Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ


Στις 6 Μαΐου η λαϊκή ετυμηγορία ακύρωσε το μνημόνιο. Το πολιτικό σκηνικό άλλαξε, τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους μας. Τα κόμματα της πρώην συγκυβερνητικής καταστροφής, του δοσιλογισμού και της υποταγής της χώρας στο Δ’ οικονομικό Ράιχ, κάνουν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα. Συνεχίζουν να αγνοούν την νέα λαϊκή εντολή και θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε νέα καλυμμένη πολιτική εκτροπή. Λένε ότι υπάρχει κρυμμένος«άσσος» στο μανίκι του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Πάνε για κακοποίηση της λαϊκής εντολής.
Με μοχλό πίεσης τα διαπλεκόμενα εργολαβικά κανάλια και τους μισθωμένους δημοσιογράφους προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα. Με έκτακτες και μη εκπομπές και 
ανταποκρίσεις, εμφανίζουν καταστροφικά σενάρια ακυβερνησίας και τρομοκρατικά αδιέξοδα. Παρουσιάζοντας τις πιέσεις των εκπροσώπων των τοκογλύφων– τραπεζιτών, της Μέρκελ, του Μπαρόζο και άλλων εκφραστών τους, προσπαθούν να πείσουν το λαό ότι ψήφισε λάθος. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο καταιγισμός των αντιλαϊκών μέτρων που είχε σχεδιάσει η Παπαδήμια κυβέρνηση για μετά τις εκλογές πρέπει να ολοκληρωθεί. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ευρώπη που θέλουμε είναι αυτή των αγορών, του κεφαλαίου,των χρηματιστών, των τοκογλύφων, των τραπεζιτών, του Δ’ οικονομικού Ράιχ.
Τα αμέσως επόμενα24ωρα, μετά την άκαρπη προσπάθεια των διερευνητικών εντολών στα πρώτα τρία κόμματα, ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς.Πληροφορίες λένε ο Κάρολος Παπούλιας θα προτείνει για λύση ανάγκης κυβέρνηση«εθνικής σωτηρίας», από προσωπικότητες αποδεκτές από τα κόμματα. Το Σύνταγμα δίνει αυτό το δικαίωμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λόγω «εθνικής κρίσης». Η θητεία αυτής της κυβέρνησης θα είναι βραχύβια (ίσως μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη) για να χειριστεί τα ύψιστης σημασίας εθνικά θέματα και τις ταμειακές ανάγκες της χώρας. Αυτό μυρίζει νέα καλυμμένη πολιτική εκτροπή.
Τρία εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες (3.200.000) ψηφοφόροι εγκατέλειψαν τα μνημονιακά κόμματα της πρώην συγκυβέρνησης και ανέτρεψαν εκ βάθρων το πολιτικό σκηνικό. Αποδοκίμασαν με τα βδελυγμίας την ενδοτική μνημονιακή πολιτική και απαιτούν στροφή 180 μοιρών. Με τη ψήφο του ο λαός πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τα μνημόνια που υπέγραφαν μόνοι τους, χωρίς τη λαϊκή εντολή και τη συναίνεση. Καμία κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», βραχύβια ή μη, δε μπορεί να συνεχίσει την προηγούμενη πολιτική, να ψηφίσει και να επιβάλει τα αντιλαϊκά μέτρα και χαράτσια που με θρασύτητα σχεδίαζαν μέχρι και την παραμονή των εκλογών.
Η κακοποίηση της λαϊκής εντολής στη δημοκρατία τιμωρείται αυστηρά.
Πανπαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου