Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ποιος εμπιστεύεται τον ανεπάγγελτο Τσίπρα για πρωθυπουργό ;


Επειδή μας τα έχετε ζαλίσει κοινός με τον Τσίπρα της τελευταίες ημέρες θα ήθελα να ξέρω αν αυτός ο τύπος έχει κολλήσει ένσημο στην ζωή του.Έτσι ψάχνοντας στο internet ανακάλυψα το εξής: ….

Γεννήθηκε το στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου του 1974,πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις του 1990 και του 1991. Φοίτησε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και τη Χωροταξία.
Ως φοιτητής ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση μέσω του σχήματος «Εγκέλαδος», το οποίο συμμετείχε στην ομοσπονδία των Εναλλακτικών Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων (πρόγονος του σημερινού ΔΑΡΑΣ). Με τα ΕΡΑΣ εκλέχθηκε στο Κ.Σ. της ΕΦΕΕ την περίοδο 1995-1997.


Την ίδια περίοδο ήταν Γραμματέας Σπουδάζουσας Αθήνας της Νεολαίας ΣΥΝ (τότε Ένωσης Αριστερών Νέων). Το 1999 εξελέγη Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της οργάνωσης και διατήρησε τη θέση αυτή έως το 2003.
Το Δεκέμβριο του 2004, κατά το 4ο συνέδριο του Συνασπισμού, αποχώρησε από τη Νεολαία και εξελέγη με το 42% των ψήφων των συνέδρων (πέμπτος σε σειρά) στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού και εν συνεχεία στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, όπου ανέλαβε αρμόδιος για θέματα παιδείας και νεολαίας.Στις εκλογές που έγιναν στη Ελλάδα στις 6/5/2012 εξελέγη ως πρόεδρος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεύτερο κόμμα σε ψήφους και με μικρή διαφορά απ΄το πρώτο. 
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του 2006, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη».
Στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 εξελέγη πρόεδρος του κόμματος μέχρι και σήμερα.
Και ερωτώ εγώ ο βλάκας ένα παιδί του κομματικού σωλήνα προερχόμενο από την μεγάλη των ΚΝΙΤΩΝ σχολή μπορεί να διοικήσει την Ελλάδα;
Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει στην ζωή του μια ημέρα,μπορεί να τα καταφέρει;
Εσείς θα εμπιστευόσασταν ;;;
Ίδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου