Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ Έντιμοι & περήφανοι Μανιάτες: Αυτοκτόνησε ο αδελφός του υφυπουργού Άμυνας λόγω φτώχειας


Ο 61 χρονος Ηλίας Καράμπελας, αδελφός του ΥΦΕΘΑ Π.Καράμπελα, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στο εξοχικό του σπίτι με μια καραμπίνα δίπλα του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Τα ευρύματα κατ'αρχήν δείχνουν ότι, αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.  Ήταν συνταξιούχος του ΝΑΤ και του ΙΚΑ , πρώην ναυτικός και αδελφός του ΥΦΕΘΑ Παναγιώτη Καράμπελα. Δεν άφησε κάποι σημείωμα ή δεν έγινε γνωστό κάτι τέτοιο.
Η αυτοκτονία έγινε στην εξοχική του κατοικία στο χωριό Καμάρες της Μάνης. αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα επβίωσης μετά τ ις συνεχείς περικοπές της σύνταξής του. Ο πρώην στρατηγός και νυν ΥΦΕΘΑ, ακέραιος και άμεμπτος μέχρι "ξεροκεφαλιάς" δεν κατάφερε να βοηθήσει τον αδελφό του οικονομικά, αφού και ο αυτόχειρας, περήφανος Μανιάτης δεν ήθελε "οικονομικές βοήθειες".
Τον τελευταίο καιρό είχε περιπέσει σε μελαγχολία, καθώς έβλεπε ότι η ζωή του δεν μπορούσε να συνεχιστεί με τόσες στερήσεις που έφερε στη ζωή του το Μνημόνιο.
Τον άτυχο άντρα εντόπισε νεκρό στην αυλή του σπιτιού του ένας φίλος του, οδηγός ταξί, με τον οποίο είχαν δώσει ραντεβού για να τον παραλάβει το μεσημέρι της Κυριακής. Όταν ο άντρας πήγε στο σπίτι, τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Γυθείου και την Ασφάλεια Σπάρτης, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Ηλίας Γεωργόπουλος. Ο αδερφός του υφυπουργού ήταν γεννημένος το 1951, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου