Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Χρεοκόπησα –Χρεοκόπησες –Χρεοκόπησε -Χρεοκοπήσαμε-Χρεοκοπήσατε-Χρεοκόπησαν (όμως μόνο κατά 50%)!!!



Στις 23 Ιουλίου 2011, αναρτήσαμε άρθρο του φίλου του ιστολογίου μας με το όνομα «Αμφιάραος». Σήμερα 28-10-2011, τρείς μήνες μετά, το άρθρο αυτό δείχνει πόσο ορθολογικά διατυπωμένο ήταν, πόσο μπροστά ήταν από οποιαδήποτε άλλη πολιτική ή δημοσιογραφική κριτική και με πόσο διεισδυτικό βλέμμα, επέμενε για τη χρεοκοπία, που σήμερα έχει επικυρωθεί και τυπικά, τρεις μήνες μετά, γιατί έπρεπε οι ενδιαφερόμενες τράπεζες και τινές άλλοι να ξεφορτώσουν τα ομόλογα. Αλήθεια κε Προβόπουλε πόσες καταθέσεις σε δις Ευρώ των ασφαλιστικών ταμείων, δηλαδή των αποθεμάτων του λαού, μετατρέψατε σε ομόλογα που ξεφορτώθηκε η τράπεζά σας; Και με ποίου εντολή;
Διαβάστε το άρθρο της 23-7-2011

Πανηγυρίζουν οι φαύλοι. Γνωρίζουν άραγε γιατί;



Πανηγυρίζουν οι φαύλοι, υποδεχόμενοι στο Υπουργικό Συμβούλιο τον Ηγεμόνα ΓΑΠ με χειροκροτήματα. Αυτό γνωρίζουν να το κάνουν καλά. Χειροκροτητές άβουλοι και ανόητοι, ολίγιστοι και επιλήσμονες, συμφωνούν σε όλα, μη σκεπτόμενοι τις συνέπειες.
Χειροκροτούν γιατί η Πατρίδα αλυσοδέθηκε για τα επόμενα σαράντα χρόνια. (Τόσο άραγε θα κρατήσει η εξόρυξη των ενεργειακών μας κοιτασμάτων;).
Χειροκροτούν γιατί το ΔΝΤ θα δηλώνει «παρών» για δεκαετίες.
Χειροκροτούν γιατί διασφάλισαν με τις πλέον χειρότερες συνθήκες αυτά που πούλησε ο Ηγεμών στις αγορές το 2009 και το 2010. Θυμάστε, όταν κατηγορούσε τους Έλληνες με απίθανους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, ώστε να δώσει το έναυσμα για επίθεση κατά της Ελλάδος. Διότι περί εκτελέσεως καλώς προετοιμασμένου σχεδίου επρόκειτο. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα ήταν δυνατή η εκπόρθηση του κάστρου. Τα κάστρα πάντα πέφτουν από μέσα.
Χειροκροτούν οι φαύλοι γιατί η πατρίδα θα πληρώνει πολλαπλάσιο χρήμα σε τόκους, αφού η επιμήκυνση, αν και  με μικρότερο επιτόκιο, αυξάνει  τις τοκοχρεολυτικές δόσεις .
Χειροκροτούν οι φαύλοι, όπως χειροκροτούσαν στην ψήφιση του μνημονίου, όπως χειροκροτούσαν στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Χειροκροτούν οι φαύλοι, αποκρύπτοντας τις οδυνηρές συνέπειες για τον εργαζόμενο πολίτη, για τον συνταξιούχο, για τον ασθενή συνάνθρωπό μας.
Χειροκροτούν γιατί η χρεωκοπία δεν είναι «σκέτη» αλλά είναι χρεοκοπία με επιθετικό προσδιορισμό.
Χειροκροτούν γιατί σκλαβωθήκαμε και θα ξεπουληθούμε χρεωκοπημένοι.

Εκπορνευτές της πολιτικής, πόσος άραγε καιρός σας έμεινε;

Amphiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου