Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ! Κάποιος συνονόματος του υπερασπιστή της κας Μαργαρίτας Παπανδρέου, διώκεται για φοροδιαφυγή – μαμούθ στις ΗΠΑ!


20121203-213855.jpg


Σας το έχω πει αγαπητοί μου φίλοι, ότι η λίστα Λανγκάρντ είναι ολόκληρη, μια τεράστια συνωνυμία. Φαίνεται όμως ότι η συνωμοσία της συνωνυμίας, περνά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα, αφού οι πηγές μου στην Αμερική, μ’ ενημέρωσαν για μία τρομερή υπόθεση που ταλανίζει το εκεί ΣΔΟΕ. Το IRS όπως το λένε οι παλιοαμερικάνοι που θα πατάξει το ΠΑΣΟΚ.
Κάποιος λοιπόν με το όνομα Sabby Mionis, αναζητείται για φοροδιαφυγή – μαμούθ Ενός 
εκατομυρίου Δολαρίων (!), σε μία υπόθεση με κωδικό 319327706. Η υπόθεση στοιχειοθετήθηκε στις 29/6/2006 και το ακριβές ποσό (τότε) ήταν 957,502 ντόλαρς. Γύρευε πόσο θα έχει πάει τώρα.
Κατά σατανική σύμπτωση, ο κύριος Sabby Mionis, έχει το ίδιο όνομα με τον τ. διαχειριστή fund, που βγήκε χθες με επιστολή του και διέψευδε ότι γνωρίζει την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου ή οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας Παπανδρέου. Άρα, σίγουρα πρόκειται για συνωνυμία, αφού η οικογένεια Παπανδρέου δεν θα δεχόταν ποτέ στήριξη από μπαταχτσήδες.
Αφήστε που ο ίδιος ο κύριος Sabby Mionis, στην παρέμβαση του συμπλήρωσε ότι δεν είναι δικά του τα λεφτά, αλλά ήταν απλώς ένας ταπεινός διαχειριστής. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση ένας απλός εργαζόμενος να χρωστά τέτοιο ποσό στην Αμερικάνικη εφορία.
Άλλη μία σατανική σύμπτωση βεβαίως, είναι ότι το 2006, την χρονιά που η IRS κυνήγαγε τον συνώνυμο, ο πραγματικός Sabby Mionis μετακόμισε στο Ισραήλ. Αυτό το λέμε για να μην πουν κάποιοι κακοήθεις ότι την κοπάνισε επειδή τον κυνήγαγε το IRS.
Αλλά η πλέον σατανική σύμπτωση, είναι αυτό που αποκάλυψαν οι συκοφάντες του Ολυμπία, ότι λίγες ημέρες μετά από την δίωξη του συνώνυμου (25/7/2006), ο γνήσιος Mionis έπαψε να είναι διαχειριστής και τα Funds μεταβιβάστηκαν στην EFG. Απίστευτη σύμπτωση έτσι;
20121203-213520.jpg
Αφήστε που ένας στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού όπως ο κύριος Παπασταύρου, δεν θα μπορούσε να σχετίζεται με φοροφυγάδες, όταν έχει κάνει τέτοιον τιτανιο αγώνα για να φορολογηθούν οι …φοροφυγάδες της Ελβετίας. Το ότι μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει, είναι και αυτό απολύτως συμπτωματικό.
Το καλύτερο όμως το φυλάμε για το τέλος. Το επίμαχο Fund περιγράφει τις δραστηριότητες του ως: Capital Management Advisors Group S.A (CMAG) is a Luxembourg-based hedge fund sponsor. The firm primarily services family offices, institutions, and high net worth individuals.
Δηλαδή, το φουντ (που λέει και η Μάνια), εξυπηρετεί “οικογενειακές επιχειρήσεις, ινστιτούτα και χάι ιδιώτες”. Ως γνωστόν η οικογένεια Παπανδρέου δεν διατηρεί “οικογενειακή επιχείρηση”, ούτε σχετίζεται με “ινστιτούτα”.Κερδοσκοπικά εννοούμε, όλα τα ινστιτούτα που έχουν είναι μη κερδοσκοπικά. Άρα, ο κύριος Μιωνής έλεγε αλήθεια.
www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου