Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΦΙΓΙΟΝ: Μόνο για προεκλογικούς λόγους προτείνω μείωση των φόρων... Η αυτό είναι ακόμα ένα τέχνασμα μιας μνημονιακης κυβέρνησης πού επιστρατεύει κάθε μέσο να παραμείνει στην εξουσία;;;



Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Figaro και του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού Canal+, την επομένη της συνάντησης του γάλλου πρωθυπουργού με τον.......

πρόεδρο της ΝΔ -σε έκτακτη επίσημη ενημέρωση από συνεργάτες του κ. Φιγιόν στους δημοσιογράφους- αναφέρθηκε ότι ο γάλλος πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Σαμαρά: «Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε;» και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «το κάνω για προεκλογικούς λόγους».





Όχι οτι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει ανατραφεί από το ίδιο σύστημα που καταστρέφει  σήμερα την εθνική κυριαρχία του κάθε κράτους.
 Δεν είμαι στο μυαλό του Σαμαρά, αλλά προσωπική άποψή μου είναι οτι πρόκειται περί φτηνής προπαγάνδας από μια κυβέρνηση γελωτοποιό, που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχαλιά.
Στο κάτω κάτω και αλήθεια να είναι, δεν είναι και βλάκας να κάνει τέτοιες δηλώσεις τώρα πού είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις.
Και ξέρετε κάτι παιδιά?? Πρώτος το ανακοίνωσε ο αξιόπιστος Μπάμπης τού ΣΚΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου