Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Είναι οι Δεξιοί πιο διεφθαρμένοι ή η ΝΔ έχασε την μπάλα;;


Εντύπωση προκαλούν σε όλο το διαδίκτυο τα όσα συμβαίνουν στα θέματα πάταξης της διαφθοράς μεταξύ πολιτικών προσώπων, κομματικών στελεχών ή και άλλων δημοσίων προσώπων. Για κάποιο λόγο οι διώξεις ή οι σκιές αφορούν κυρίως πρόσωπα από τον ευρύτερο λεγόμενο Κεντροδεξιό χώρο. Βλέπουμε οι διώξεις ή οι σκιές να αφορούν στελέχη όπως, πρώην υπουργούς, βουλευτές, κομματικά στελέχη, νομάρχες, δημάρχους και λοιπά στελέχη της δημόσιας ζωής και όλα αυτά στην μεγάλη τους πλειοψηφία φαίνεται να κινούνται στον Κεντροδεξιό χώρο.
Κατόπιν αυτών γεννώνται εύλογες απορίες στο κοινωνικό σώμα. Είναι πράγματι οι Κεντροδεξιοί πιο διεφθαρμένοι…. από τους Κεντροαριστερούς στην Ελλάδα ή η Νέα Δημοκρατία είναι τόσο ανίκανη ώστε να έχει χάσει την μπάλα;
Με τα πιο πάνω δεν εννοούμε φυσικά ότι θα πρέπει να συγκαλυφθούν οι όποιες παρανομίες, από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, αλλά ότι θα πρέπει ο έλεγχος και η αποκάλυψη των ενόχων να αφορούν τους πάντες και να κινηθούν προς κάθε κατεύθυνση, ανεξάρτητα από παραγραφές ασυλίες και λοιπά νομικά τεχνάσματα.  
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου