Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Θράσος ΓΑΠ: Απειλεί όσους τολμούν να του ασκήσουν κριτική


Θρασύτατη απειλητική ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ. Παπανδρέου με την οποία αναφέρει ότι "Δεν θα υπάρξει πλέον άλλη ανοχή σε συκοφαντικά δημοσιεύματα" ενώ προφανώς αστειεύεται υποστηρίζοντας ότι "Με τις ομιλίες του στο εξωτερικό για την ελληνική κρίση βοηθά στην προβολή των εθνικών θέσεων"!
Συγκεκριμένα από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, διαπνέεται από αγοραία αντίληψη για την δημοσιογραφία και την αποστολή της.
Αντίληψη, η οποία είναι προφανές ότι χαρακτηρίζει το όλο εγχείρημα της συγκεκριμένης εφημερίδας, που υλοποιείται συνειδητά και με εντεινόμενους ρυθμούς την τελευταία περίοδο.
Όπου εγχείρημα, η εργολαβία κατασυκοφάντησης του Γιώργου Παπανδρέου.
Αυτή είναι η δημοσιογραφία που υπηρετούν.
Τα δήθεν στοιχεία τους, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το δημοσίευμα βρίθει ασύστολων ψευδών και ανακριβειών. Όπως, το ότι ανακάλυψαν 18 ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με την μυθική αμοιβή του 1 εκατ. δολαρίων.
Η κατασυκοφάντηση θα αποδεικνύεται άμεσα, από τη φορολογική του δήλωση και το πόθεν έσχες. Εκεί καταγράφονται τα πάντα.
Μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο και οι συκοφάντες του Γιώργου Παπανδρέου;
Και όλα αυτά, ενώ σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζεται ότι, η παρουσία πολιτικών ηγετών σε διεθνείς εκδηλώσεις αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής εθνικών θέσεων, όπως και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε χώρας για επενδύσεις.
Γιατί αυτό είναι το αντικείμενο των ομιλιών του Γιώργου Παπανδρέου: η Ελλάδα, οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων και τα πρωτοφανή αποτελέσματά τους, οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί, οι δυνατότητες της Ελλάδας, οι προοπτικές της, όπως και οι εξελίξεις στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, μαζί με τις θεσμικές αλλαγές που πρέπει να προωθηθούν άμεσα στην Ευρώπη και διεθνώς, αλλά και οι πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για την ρύθμιση και τον έλεγχο των αγορών και των φορολογικών παραδείσων.
Όσο περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες και προσωπικότητες της χώρας θα μπορούσαν να συμμετέχουν και σε όσο το δυνατόν περισσότερες διεθνείς εκδηλώσεις, τόσο το καλύτερο για τη χώρα.
Είναι ηλίου φαεινότερον όμως, ότι αυτά δεν εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος της λαμπρής σκέψης που χαρακτηρίζει τους πάσης φύσεως τιμητές.
Μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου, αντιμετώπιζε είτε με τη σιωπή, είτε με πολιτικά μέσα τους εργολάβους επικριτές του. Δυστυχώς, κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένεια και την αξιοπρέπεια ως αδυναμία που τους επιτρέπει να εξαπολύσουν και νέες αήθεις επιθέσεις.
Κάτι τέτοιο όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Αρκετά πια".
"Αρκετά πια", με εσάς κ.Γιώργο Παπανδρέου. Ως πότε θα σέρνετε την τραγική, για την Ελλάδα, ύπαρξή σας ανά τον κόσμο;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου