Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους κουκουλοφόρους




Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Χρύσανθος Λαζαρίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Στήριξε και στηρίζουν τους κουκουλοφόρους. Το ΚΚΕ τους έχει καταγγείλει μέσα στην βουλή. Είναι άκρο και έχει ακραίες συμπεριφορές».

Παράλληλα μιλώντας στην ΝΕΤ υποστήριξε ότι τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. «Δεν είναι υπεράνω κριτικής. Να ξέρουν ότι θα τους απαντάμε. Τα λόγια δεν πειράζουν στην Δημοκρατία. Οι κουκουλοφόροι δεν έχουν πρόσωπο, αυτό είναι ντροπή για την δημοκρατία. Στην κατοχή και την περίοδο της χούντας οι αγωνιστές που έδιναν τον αγώνα τους με ακάλυπτα τα πρόσωπα. Μέχρι τώρα η Αριστερά κουνούσε το δάχτυλο τώρα θα τα ακούει όταν έχει άδικο» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού.



Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης πήρε αποστάσεις από την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. «Δεν είμαι υπέρ των διώξεων» είπε και πρόσθεσε ότι η Αριστερά με την στάση της όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε την ακροδεξιά.



Επίσης τάχθηκε κατά της αλλαγής του συστήματος του εκλογικού νόμου σε απλή αναλογική που ζητάει η ΔΗΜΑΡ καθώς όπως είπε δεν θα βοηθήσει στις συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου