Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

TO TSOGLAN-BOY ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ... ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΜΦΗΣ...!!!


ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΜΦΗΣ, ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...!!!

Το ημιμαθές «πολιτικό βλαχάκι», πού είναι επικεφαλής της «αριστερής τσογλανο-αλητείας» 
του ΣΥΡΙΖΑ, στην απελπισία του από τις δημοσκοπήσεις, μιά και έχει ποντάρει σε νίκη και μάλιστα με διαφορά στις Ευρωεκλογές προκειμένου να δημιουργήσει δυσαρμονία μεταξύ λαϊκής βούλησης και Κυβέρνησης και να προκαλέσει πρόωρες εκλογές, απέδειξε ότι είναι... «κατσαπλιάς» της πολιτικής...!!!

Πέραν του γεγονότος ότι το «πολιτικό βλαχάκι», δεν ξέρει τι του γίνεται γιά τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής και την παντελή άγνοιά του στο Σύνταγμα, πού γιά δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 4μηνών έφερε και πολιτικά βλακωδώς πρόταση μομφής, γιά το «πλιάτσικο» της Εξουσίας, έγινε και... πλαστογράφος...!!!
********
 Οι υπηρεσίες της Βουλής ανακάλυψαν ότι οι δύο προτάσεις δυσπιστίας που κατέθεσε σχεδόν ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα και του Προέδρου της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη, αν και υπογράφονται από τους ίδιους Βουλευτές, οι χειρόγραφες υπογραφές τους είναι... διαφορετικές...!!!
********
Εδώ υπάρχει  παραποίηση και πλαστογραφία πρακτικών...
********
Ε, αυτοί οι «κατσαπλιάδες» της «αριστερής αλητείας», παραδίδουν μαθήματα Δημοκρατίας, ηθικής, εντιμότητος, διαφάνειας και προπάντων...αλήθειας...!!! 
politikosafari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου