικασία στα μειονοτικά σχολεία, τη διαδικασία επιμόρφωσης αλλά και τους διορισμούς». Και ο εκπαιδευτικός υπογραμμίζει: «Θέλουμε δημόσια σχολεία με δασκάλους που θα μαθαίνουν στους μαθητές την ελληνική γλώσσα και παράλληλα θα διδάσκεται η τουρκική γλώσσα, όπου απαιτείται ως μητρική, σαν γλωσσικό μάθημα».

Για την Θάλεια Δραγώνα έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα μετά από καταγγελίες ότι δεν κατέχει τους απαραίτητους τίτλους σπουδών που να δικαιολογούν την θέση της

Ανοιχτό το σενάριο αύξησης του ΦΠΑ


Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ ή εξίσωσης των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, άφησε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προκείμενου να αντισταθμιστεί η υστέρηση των εσόδων που καταγράφεται το τρέχον έτος.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι το κράτος επιδοτεί το πετρέλαιο θέρμανσης με 1,4 δισ. ευρώ ετησίως, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, και αυτό - όπως είπε - είναι άδικο γιατί κάποιοι το χρησιμοποιούν για να θερμαίνουν πισίνες.

Αναφερόμενος ο κ. Παπακωνσταντινου στο μέλλον του εγχωρίου τραπεζικού συστήματος, τόνισε ότι η κυβερνηση επιθυμεί όχι μόνο τη διατήρηση του δημόσιου πυλώνα αλλα και την ισχυροποίησή του.
Ο υπουργός εκτίμησε επίσης ότι η ύφεση κατά το 2010 θα είναι τελικώς μικρότερη του 4% του ΑΕΠ και τόνισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας είναι το να κερδίσει την αξιοπιστία της διεθνώς.

Τέλος, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα, συνοδευόμενος και από στελέχη της «τρόικας», θα επισκεφθεί της Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, όπου θα έχει επαφές με διεθνείς επενδυτές στους οποίους θα εξηγήσει τα μέτρα που λαμβάνει η Ελλάδα για την ανόρθωση της οικονομίας της. 

Κλειδωμένα τα blogs σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες;

"Ελεγχόμενη" ενημέρωση εν έτη 2010! Την λογοκρισία της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ θα ζήλευε κάθε Δικτατορία σε όλο τον πλανήτη. 

Προκειμένου να αντιμετωπίσει την κριτική απο τα blogs τα... κλειδώνει! Από χθες το πρωί δεχόμαστε κατεγγελίες από υπαλλήλους δημοσίων υπηρεσιών, καθώς... δε μπορούσαν να μπουν σε κανένα blog, την ώρα που τα γνωστά ειδησεογραφικά sites δουλεύανε κανονικά! 

Η οργή του κόσμου που εκφράζεται καθημερινά στον χώρο των blogs, όπως καταλαβαίνετε, ενόχλησε κάποιους στη "σοσιαλιστική" κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και προτίμησαν να τα... απαγορεύσουν!

 Δεν είναι τυχαίο δε, ότι άφησαν ξεκλείδωτα τα μεγάλα και πάνω απ' όλα, "αντικειμενικά", ειδησεογραφικά portals. 
Εμείς καταφέραμε και επιβεβαιώσαμε τις καταγγελίες σε αρκετές δημόσιες υπηρεσίες ενώ σε κάποιες τα blogs έχουνε κλειδωθεί εδώ και μήνες...
Μας δίνουν τον πενιχρό μισθό που ΘΕΛΟΥΝ. Θα μας δώσουν σύνταξη ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ. Θα τρώνε εις βάρος μας ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ και πλέον Θα ενημερωνόμαστε από εκεί που ΘΕΛΟΥΝ! Αυτή είναι η Ελλάδα του 2010...

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Έλληνας που αντιδρά, διώκεται, γιατί ανήρτησε πανό αγανάκτησης στο σπίτι του. (από το Γαλαξίδι)



Έπεσε στα χέρια μας φωτογραφία, από την πόλη του Γαλαξιδίου, όπου διαπιστώνουμε, ότι ο κόσμος πια είναι αγανακτισμένος και θα λέγαμε και αφυπνισμένος.
Αναρτά πια στα οικήματά του, πανό διαμαρτυρίας για να μπορέσει ελεύθερα να διατυμπανίσει την γνώμη του για την εξαθλίωση της πατρίδος μας.
Αναρτά πανό για να υποδείξει τους αμερικανοθρεμένους ανθέλληνες που μας οδηγούν στην αποεθνοποίηση και την λαίλαπα του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Όπως πληροφορηθήκαμε, από τον φίλο αναγνώστη που μας προμήθευσε την φωτογραφία, ο αναρτών το σύνθημα, υπέστη μήνυση (από κάτοικο της περιοχής ;) και θα περιμένει την κλήτευσή του στο δικαστήριο
.


"ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ" ΤΟΥ...ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...



ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ "ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΕΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΝΑ... ΚΛΑΨΟΥΝ.!!!

Τέτοιο διασυρμό από τους Υπουργούς του, δεν έχει δεχθεί Πρωθυπουργός...
Δεν υπάρχει προηγούμενο.
Να αρνούνται οι Υπουργοί του να είναι Υπ. Περιφερειάρχες ή Δήμαρχοι.

Να αρνούναι δηλ. να στηρίξουν δύο βασικές Κεντρικές Πολιτικές Επιλογές του.
Τον Καλλικράτη και το Μνημόνιο.
Καί δεν πιστεύουν στις πολιτικές του και φοβούνται να κατέβουν να δοκιμάσουν την ψήφο του λαού και κυρίως, δεν τον υπολογίζουν.Στην Αθήνα ο Υπ. Δήμαρχος Καμίνης, είναι επιλογή Κουβέλη.
Στην Θεσσαλονίκη Μπουτάρης, των ευρύτερων αριστερων δυνάμεων,του...Μάνου και των οικολόγων.

Άστε στην Πελοπόννησο πού επέλεξε τον Τατούλη, διαγραφέντα από την Ν.Δ. "κακήν κακώς" και πολιτικά αδέσποτο και άστεγο, για να στηρίξει...
Τί νά κάνει όμως ;
Αφού οι δικοί του δεν δέχονται να κλάψουν, θα κάνει το Μνημόσυνο του Μνημονίου με ξένα κόλυβα...

Τι μεγαλώνει 3 φορές στο σώμα ενός άνδρα, στην θέα μιας γυναίκας;

Αν και είμαστε σίγουροι οτι όλοι νομίζετε πως ξέρετε την απάντηση, ας δούμε τι λέει η επιστήμη για το θέμα: Το μέρος του ανδρικού σώματος που μπορεί να να γίνει μέχρι και τρεις φορές μεγαλύτερο όταν ο άνδρας βρεθεί με μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει, είναι…οι κόρες των ματιών του!



Την ανακάλυψη έκανε πρώτος ο Eckhard Hess, καθηγητής βιοψυχολογίας στο University of Chicago, όταν το 1975 πραγματοποίησε μια σειρά πειραματικών ερευνών με αντικείμενο τις κόρες των ματιών.Στα πειράματα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες οι οποίοι έπρεπε να κοιτάξουν πέντε φωτογραφίες που απεικόνιζαν: Έναν γυμνό άνδρα, μια γυμνή γυναίκα, ένα τοπίο, ένα μωράκι και μια μητέρα με ένα μωρό στην αγκαλιά.
Πότε μεγαλώνουν οι κόρες των ματιών σε άνδρες και γυναίκες!

Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο Hess είναι εντυπωσιακά!
Οι κόρες των ματιών στις γυναίκες έφτασαν στην μέγιστη διαστολή όταν αντίκρυσαν την φωτογραφία της μητέρας με το μωρό στην αγκαλιά και κατά δεύτερο λόγο στην θέα του γυμνού άνδρα.
Οι κόρες των ματιών των ομοφυλόφιλων ανδρών διαστάλθηκαν όταν είδαν τον γυμνό άνδρα και κατα δεύτερο λόγο την φωτογραφία του μωρού!
Και φτάνουμε στην διαστολή των ματιών των ετεροφυλόφιλων ανδρών. Τα πειράματα έδειξαν οτι οι κόρες τους συστέλονταν όταν αντίκρυζαν τον γυμνό άνδρα ενώ διαστέλονταν κάθε φορά που έβλεπαν την ερωτική φωτογραφία της γυναίκας.
Το μέγεθος της διαστολής ήταν ανάλογο με το πόσο επιθυμητη ήταν για τον καθένα η συγκεκριμένη γυναίκα με αποτέλεσμα οι ανδρικές κόρες να γίνονται μέχρι και τριπλάσιες σε μέγεθος στην θέα μιας ιδιαιτέρως ελκυστική και σέξυ γυναικείας φωτογραφίας!
Σε ποιές άλλες περιπτώσεις μεγαλώνουν οι κόρες;
Ένα επιπλέον συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Hess είναι πως οι κόρες των ματιών στους ανθρώπους μεγαλώνουν σημαντικά σε δύο ακόμη περιπτώσεις:
1. Όταν βρίσκουν την λύση σε κάτι που τους απασχολεί έντονα.
2. Όταν κάνουν μια πολύ πολύ σκανταλιάρικη σκέψη!!
Την επόμενη φορά πάντως που θα θελήσετε να διαπιστώσετε πόσο πολύ αρέσετε σε κάποιον δεν έχετε παρά να κοιτάξετε βαθιά μέσα στα μάτια του: Εάν οι κόρες των ματιών του έχουν μεγαλώσει επικίνδυνα τότε… πρόσω ολοταχώς!!