Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο πολιτικός σαλτιμπάγκος Γεώργιος Καρατζαφέρης στη ΝΕΤ




Από το slang.gr πήραμε την έννοια της ιταλικής λέξης saltimbanco – (salta in banco).
Κυριολεκτικώς ως σαλτιμπάγκος ορίζεται ο μεσαιωνικός υπαίθριος γελωτοποιός, συνήθως άσχημος και αξιολύπητος τη εμφανίσει, που τελεί μάλλον υπό τας εντολάς κάποιου προύχοντος και καθήκον του είναι η διασκέδαση των συνδαιτυμόνων. Σήμερα, σαλτιμπάγκος αποκαλείται ο γελοίος τη εμφανίσει ή/και λόγω συμπεριφοράς.
«…..Εμείς είμαστε ένα  πατριωτικό κόμμα… και μας ακολουθούν οι πατριώτες…» είπε στο δελτίο ειδήσεων των 21.00 στην Ελλη Στάη σήμερα ο Καρατζαφέρης. Απερίγραπτη φαιδρότητα από τον πολιτικό σαλτιμπάγκο και καιροσκόπο, το εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ, τον μνημονιακό  Καρατζαφέρη και ακροδεξιό λαϊκιστή.
Κε Καρατζαφέρη ο πατριωτισμός  δεν συμβιβάζεται με όλα αυτά που κάνετε εντός και …….εκτός βουλής και με την ψήφο σας υπέρ του μνημονίου. Η  ιστορία έχει να επιδείξει παρόμοιες σαν εσάς περιπτώσεις που κυριολεκτικά λησμονήθηκαν για πάντα, ή αναφέρονται με τα μελανότερα χρώματα προς αποφυγή. Οι πατριώτες Έλληνες γνωρίζουν καλώς τι πρέπει να πράξουν. Αλλά δυστυχώς, ορισμένα ΜΜΕ έχουν αναλάβει εργολαβικά την όσο το δυνατόν ισχυρότερη δημοσιότητά σας. Φαίνεται ότι η ΝΕΤ αντικαθιστά επαξίως το ALTER. Μη χαθεί ούτε εβδομάδα, ούτε μία ευκαιρία.
Κρίμα ΝΕΤ, κρίμα Έλλη Στάη, κρίμα δύστυχη Ελλάδα και δύστυχοι Έλληνες


Amphiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου