Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Γιατί Αντώνη Σαμαρά; Γιατί ίσες αποστάσεις;….. Ως ολέθριος τρόπος αντίδρασης, κε Σαμαρά, χαρακτηρίζεται η 100% δικαιολογημένη αντίδραση του λαού;
Ως ολέθριος τρόπος αντίδρασης, κε Σαμαρά, χαρακτηρίζεται το μεγάλο ΟΧΙ που διατράνωσε ο λαός στην κυβερνητική πολιτική πανελλαδικά;
Αφού ομολογείτε και το δέχεστε ότι η κυβερνητική πολιτική είναι ολέθρια, γιατί παίρνετε αυτές τις αμφιλεγόμενες θέσεις που απογοητεύουν τον καταδυναστευόμενο λαό να έλθει κοντά σας; για να μην πώ ότι τον απομακρύνουν!
Δεν θέλετε να σας ψηφίσουν οι συνδικαλιστές, καλά, δεν θέλετε να σας ψηφίσει ούτε ο λαός, ο απλός κοσμάκης;
Κε Σαμαρά ξεκαθαρείστε τις θέσεις σας. Μη δίνετε την εντύπωση ότι απλώνετε πέπλο προστασίας στον Γ.Παπανδρέου, κάθε φορά που πάει να σαρωθεί.
 Αν τυχόν φοβάστε να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν ως αξιωματική αντιπολίτευση και αύριο ως κυβερνητική πλειοψηφία, τότε παρατείστε τα, πριν η ΝΔ συναγωνίζεται τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ δεν βλέπει, δεν καταλαβαίνει που μας οδηγεί. Εσείς το αντιλαμβάνεστε; Κανείς μας δεν ζητά να υποσχεθείτε στον λαό λαγούς με πετραχήλια. Όλοι ζητούν μια άλλη διακυβέρνηση, με άλλο ύφος και ήθος, χωρίς ψέμματα, αλλά με όραμα και ελπίδα.
Ampiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου