Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μα καλά, πόσo…Πορτοσάλτε είσαι;


ProtosalteΚάποιοι υποστηρίζουν ότι ο έξυπνος άνθρωπος φαίνεται από το βλέμμα
Για τον συγκεκριμένο κύριο η μετανάστευση των νέων είναι “κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ” 
Ένα είδος που ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια είναι οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι. Το κοινό στην αρχή τους αντιμετώπισε με ενδιαφέρον.
Στη συνέχεια…το κοινό οργίστηκε ακούγοντάς τους στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις ή διαβάζοντάς τα αντιλαϊκά τους παραληρήματα.
Πλέον η πλειοψηφία του κοινού τους αντιμετωπίζει ως γραφικές περιπτώσεις.
Το ότι δοκιμάζουν την κοινή λογική είναι γνωστό. Το ότι αποτελούν αστείες φιγούρες της χρεοκοπημένης μιντιοκρατίας, η οποία έχει καταστεί σήμερα εντελώς αναξιόπιστη, είναι και αυτό γνωστό. Όμως, ένας δημοσιογράφος ονόματι Άρης Πορτοσάλτε ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας. Αυτός ο κύριος χαρακτήρισε τη μετανάστευση εξαιτίας της φτώχειας και της ανεργίας ”κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ”. Για αυτόν τον κύριο η αναφορά στο ζήτημα της μετανάστευσης της νεολαίας, συνιστά “κλαψούρα” και βέβαια για τον κύριο αυτό δεν υπάρχει καμία αιτιολογία για την ζοφερή αυτή πραγματικότητα.
Δείτε το tweet, το οποίο οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και μνημείο γελοιότητας, του κυρίου Άρη Πορτοσάλτε (φερόμενου και ως δημοσιογράφου). 

1 σχόλιο:

  1. Εξαρτάται. Προ της κρίσης το βαφτίζατε κινητικότητα και μετά την κρίση μετανάστευση, εξαιτίας της ανέχειας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και το τι αποκόμισαν και προσέφεραν οι μεν και οι δε.
    Πάντως, το δημοσιογράφο αυτόν, τον προτιμώ χίλιες φορές από κάτι "μεγαλοδημοσιογράφους". Όταν πρωτοσυνεργάστηκα μαζί του ήταν εκνευριστικά λιγομίλητος. Δεν παύει όμως απλά να κάνει τη δουλειά του και δεν επιζητεί χειροκρότημα και οπαδιλίκια και φαντάζομαι ξεκίνησε από το μηδέν, που είναι ό,τι πιο σημαντικό, ειδικά για τους άντρες... Δεν ψεύδεται και δεν έχει να κρύψει κάτι από την πορεία του, λέει το ένστικτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή