Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ηλεκτροσόκ πολλών Volt για μερικούς, η συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά



Και τι δεν θα έδιναν μερικοί να μην είχε γίνει η συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά! Σύγκρυο, ταραχή και ανεμοζάλη σε υπέρτατο βαθμό. Ποιός ταράχτηκε περισσότερο; Μα οι γνωστοί κύκλοι. Ας πούμε διαβάστε πιο κάτω τι έγραψε, ανερυθρίαστα, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος……… Ρίξτε και μια ματιά σε διάφορα blogs….. Επιβεβαιώστε την ταραχή από τον πρωϊνό ευτελή μονόλογο, στα FM, του ανεκδιήγητου αλαλάζοντα, θορυβοποιού (δημοσιογράφου;) , ο οποίος προσπαθεί να υποβαθμίσει τη συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά με τον γνωστό τοις πάσι πλέον προβοκατόρικο τρόπο του. Τι λες ρε τύπε, σε πιστεύει πια κανείς; Ή νομίζεις πως μπορείς να διαφεντεύεις την πολιτική ζωή του τόπου, με την πρακτορίστικη και δοσιλογική τακτική σου, ενώ κατηγορείς άλλους για πράκτορες και δοσίλογους; Ή μήπως ψάχνεις για διαφημίσεις ; Απορούμε , πως κάποιοι τον καλύπτουν ακόμη.

Διαβάστε λοιπόν
Από την Ρωσία με Αγάπη

Όταν είσαι «πρόεδρος» ενός κόμματος που ακροβατεί ανάμεσα στο 1 και στο 1,5 %, όταν στόχο της ζωής σου έχεις αποκλειστικά (όχι το πώς θα βοηθήσεις την πατρίδα σου) αλλά το πώς θα βλάψεις τον Αντώνη Σαμαρά για να μην γίνει πρωθυπουργός, επιτρέπονται όλα. Ακόμα και η διασπορά των συμπλεγμάτων σου μέσω ανυπόληπτων σελίδων στο διαδίκτυο, μέσω του επίσημου φόρουμ του κόμματός σου, ακόμα και μέσω πρόθυμων παπαγάλων που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι.
Η Ντόρα Μπακογιάννη μην μπορώντας να αποδεχτεί ότι ο Πρόεδρος Πούτιν, έξω από κάθε πρωτόκολλο,  συναντήθηκε 75 λεπτά της ώρας με τον Αντώνη Σαμαρά, που τουλάχιστον ακόμα δεν είναι πρωθυπουργός, βγαίνει στο αντάρτικο… Βάζει τους δικούς της να τροφοδοτούν με e-mail τους πάντα πρόθυμους δημοσιογράφους της παρέας για να αποδημήσουν την επίσκεψη στη Μόσχα.
Ξεκινούν με  τον τ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, και σήμερα επικεφαλής του Φόρουμ της Ντόρας Μπακογιάννη (άλλο το Φόρουμ, άλλο το κόμμα) Ανδρέα Ανδριανόπουλο ο οποίος ανερυθρίαστα γράφει τα παρακάτω:
Είναι ποτέ δυνατόν ο Αρχηγός της ΝΔ να πήγε στην Ρωσία και να ανακοινώθηκε από τους κομματικούς του κύκλους πως συναντήθηκε με τον Βλαδιμίρ Πούτιν – ενώ τέτοια συνάντηση δεν φαίνεται να έγινε ποτέ; Κατ’ αρχήν δεν θα ήταν καθόλου υποτιμητικό να γνωστοποιηθεί η απόλυτη αλήθεια. Η συνάντηση με τον πρώην Αντ/δρο της Ρωσικής κυβέρνησης και παλιό Υπουργό Άμυνας κ. Ιβάνωφ, που τώρα ανέλαβε καθήκοντα προσωπάρχη του Κρεμλίνου εν όψει προφανώς επιστροφής του Βλ. Πούτιν στην Προεδρία, κάθε άλλο παρά υποτιμητική είναι. Τα συμπλεγματικά όμως στελέχη με την επαρχιακή νοοτροπία που περιβάλλουν την ηγεσία της ΝΔ προτίμησαν το ψεύδος – που τελικά εντυπωσιάζει μόνο τους ίδιους – από την γυμνή αλήθεια. Η συμπεριφορά όμως αυτή αντανακλά άσχημα και στις πολιτικές προοπτικές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν ψεύδονται και για τέτοια ακόμη ζητήματα ενώ βρίσκονται ακόμη εκτός εξουσίας, ο κόσμος ανατριχιάζει για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν τελικά έπαιρναν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Και δεν ομιλώ βέβαια για τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στη Μόσχα και ανέλαβαν να μας «ενημερώσουν» έγκυρα και έγκαιρα…
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το στέλεχος του κόμματος Μπακογιάννη, ο οποίος βομβάρδισε το διαδίκτυο και τα e-mail γνωστών και φίλων με το παρακάτω κακότεχνο μοντάζ:
Βεβαίως από την λασποπροπαγάνδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πάντοτε πρόθυμοι  δημοσιογράφοι (συν γυναιξί και τέκνοις) οι οποίοι επιτίθενται και προσωπικά σε όποιον τους επισημαίνει ότι θα πρέπει να σέβονται την αλήθεια:
Amphiaraos 

6 σχόλια:

  1. Απο την ομογενεια αμερικης σας γραφω οτι ολα τα παραπανω ειναι μπουρδες. Μετα προσεξα απο τους ψηφους, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ της πατριδα μας.
    Εγω και πολοι αλλοι ομογενεις αν ειχαμε το δεικεωμα να ψηφισουμε δεν θα ψηφιζαμε κανεναν απο αυτους τους απατεωνες. Ολοι τρωνε μαζι, ολοι ειναι κλεφτες και δεν εχουν το καλο του λαου στις σκεψεις τους.
    Μα καλα βρε αδελφια, πως ειναι δυνατον να πηστεβετε σε αυτα τα κοματα?
    Ισως οπως το παρελθον ο καθενας σας ψυφηζει για να παρει χαρες.
    Αχ! Πατριδα μου, θα πας χαμενη. Μονο εμεις η διασπορα και λιγοι εκει θα σε σωσουμε αν ειχαμε το δηκεωμα ψυφου.
    Εσεις βρε παιδια δεν σας πειραζει που οι μεταναστες εχουν το δικεωμα και τα εκατομυρια Ελληνες στην διασπορα δεν το εχουμε.Αν δεν ειχετε εμας στην Ομογενεια Αμερικης να φωναζουμε συνεχεια μεσα στην Αμερικανικη βουλη, θα εισαστε σημερα πολιτες της Τουρκιας. Μετα μονοι σας ανειξατε τον ταφο σας με την Ευρωπη και δεν σεικωνεται κεφαλι. Εμεις στην Ομογενεια λεμε, θα δειναμε μια μουτζα στην Ευρωπη και τραπεζες, θα ειχαμε την δραχμουλα μας. Μετα κλωτσεια σε ολους τους πολιτικους απατεωνες, ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, και καινουριο νομοσχεδειο. Επι πλεον θα πεταγαμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΩ. Θα καθαρειζαμε ξανα τις τουαλετες μας χωρις γαντια, και θα αρχειζαμε την γεωργια και θα ανειγαμε εργοστασεια να παραγουμε............
    Ο εχθρος ειναι μεσα σας συνελληνες.
    Η ντροπη ειναι ολη δικια σας.
    Αγγελικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη Αγγελικη, αν η Ελληνικη ομογενεια της Αμερικης πιεζε της βλαχοκυβερνησεις στης ΗΠΑ ισως να μην ειχαμε μπλεξει σημερα. Η ιστορια εχει αποδειξει πλεον με τον ποιο τραγικο τροπο οτι η Αμερικη ποθ λατρευεις ως 2η πατριδα σου ειναι ο ηθικος αυτουργος του θανατου της Ελλαδας. Αλλα θα συμφωνησω μαζι σου στο εξης οτι η ΕΕ μαζι με τς ΗΠΑ ειναι οτι χειροτερο εχει συμβει στην Ελλαδα. Οπως θα συμφωνησω οτι οι Ελληνες στην Ελλαδα φταινε που δεν εχουν κρεμασει τους προδοτες ακομα. Η ντροπη ομως δεν ειναι μονο δικια μας..ειναι και δικια σου που ως μελος της Ελληνικης ομογενειας αρκεισε σε κριτικη με ανιστοριτη βαση μιας και εισαι εκτοσ Ελληνικης πραγματικοτητας. Πρωτα πρεπει να κανουμε την αωτοκριτικη μας ολοι και μετα να σηκωσεις το δακτυλο σου και να με δειχνεις. Τα εργοστασια που λες θελλουν να τα ανοιξουν αλλα με ελληνες εργατες που θα περνουν μισθους Κινασ.Εσυ αληθεια τι μισθο περνεις και κανεις τοσο ευκολα κριτικη?? Το ΠΑΣΟΚ αφαιρεσε το δικαιωμα ψηφου στην ομογενεια... ο Αμερικανοθρεμενος Γ.Παπανδρεου.Που ξερω προσωπικα οτι στιριχτηκε μεχρισ εσχατων απο τις ομογενειες των ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ... οποτε με ολο τον σεβασμο στην ομογενεια... ειτε ελατε μαζι μας στη φτωχεια στην Ελλαδα να πολεμησετε... διαφορετικα βγαλτε το σκασμο.

      Διαγραφή
  2. απο την διαολου την μανα-αμερικη θα σου δοσω λιγο απο τον χρονο μου. ειμαι Ελληνιδα, Κεφαλονιτησα! Στο σπιτη μου η Ελληνικη συμαια κυματηζει.
    *πιος λατρεβει την Αμερικη?
    *βλαχοκυβερνησεις?
    *την πατριδα μου λατρεβω
    *εισαστε φοβιτσιαρηδες
    *η ντροπη ειναι ολη δικια σας διοτι μαζι τα φαγατε
    *ξερω πολλα αλλα δεν το φωναζω
    *δεκα δολαρια την ωρα περνω
    *δεν κανω κριτικη μειλω ελευθερα την γνωμη μου και εχω καθε δηκεωμα να το κανω.
    *εργοστασια μετα την αλλαγη
    *Παναντρεου, Καραμανλης, Μιτσοτακης, .....
    *να ελθουμε στην φτωχεια της Ελλαδος? καλυτερα ελατε στην φτωχεια της Αμερικης..
    *τον σκασμο? ντροπη σου!
    Αγγελικη Φωτεινατου (γεννος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε.. ελατε στην φτωχεια της Ελλαδας, αφου περνατε τοσο μιζερα στην Αμερικη. το δικαιωμα σου να λες οτι θες ειναι σεβαστο. αλλα μην κανεισ κριτικη και να μην λες ντροπη για ανθρωπους που μεινανε αστεγοι και εχουν νηστικά παιδια.Και για Ελληνιδα... φανατικη δεν τα πολυκαταφερνεις με τα Ελληνικα απο οτι βλεπω. Δεν Θελλω να μπω σε υβριστικη αντιπαραθεση με κανεναν.. αλλα επειδη απεχεις απο τα Ελληνικα δρωμενα και πραγματικοτητα, μην κανεις κανεις κριτικη σε ατομα και για ατομα που δεν ξερεις προσωπικα. Μια φορα η ελληνικη ομογενεια απο την Ρωσια μαζι με την κυβερνηση της Ρωσιας στελνουν βοηθεια στην Ελλαδα. Εσεις καθηστε στην αλλη μερια του ατλαντικου με τους αλιβανιστους και φατε κανα cheeseburger για εμας που δεν μπορουμε να δωσουμε πλεον γαλα στα παιδια μας. και την Ελληνικη χαχαχα κυβερνηση της αμερικης και τους αμερικανους τους εχουμε γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι

      Διαγραφή
  3. Prin ksekiniso to sxolio mu, thelo na po oti pistevo oti ta kommata pu diaxiristikan eksusia ta teleftea 30+ xronia de prepi na psifistun apo kanena isos akoma k alla komata mesa apo ti vuli pu ikseran pola k elegan liga! elpizo oti oli mas se autes tis ekloges tha papsume na imaste planemeni vameni adiafori simferontologi k tha skeftume kala k tha praksume me gnomona to simferon tu gitona mas k tu topu mas ton apogonon mas k ton progonon mas. Tora xerome pu i Aggeliki grafi k xerome pu k o Konstantinos grafi.Giati mono an milame diafonume akume k meta apo arketi skepsi kataligume se ena orimo simperasma isos vrume mia akri.. pistevo oti oli mas agapame to topo mas opu k an imaste. sigura autos pu ine pio konta isos vlepi pio kathara, i isos pali vlepi pola k xani ta ousiastika. aptin allin otan ise makria ola ta vlepis pio glika i pio apla. To oti ipothike stin sinantisi de mporo pragamatika na ksero... to oti o Samaras apo tin ora pu mpike sto sinaspismo tis kivernisis arxise na xani tin simpathia pu mpori na ixe apo kapious ine DEDOMENO... alla tora gia to athro sigura den ine photoshop, akoma pio simantika, otan paliotera me to Karamanli i "Ellada" ixe filies me ti "Rosia" tu Putin, itan poli apo poles xores pu ixan xasi ton ipno tus ... alla min tsakonomaste gia autus... as kanume kati gia na gefirosume to xasma mas k na vrume mia kini glossa, oste kapia stigmi na niothume emis perifani pu imaste Ellines k i ksenoi perifani pu i iparxi Ellada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Epeidi exo yparksei Ellinida tou eksoterikou mporo na po me bebaiotita oti o kathenas palevei gia tin patrida tou kai mporei na tin agapaei kai na ti stirizei kalytera ek ton eso...monon etsi zeis kai symponas...einai poly efkolo na kanei kaneis kritiki ap'elso kai poly efkolo na dimiourgei theories alla mono an ertheis edo kai peinaseis mazi me tous sympatriotes sou kai akouseis sto dromo sti laiki sto taksi sta leoforeia ton pono tous tote kai mono tote mporeis na exeis oxi mono olokliromeni alla kai emperistatomeni apopsi. Opos leei kai o sofos laos ekso ap'to xoro polla tragoudia peftoun..opote ola ta ypoloipa einai aples apopseis...kai nai mporei na kaname lathi alla o,ti lathos ki an kaname to kaname os omada....kai o,ti lathos egine to plirosame emeis..opote oi "eksoterikoi" psogoi perissevoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή