Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Γιατί θέλουν ντε και καλά τη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας;




Έχουν πλέον λυσσάξει, όλοι οι περί τον ΓΑΠ υπουργοί (φυσικά και ο ίδιος) καθώς  και όλα τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ να ζητούν, σχεδόν να εκλιπαρούν συναίνεση από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο άθλιος μέχρι και τον Ολι Ρεν έβαλε να του συμπαρασταθεί, διατυπώνοντας την πλέον ανήθικη πολιτική πρόταση με την οποία (ο Ολι Ρεν) επιζητούσε την ενυπόγραφη δέσμευση της αντιπολίτευσης για συναίνεση.
Αιδώς Αργείοι!! 
Αλλά δεν πολυνοιάζονται για τη ξεφτίλα. Τους ενδιαφέρει να παραμείνουν στην εξουσία με οποιοδήποτε τίμημα, προκειμένου να εκπληρώσουν την μνημονιακή πολιτική δέσμευση και το ανίερο ξεπούλημα της πατρίδας. Αν φυσικά το μπορέσουν. Με εκβιασμούς, κινδυνολογία, σενάρια κατάρρευσης και πάει λέγοντας, τρομοκρατούν τον λαό μας δημιουργώντας ατμόσφαιρα ζόφου.
Είμαι βέβαιος ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα αντισταθεί μέχρι τέλους, κόντρα στις αφόρητες πιέσεις που δέχεται και θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους αυτού του μορφώματος που λέγεται «ΠΑΣΟΚ» και αυτού του ηγεμονίσκου που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου.
Κι’αν τυχόν οι φίλοι μας και σύμμαχοί,  μας  εγκαταλείψουν (δεν θα τολμήσουν γιατί αποβλέπουν αλλού), τότε υπάρχουν και άλλες αγορές  ανατολικότερα και βορειότερα. Αντώνη βάστα, κράτα γερά, οι Έλληνες όλοι είναι μαζί σου, μη τους απογοητεύσεις και εσύ. Το καθεστώς Παπανδρέου είναι πλέον σεσηπότα ράκη και αυτοδιαλύεται.

Amphiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου