Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ηταν τυχερός ο Πάγκαλος που δεν έφαγε ξύλο χτες στη λίμνη Βουλιαγμένης.Πρόλαβε όμως να χειροδικήσει σε υπάλληλο …

ΕΛΛΗΝΙΚΕ  ΛΑΕ: ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ  ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΞΩ,  ΚΟΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ) ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ  ΠΑΣΟΚ … … …   ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ  ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ – ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ … … …




Στη λίμνη της Βουλιαγμένης, κάποιοι από τους λουόμενους, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, του επιτέθηκαν φραστικά, με χυδαίες εκφράσεις, όπως «γουρούνι», «μαλάκα» και άλλες χυδαιότητες. Η ώρα ήταν 2.45 και τον ρωτούσαν, γιατί είναι εκεί , για μπάνιο στη Λίμνη και όχι στο γραφείο του εργαζόμενος, όπως θα έπρεπε κατά τη γνώμη των υβριστών λουομένων. Μάλιστα στις ύβρεις πρωτοστατούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα που όπως μάθαμε απολαμβάνει τη μεγάλη σύνταξη του μακαρίτη και τα ενοίκια από 15 διαμερίσματα. Ο Θ.Πάγκαλος δεν αντέδρασε στις ύβρεις (!!!) και αποχώρησε από τη Λίμνη. Ζήτησε όμως τον Διευθυντή και επειδή αυτός απουσίαζε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε  ΧΕΙΡΟΔΙΚΩΝΤΑΣ , στον πρώτο υπάλληλο που βρήκε μπροστά του, ένα άνθρωπο 72 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας (αναπηρία). Ο κ. Αντιπρόεδρος ζητούσε ευθύνες από τον υπάλληλο, διότι επέτρεψε στην κυρία να μπει στην Λίμνη!!!

Και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν διότι πλήρωσε εισιτήριο…

11 σχόλια:

  1. Συμφωνω φιλε μου οτι κοιμομαστε οι Κρητικοι σε μεγαλο βαθμο,αλλα οταν ξυπνησουν εε,ενας δυνατος χαμος πιστεψε με θα γινει.Οι τελευταιες εκλογες ηταν μεγαλη μουφα.Καθε οικογενεια ειχε και υποψηφιο,μην νομιζεις οτι εγκρινουμε την πολιτικη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου και εγώ μαζί σου, λεβεντομανα Κρήτη ξύπνα να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι... όλοι οι Ελληνες μαζί μια γροθιά να κερδίσουμε πίσω τη πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ο Πάγκαλος είναι Κρητικός κ δεν το Ήξερα ? ο Μητσοτάκης και η κορούλα του είναι πολιτικά πεθαμένοι εδώ και χρόνια... από εκεί και πέρα και το Μητσοτακεικο ναι ψήφισε στο μνημόνιο. Δεν μιλάμε για κόμματα εδώ αλλά για την Ελλάδα μας και πως θα ξεβρομίσουμε απτούς προδότες και την αλητεία... πάντως θα είχες την ιδία γνώμη αν ο 72άχρονος υπάλληλος ήταν πχ ο πατέρας σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωρίζω τους Κρητικούς για περίπου 25 χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Δυστυχώς δεν έχουν καμμια σχέση με αυτούς που περίμενα.
    Φοβιτσιάρηδες, συντηριτικοί και μονόχνωτοι.
    Η μαγκιά πίσω απ τα "Ζωνιανά".
    Καμμια διάθεση για αλλαγή. Βολεψάκηδες και Λουφαδόροι. ΕΕΕ έτσι τα βρήκαμε..... έτσι τα συνεχίζουμε.... λένε συχνά.
    Αυτή είναι η Κρήτη σήμερα.
    ΞΥΠΝΑ ΚΡΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καμια επιδοτηση να περνουμε για τις ελιες κ ολα καλα... το καλοκαιρι εχει τουριστες... οποτε η υπολοιπη ελλαδα δεν μας νοιαζει... οσο για τον παγκαλο εχει αποδειξει πολλακις ποσο παχυδερμο,τραμπουκος κ ξεφτιλας ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δηλαδή από όλο αυτο που διαβάσατε οι κρητικοί και η λεβεντομάνα κρήτη είναι το θέμα;;;;....έλεος! με τέτοια αντίληψη και νοημοσύνη πώς να μην έχουμε πάγκαλους και μητσοτάκηδεςνα μς κυβερνούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστηχως το 80% των κρητικων ψηφιζει τα 2 κομματα που στην κρητη το μονο που προσφεραν ηταν ερωτας και δημοσιους υπαληλους.τοσο ζωα ειμαστε εμεις οι κρητικοι.μπραβο παιδια που μας την λετε γιατι εδω στην κρητη νομιζουμε οτι εχουμε πιασει τον παπα απ' τα αρχιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΡΗΤΗ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ ΤΩΡΑ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣΕ...ΚΑΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ΚΡΗΤΗ Η ΠΡΑΣΣΙΝΗ Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παγκαλε γιατι δεν ερχεσαι μια βολτα και απο μακεδονια μερια να δουμε εδω ποιον ηλικιωμενο θα χτυπησεις ρε βουβαλοπαιδο και δεν θα σου κοπει το χερι στη στιγμη.
    νομιζετε οτι επειδη φυτεψατε τον μπουταρη να μας το παιζει δημαρχος οτι θα γινουμε και φυτα?
    αντε ελα να μας πεις καμια ιστοριουλα απο τα ιμια ρε παιδοβουβαλο. να φας κατι μαπες να γυρισεις στην αθηνα με τα ποδια εβραιε σιωνιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή