Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Πούτιν: Καμία περίπτωση αναθεώρησης των εκλογικών αποτελεσμάτων στη Ρωσία


Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει αναθεώρηση των εκλογικών αποτελεσμάτων είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας ενώπιον υποστηρικτών του κινήματος “Ενωμένη Ρωσία”.
Αυτή η δήλωση έρχεται ως απάντηση στις διαδηλώσεις που γίνονται στη Ρωσία για το αποτέλεσμα των εκλογών που παρουσιάστηκε ως “νοθευμένο”, αφού την επόμενη ημέρα κιόλας Ρώσοι βγήκαν στους δρόμους. Από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης (και τα ελληνικά) μεταδίδεται ότι αυτές οι διαδηλώσεις είναι ογκωδέστατες.  Προχθές η ογκώδης διαδήλωση ξεπέρασε και τις 20.000! Να θυμίσουμε ότι ο πληθυσμός της Ρωσίας είναι πάνω από 140 εκατ.
Όπως είπε, δεν έχει ανάγκη “να κλέψει” για να νικήσει στις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου και πρόσθεσε ότι η ψηφοφορία των προεδρικών εκλογών της 4ης Μαρτίου στη Ρωσία πρέπει να είναι διαφανής.
Τι είπε για την αντιπολίτευση της Ρωσίας; “Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν ενιαίο πρόγραμμα. Εχουν πολλά επιμέρους προγράμματα, αλλά όχι ένα ενιαίο, και κανέναν σαφή τρόπο για την εκπλήρωση των στόχων τους, οι οποίοι επίσης δεν είναι σαφείς, και δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν ο,τιδήποτε συγκεκριμένο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου