Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μια περίεργη διαγραφή


Δεν γνωρίζω το παρασκήνιο της διαγραφής του κου Θ. Λυμπερόπουλου που συνοδεύτηκε από μία λιτή ανακοίνωση του κου Μιχελάκη, μάλλον αμήχανη. Δεν γνωρίζω ακόμη το τι ακριβώς έχει προηγηθεί, όπως όλος ο κόσμος. Να ξεκαθαρίσω επίσης ότι δεν συμφωνώ με όλες τις τοποθετήσεις του κου Θ. Λυμπερόπουλου, ούτε με το συνδικαλιστικό του ύφος. Ούτε φυσικά με τα λεχθέντα μετά τη διαγραφή, εκ μέρους του. Βεβαίως δεν συμφωνώ, για λόγους γενικότερης αισθητικής και  με την προηγηθείσα επιλογή στη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη μεταφορών της ΝΔ του εν λόγω κυρίου.! Οι επιλογές δικαιώνονται και από την ανάποδη ξέρετε. Σε κάθε περίπτωση όμως η επιλογή από τον κο Α. Σαμαρά της διαγραφής στη συγκεκριμένη συγκυρία να σας πώ τι θυμίζει. Θυμίζει τον λοχαγό εκείνο, που τιμωρεί τον στρατιώτη του, επειδή στη μάχη σκότωσε τον αντίπαλό του. Αν όμως κε  Α. Σαμαρά σε δευτερεύοντα θέματα, όπως θεωρώ το συγκεκριμένο, γίνονται τέτοια λάθη, τι θα γίνει με σοβαρότερα ζητήματα που προκύπτουν;
Ίσως τέτοιου είδους υπερευαισθησίες, σε τέτοιες εποχές όπου ο λαός χειμάζεται και υποφέρει αποτελούν περιττή υπερβολή και πολυτέλεια. Άλλωστε τι ανησυχείτε; Μήπως το άμεμπτο και ηθικά πλασμένο ΠΑΣΟΚ και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ σας κάνουν κριτική γιατί δεν πήρατε θέση; Αλλοίμονό μας τότε!!
Amphiaraos

Φάκελος με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!!! ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ



ΠΑΣΟΚ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 120 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα κατά στελεχών του ΠαΣοΚ στάλθηκε προ τριών ημερών στα γραφεία του κινήματος στην οδό Ιπποκράτους! Η αποστολή του φακέλου προκάλεσε...
αναστάτωση στην ΕΛΑΣ και κυρίως στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αλλά και στην Κρατική Ασφάλεια που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ηδη έχουν ζητηθεί να υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο φάκελος στάλθηκε το μεσημέρι της Τρίτης . Περιείχε τρεις σφαίρες των 9 μμ και σημείωμα με αναφορά σε «άλλες σφαίρες που προορίζονται για τους "προδότες" του ΠαΣοΚ», όπως χαρακτηριστικά μνημονευόταν. Ο φάκελος είχε σταλεί με ταχυδρομική εταιρεία, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για τον αποστολέα του. Στελέχη του ΠαΣοΚ ενημέρωσαν την ηγεσία της ΕΛΑΣ και αστυνομικοί παρέλαβαν τον φάκελο, το σημείωμα και τις σφαίρες για περαιτέρω αναλύσεις. Απ' όλους ζητήθηκε να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα για την αποστολή του φακέλου και τη σχετική έρευνα. Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους φάκελοι με σφαίρες είχαν σταλεί προ αρκετών μηνών σε γραφεία δικαστικών λειτουργών. Ωστόσο όπως τόνισαν ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΣ ο φάκελος που στάλθηκε στο ΠαΣοΚ είχε σημαντικές διαφορές στη συσκευασία, στο σημείωμα και στις αναφορές από αυτά στα γραφεία δικαστών.
briefingnews.gr
Το είδαμε στο Λημέρι

ΣΟΚ για τα Σκόπια: «Είστε αμαθείς και εξοργιστικοί», τους λέει καθηγητής της Οξφόρδης!


Ο κ.Ρόμπιν Λέϊν Φοξ είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μιλώντας στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης για μία έκθεση που γίνεται στη χώρα του για τη Μακεδονία, έκανε μια τόσο δήλωση που είναι βέβαιο ότι θα έχει προκαλέσει ταραχή στην ηγεσία των....
Σκοπίων.
Είναι μια δήλωση που κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έχει τολμήσει να κάνει.
Δείτε τη σε βίντεο

ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ...




Αν και έφαγε τα μούτρα του ο Καστανίδης όταν έφερε το νόμο αυτό στη διαβούλευση όπου το 100% των σχολιαστών ξεφτίλισαν το Καστανοφασιστοειδές, τελικά πέρασε ο Νόμος, υπερψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ από σήμερα. Από σήμερα δηλαδή όποιος πει κακή λεξούλα πχ για τα αλβανικά αποβράσματα με τα καλάσνικοφ που βιάζουν μανάδες μπροστά στα παιδιά τους, θα πηγαίνει φυλακή. Ας έλθουν λοιπόν να μας πιάσουν να μας πάνε φυλακή. Ο ξενολαγνικός και αντιρατσιστικός φασισμός δεν θα περάσει. Θα πρέπει πρώτα να πάει ο Καστανίδης, ο Γιωργάκης και οι άλλοι σοσιαλφασίστες να μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα και μετά μπορεί να περάσει. Δεν θα μου πει κανείς σοσιαλησταρχος
το πως, το τι θα πιστεύω, θα διαπιστώνω και θα αισθάνομαι για τα αλλοδαπά ζώα που μπουκάρουν στα σπίτια, βιάζουν, ξεδοντιάζουν γριούλες και ξυλοκοπούν και σφάζουν ανήμπορους παππούδες. 
Τον δικό μου πατέρα έστειλαν αλβανοί στην εντατική για ένα μήνα με σπασμένο το κεφάλι και στο δικό μου αστυνομοαφύλακτο σπίτι μπούκαραν αλβανοί και άλλοι τυχοδιώκτες καθάρματα της αλλοδαπής, δεν άνοιξαν το κεφάλι του πατέρα του Καστανίδη, ούτε του Γιωργάκη, ούτε μπούκαραν στα σπίτια εκείνων, γιατί αυτούς τους φυλάνε από 16 διμοιρίες ενώ όταν τους φωνάζω εγώ να με προστατέψουν εκείνοι παίζουν το πουλάκι τους αδιάφορα... Τσακάτε τα παπάρια μου λοιπόν, το πολύ πολύ να σας ξεφτιλίσω και στα δικαστήρια. Και βέβαια περιμένω να στείλετε ως ρατσιστές στα δικαστήρια και όσα αναρχοπρεζόνια καίνε Ελληνικές σημαίες και όσα αλμπανά βγάζουν τραγουδάκια εξυβρίζοντας τους Έλληνες και την Ελλάδα που τους έκανε ανθρώπους αν και παίζεται και αυτό.... Τέλος είναι καιρός πια να φάνε και τις μηνυσούλες τους οι κάθε λογής Λοβέρδοι που ζητάνε νοσήλια και ιατροφαρμακευτική κάλυψη από τους σκληρά φορολογούμενους Έλληνες ενώ τα παρέχουν όλα αυτά και πολλά περισσότερα εντελώς δωρεάν στους αλλοδαπούς. Εάν αυτό δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων τότε τι είναι ρατσισμός;
ygro-pyr

ALORS, C’EST LA GUERRE. ΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΕΜΟΣ…


 Αργότερα, στα απομνημονεύματά του, ο Γκράτσι, ντροπιασμένος αλλά καθυστερημένα, θα γράψει για τη στιγμή αυτή :
« …ο ηλικιωμένος αυτός άνθρωπος που στεκόταν εκεί μπροστά και το Έθνος του, είχανε προτιμήσει στην υπέρτατη εκείνη στιγμή, την οδό της θυσίας παρά την ατίμωση…».
Αλλιώς ξεκίνησα να είναι ο τίτλος του άρθρου αυτού : ‘’ΕΧΟΥΜΕΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ…’’ και αλλιώς μου προέκυψε. Τί σου κάνει αυτή η σκέψη μερικές φορές.
Θέλεις οι μέρες της Επετείου που πλησιάζουν, θέλεις η φράση στα Γαλλικά του Ι. Μεταξά που μου ήρθε στο μυαλό ξαφνικά, τον άλλαξα. Όσοι διαβάσετε το άρθρο, θα κρίνετε αν είχα δίκιο ή όχι.
Γιατί ‘’ΠΟΛΕΜΟΣ’’ και στους δύο τίτλους; Για να εξηγήσω ότι από τους αρχαίους χρόνους, έως και τις πριν λίγες δεκαετίες, ο ΕΧΘΡΟΣ ήταν εμφανής, ήταν απέναντι στον οποιονδήποτε λαό, στην περίπτωσή μας, στον Ελληνικό και ήξερε τί περίπου έπρεπε να κάνει. Αν μετρούσε τις δυνάμεις του και την ψυχή του και έκρινε ότι είναι ισχυρότερος από τον αντίπαλο, πολεμούσε. Αλλιώς, έκανε πίσω (αν και δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιο παράδειγμα που έκανε πίσω). Ο ΕΧΘΡΟΣ όμως ήταν εκεί, στεκόταν απέναντι, τον έβλεπε, τον ήξερε. Πολύ παλιά ήταν οι Πέρσες, αργότερα οι Ρωμαίοι, μετά οι Άραβες, μετά οι Τούρκοι, πιο πρόσφατα οι Ιταλοί και οι Γερμανοί. Ακόμα και στον Εμφύλιο, ο υποτιθέμενος εχθρός, οι μισοί Έλληνες, ήταν απέναντι από τους άλλους μισούς.
Μετά τη λήξη όμως του 2ου Π.Π με τη ρήψη της Ατομικής Βόμβας στις δύο πόλεις της Ιαπωνικής Αυτοκρατορίας, όλες οι μεγάλες δυνάμεις, έψαχναν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να ψάχνουν ΌΠΛΑ, που να μην καταστρέφουν τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ της υπό κατάληψη χώρας που έχουν βάλει στο μάτι. ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΘΙΚΤΕΣ, τους κοστίζει λιγότερο. Στη μία περίπτωση πρέπει να υπάρξουν Στρατός, Οπλικά Συστήματα, απώλειες Στρατιωτικού Προσωπικού και από τις δύο πλευρές, καταστροφή Υποδομών. Στην άλλη περίπτωση, το κόστος περιορίζεται μόνο στο τύπωμα χαρτιού, που με τη χρήση του Τόκου, μετατρέπεται σε Νόμισμα… Παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο, χρειάζονται και κάποιες επιπλέον ενδιάμεσες ενέργειες που θα δούμε πιο κάτω, αλλά το κόστος είναι σαφώς μικρότερο.
Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ : ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΖΩΝ & ΑΤΟΜΩΝ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
Όσοι δεν το καταλαβαίνουν, οφείλεται ίσως στο ότι αυτός ο Πόλεμος, διαρκεί εδώ και τρεις δεκαετίες, τουλάχιστον…
Είναι αργός, αλλά συνεχής. Είναι σε πολλά μέτωπα, αλλά συγκεκαλυμμένος. Είναι έτσι σχεδιασμένος, ώστε οι περισσότεροι από εμάς, να μην μπορούμε να τον συλλάβουμε στο μυαλό μας. Είναι σαν ένα παζλ, που μόνο όταν ενώσεις σε σειρά όλα τα κομμάτια του, μπορείς να δεις την εικόνα που απεικονίζει (και να είστε σίγουροι πως είναι τρομακτική).
Μετά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, όποιος μιλούσε για Ελλάδα, για Θρησκεία, για Οικογένεια, για Αξίες, για Ιδανικά, γιαΠαράδοση, για Ελληνικούς Δημοτικούς Χορούς, για Ελληνικά Ήθη και Έθιμα, για Ελληνική Γλώσσα και Παιδεία, για Αρχαία Ελληνικά, για Ελληνική Ιστορία, αυτομάτως του κολλούσαν το ταμπελάκι του ‘’Οπισθοδρομικού’’, του ‘’Αναχρονιστή’’, του ‘’Ακροδεξιού’’, του ‘’Εθνικιστή’’. Έτσι όλα αυτά μπήκαν στην άκρη, ξεχάστηκαν, καταπιέστηκαν (αλλά ευτυχώς δεν έσβησαν…).
Καταργήθηκε το πολυτονικό της Ελληνικής Γλώσσας, για ευκολία…. Οι παλιοί όμως έλεγαν ‘’η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει’’, δείχνοντας έτσι την δύναμη της έκφρασης, ως εργαλείο της ανθρώπινης σκέψης και διανόησης.
Έπρεπε να μας κάνουν μαλθακούς, αντιπαραγωγικούς, να μας κοιμίσουν. Από επαγγελματίες, αγρότες, βιοτέχνες, παραγωγούς, εμπόρους, οδήγησαν τον περισσότερο κόσμο να γίνει Δημόσιος Υπάλληλος, Θυρωρός σε πολυκατοικίες και κτίρια και άλλα παρεμφερή επαγγέλματα (χωρίς να αμφισβητώ την αξία και τη χρησιμότητα των συγκεκριμένων εργατικών τάξεων, όταν κυμαίνονται σε λογικά αριθμητικά επίπεδα, κάνουν σωστά τη δουλειά τους και πληρώνονται από την παραγωγή του Ιδιωτικού Τομέα και όχι μέσω Δανείων). Έδωσαν Επιδοτήσεις στους Αγρότες και προτιμούσαν να θάβουν στις Χωματερές τις παραγωγές τους, αντί να τις πουλούν, ενώ τους υποχρέωναν να ‘’αποσύρουν’’ ντόπιες Ελληνικές ποικιλίες και να τις αντικαθιστούν με υβρίδια.
Άφησαν ανεξέλεγκτη τη Διαφθορά και έτσι όλοι ήθελαν ‘’να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι’’, ενώ όσοι δεν το έκαναν ένοιωθαν ‘’@@λάκες’’…
Άφησαν ανοιχτά τα Σύνορα της Χώρας, δίχως ξεκάθαρη Μεταναστευτική Πολιτική, με αποτέλεσμα να εισρεύσουν στην αρχή χιλιάδεςΛαθρομετανάστες από τα Βόρεια & Βορειοδυτικά σύνορά μας (Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Πολωνοί), δίχως κανείς να ξέρει ‘’από πού κρατά η σκούφια’’ του καθενός, πού μένει εδώ που ήρθε, πώς ζει, πού εργάζεται. Αν τολμούσες να πεις έστω μια κουβέντα για όλο αυτό το ανεξέλεγκτο σκηνικό που στηνόταν γύρω σου, ήσουν ‘’Ρατσιστής’’… Κάποιοι, πολλοί είναι η αλήθεια, ‘’πονηροί’’ Έλληνες, τους εκμεταλλεύτηκαν και συνεχίζουν και σήμερα να το κάνουν, δίνοντάς τους μικρότερα μεροκάματα και έχοντάς τους ανασφάλιστους, πλουτίζοντας υπέρμετρα εις βάρος τους και πολεμώντας έτσι μέσω του Αθέμιτου Ανταγωνισμού τους αντιπάλους τους. Παραγκώνισαν έτσι τους Έλληνες Οικοδόμους, Υδραυλικούς, Ελαιοχρωματιστές, εργάτες στη συγκομιδή της Αγροτικής Παραγωγής. Έριξαν τα μεροκάματα, δίχως όμως να πέσουν και οι τιμές των παραγόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών, απλά κάποιοι κέρδιζαν περισσότερα. Αύξησαν όμως παράλληλα τις ανάγκες για Υποδομές και το κόστος συντήρησής τους, αφού πλέον χρειαζόμασταν περισσότερα Σχολεία, Νοσοκομεία, Υπηρεσίες, Υπαλλήλους, Αναλώσιμα, δίχως να έχουν συνεισφέρει μέσω των Φόρων, των Εισφορών ή των Κρατήσεων σε κάτι από αυτά.
Γιατί να το κάνουν άλλωστε, αυτοί ή οι Έλληνες ‘’αφεντικά τους’’, αφού είχαμε Δωρεάν Παιδεία, Δωρεάν Υγεία, Δωρεάν…. Το ανεξέλεγκτο της υπόθεσης, άνοιξε την όρεξη και σε επίδοξους ‘’εποικιστές’’ από τις Αραβικές, Ασιατικές και Αφρικανικές χώρες, Ισλαμικών πεποιθήσεων, που άρχισαν να περνούν κατά χιλιάδες τα Χερσαία και Θαλάσσια Σύνορά μας, με την ανοχή των Ελληνικών Αρχών Ασφαλείας και του Ελληνικού Στρατού και του Λιμενικού, ενώ γύρω τους είχε στηθεί ένα γαϊτανάκι από Μ.Κ.Ο και εκατομμύρια ευρώ (προερχόμενα συνήθως από Κεφάλαια ‘’Πολυπολιτισμικών’’ Ιδρυμάτων με ‘’άρωμα Σόρος’’) που κάποιοι λάμβαναν αφειδώς, για να το παίζουν ‘’Αντιρατσιστές’’.
Το πρώτο μεγάλο χτύπημα αυτού του νέου πολέμου, ήρθε με το Σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, το 2001, όπου 35.000.000.000.000 Δραχμές ή 102.714.600.146,74 Ευρώ, ‘’έκαναν φτερά’’ από τις τσέπες και τις καταθέσεις Αγροτών, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Υπαλλήλων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα και πήγαν στις μεγάλες και βαθιές τσέπες ‘’Επενδυτών’’ – ‘’Golden Boys’’ – Τραπεζών κτλ. Αυτά τα χρήματα έλειψαν από την παραγωγή, από επενδύσεις, από την κατανάλωση, από την Αγορά γενικώς.
Για να αντισταθμιστεί η έλλειψη αυτή, τα Τραπεζικά Ιδρύματα, ξεκίνησαν να δίνουν αφειδώς, Δάνεια και Πιστωτικές Κάρτες, δίχως αυστηρό έλεγχο και δίχως να υπολογίσουν τα πιθανά ρίσκα μιας μεγάλης ύφεσης. Τα αποτελέσματα αυτού του χτυπήματος τα βλέπετε σήμερα γύρω σας, με χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τις Τράπεζες έτοιμες να τιναχτούν στον αέρα από τις επισφάλειες(που όταν γίνει αυτό, θα τις πληρώσει πάλι ο Ελληνικός Λαός, όπως ήδη θα πληρώσει τα πρώτα 800.000.000 Ευρώ για την Proton του κ. Λαυρεντιάδη).
Το επόμενο μεγάλο χτύπημα, ήταν το Σκάνδαλο της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, με τεράστιες Υπερκοστολογήσεις και εκτός Προϋπολογισμού στο μεγαλύτερο μέρος τους. Τα Δάνεια για τη Διοργάνωση πάλι στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, τα Κέρδη της Διοργάνωσης, πάλι σε λίγες και βαθιές τσέπες Ελλήνων και Ξένων Μεγαλοεργολάβων και Προμηθευτών.
Η αφορμή για την τελική επίθεση που δεχόμαστε τα τελευταία έξι χρόνια, δόθηκε κατά τη γνώμη μου από την Ελληνορωσική προσέγγιση στο θέμα των Ενεργειακών Αγωγών και την άρνηση ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ λόγω του προβλήματος της Ονομασίας του Κρατιδίου, από τον Κ. Καραμανλή. Την άποψή μου βέβαια την έχω εκφράσει εδώ : ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ) 21-07-11, ενώ στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον ‘’Αόρατο Πόλεμο’’ που παιζόταν από το 2004-2009 :
Τα υπόλοιπα τα ζείτε, όπως κι εγώ φυσικά, εκτός κι αν είστε σε άλλη χώρα : Εκλογές 2009, Υπαγωγή της χώρας στον έλεγχο της Τρόϊκας με δόλιο τρόπο, Φόροι, Περικοπές Μισθών και Συντάξεων, Έκτακτες Εισφορές, Αγανακτισμένοι σε όλη την Ελλάδα, άπειρο ξύλο και δακρυγόνα στο Σύνταγμα από τα Μ.Α.Τ – ΕΚΑΜ – ΥΜΕΤ. Μπορείτε να τα φρεσκάρετε στη μνήμη σας ή να φρεσκάρετε τη μνήμη κάποιων που ίσως ξεχνάνε πιο εύκολα, απλά και μόνο διαβάζοντας τους τίτλους των παρακάτω συνδέσεων :
Τα πρώτα πραγματικά θύματα αυτού του πολέμου, μπορείτε να τα δείτε στα παρακάτω άρθρα :
ενώ μόλις πριν δύο μέρες, αν δεν το ακούσατε, αρχίσαμε να έχουμε και τα πρώτα ‘’θύματα’’ στον παιδικό πληθυσμό, περισσότερα εδώ :
