Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ" Στην τελευταία του ομιλία ο Κέννεντι μίλησε για την ΝΤΠ! (Vid)


Ο Πρόεδρος John F. Kennedy πριν δολοφονηθεί μίλησε για την επιρροή που έχει στον κόσμο η ΝΤΠ, και για τον ρόλο της μυστικής Ελίτ.
Στην τελευταία ομιλία των Δημοκρατικών πριν από το θάνατό του, προειδοποίησε για τις μυστικές κοινωνίες που κυβερνούν τον κόσμο δηλαδή το σύμπλεγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
"Επειδή είμαστε αντίθετοι σε όλο τον κόσμο από μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στα μυστικά μέσα για την επέκταση της σφαίρας επιρροής ...", δήλωσε ο Κένεντι.
«Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλο αριθμό ανθρώπινων και υλικών πόρων μέσα στο οικοδόμημα μιας σφιχτοδεμένης, εξαιρετικά αποδοτικής μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές λειτουργίες αλλά και ευφυΐα.
"Οι προετοιμασίες της κρύβονται και δεν δημοσιεύονται. Τα λάθη της θάβονται Δεν δημοσιεύονται. Οι διαφωνούντες με αυτά σιωπούν εντέχνως και δεν επιβραβεύονται. Καμία δαπάνη δεν αμφισβητείται, καμιά φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται. "
Ο John F. Kennedy σίγησε και αυτός λίγο μετά από αυτή την ομιλία. Η σύζυγός του δίπλα του, ποτέ δεν θα δει το μικρό αγόρι ή το κορίτσι του και πάλι.
Ο Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower έκανε μια παρόμοια τελευταία ομιλία  προειδοποίηση για τις μυστικές κοινωνίες και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα που ελέγχει κυβερνήσεις και  επιχειρήσεις με ένα κρυφό χέρι.
Όταν οι λεγόμενοι "πλανητάρχες" προβαίνουν σε τέτοιες δηλώσεις καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά από ότι μας είπαν.
Και κάτι ακόμα, σκοτώνουν και Προέδρους, μόνο αφελείς πιστεύουν ότι ο Lee Harvey Oswald σκότωσε τον Kennedy.Τις "αλχημείες" αυτών των τυπων τις πληρώνουμε όλοι μας στην Ελλάδα
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου