Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης: «Ο Σημίτης εκβίαζε τον Εφραίμ!»


Μάλιστα, ο πατέρας Μουλατσιώτης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι: «Ο κ. Σημίτης, επί πρωθυπουργίας του, είχε καλέσει στο γραφείο του τον ηγούμενο Εφραίμ, όπου τον εκβίασε να συνηγορήσει και κατά συνέπεια να υπογράψει την ....
μεταβίβαση οικοπέδων που ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου».

«Έρχεται η ώρα της… εκκλησίας!»

Ξεκαθάρισε πως οι έντονες αντιδράσεις από πλευράς τόσο της Ελληνικής Eκκλησίας όσο και των ξένων Πατριαρχείων είναι δικαιολογημένες, καθώς η προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ «δεν αποτελεί ένα απλά προσωπικό ζήτημα, όπως στην περίπτωση του πατέρα Ιάκωβου Γιοσάκη» καθώς όπως υπογράμμισε: «απώτερος στόχος πολιτικών και δικαστικών κύκλων είναι η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία».

Παράλληλα, τόνισε πως η Ελληνική κυβέρνηση «βρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή πλέον, με αποτέλεσμα τον απόλυτο εξευτελισμό και την καταδυνάστευση του ελληνικού λαού» καθώς και ότι «υπακούει πιστά κάθε εντολή που λαμβάνει από την Αμερική και την Γερμανία».

Επισήμαινε ότι εκτός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και 50 μητροπολιτών, υπέρ του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, έχουν ταχθεί και «τα Πατριαρχεία της Ρουμανίας και της Γεωργίας, τα οποία τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποφεύγουν να αναφέρουν».

«Δεν είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη!»

Σαφείς αιχμές κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης άφησε με δηλώσεις του στο newsbomb.gr (ηχητικό ντουμέντο στο κάτω μέρος του θέματος), ο πατέρας Μουλατσιώτης.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως: «Δυστυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόπιστοι δικαστικοί με κύρος και προσωπικότητα. Ωστόσο, δεν τους αφήνουν να τελέσουν ορθώς την δουλειά τους, όπως για παράδειγμα οι οικονομικοί Εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν».

Υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να κρίνεται ένοχος ο Εφραίμ χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πολιτική ευθύνη. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι φταίνε και οι δύο» και συμπλήρωσε: «Η ίδια η Βουλή αθώωσε όλους τους πολιτικούς που εμπλέκονταν στην εν λόγω υπόθεση. Είναι προφανές ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια».

«Όλα άρχισαν από ρουσφέτια βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ!»

O πατέρας Μουλατσιώτης χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό ως τον «μοναδικό ιθύνοντα νου της πολύκροτης υπόθεσης», ενώ αποκάλυψε πως: «Όλα ξεκίνησαν από ρουσφέτια που έταξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Πεταλωτής σε ιδιοκτήτες σπιτιών που είχαν χτίσει σε οικόπεδα που ανήκαν στη Μονή Βατοπεδίου».

«Οι περισσότεροι εκ των ιδιοκτητών ήταν ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ζήτησαν από βουλευτές και στελέχη του κόμματος να τους μεταβιβάσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας που ανήκαν στη Μονή. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως η Μονή Βατοπεδίου δεν ισχύει η χρησικτησία». 

Τέλος, υποστήριξε ότι είναι: «Τουλάχιστον αυστηρή η προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ» ενώ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι στο βούλευμα κατά του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος είναι πιθανόν στο μέλλον να διαπράξει και άλλα εγκλήματα.

«Πώς είναι δυνατόν να αναφέρεται ότι ο γέροντας είναι επικίνδυνος να προβεί και σε άλλα αδικήματα; Ουδέποτε απασχόλησε ξανά την δικαιοσύνη τα τελευταία τρεισήμισυ χρόνια, γιατί πολύ απλά πιέστηκε να υπογράψει από τον κ. Σημίτη», ολοκλήρωσε ο αρχιμανδρίτης.
πηγή

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση


Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order – NWO, ΝΠΤ) αναφέρεται στην επιχειρούμενη εγκαθίδρυση μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.
Το κεντρικό θέμα στις συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις γύρω από την ΝΠΤ, είναι μια μυστική ελίτ, με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης, που συνωμοτεί με σκοπό να κυριαρχήσει στον πλανήτη, και να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες εθνικές κυβερνήσεις.
Η ΝΠΤ, μέσω της προπαγάνδας, προσπαθεί να πείσει και να δημιουργήσει συναίνεση στο ότι η αναπόφευκτη επικράτηση της μίας και μοναδικής παγκόσμιας διακυβέρνησης αποτελεί νομοτελειακή εξέλιξη, και πρόοδο.
Πολλοί εικάζουν πως συγκεκριμένα περιστατικά και δραστηριότητες τόσο στην παγκόσμια πολιτική, όσο και στην οικονομία, δεν είναι παρά ενορχηστρωμένες κινήσεις κάποιων κρυφών ομάδων που λειτουργούν παγκόσμια, μέσα από διάφορες βιτρίνες.
Τα ιστορικά γεγονότα θεωρούνται ως βήματα σε ένα συνεχιζόμενο οργανωμένο σχέδιο, προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια κυριαρχία μέσα από διαδικασίες λήψης αποφάσεων, που όμως παραμένουν κρυφές για τον πολύ κόσμο.
Σε ένα φυλλάδιο της του 1966, με τίτλο The Profound Revolution, η Αμερικανίδα συγγραφέας Mary M. Davison εικάζει ότι η συνωμοσία ξεκίνησε από διεθνείς τραπεζίτες που το 1913 ίδρυσαν την αμερικανική U.S. Federal Reserve. Στη συνέχεια (1921) ίδρυσαν και το Council on Foreign Relations, που λειτουργούσε ως μια σκιώδης κυβέρνηση.
Την εποχή που δημοσιεύτηκε το φυλλάδιο, ο πολύς κόσμος ταύτιζε τους διεθνείς τραπεζίτες  μα μια «παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία», οργανωμένη από την οικογένεια Rothschild.
Σύμφωνα με την συγγραφέα, πολύς κόσμος πιστεύει πως οι ΗΠΑ διοικούνται παρασκηνιακά από κάποιες μυστικές ελίτ, με σκοπό την υπαγωγή της χώρας στον σφιχτό  έλεγχο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Ο πολιτικός επιστήμονας David Rothkopf, που δεν είναι οπαδός της συνωμοσιολογίας, έγραψε ένα βιβλίο το 2008 (SuperclassThe Global Power Elite and the World They AreMaking), στο οποίο ισχυρίζεται πως τα 6 δισεκατομμύρια των ανθρώπων της γης, κυβερνώνται από 6.000 μόλις άτομα.
Μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνα, οι κυβερνήσεις των μεγάλων δυνάμεων προμήθευαν στον κόσμο την υπέρ-τάξη, μαζί με κάποιους ηγέτες διεθνών οργανισμών κλπ. όπως ο Πάπας, και με επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς, όπως οι Rothschild, και οι Rockefeller.
Σύμφωνα με τον Rothkopf, στις αρχές του 21ου αιώνα, η οικονομική ισχύς, ενισχυμένη από την εκρηκτική επέκταση  του διεθνούς εμπορίου, της διακίνησης, και των επικοινωνιών, κυβερνά πλέον απόλυτα.
Η δύναμη των κρατών έχει εξασθενήσει, και οι πολιτικοί ηγέτες έχουν καταντήσει απλοί μεσάζοντες της εξουσίας.
Αυτοί που κάνουν κουμάντο είναι οι ηγέτες του χρηματοπιστωτικού τομέα, των επιχειρήσεων, της αμυντικής βιομηχανίας, και μάλιστα μπαινοβγαίνουν στις κατά τόπους εθνικές κυβερνήσεις, χωρίς να ελέγχονται από τα εθνικά κοινοβούλια, ή στην περίπτωση των ΗΠΑ από το κογκρέσο.
Η δυσανάλογα μεγάλη τους ισχύς, μπορεί να είναι εποικοδομητική, αλλά παραμένει πάντα στα πλαίσια των ειδικών τους συμφερόντων, και ελάχιστοι είναι αυτοί που (παγκοσμίως) αντιδρούν, εφόσον μπορούν και κάνουν τις δουλειές τους.
Η εν λόγω θέαση ενός κόσμου που χαρακτηρίζεται από μια υπόγεια διαμάχη μυστικών ομάδων, δεν περιορίζεται στις απόψεις κάποιων λίγων συνωμοσιολόγων.
Υπάρχουν πολλοί ερευνητές, που έχοντας μελετήσει τις παγκόσμιες ελίτ, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εδώ και χρόνια, τα «παλιά χρήματα», έχουν ιδρύσει οργανώσεις και δεξαμενές σκέψης όπως είναι  οι  Bilderberg GroupBohemian ClubClub of RomeCouncil onForeign RelationsRhodes TrustSkull and BonesTrilateral Commission, κλπ. με μοναδικό και απώτερο σκοπό την επιβολή μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.
Αυτό θα γίνει, λένε, μέσω ελέγχων του ΟΗΕ, και μιας παγκόσμιας τράπεζας, που θα κυριαρχούν επί της οικονομίας, θα επιβάλλουν νόμους και κανόνες, θα ελέγχουν την ελευθεροτυπία συγκεντρώνοντας ιδιοκτησιακά τα ΜΜΕ, θα παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα, θα χρησιμοποιούν την κρατική τρομοκρατία και καταστολή, και μέσω της γενικευμένης ελεγχόμενης προπαγάνδας θα καλλιεργήσουν την λατρεία της προσωπικότητας γύρω από κάποιον «φωτισμένο» ηγέτη μαριονέτα, δημιουργώντας μια τεχνητή ιδεολογία για την ανάγκη της παγκόσμιας κυβέρνησης ως φυσικής κατάληξης της ανθρώπινης ιστορίας και προόδου.
Και αν εξετάσουμε όλα όσα γίνονται σήμερα στον κόσμο μας, οι παραπάνω συνωμοσιολόγοι δεν έχουν και πολύ άδικο.
Βασικά, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση. Οι ελίτ επιδιώκουν να φυλακίσουν την ανθρωπότητα σε μια ανταγωνιστική και υλιστική σύγκρουση. Η επερχόμενη όμως μάχη δεν θα διεξαχθεί μεταξύ φυλών, θρησκειών, ή εθνών.
Θα διεξαχθεί μεταξύ του καλού και του κακού, της ελευθερίας και της καταπίεσης, της αλήθειας και της προδοσίας.
Μεταξύ δηλαδή των δυνάμεων του σύμπαντος.
Θα είναι μια μάχη για τον Θεό.

World Mysteries

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ...Γέροντας Παίσιος !

 
ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ

Η σημερινή ρωσική ηγεσία θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν
με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.
Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους....
Τούρκους. Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».

Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο, δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί, ούτε οι Εβραίοι …; Αυτοί επικρατούν μια φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του.
Ο παλαιός Ισραήλ , οι παλαιοί ευσεβείς , που ήταν Εβραίοι, εκπαιδεύτηκαν επτάκις. Και εβδομήκοντα χρόνια ήσαν αιχμάλωτοι στους Χαλδαίους (τους σημερινούς Πέρσες). Μόλις τελείωσε ο κανόνας τους επανήλθαν. Ήταν μια παιδεία, ένα ράπισμα για να τους ξυπνήσει ο Θεός. Αυτοί, οι Εβραίοι, ήταν ο παλαιός Ισραήλ.
Σήμερα ο νέος Ισραήλ είμεθα εμείς. Η δική μας παιδεία όμως είναι εβδομηκοντάκις επτά και όχι επτάκις, διότι εμείς είχαμε τη γνώση .Το εβδομηκοντάκις επτά, που είναι η αιχμαλωσία μας (1453 Άλωση Κων/πόλεως) από το Ισλάμ, τώρα ακριβώς τελειώνει. Αυτός ήταν ο κανόνας του Θεού για τις αμαρτίες μας .
Ένα παρόμοιο είχε γίνει με τον ρωσικό λαό. Πριν 50 χρόνια μαζί με τον γέροντα μου, τον Ιωσήφ τον Έγκλειστο, συναντήσαμε ένα Ρώσο μοναχό, γέροντα. Για να τον ενισχύσουμε για τα δεινά του ρωσικού λαού και την δοκιμασία των πιστών από τον κομμουνισμό, θελήσαμε να του δώσουμε θάρρος, λέγοντας του λόγια παρηγοριάς. Αυτός όμως λέει : «Δεν είναι τίποτα, κανόνας είναι που θα κρατήσει εβδομήντα χρόνια». Εσύ πως το ξέρεις; ρωτήσαμε. Και η απάντηση του : «Το 1917 , όταν επεκράτησε ο κομμουνισμός, ο Χριστιανισμός εκηρύχθει εκτός νόμου, και όποιος σκότωνε Χριστιανούς ήταν ήρωας. Οι χριστιανοί πανικοβλήθηκαν και οι μεν πλούσιοι εδραπέτευσαν προς την Ευρώπη, οι δε άλλοι έτρεχαν στους ναούς, ελπίζοντας ότι ο Θεός θα κάμει θαύμα για να τους σώσει. Σε ένα μεγάλο ναό, των Αγίων Αποστόλων, μπήκαν πέντε περίπου χιλιάδες Χριστιανοί.
Οι μπολσεβίκοι όταν τους βρήκαν έβαλαν φωτιά στο ναό. Ένας από τους χριστιανούς δεν πέθανε. Είχε κατορθώσει να ανέβει ψηλά στους τρούλους και έμενε δίπλα από ένα παράθυρο και ανέπνεε. Αυτός λοιπόν μου είπε, ότι όταν ήρθε η ώρα που άρχισε ο κόσμος να πεθαίνει, κλαίγανε και φωνάζανε, παρουσιάστηκαν οι Δώδεκα Απόστολοι και τους είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν, διότι δεν το επιτρέπει ο Θεός. Είναι κανόνας για τις αμαρτίες μας που θα κρατήσει 70 χρόνια».
Αυτά μας είπε ο Ρώσος μοναχός 50 χρόνια πριν. Το διάστημα που διέρρευσε από τότε, είχα σχεδόν ξεχάσει τα λόγια του. Όταν όμως έπεσε ο χάρτινος πύργος του «ανατολικού ευδαιμονισμού», τότε το θυμήθηκα. Κάθισα και μέτρησα και είδα ότι ήταν ακριβώς εβδομήντα χρόνια. Τώρα και ο δικός μας κανόνας των εβδομηκοντάκις επτά τελειώνει και θα επανέλθουν. Τώρα ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοσθεί πολυτρόπως .
Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας, που είναι ο Ισλαμισμός και ο Καθολικισμός. Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν . Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο.Τους απογόνους τους, λοιπόν , θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί. Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν τη ζωή. Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη, ο Αρμαγεδών. Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει.
Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη ρώσικη ηγεσία (σ.σ. Γέλτσιν) η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς. Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν.
Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν, τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν .
Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους (γιατί τώρα είναι ανέγγιχτη), αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει , αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμα ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή .
Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.
Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
Όταν έγινε η πρώτη διάσπαση του ατόμου και κατασκευάστηκε η ατομική βόμβα, άκουσα ο ίδιος τον Αϊζενχάουερ να δηλώνει : «Σήμερα ευρισκόμεθα στα προπύλαια της ελληνικής μαθηματικής» .Είπε την αλήθεια ο κανίβαλος!
Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα – και θα το δείτε – ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη. 
Το κείμενο είναι αυτοτελές το 10ο κεφάλαιο από το βιβλίο: “Λόγοι χάριτος και Σοφίας” του Αγιορείτη μοναχού π. Μακαρίου Αγιαννανίτη, που αναφέρεται στον όσιο Γέροντα Παίσιο 

Το 2012 ας φερθούμε επιτέλους ως Έλληνες


Ολίγιστοι Φραγκολεβαντίνοι πολιτικοί υπαγορεύουν σε σπιθαμιαίους εγχώριους ομολόγους τους πως να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες παριστάνουν τους εκδότες και επιβάλουν τους λογιστές/τραπεζίτες τους ως πρωθυπουργούς.
Χαλιναγωγημένοι μεγαλοδημοσιογράφοι ισοπεδώνουν τα πάντα, ενδιαφερόμενοι μόνο για το ύψος του προσωπικού του λογαριασμού στην τράπεζα.
Αποτυχημένοι «επαναστάτες» ως διαχειριστές του συστήματος.
Δήθεν «αριστεροί» ως βολεμένοι απολογητές της καθεστηκυίας τάξης.
Ανεγκέφαλοι διανοούμενοι, … αδέξιοι δεξιοί, ατάλαντοι καλλιτέχνες, άφωνοι τραγουδιστές..
Ως κι ο τρομοκράτες έχασαν την έμπνευσή τους σε αυτήν την κατάντια και άρχισαν  να ληστεύουν περίπτερα για να επιβιώσουν
Τα έχουμε γράψει κι άλλες φορές αυτά. Αυτή όμως συνεχίζει να είναι η πραγματικότητα της ζωής μας. Μια μεγάλη δημοσκόπηση το παρόν και κάθε προσδοκία στο αόρατο μέλλον.
Στο τέλος του 2011 η Ελλάδα μοιάζει να τα έχει χάσει όλα. Εξουθενωμένοι και απογοητευμένοι οι Έλληνες δεν ελπίζουν πλέον σε τίποτα. Αλλά και δεν έχουν να χάσουν τίποτα άλλο.
Ας γίνει λοιπόν το 2012 η ρήση του μεγάλου Καζαντζάκη εγερτήριο σάλπισμα όλων των Ελλήνων: «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος».
Για να ξαναγίνουμε Έλληνες. Για να φερθούμε ξανά σαν Έλληνες.
Επειδή, ο κόσμος δεν πέθανε ακόμα. Δεν εγκαταλείφθηκε ακόμα στα χέρια των Τραπεζών. Οι εντεταλμένοι της παγκοσμιότητος και της Wall Street δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας αναγκάσουν να δουλεύουμε, να ζούμε και να σκεφτόμαστε το ίδιο με αυτούς.
Γιατί εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Εδώ είναι Μεσόγειος, γεννήτρα πολιτισμών. Εδώ μεγαλούργησαν έθνη φιλοσόφων και ποιητών, όταν οι σημερινοί δυνάστες μας δεν υπήρχαν καν.
Η κατάρρευση του παλιού κόσμου ενυπάρχει στις ανυπέρβλητες αντιφάσεις του. Αντιφάσεις που εκδηλώνονται σε κάθε μήκος και πλάτος της περιοχής μας, που συνενώνουν με μια αδιόρατη αλλά πανίσχυρη κόκκινη γραμμή τα ορθόδοξα μοναστήρια και τις εβραϊκές συναγωγές της Μεσογείου, τις κοιλάδες της Μεσοποταμίας και τις στέπες της Ρωσίας, την Κύπρο και τα βάθη του Αιγαίου, το Αφγανιστάν του Μέγα Αλέξανδρου και τις αιματοκυλισμένες πλατείες  της εξεγερμένης Μέσης Ανατολής. Εδώ, στην περιοχή μας, ορθώνεται σιγά – σιγά, αλλά ανελέητα, η αντίσταση των λαών στα ρομπότ των Τραπεζών και τους Ούνους της Ευρώπης.
Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει. Οι Έλληνες δεν θα υποκύψουμε. Θα ξεσηκωθούμε και θα βγούμε πάλι στους δρόμους, θα πάμε ξανά στις πλατείες και τις κάλπες για να θάψουμε οριστικά τα πολιτικά ζόμπι της Μεταπολίτευσης του 74 που επιμένουν να μας κυβερνούν. Και θα επιμείνουμε μέχρι τότε που ένας νέος εθνάρχης θα αναλάβει κατ΄ εντολήν μας την ιστορική ευθύνη της αναμόρφωσης της Ελλάδας. Της Ελλάδας των Ελλήνων. Όχι των τραπεζιτών, των εκδοτών, των εργολάβων και των νταβατζήδων.
Και θα περιμένουμε εκεί τον Αντώνη Σαμαρά . Τον Σαμαρά – οραματιστή, όμως, τον “ελυτικό” Σαμαρά  και όχι τον εγκλωβισμένο στην απαξιωμένη ΝΔ Σαμαρά. Τον ηγέτη ενός νέου πατριωτικού συνασπισμού δυνάμεων που θα συσπειρώσει Έλληνες από όλες τις κοινωνικές τάξεις και θα τους αντιπαρατάξει στις δυνάμεις του ανθελληνισμού, της εθνικής μειοδοσίας και του ενδοτισμού. Για την Ελλάδα του 2021!
Ας γίνει λοιπόν το 2012 η αρχή για την οικοδόμηση της ελπίδας.
Όλοι και ο καθένας μόνος του πρέπει να σηκώσουμε πιο ψηλά την Ελλάδα.
Κι αυτή είναι η καλύτερη ευχή που μπορούμε να σας δώσουμε για το 2012: Να ξαναγίνουμε Έλληνες. Να φερθούμε σαν Έλληνες.
Κι ας θυμηθούμε έστω για μια στιγμή τον Άγγελο Σικελιανό:
Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απ’ την Ελλάδα.
Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απ’ τον κόσμο!
Ομπρός, οι δημιουργοί!… Την αχθοφόρα ορμή Σας στηλώστε με κεφάλια και με πόδια…
 Factorx