Ενώ θύματα είναι κι αυτοί εδώ :
Τέλος, φθάνουμε στους τελευταίους 2-3 μήνες, όπου πιστεύω να παρατηρείτε κι εσείς, όσο κι αν θέλουν τα Καθεστωτικά Μ.Μ.’’Ε’’ να σας τα κρύψουν, μια απότομη έξαρση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΑΙΩΝ, ΕΝΟΠΛΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ. Μερικές αναφορές μπορείτε να δείτε πιο κάτω και να κρίνετε μόνοι σας. Κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν πως αυτό οφείλεται στην Οικονομική Κρίση που περνά η χώρα, την έλλειψη εργασίας και άλλες φαεινές ιδέες… Η αλήθεια όμως βρίσκεται
εδώ
εδώ
εδώ
και εδώ
Αν απ’ όλα τα παραπάνω, σας έλειπε κάτι για να συμπληρώσετε την εικόνα του ‘’ΠΟΛΕΜΟΥ’’, οι Ξένες Δυνάμεις Κατοχής ή Καταστολής, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μου :
Αν μετά απ’ όλα τα παραπάνω, δεν πειστήκατε ότι έχουμε ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕΤΩΠΑ και ότι πρέπει να αφήσετε, το Τηλεχειριστήριο της Τηλεόρασης στον καναπέ που είναι ζεστός ακόμα από τον κώλο σας, το Πληκτρολόγιο του Υπολογιστή σας που νομίζετε ότι είναι Καλάσνικοφ και θα νικήσετε με αυτό τον εχθρό, το Κινητό σας που έχουν λιώσει τα πλήκτρα από τα Likeστο Facebook και τα Tweets και να σκεφτείτε τρόπους πραγματικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ [εγώ πρότεινα με το φτωχό μου το μυαλό αυτό εδώ :200 ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΒΑΖΩ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟ) 31-08-11],εγώ δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
Ούτε βέβαια θα κάτσω εδώ να κλαίω τη μοίρα μου και να μου κάνουν το μυαλό χυλό, με τις Φοροκάρτες, την Κάρτα του Πολίτη, τα Έκτακτα (=Μόνιμα) Τέλη, τα Ηλεκτρονικά Έσοδα-Έξοδα του Σπιτιού και ότι άλλο Μέτρο μπορεί να κατεβάσει το μυαλό του κάθε ανέραστου, ανεγκέφαλου, τυχάρπαστου, ανεπάγγελτου, οσφυοκάμπτη και δοσίλογου πολιτικάντη. Ούτε πρόκειται να ξεκινήσω να παίρνω αντικαταθλιπτικά. Θα μεταναστεύσω, παρ’ όλο που προς το παρόν δουλεύω, αλλά πλέον, όχι για να συντηρώ την Οικογένειά μου αλλά για να πληρώνω Τέλη – Φόρους – Ασφαλιστικές Εισφορές – Δ.Ε.Η – Ο.Τ.Ε – ΕΥΔΑΠ και πάει λέγοντας. Αυτό δεν το αξίζω ούτε εγώ, ούτε η Οικογένειά μου, ούτε κανείς από όλους τους πραγματικούς Έλληνες. Δεν θα μεταναστεύσω όμως προς τους γνωστούς προορισμούς, που θεωρητικά έχουν επίπεδο ανάλογο της προ 2009 Ελλάδας, γιατί κι εκεί αν ψάξετε, θα δείτε ότι ξεκινούν να εφαρμόζουν όσα σας περιέγραψα στο άρθρο. Αλλά για αυτό το θέμα και τα όσα έχω βρει μέχρι στιγμής, σε επόμενη ανάρτηση (Ποιος ξέρει, αυτοί μπορεί να νομίζουν ότι πετυχαίνουν το σκοπό τους, αλλά για σκεφτείτε περισσότερους Έλληνες σε κάθε γωνιά της Γης…ο χειρότερος εφιάλτης τους).
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ-ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, σκεπτόμενους & όχι Διαδηλωτές του Όχλου και της άμορφης Μάζας, ούτε Καναπεδάκηδες που ξέρουν μόνο να βρίζουν και να φωνάζουν και να νοιώθουν ότι αντιστάθηκαν συμφωνώντας δια της τηλεοράσεως με τον Λαζόπουλο.

Στο ζέσταμα...

Αντίθεση..

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Χριστούγεννα και Πάσχα υποχρεωτικές άδειες στον Στρατό!

Τι συμβαίνει επιτέλους σε αυτή τη χώρα;

Εχτές δημοσιεύσαμε ένα άρθρο για τους μισθούς των Αστυνομικών που έφτασαν σε σημείο μετά από τα χαράτσια της Κυβέρνησης να λάβουν ως αμοιβή –κάποιοι από αυτούς- το αστρονομικό ποσό των... ΜΗΔΕΝ ευρώ!

Δεν πέρασε μια μέρα, και δεκάδες μηνύματα έφτασαν στο mail box μας αυτή τη φορά από Στρατιωτικούς!

Σύμφωνα με καταγγελίες λοιπόν, επιβάλλεται στους ....Στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, δεκαπενθήμερη άδεια ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα! Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο, ο Στρατός μιας χωρας να, υποχρεώνεται σε ΑΔΕΙΑ και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται, σε μια περίοδο, που όλοι θέλουν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για τις οικογένειές τους!

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με αρμοδίους σε υπηρεσίες αλλά στάθηκε αδύνατο να διασταυρώσουμε την είδηση, μιας και κανείς δεν… γνώριζε τίποτα!

Και εδώ προκύπτει ένα δεύτερο ερώτημα! Οι καταγγέλλοντες υπέστησαν κάποιου είδους ομαδικό ντελίριο ή κάποια παράκρουση και καταγγέλλουν τέτοια ψεύδη;

Ερωτάμε λοιπόν δημόσια , τους υπεύθυνους του ΓΕΕΘΑ και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εάν και πόσο αληθεύουν τέτοιες σοβαρές καταγγελίες!

Θα δώσουν φέτος τα Χριστούγεννα άδεια άνευ αποδοχών σε αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων; Και αν ναι, γιατί δεν δίδουν καλύτερα άδεια άνευ αποδοχών στους 300 της βουλής, έτσι για να μείνει η χώρα αφύλακτη τόσο στρατιωτικά όσο και πολιτικά; άλλωστε θα είναι μια δίκαια κίνηση εκ μέρους της «ομάδας» που κυβερνά τη χώρα μας!

Ήδη, απ ότι ενημερωνόμαστε, οι υπηρεσίες του Στρατού, έχουν μειωθεί κατά πολύ. Κατά μέσο όρο, από 6 υπηρεσίες που εκτελούσε κάποιος υπαξιωματικός ή αξιωματικός έχουν μειωθεί στις 3 με 4!!!

Μήπως λοιπόν κάποιος επιτέλους σε τούτη εδώ τη χώρα, μπορεί να μας πει, ποιος αποφασίζει ακόμα και για την άμυνά μας; Μήπως τελικά, υπάρχει ένα πολύ ποιο οργανωμένο σχέδιο απ ότι νομίζουμε;

Βασ. Κόκκινος > Αρκούν 30 βουλευτές για να καθήσει στο σκαμνί ο Παπανδρέου!

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ… 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ…!!!. Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα “Αξία”. Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με.... κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι…«εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του… Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν… την άσκηση… ποινικής δίωξης …!!!. 
Είναι πολύ ενδιαφέρον και κάνοντας κλικ επάνω στην φωτό έχετε την άνεση να το διαβάσετε…

Κυνική δήλωση Βενιζέλου για τους στρατιωτικούς

Δήλωση βόμβα από τον Υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο πριν από λίγο στη Βουλή την ώρα που οι συνταξιούχοι Στρατιωτικοί διαδήλωναν και πάλι έξω από το Υπ. Άμυνας.
Για να δικαιολογήσει (!) το χαράτσι του 40% της μείωσης της σύνταξης σε όσους συνταξιούχους έχουν αποχωρήσει από τις υπηρεσίες τους και είναι κάτω των 55 ετών, ο Βενιζέλος επιτέθηκε εναντίον τους λέγοντας ότι το δημόσιο δεν πρέπει να τους πληρώνει εφ’ όρου ζωής.
«Εάν κάποιος κάνει χρήση του ευεργετικού δικαιώματος και συνταξιοδοτηθεί στα 25 εργάσιμα χρόνια, πόσα χρόνια ακόμα μπορεί να παίρνει σύνταξη; Όταν έχεις 25 χρόνια εισφορών πόσα χρόνια σύνταξη μπορείς να παίρνεις 40; Στέλνω το εξής μήνυμα: Όσοι έκαναν ή κάνουν χρήση τέτοιων διατάξεων σε νεαρή ηλικία πρέπει να υπαχθούν σε κάποιοι περιορισμό προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Και να έχουν άλλα εισοδήματα να τραφούν από αυτά…»…!!!
Εξήγησε ότι πολλοί από τους συνταξιούχους στρατιωτικούς έχουν αποστρατευθεί λόγω του ότι υπηρετούσαν σε ειδικές κατηγορίες (υποβρύχια, βατραχάνθρωποι) σε ηλικία ακόμα και 40 ετών. Αυτοί, είπε υπηρέτησαν και 15 χρόνια (όταν  αποστρατεύθηκαν) αλλά δεν πλήρωναν διπλές εισφορές. Τώρα δηλαδή, είναι συνταξιούχοι 45 ετών και παίρνουν πλήρη σύνταξη.
Δεν είπε όμως ότι τα πλασματικά χρόνια για να βγουν στη σύνταξη νωρίτερα από ότι προβλεπόταν για άλλους λόγω ειδικών συνθηκών τους τα είχε παραχωρήσει το κράτος…
Και το λέει ο Βενιζέλος για τους στρατιωτικούς που δεν γνώρισαν Κυριακές και γιορτές και που διέτρεχαν την Ελλάδα απ’ άκρο εις άκρο σε κάθε στρατόπεδο και κορυφή βουνού.
Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.
Πιο κυνική δήλωση δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα στη Βουλή.

Η εποχή του Όργουελ έφτασε

Η ιδιωτική κεντρική τράπεζα της Αμερικής, με το παραπλανητικό όνομα Federal Reserve Bank, ανακοίνωσε σχέδιο παρακολούθησης των μπλόγκερς, και των χρηστών του Facebook, με σκοπό να εξακριβώσει  το αν κάποιοι  από αυτούς ασκούν κριτική στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, με απόψεις που θα μπορούσαν να βλάψουν την οικονομία της χώρας.
Η Federal Reserve ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με εταιρία, που θα συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορα κοινωνικά δίκτυα, και στη συνέχεια θα την ενημερώνει.
Η εν λόγω ανακοίνωση σχετίζεται και με τις πρόσφατες προσπάθειες της αμερικανικής κυβέρνησης να ελέγξει την κοινή γνώμη, μέσα από την χειραγώγηση των πόρων του διαδικτύου.
Τον περασμένο μήνα, ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με παροχείς όπως είναι το Facebook, προκειμένου να συλλέξει και να αναλύσει υλικό που ανεβαίνει στο διαδίκτυο με αντιπολεμικό περιεχόμενο, έτσι ώστε να ερευνηθεί για το αν πρόκειται για «εχθρική προπαγάνδα».
Αυτό βέβαια το υλικό, μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί ώστε να φιμωθούν όσες φωνές συνεχίζουν αντιστέκονται στις άσκοπες στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ ανά τον κόσμο.
Τέλος, όλα αυτά σχετίζονται άμεσα με ένα πρόγραμμα του αμερικανικού πενταγώνου, που ξεκίνησε στη διάρκεια της προεδρίας του George W. Bush, και που είχε σκοπό του την ίδρυση μιας ομοσπονδιακής υπηρεσίας προπαγάνδας, η οποία και θα ήλεγχε το τι είδους πληροφορίες σχετικά με τον πόλεμο, θα μπορούσαν να διακινούνται μέσω του διαδικτύου.

http://www.antinews.gr/2011/10/14/127265/

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

GNR - EUROGENDFOR


Άς ετοιμαζόμαστε.Εμείς ενα έχουμε να πούμε.Άν είναι εδω οι δυνάμεις κατοχής,ας ετοιμαστούν να γυρίσουν πίσω μέσα σε φέρετρα,κερασμένα απο τον Ελληνικό λαο.

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της



H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε. Ο μόνος χώρος που μπορεί να...
φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα. Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα. Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας. Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας.