Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ Ο ΓΑΠ! Χρυσοπληρώνουν τη Σοσιαλιστική Διεθνή


Τα 42.000 ευρώ της ετήσιας συνδρομής του στη Σοσιαλιστική Διεθνή του Γιώργου Παπανδρέου κατάφερε να συγκεντρώσει προ ημερών το ΠΑΣΟΚ μετά βίας και στην Ιπποκράτους έχουν ήδη αρχίσει γκρίνιες για το ιδιαίτερα υψηλό τίμημα αλλά και για την αδιαφάνεια στα οικονομικά της Διεθνούς.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στην εφημερίδα «Τα Νέα», το ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι θα παραμείνει προς το παρόν στη Σοσιαλιστική Διεθνή αλλά σκοπεύει να αποτελέσει ταυτόχρονα ιδρυτικό μέλος της σοσιαλιστικής οργάνωσης που θα δημιουργήσουν οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες.
Η Ιπποκράτους δεν υπέβαλε αίτημα στον Γιώργο Παπανδρέου να μειώσει τις τιμές της ετήσιας συνδρομής στη Σοσιαλιστική Διεθνή αλλά οι τριβές για αποχώρηση από αυτό το φόρουμ (το οποίο ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης ηγέτης του SPD αποκάλεσε διεφθαρμένο και αναποτελεσματικό) έχουν ήδη ξεκινήσει.
«Δεν έχουμε ζητήσει μείωση στις τιμές αλλά τα χρήματα είναι πολλά για μας στην κατάσταση που είμαστε σήμερα» αναφέρει στα «Νέα» πηγή της Ιπποκράτους που βρίσκεται κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πρόεδρε Γιώργο κάνε κάτι, ρίξε τις τιμές, κάνε έξι άτοκες δόσεις, κάνε κάτι τέλος πάντων, γιατί χανόμ(σ)αστε, γράφει περιπαικτικά ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου