Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Να τελειώνουμε με το αυγό του φιδιου.


 Διώξτε τη Ρεπόυση
Μέτα την  εκδίωξη Θεοδωρίδη από το ΣΥΡΙΖΑ το γάντι πέφτει στη ΔΗΜΑΡ και την κυβέρνηση που επιβάλλεται να διώξει τη προκλητική κ. Ρεπούση.
 Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει η εκδίωξη του κ. Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το προκλητικό παραλήρημα για τα Ίμια.
Η απόφαση της Κουμουνδούρου να παύσει τον κ. Θεοδωρίδη από την Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής ρίχνει το γάντι στη ΔΗΜΑΡ και την κυβέρνηση που επιβάλλεται να πάρουν θέση επιτέλους για την κ. Μαρία Ρεπούση.
Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ έχει προκαλέσει επανειλημμένα  με τις δηλώσεις της για τα εθνικά θέματα, ενώ υπενθυμίζεται ότι  η ίδια είχε αποχωρήσει από το Κοινοβούλιο όταν ο πρόεδρος της Βουλής είχε ζητήσει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Τότε η ΔΗΜΑΡ και ο Φ. Κουβέλης είχαν «καλύψει» τη βουλευτή του κόμματος υποστηρίζοντας πως «η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους».
Η κ. Ρεπούση έγινε γνωστή και από το βιβλίο ιστορίας της Στ’ δημοτικού με τον περίφημο ”συνωστισμό” που έγινε στην Σμύρνη.
Στρογγυλοποιώντας δηλαδή την γενοκτονία της Μ. Ασίας από τον Κεμάλ ο οποίος εκτός από σύμμαχος του Μουσολίνι υπήρξε και ίνδαλμα του Χίτλερ.  Ο ίδιος ο Χίτλερ μάλιστα είχε δηλώσει με περηφάνια ότι αποτελούσε δεύτερο καλύτερο μαθητή του Κεμάλ μετά τον Μουσολίνι. Ενώ η γενοκτονία των χριστιανών  της Μ. Ασίας υπήρξε ο προπομπός του Ολοκαυτώματος.
«Ποιος θυμάται τους Αρμένιους», ούρλιαξε ο παράφρονας Φύρερ δίνοντας το σύνθημα στα ναζιστικά στίφη για την «τελική λύση», όπως ονόμαζε το ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Η κ. Ρεπόυση ήταν επίσης αυτή που είχε ζητήσει να καταργηθεί η έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, τις οποίες είχε χαρακτηρίσει ως… «εθνικιστικά κιτς».
Αν ο κ. Θεοδωρίδης εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του για τα Ίμια, μήπως ήρθε η ώρα να πάρει επιτέλους θέση και η ΔΗΜΑΡ για την προκλητική κ. Ρεπούση;
Μήπως πρέπει το Μαξίμου να ζητήσει να εκδιωχθεί από τη ΔΗΜΑΡ η βουλευτής που προσβάλει με τις απόψεις της το έθνος, την ιστορία και τον ελληνισμό;
Η πραγματική ιστορία έχει διδάξει: ΌΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ ΞΥΠΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου