Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αθλιότητες εις βάρος του Γρ. Πεπόνη



-Χονδροειδής απόπειρα ακύρωσης του αδέκαστου δικαστικού από ΜΜΕ
-Οργανωμένο σχέδιο με σύμπραξη Μαξίμου-Βενιζέλου και οργανωμένων συμφερόντων

Η καθεστωτική αντίληψη χρησιμοποιεί, ως βραχίονα, τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Η αίσθηση ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ικανή για όλα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία επιβεβαιώθηκε από τις απίστευτες αθλιότητες εναντίον του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη. 
Με κυνικό τρόπο, γνωστή καθημερινή εφημερίδα, ουσιαστικά προαναγγέλλει ότι η θητεία των δύο εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη δεν θα ανανεωθεί. 
Επιπρόσθετα, μεταφέρει την πληροφορία ή την εκτίμηση ότι ο Γρηγόρης Πεπόνης έχει δεχθεί πρόταση να είναι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο στόχος είναι προφανής, θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα και να ακυρώσουν το έργο του έντιμου δικαστικού.
Από που εκπορεύονται όλα αυτά;
‘Εχουμε και λέμε:
1ον) Από το ”λάθος” των δύο δικαστών να ”ενοχλήσουν” την τρόικα, ασκώντας ποινική δίωξη κατά του κ.Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την παραποίηση των στοιχείων που μας έβαλαν στα μνημόνια. Τρόικα και διαπλοκή φοβούνται τη διερεύνηση της υπόθεσης, αφού υπάρχουν και μάρτυρες.
Φοβούνται επίσης οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου ενώ σε κατάσταση πανικού είναι ο σημερινός Πρωθυπουργός.
Ο κ. Γεωργίου που αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος είναι ακόμα στη θέση του.
Σε ποια άλλα χώρα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο?
2ον) Οι δύο εισαγγελείς έχουν ενοχλήσει επανειλημμένως τον κ.Βενιζέλο που πριν ένα χρόνο επιχείρησε άκομψα να τους εξαναγκάσει σε παραίτηση.
Τώρα θα γίνει νέα προσπάθεια εκπαραθύρωσης γιατί εκτός του κ. Βενιζέλου φαίνεται ότι ενοχλούν και τον κ. Σαμαρά αλλά και πολλούς άλλους.
Στο δημοσίευμα στέλνεται και ένα μήνυμα προς τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που ”ενοχλεί” τον κ. Στουρνάρα και όποιος ενοχλεί τον κ. Στουρνάρα ενοχλεί τους δανειστές και το Βερολίνο.
Ο κ. Καραμανλής προειδοποιείται ότι μπορεί να έχει μπλεξίματα με τα δάνεια που έλαβε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο που ήταν Πρόεδρος και υπέγραφε τα σχετικά αιτήματα προς τις Τράπεζες.
Το μήνυμα προς τον πρώην Πρωθυπουργό είναι να παραμείνει σιωπηλός,να μην αναμιγνύεται και κυρίως να ”μαζέψει” τους δικούς του.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου